Πάντως προχτές μαζί είχαν βγει με παρέα.Για αυτο έχει φάει unofficially πόδι ο κέφτες αδερφέ
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Σοφία Φυρού
- Μέλος που άνοιξε το νήμα easyrider77
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 6K
- Εμφανίσεις 5M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 21 άτομα (0 μέλη και 21 επισκέπτες)
Anemodoura
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 19 Δεκ 2007
- Like
- 48.694
- Πόντοι
- 10.131
Καλα πως εγινε ετσι αυτος;; Τωρα η αλλη τον βλεπει ετσι και καυλωνει να γαμηθει μαζι του;;
Δεν στέκομαι στα κιλά, αλλά στις αντιθέσεις.120 πατσοβοϊδαρος και με αυτό ξαπλώνει δίπλα το βράδυ η άλλη.
Η ζωή είναι άδικη και οι γυναίκες στόκοι ανασφάλειας
Θα μπορούσε να ήταν πιο χαλαρή(όχι να αφεθεί) σε σχέση με την εμφανισή της και ο άλλος να έβαζε ένα μέτρο.
Γιατί όσο ωραία μάτια και να έχει, όσο περπατημένος και να είναι, μεγαλώνει, και η μαγκιά του σχολείου ξεθωριάζει κάποια στιγμή...
guy123guy123
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 9 Ιουλ 2017
- Like
- 6.801
- Πόντοι
- 1.056
Και το πιθανότερο είναι ο άλλος να αρχίσει δίαιτες και γυμναστήρια αφού τον παρατήσει και θα τη βρίζει ο μπουχέσας λες και έφταιγε αυτή
Tsontakias13
Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Αυγ 2025
- Κριτικές
- 2
- Like
- 209
- Πόντοι
- 0
Δεν ξέρω αν ισχύει κάτι άκουσα για ραντεβού με κασέ 6κ ΞΑΝΑ ΓΡΑΦΩ ΔΕΝ ΤΟ ΕΧΩ ΕΠΑΛΗΘΕΥΣΕΙ
Nathan_Prince
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Μαΐ 2018
- Like
- 2.215
- Πόντοι
- 441
Εχω ακούσει κάτι αλλά δεν το έχω επαληθευσει αλλά το λέω έτσι για να το πω αλλά δεν το έχω επαληθευσει. Έχω ακούσει κάτι και για μια επαλήθευση με 4Κ αλλά δεν είμαι σίγουροςΔεν ξέρω αν ισχύει κάτι άκουσα για ραντεβού με κασέ 6κ ΞΑΝΑ ΓΡΑΦΩ ΔΕΝ ΤΟ ΕΧΩ ΕΠΑΛΗΘΕΥΣΕΙ
guy123guy123
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 9 Ιουλ 2017
- Like
- 6.801
- Πόντοι
- 1.056
Και εγώ άκουσα κάτι για 4K αλλά μπορεί να είναι και 1080p. Ρε θα σταματήσετε τις μαλακίες;Εχω ακούσει κάτι αλλά δεν το έχω επαληθευσει αλλά το λέω έτσι για να το πω αλλά δεν το έχω επαληθευσει. Έχω ακούσει κάτι και για μια επαλήθευση με 4Κ αλλά δεν είμαι σίγουρος
Nathan_Prince
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Μαΐ 2018
- Like
- 2.215
- Πόντοι
- 441
Και εγώ άκουσα κάτι για 4K αλλά μπορεί να είναι και 1080p. Ρε θα σταματήσετε τις μαλακίες;
σαρκασμός, οΚαι εγώ άκουσα κάτι για 4K αλλά μπορεί να είναι και 1080p. Ρε θα σταματήσετε τις μαλακίες;
η έντονη κοροϊδευτική ειρωνεία, το να κοροϊδευω κάποιον με πλάγιο τρόπο
Tsontakias13
Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Αυγ 2025
- Κριτικές
- 2
- Like
- 209
- Πόντοι
- 0
Άμα σου έκοβε λίγο που δεν , θα καταλάβαινες ότι το είπα για να πει κάποιος αν έχει ακούσει το . Αλλά δυστυχώς το νοητικό επίπεδο έχει πέσει πλέονΕχω ακούσει κάτι αλλά δεν το έχω επαληθευσει αλλά το λέω έτσι για να το πω αλλά δεν το έχω επαληθευσει. Έχω ακούσει κάτι και για μια επαλήθευση με 4Κ αλλά δεν είμαι σίγουρος
Nathan_Prince
