DIMA7373
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 17 Μαΐ 2016
- Κριτικές
- 56
- Like
- 3.191
- Πόντοι
- 7.181
Εντάξει όλοι Κουβά άλλες 20 σελίδες σήμερα για πλάκαΘελω χυσιμο στα πατουσακια σήμερα!! Κανονίστε!!
Εντάξει όλοι Κουβά άλλες 20 σελίδες σήμερα για πλάκαΘελω χυσιμο στα πατουσακια σήμερα!! Κανονίστε!!
Ανέβασε καμία φωτό σου αγάπη να σε θαυμάσουμε εδώ!!!10 δεν αντέχω για κανενα λόγο!!
Θέλω να εχω όρεξη και να το απολαμβάνω ώστε να περνάτε καλα εσείς.
Μωράκι θελω να βρεθούμε να κάνουμε σεξ μου αρέσεις πολύ10 δεν αντέχω για κανενα λόγο!!
Και το 5 πολλοί είναι... Γίνεται υπηρεσίες Μεταξουργείου μετά...10 δεν αντέχω για κανενα λόγο!!
Οτι μπορεί να της φαινομαι ασχημος & να της το κανω το όλο concept πιο δυσκολο..Αλήθεια, ποιο ειναι το μεγαλύτερο σας άγχος όταν συναντάται μια κοπέλα; να μην ειναι αυτη που δείχνει εμφανισιακά; να μην το έχει στο κρεβάτι; τι;
σκεφτεται τα λεφτα που θα παρει σε ενα 10λεπτο οποτε το ξεπερναει ευκολα φανταζομαιΟτι μπορεί να της φαινομαι ασχημος & να της το κανω το όλο concept πιο δυσκολο..
Να κερνάει τους φιλου τηςΑλήθεια, ποιο ειναι το μεγαλύτερο σας άγχος όταν συναντάται μια κοπέλα; να μην ειναι αυτη που δείχνει εμφανισιακά; να μην το έχει στο κρεβάτι; τι;

Ώρες, όχι ραντεβού, άλλο το ένα και άλλο το άλλο, αλλά αν είναι κομπλέ μέσα στο δωμάτιο και 10 ώρες την ημέρα να δουλεύει, δεν θα το μάθεις ποτέ!!!!Άλλο να κάνει μια κοπέλα 10 ραντεβού την ημέρα και άλλο 4 ας πούμε.
Πιστεύω θα έχει διαφορά στην απόδοση της
Εκείνη είναι μια κατηγορία μόνη της, δεν την φτάνει καμίαΝα κερνάει τους φιλου της![]()
Φαντάζομαι ότι στο μυαλό της θα έχει απενοχοποιήσει το κομμάτι του σεξ . Επομένως με τους φιλους αν είναι σε καλό mood σε μια μάζωξη γτ να να μη παίξει κ παρτουζα να γουστάρουν όλοι ;; Κ φυσικά χωρίς αντίτιμο . Εσύ όταν γουστάρεις να κεράσεις καφέ μετά ζητάς τα 2,5 ευρώ πίσω ; Όχι . Άρα … αν είναι να παίξει με μπάλα με φίλους ή φίλο θα γίνει για τη καυλα τους κ free ….Να κερνάει τους φιλου της![]()
Δεν μιλαμε για σεξ αδερφεΦαντάζομαι ότι στο μυαλό της θα έχει απενοχοποιήσει το κομμάτι του σεξ . Επομένως με τους φιλους αν είναι σε καλό mood σε μια μάζωξη γτ να να μη παίξει κ παρτουζα να γουστάρουν όλοι ;; Κ φυσικά χωρίς αντίτιμο . Εσύ όταν γουστάρεις να κεράσεις καφέ μετά ζητάς τα 2,5 ευρώ πίσω ; Όχι . Άρα … αν είναι να παίξει με μπάλα με φίλους ή φίλο θα γίνει για τη καυλα τους κ free ….
Ας με διορθώσει στο σκεπτικό μου

Καλή φάση!Θελω χυσιμο στα πατουσακια σήμερα!! Κανονίστε!!
δηλαδή θα οργανώσω τη ζωή μου και το πρόγραμμά μου με βάση στο αν θα μου απαντήσει ένα Call girl για να κάνουμε ραντεβού???νομίζω ότι δεν είναι τόσο σοβαρό θέμα αυτό, αλλά ναι αυτό όμως όχι!!!! σίγουρα φαντάζομαι ότι έχεις και εσύ προσωπική ζωή όπως όλοι....αν κάτσει το ραντεβού έκατσε αν δεν κάτσει την επόμενη φορά!!!!!!!Δεν είναι θέμα “σκοπού ζωής” απλά όταν έχει ήδη ξεκινήσει κουβέντα για ραντεβού, μια στοιχειώδης συνεννόηση βοηθάει να μην μιλάμε στον αέρα. Από εκεί και πέρα άλλος το βλέπει πιο χαλαρά, άλλος πιο οργανωμένα — όλα μέσα στο παιχνίδι είναι...
ποσα δινεις? εγω της προσφερα 400 αλλα με εχει στην αναμονηΜωράκι θελω να βρεθούμε να κάνουμε σεξ μου αρέσεις πολύ
Ρε man μην τσιγκουνευεσαι. Γράψτης για 600 και θα σου απαντήσει.ποσα δινεις? εγω της προσφερα 400 αλλα με εχει στην αναμονη
Το χω σκεφθει κι εγω μερικες φορες αυτο..Να μην εμφανιστεί άτομο αρσενικού γένους![]()
600 αδερφε που να τα βρωΡε man μην τσιγκουνευεσαι. Γράψτης για 600 και θα σου απαντήσει.
Νομίζω μπέρδεψες λίγο αυτό που σου λέω. Δεν μίλησε κανείς για “οργάνωση ζωής” γύρω από ένα ραντεβού. Το point είναι απλό: όταν ξεκινά επικοινωνία και συζήτηση για συνάντηση, μια στοιχειώδης ενημέρωση βοηθάει να ξέρει κι ο άλλος αν προχωράει ή όχι. Μέχρι εκεί...δηλαδή θα οργανώσω τη ζωή μου και το πρόγραμμά μου με βάση στο αν θα μου απαντήσει ένα Call girl για να κάνουμε ραντεβού???νομίζω ότι δεν είναι τόσο σοβαρό θέμα αυτό, αλλά ναι αυτό όμως όχι!!!! σίγουρα φαντάζομαι ότι έχεις και εσύ προσωπική ζωή όπως όλοι....αν κάτσει το ραντεβού έκατσε αν δεν κάτσει την επόμενη φορά!!!!!!!
Να υπάρχει χημεία και να περάσουμε όμορφα και οι δύο ΣοφίαΑλήθεια, ποιο ειναι το μεγαλύτερο σας άγχος όταν συναντάται μια κοπέλα; να μην ειναι αυτη που δείχνει εμφανισιακά; να μην το έχει στο κρεβάτι; τι;