Νέα

Σοφία Φυρού

• Μέλος που άνοιξε το νήμα easyrider77
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 6K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 19 άτομα (1 μέλη και 18 επισκέπτες)

Anemodoura

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Δεκ 2007
Like
48.691
Πόντοι
10.131
Καλα πως εγινε ετσι αυτος;; Τωρα η αλλη τον βλεπει ετσι και καυλωνει να γαμηθει μαζι του;;

• Like
Αντιδράσεις: sTeL77

kavloston

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Ιουλ 2024
Like
4.954
Πόντοι
446
120 πατσοβοϊδαρος και με αυτό ξαπλώνει δίπλα το βράδυ η άλλη.

Η ζωή είναι άδικη και οι γυναίκες στόκοι ανασφάλειας
Δεν στέκομαι στα κιλά, αλλά στις αντιθέσεις.
Θα μπορούσε να ήταν πιο χαλαρή(όχι να αφεθεί) σε σχέση με την εμφανισή της και ο άλλος να έβαζε ένα μέτρο.
Γιατί όσο ωραία μάτια και να έχει, όσο περπατημένος και να είναι, μεγαλώνει, και η μαγκιά του σχολείου ξεθωριάζει κάποια στιγμή...

guy123guy123

Σεβαστός
Εγγρ.
9 Ιουλ 2017
Like
6.801
Πόντοι
1.056
Και το πιθανότερο είναι ο άλλος να αρχίσει δίαιτες και γυμναστήρια αφού τον παρατήσει και θα τη βρίζει ο μπουχέσας λες και έφταιγε αυτή

• Like
Αντιδράσεις: sTeL77

Tsontakias13

Μέλος
Εγγρ.
28 Αυγ 2025
Κριτικές
2
Like
209
Πόντοι
0
Δεν ξέρω αν ισχύει κάτι άκουσα για ραντεβού με κασέ 6κ ΞΑΝΑ ΓΡΑΦΩ ΔΕΝ ΤΟ ΕΧΩ ΕΠΑΛΗΘΕΥΣΕΙ

Nathan_Prince

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Μαΐ 2018
Like
2.215
Πόντοι
441
Δεν ξέρω αν ισχύει κάτι άκουσα για ραντεβού με κασέ 6κ ΞΑΝΑ ΓΡΑΦΩ ΔΕΝ ΤΟ ΕΧΩ ΕΠΑΛΗΘΕΥΣΕΙ
Εχω ακούσει κάτι αλλά δεν το έχω επαληθευσει αλλά το λέω έτσι για να το πω αλλά δεν το έχω επαληθευσει. Έχω ακούσει κάτι και για μια επαλήθευση με 4Κ αλλά δεν είμαι σίγουρος

guy123guy123

Σεβαστός
Εγγρ.
9 Ιουλ 2017
Like
6.801
Πόντοι
1.056
Εχω ακούσει κάτι αλλά δεν το έχω επαληθευσει αλλά το λέω έτσι για να το πω αλλά δεν το έχω επαληθευσει. Έχω ακούσει κάτι και για μια επαλήθευση με 4Κ αλλά δεν είμαι σίγουρος
Και εγώ άκουσα κάτι για 4K αλλά μπορεί να είναι και 1080p. Ρε θα σταματήσετε τις μαλακίες;

Nathan_Prince

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Μαΐ 2018
Like
2.215
Πόντοι
441
Και εγώ άκουσα κάτι για 4K αλλά μπορεί να είναι και 1080p. Ρε θα σταματήσετε τις μαλακίες;

σαρκασμός, ο

η έντονη κοροϊδευτική ειρωνεία, το να κοροϊδευω κάποιον με πλάγιο τρόπο

Tsontakias13

Μέλος
Εγγρ.
28 Αυγ 2025
Κριτικές
2
Like
209
Πόντοι
0
Άμα σου έκοβε λίγο που δεν , θα καταλάβαινες ότι το είπα για να πει κάποιος αν έχει ακούσει το . Αλλά δυστυχώς το νοητικό επίπεδο έχει πέσει πλέον

Nathan_Prince

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Μαΐ 2018
Like
2.215
Πόντοι
441
Άμα σου έκοβε λίγο που δεν , θα καταλάβαινες ότι το είπα για να πει κάποιος αν έχει ακούσει το . Αλλά δυστυχώς το νοητικό επίπεδο έχει πέσει πλέον
Εδώ δεν μπορείς να γράψεις μια πρόταση ολόκληρη ρε φίλε. Θα μας πεις και για νοητικό επίπεδο.