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Μαΐ 2018
- Like
- 2.215
- Πόντοι
- 441
Εδώ δεν μπορείς να γράψεις μια πρόταση ολόκληρη ρε φίλε. Θα μας πεις και για νοητικό επίπεδο.Άμα σου έκοβε λίγο που δεν , θα καταλάβαινες ότι το είπα για να πει κάποιος αν έχει ακούσει το . Αλλά δυστυχώς το νοητικό επίπεδο έχει πέσει πλέον
Σοβαρά τώρα;Μιλάς εσύ για νοητικό επίπεδο; Παραδέχεσαι ότι γράφεις ψέματα και βγάζεις βιζιτ@ μια γυναίκα και μάλιστα λέγοντας και πόσα δηθεν παίρνει μόνο και μόνο ώστε αν ισχύει πραγματικά να μάθεις και εσύ και θα μιλήσεις για το νοητικό επίπεδο άλλου; Πίστεψέ με όσες κάνουν δεν μιλάω για την Σοφία που δεν είναι από πουθενά αποδεδειγμένο ότι κάνει άρα δεν κάνει με υποψίες δεν κολλάμε την ρετσινια της βιζιτ@ς σε καμία γυναίκα αλλά όσες κάνουν και μάλιστα αναγνωρίσιμες με ανθρώπους με το δικό σου νοητικό επίπεδο που μιλάνε πολύ λένε βλακείες και ψάχνονται σε λάθος μέρος για να μάθουν αυτό που θέλουν γιατί δεν ξέρουν που να απευθυνθούν δεν θα ερχόντουσαν ούτε δίνοντας τους τα τριπλά από ότι παίρνουν. Το κάθε τι έχει τον τρόπο του και αυτόν που πρέπει να απευθυνθείς και εσύ είναι φανερό ότι δεν το έχεις είσαι φαφλατας και σε όλα χύμα στο κύμα.Άμα σου έκοβε λίγο που δεν , θα καταλάβαινες ότι το είπα για να πει κάποιος αν έχει ακούσει το . Αλλά δυστυχώς το νοητικό επίπεδο έχει πέσει πλέον
Tsontakias13
Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Αυγ 2025
- Κριτικές
- 2
- Like
- 209
- Πόντοι
- 0
Δεν κάθομαι καν να διαβάσω όλες αυτές τις μαλακιες που γράφεις . Ψέματα δεν είπα , απλά μάλλον το νοητικό επίπεδο ενός μπαμπουίνου είναι πιο πάνω από το δικό σου . Δεν είπα ισχύει , είπα άκουσα αυτό χωρίς να το χω επαληθεύσει, άρα δεν καταλαβαίνω πως ένας ανεγκέφαλος σαν εσένα μπορεί να καταλάβει ότι εγώ έβγαλα κάποια βιζιτα . Εγώ είπα ότι το άκουσα χωρίς επαλήθευση . Αν εσύ καταλαβαίνεις από αυτό ότι ενισχύει πήγανε κοιτάξου γιατί μάλλον δεν πρέπει να κυκλοφορείς ελεύθεροςΣοβαρά τώρα;Μιλάς εσύ για νοητικό επίπεδο; Παραδέχεσαι ότι γράφεις ψέματα και βγάζεις βιζιτ@ μια γυναίκα και μάλιστα λέγοντας και πόσα δηθεν παίρνει μόνο και μόνο ώστε αν ισχύει πραγματικά να μάθεις και εσύ και θα μιλήσεις για το νοητικό επίπεδο άλλου; Πίστεψέ με όσες κάνουν δεν μιλάω για την Σοφία που δεν είναι από πουθενά αποδεδειγμένο ότι κάνει άρα δεν κάνει με υποψίες δεν κολλάμε την ρετσινια της βιζιτ@ς σε καμία γυναίκα αλλά όσες κάνουν και μάλιστα αναγνωρίσιμες με ανθρώπους με το δικό σου νοητικό επίπεδο που μιλάνε πολύ λένε βλακείες και ψάχνονται σε λάθος μέρος για να μάθουν αυτό που θέλουν γιατί δεν ξέρουν που να απευθυνθούν δεν θα ερχόντουσαν ούτε δίνοντας τους τα τριπλά από ότι παίρνουν. Το κάθε τι έχει τον τρόπο του και αυτόν που πρέπει να απευθυνθείς και εσύ είναι φανερό ότι δεν το έχεις είσαι φαφλατας και σε όλα χύμα στο κύμα.
Ποιός ασχολείται με την πλατούλα... Όλοι στην π@τούρα εστιάσαν(μ)ε....
Μια χαρά καθαρίζειμε το ιδιο σφουγγαρι που καθαριζει την λεκανη κανει και τα κουμπια απο το καζανακι και την βουρτσα του μπανιου...
για τον πουτσο νοικοκυρα...
μονο για πιπες κανει η καριολα
πουτανες
Εγώ άκουσα ότι η βασίλισσα Όλγα κάνει βίζιτες με 8κ.Ρε τι άλλο θα ακούσουμε εδώ μέσαΔεν κάθομαι καν να διαβάσω όλες αυτές τις μαλακιες που γράφεις . Ψέματα δεν είπα , απλά μάλλον το νοητικό επίπεδο ενός μπαμπουίνου είναι πιο πάνω από το δικό σου . Δεν είπα ισχύει , είπα άκουσα αυτό χωρίς να το χω επαληθεύσει, άρα δεν καταλαβαίνω πως ένας ανεγκέφαλος σαν εσένα μπορεί να καταλάβει ότι εγώ έβγαλα κάποια βιζιτα . Εγώ είπα ότι το άκουσα χωρίς επαλήθευση . Αν εσύ καταλαβαίνεις από αυτό ότι ενισχύει πήγανε κοιτάξου γιατί μάλλον δεν πρέπει να κυκλοφορείς ελεύθερος
Έγραψες:Το είπα για να δω αν κάποιος έχει ακούσει κάτι. Αυτό ακριβως έγραψες σε έναν άλλο μερικά μηνύματα πιο πάνω δηλαδή παραδέχεσαι ξεκάθαρα λοιπόν ότι λες ψέματα εσύ και όχι εγώ δηλαδη ρίχνεις τσαντάκια άδεια για να πιάσεις γεμάτα ο συνάδελφος πιο πάνω λοιπόν που στην είπε έχει χαμηλό νοητικό επίπεδο,εγώ που στην είπα έχω πρόβλημα δεν πρέπει να κυκλοφορώ ελεύθερος ένα όμως ΤΣΟΝΤΑΚΙΑ είναι το σίγουρο όλα αυτά τα πρακτορεία που διαφημίζονται δεξιά στο site και παίζουν τιμές 100 έως 150 την ώρα, και παίρνει ο καθένας ε και 1000 € να δώσεις εσύ κακομοίρη μου δεν θα σου κάτσει καμία και φαντάσου είναι πρακτορεία.Δεν μπορείς λοιπόν να πας ούτε με πρακτορείου και θες και διάσημες βίζιτες και για να μάθεις βγάζεις βίζιτα οποια σου γυαλίσει και μάλιστα με συγκεκριμένη τιμή μη επιβεβαιωμένα όπως λες πάντα.Δεν κάθομαι καν να διαβάσω όλες αυτές τις μαλακιες που γράφεις . Ψέματα δεν είπα , απλά μάλλον το νοητικό επίπεδο ενός μπαμπουίνου είναι πιο πάνω από το δικό σου . Δεν είπα ισχύει , είπα άκουσα αυτό χωρίς να το χω επαληθεύσει, άρα δεν καταλαβαίνω πως ένας ανεγκέφαλος σαν εσένα μπορεί να καταλάβει ότι εγώ έβγαλα κάποια βιζιτα . Εγώ είπα ότι το άκουσα χωρίς επαλήθευση . Αν εσύ καταλαβαίνεις από αυτό ότι ενισχύει πήγανε κοιτάξου γιατί μάλλον δεν πρέπει να κυκλοφορείς ελεύθερος
Anemodoura
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 19 Δεκ 2007
- Like
- 48.694
- Πόντοι
- 10.131
Βλέπεις αυτο και μετα βλέπεις το παχύδερμο που την γαμαει και...πρωινη πρωινη η καυλα!!

Έχεις κάποια πληροφορία γι'αυτό ή επειδή έχουν αραιώση τις κοινές εμφανίσεις;Για αυτο έχει φάει unofficially πόδι ο κέφτες αδερφέ
Διαγραμμένο μέλος 263018
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Νοε 2025
- Like
- 860
- Πόντοι
- 201
Εγώ, που μου αρέσει η cuck φάση, και δεν μπορώ να βρω κανέναν λόγο να παντρευτείς μια σαν την Φυρου. Υπέρτατη δεν λέω, αλλά για σοβαρή σχέση και κυρίως για μάνα των παιδιών σου;
Είμαι καριολα??
-Ναι
Προκαλώ??
-Ναι
Μην ξανακουσω τίποτα για βίζιτα κλπ για το Σοφάκι πιπέρι![]()
![]()
![]()
καριολαρα
Άλλα thread (ενδεχομένως σχετικά)
- Απαντήσεις
- 28
- Εμφανίσεις
- 7K
- Απαντήσεις
- 107
- Εμφανίσεις
- 11K