gpikasso
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 24 Ιαν 2010
- Κριτικές
- 20
- Like
- 16.960
- Πόντοι
- 8.695
Οι μύστες του μπου σου άνοιξαν νέους δρόμους ηδονής και απόλαυσης που δεν είχες φανταστεί ποτέ σου...Θελω χυσιμο στα πατουσακια σήμερα!! Κανονίστε!!
Οι μύστες του μπου σου άνοιξαν νέους δρόμους ηδονής και απόλαυσης που δεν είχες φανταστεί ποτέ σου...Θελω χυσιμο στα πατουσακια σήμερα!! Κανονίστε!!
Θελω χυσιμο στα πατουσακια σήμερα!! Κανονίστε!!

Εσύ ρε ρεμαλι είσαι υπεύθυνος γι αυτό;
Τώρα... Πλύθηκαν ήδη και τα σεντόνια...θα σφιξεις ?
![]()
Σε έχει δει από κοντά εσένα μαν, δεν τα πιστεύει πλέονΝα μην μ’ερωτευτεί παράφορα![]()
Πως ερχόμαστε σε επαφή μαζί σου;Θελω χυσιμο στα πατουσακια σήμερα!! Κανονίστε!!

Μύστη, γι'αυτό με το που της είπε να είναι και το τελευταίο της ραντεβού (πριν φύγει σαιζόν) είπε αμέσως ναι, κι έγραψε στο αιδοίο της 400+ μύστες που δίνουν χιλιάρικα....Σε έχει δει από κοντά εσένα μαν, δεν τα πιστεύει πλέον
Θα σφίξεις ?Ζούμε μεγάλες στιγμές εδώ στο bou.com![]()

αυτη τη στιγμη γραφει το πονημα του στο σημειωματαριο και μετα θα το δημοσιευσειΘα σφίξεις ?![]()

Αλήθεια, ποιο ειναι το μεγαλύτερο σας άγχος όταν συναντάται μια κοπέλα; να μην ειναι αυτη που δείχνει εμφανισιακά; να μην το έχει στο κρεβάτι; τι;
Έχεις ξαναπάει με ανεξάρτητη; Πες μου μια που προτιμάει καινούργιο πελάτη από έναν παλιό, που για να τον κρατάει για πελάτη δεν έχει κάποιο θέμα μαζί του!!! Και περίμενε δεν τον συνάντησε ακόμα!!!Μύστη, γι'αυτό με το που της είπε να είναι και το τελευταίο της ραντεβού (πριν φύγει σαιζόν) είπε αμέσως ναι, κι έγραψε στο αιδοίο της 400+ μύστες που δίνουν χιλιάρικα....
Να έρθειΑλήθεια, ποιο ειναι το μεγαλύτερο σας άγχος όταν συναντάται μια κοπέλα; να μην ειναι αυτη που δείχνει εμφανισιακά; να μην το έχει στο κρεβάτι; τι;
Άλλο να κάνει μια κοπέλα 10 ραντεβού την ημέρα και άλλο 4 ας πούμε.Τι σημασία έχει;;
Ρίχνω άδεια για να πιάσω γεμάτα μπρο . Εχω πολύ χιούμορ κ δύσκολα μου αντιστέκονται !Σε έχει δει από κοντά εσένα μαν, δεν τα πιστεύει πλέον
Μην παρεξηγείς. Από την εφορία είναι το παλικάρι. Από περιέργεια ρωτάει.Τι σημασία έχει;;
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Τι σημασία έχει no2