Hristos .

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουλ 2023
Like
3.107
Πόντοι
446
Σοβαρά τώρα;Μιλάς εσύ για νοητικό επίπεδο; Παραδέχεσαι ότι γράφεις ψέματα και βγάζεις βιζιτ@ μια γυναίκα και μάλιστα λέγοντας και πόσα δηθεν παίρνει μόνο και μόνο ώστε αν ισχύει πραγματικά να μάθεις και εσύ και θα μιλήσεις για το νοητικό επίπεδο άλλου; Πίστεψέ με όσες κάνουν δεν μιλάω για την Σοφία που δεν είναι από πουθενά αποδεδειγμένο ότι κάνει άρα δεν κάνει με υποψίες δεν κολλάμε την ρετσινια της βιζιτ@ς σε καμία γυναίκα αλλά όσες κάνουν και μάλιστα αναγνωρίσιμες με ανθρώπους με το δικό σου νοητικό επίπεδο που μιλάνε πολύ λένε βλακείες και ψάχνονται σε λάθος μέρος για να μάθουν αυτό που θέλουν γιατί δεν ξέρουν που να απευθυνθούν δεν θα ερχόντουσαν ούτε δίνοντας τους τα τριπλά από ότι παίρνουν. Το κάθε τι έχει τον τρόπο του και αυτόν που πρέπει να απευθυνθείς και εσύ είναι φανερό ότι δεν το έχεις είσαι φαφλατας και σε όλα χύμα στο κύμα.

Tsontakias13

Μέλος
Εγγρ.
28 Αυγ 2025
Κριτικές
2
Like
209
Πόντοι
0
Σοβαρά τώρα;Μιλάς εσύ για νοητικό επίπεδο; Παραδέχεσαι ότι γράφεις ψέματα και βγάζεις βιζιτ@ μια γυναίκα και μάλιστα λέγοντας και πόσα δηθεν παίρνει μόνο και μόνο ώστε αν ισχύει πραγματικά να μάθεις και εσύ και θα μιλήσεις για το νοητικό επίπεδο άλλου; Πίστεψέ με όσες κάνουν δεν μιλάω για την Σοφία που δεν είναι από πουθενά αποδεδειγμένο ότι κάνει άρα δεν κάνει με υποψίες δεν κολλάμε την ρετσινια της βιζιτ@ς σε καμία γυναίκα αλλά όσες κάνουν και μάλιστα αναγνωρίσιμες με ανθρώπους με το δικό σου νοητικό επίπεδο που μιλάνε πολύ λένε βλακείες και ψάχνονται σε λάθος μέρος για να μάθουν αυτό που θέλουν γιατί δεν ξέρουν που να απευθυνθούν δεν θα ερχόντουσαν ούτε δίνοντας τους τα τριπλά από ότι παίρνουν. Το κάθε τι έχει τον τρόπο του και αυτόν που πρέπει να απευθυνθείς και εσύ είναι φανερό ότι δεν το έχεις είσαι φαφλατας και σε όλα χύμα στο κύμα.
Δεν κάθομαι καν να διαβάσω όλες αυτές τις μαλακιες που γράφεις . Ψέματα δεν είπα , απλά μάλλον το νοητικό επίπεδο ενός μπαμπουίνου είναι πιο πάνω από το δικό σου . Δεν είπα ισχύει , είπα άκουσα αυτό χωρίς να το χω επαληθεύσει, άρα δεν καταλαβαίνω πως ένας ανεγκέφαλος σαν εσένα μπορεί να καταλάβει ότι εγώ έβγαλα κάποια βιζιτα . Εγώ είπα ότι το άκουσα χωρίς επαλήθευση . Αν εσύ καταλαβαίνεις από αυτό ότι ενισχύει πήγανε κοιτάξου γιατί μάλλον δεν πρέπει να κυκλοφορείς ελεύθερος

