hardcorepse
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Δεκ 2025
- Like
- 2.779
- Πόντοι
- 456
Δεν θα το αναλύσω σε νήμα άλλης κοπέλας!Γιατι λες εχει κάλο στον εγκεφαλο αδερφε? Τι εχει γινει?
Δεν θα το αναλύσω σε νήμα άλλης κοπέλας!Γιατι λες εχει κάλο στον εγκεφαλο αδερφε? Τι εχει γινει?
Οκ. Το σεβομαιΔεν θα το αναλύσω σε νήμα άλλης κοπέλας!
Αφού βλέπεις δεν βγάζεις άκρη, γιατί το συνεχίζεις; Τζάμπα χάνεις τον χρόνο σου!Το ότι εσύ το θεωρείς “γκρίνια” δεν σημαίνει ότι όλοι πρέπει να το βλέπουμε έτσι. Κάποιοι θεωρούμε ότι η στοιχειώδης συνεννόηση είναι μέρος του σεβασμού απέναντι στον άλλον. Αν για σένα είναι “περιμένεις όσο πάει και βλέπουμε”, δικαίωμά σου — όχι όμως και μοναδική λογική...
Πια σεζόν.Σεζόν είναι πιο πιασαρικο....
Κι αν την κερδίσει το σέρβις και χάσουμε το κορμί πατριώτη τι γίνεται μετά....
Άσχετα βέβαια που μέχρι να φύγει στις 10 μέρες θα ζει βγάλει τα λεφτά όλης της σεζόν.....
παίζει να της έκανε πρόταση γάμου και να έφαγε χυλόπιτα...........Γιατι λες εχει κάλο στον εγκεφαλο αδερφε? Τι εχει γινει?
Ας είναι καλά οι αγαπουληδεςΠια σεζόν.
Το εργοστάσιο έχει μπει σε γραμμή παραγωγής.
Πάντως έχει πλάκα, σε κάθε νέα εμφανιζόμενη το μοτίβο είναι το ίδιο.
Υψηλή ζήτηση => αύξηση τιμών =>καντήλια γιατί αυξήθηκε η τιμή ή γιατί έπεσε η απόδοση.
Για τον πέο η όλη φάση.

Ελα να με γαργαλήσεις λίγο να γελάσω!!!! Για το δικό σου επίπεδο, καλή είναι για γυναίκα σου, για το δικό μου ούτε για να μου καθαρίζει το σπίτι!!!παίζει να της έκανε πρόταση γάμου και να έφαγε χυλόπιτα...........![]()
άστα να πάνε και από ότι βλέπω έχουνε και τεράστιους στόχους!!!!!!Εδώ μέσα όλοι είναι πολυάσχολοι νομίζεις ότι όλοι την ημέρα είναι εδώ μέσα και τα ξύνουν
Από τη μία το point σου το καταλαβαίνω από την άλλη να σου πω την αλήθεια δεν βλέπω γιατί μια απλή συζήτηση για συνεννόηση να βαφτίζεται “χάσιμο χρόνου” ή “γκρίνια”. Ο καθένας έχει διαφορετική λογική στο πώς βλέπει αυτά τα θέματα, μέχρι εκεί!Αφού βλέπεις δεν βγάζεις άκρη, γιατί το συνεχίζεις; Τζάμπα χάνεις τον χρόνο σου!
Μια χαρά είναι η κοπέλα το αν δεν αρέσει σε εσένα ή δεν σε εξυπηρετήσε άλλο θέμα!Μόνο που η Ιωάννα34 δεν έχει αυξημένη ζήτηση σαν την Σοφία, αλλά κάλο στον εγκέφαλο!!! Άρα άκυρη η σύγκρισή σου και το παράδειγμά σου!!!
Προσπάθησε κι άλλο, αλλά σου μιλάω εκ πείρας πως δεν θα βγάλεις άκρη μ’ αυτούς τους δύοΑπό τη μία το point σου το καταλαβαίνω από την άλλη να σου πω την αλήθεια δεν βλέπω γιατί μια απλή συζήτηση για συνεννόηση να βαφτίζεται “χάσιμο χρόνου” ή “γκρίνια”. Ο καθένας έχει διαφορετική λογική στο πώς βλέπει αυτά τα θέματα, μέχρι εκεί!

Δεν ξέρω πόσο καλά την ξέρεις, αλλά για να το λες αυτό μάλλον όχι και τόσο, συνέχισε να την βλέπεις και κάποια στιγμή θα καταλάβεις τι εννοώΜια χαρά είναι η κοπέλα το αν δεν αρέσει σε εσένα ή δεν σε εξυπηρετήσε άλλο θέμα!

καλά μιλάμε για τρομερό επίπεδο!!!!!!!!!!! να κάθεσαι να παρακαλάς τα callgirl να σου απαντήσουν σε μήνυμαΕλα να με γαργαλήσεις λίγο να γελάσω!!!! Για το δικό σου επίπεδο, καλή είναι για γυναίκα σου, για το δικό μου ούτε για να μου καθαρίζει το σπίτι!!!

άστο σου λέω τρομερό έπιπεδο!!!!!!!!!!!!

Να σου πω κάτι. Δεν είναι θέμα να “βγάλω άκρη” ή όχι απλά σχολιάζω τη στάση που βλέπω. Από εκεί και πέρα ok, ο καθένας το αντιμετωπίζει όπως θέλει — δεν χρειάζεται άλλη ανάλυση.Προσπάθησε κι άλλο, αλλά σου μιλάω εκ πείρας πως δεν θα βγάλεις άκρη μ’ αυτούς τους δύο![]()
Ποια παρακάλεσα;καλά μιλάμε για τρομερό επίπεδο!!!!!!!!!!! να κάθεσαι να παρακαλάς τα callgirl να σου απαντήσουν σε μήνυμαάστο σου λέω τρομερό έπιπεδο!!!!!!!!!!!!
![]()
μάλλον έχει φάει χυλοπιτάρα Tάσο μήν ασχολείσαι !!!!!!Μια χαρά είναι η κοπέλα το αν δεν αρέσει σε εσένα ή δεν σε εξυπηρετήσε άλλο θέμα!
Δεν προλαβαινει λεμε!Ρε συ Σοφία σου έχω στείλει από Δευτέρα. Παρασκευη μεσημέρι φεύγω από Αθήνα. Αν τον πρωί την παλεύεις για 1 ωρίτσα Πειραιά στείλε μου τον αριθμό σου πμ