Zen_13

Σεβαστός
Εγγρ.
6 Νοε 2025
Like
6.173
Πόντοι
1.041
Ποιός ασχολείται με την πλατούλα... Όλοι στην π@τούρα εστιάσαν(μ)ε....
με το ιδιο σφουγγαρι που καθαριζει την λεκανη κανει και τα κουμπια απο το καζανακι και την βουρτσα του μπανιου...
για τον πουτσο νοικοκυρα...
μονο για πιπες κανει η καριολα
πουτανες
Μια χαρά καθαρίζει
Δεν κάθομαι καν να διαβάσω όλες αυτές τις μαλακιες που γράφεις . Ψέματα δεν είπα , απλά μάλλον το νοητικό επίπεδο ενός μπαμπουίνου είναι πιο πάνω από το δικό σου . Δεν είπα ισχύει , είπα άκουσα αυτό χωρίς να το χω επαληθεύσει, άρα δεν καταλαβαίνω πως ένας ανεγκέφαλος σαν εσένα μπορεί να καταλάβει ότι εγώ έβγαλα κάποια βιζιτα . Εγώ είπα ότι το άκουσα χωρίς επαλήθευση . Αν εσύ καταλαβαίνεις από αυτό ότι ενισχύει πήγανε κοιτάξου γιατί μάλλον δεν πρέπει να κυκλοφορείς ελεύθερος
Εγώ άκουσα ότι η βασίλισσα Όλγα κάνει βίζιτες με 8κ.Ρε τι άλλο θα ακούσουμε εδώ μέσα

Hristos .

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουλ 2023
Like
3.107
Πόντοι
446
Έγραψες:Το είπα για να δω αν κάποιος έχει ακούσει κάτι. Αυτό ακριβως έγραψες σε έναν άλλο μερικά μηνύματα πιο πάνω δηλαδή παραδέχεσαι ξεκάθαρα λοιπόν ότι λες ψέματα εσύ και όχι εγώ δηλαδη ρίχνεις τσαντάκια άδεια για να πιάσεις γεμάτα ο συνάδελφος πιο πάνω λοιπόν που στην είπε έχει χαμηλό νοητικό επίπεδο,εγώ που στην είπα έχω πρόβλημα δεν πρέπει να κυκλοφορώ ελεύθερος ένα όμως ΤΣΟΝΤΑΚΙΑ είναι το σίγουρο όλα αυτά τα πρακτορεία που διαφημίζονται δεξιά στο site και παίζουν τιμές 100 έως 150 την ώρα, και παίρνει ο καθένας ε και 1000 € να δώσεις εσύ κακομοίρη μου δεν θα σου κάτσει καμία και φαντάσου είναι πρακτορεία.Δεν μπορείς λοιπόν να πας ούτε με πρακτορείου και θες και διάσημες βίζιτες και για να μάθεις βγάζεις βίζιτα οποια σου γυαλίσει και μάλιστα με συγκεκριμένη τιμή μη επιβεβαιωμένα όπως λες πάντα.

Kompotis

Σπουδαίος
Εγγρ.
22 Νοε 2023
Like
14.929
Πόντοι
2.256
Είμαι καριολα??
-Ναι
Προκαλώ??
-Ναι
Μην ξανακουσω τίποτα για βίζιτα κλπ για το Σοφάκι πιπέρι
Screenshot_2025-11-11-14-42-51-811_com.instagram.android-edit.jpg
Screenshot_2025-11-11-14-43-27-721_com.instagram.android-edit.jpg
Screenshot_2025-11-11-14-43-47-830_com.instagram.android-edit.jpg

Εγγρ.
5 Νοε 2025
Like
860
Πόντοι
201
Εγώ, που μου αρέσει η cuck φάση, και δεν μπορώ να βρω κανέναν λόγο να παντρευτείς μια σαν την Φυρου. Υπέρτατη δεν λέω, αλλά για σοβαρή σχέση και κυρίως για μάνα των παιδιών σου;

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom