Διαγραμμένο μέλος 262155
Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Οκτ 2025
- Like
- 601
- Πόντοι
- 81
σοβαρή μάνα
Πουτσομανα !!!σοβαρή μάνα
Αρχικά ξεκινάμε από το βασικό: μια τέτοια την έχεις μόνο για ξεφτίλισμα όχι για οικογενειακά και πολλές πολλές δεσμεύσεις. Ετσι κι αλλιώς αυτές δεν μπορούν να μείνουν στις δεσμεύσεις, θέλουν και τον πουτσο τους που και που, και το παιδί τους και τα λεφτά ενός ματσομένου. Οπότε αυτή είναι να την έχεις για να την δίνεις μερικά φεσκαρίσματα οπότε τα χρειάζεται. Ούτε επίδειξη ούτε τέτοιες ανωμαλαρες όπως λες εσύΛετε σοβαρη μανα κλπ κλπ..αμα την ειχα εγω αυτην την πουταναρα περα απο οτι θα την ειχα ξεσκισει απο παντου, θα εδινα και φουλ υλικο στο λαο. Ειναι δυνατον τετοια ξεκωλιαρα μουναρα γυναικα να την κρυβεις;; Καθε μερα εξω θα την εβγαζα με διαφανα κολαν στριγκαρες να φαινονται φουστες κοντες χωρις εσωρουχο κςι τετοια. Αφου το γουσταρει να καυλωνει κοσμακη δε βλεπετε δηλαδη;;; εσεις θα την αλλαξετε κυριοι;
Αρχικά ξεκινάμε από το βασικό: μια τέτοια την έχεις μόνο για ξεφτίλισμα όχι για οικογενειακά και πολλές πολλές δεσμεύσεις. Ετσι κι αλλιώς αυτές δεν μπορούν να μείνουν στις δεσμεύσεις, θέλουν και τον πουτσο τους που και που, και το παιδί τους και τα λεφτά ενός ματσομένου. Οπότε αυτή είναι να την έχεις για να την δίνεις μερικά φεσκαρίσματα οπότε τα χρειάζεται. Ούτε επίδειξη ούτε τέτοιες ανωμαλαρες όπως λες εσύ
Ναι γιατί ;Πάλι κάλα που μίλησες εσύ λογικά ρε μπρο!![]()
Αυτές που ξενοπηδιούνται και είναι οι πιο πουτάνες είναι οι σεμνές, τα ξέκωλα των σόσιαλ συνήθως βγάζουν την καύλα τους στα σόσιαλ και δεν ασχολούνται να ξενογαμηθούν, η Φυρού δε με παιδί και τον μπουχέσα 100% ούτε καν ασχολείται, ικανοποιεί το εγώ της με τα χιλιάδες σχόλια που λιώνουν γι' αυτή στα σοσιαλ τηςΑρχικά ξεκινάμε από το βασικό: μια τέτοια την έχεις μόνο για ξεφτίλισμα όχι για οικογενειακά και πολλές πολλές δεσμεύσεις. Ετσι κι αλλιώς αυτές δεν μπορούν να μείνουν στις δεσμεύσεις, θέλουν και τον πουτσο τους που και που, και το παιδί τους και τα λεφτά ενός ματσομένου. Οπότε αυτή είναι να την έχεις για να την δίνεις μερικά φεσκαρίσματα οπότε τα χρειάζεται. Ούτε επίδειξη ούτε τέτοιες ανωμαλαρες όπως λες εσύ
Πού τέτοια τύχη φίλε Kanye.Λετε σοβαρη μανα κλπ κλπ..αμα την ειχα εγω αυτην την πουταναρα περα απο οτι θα την ειχα ξεσκισει απο παντου, θα εδινα και φουλ υλικο στο λαο. Ειναι δυνατον τετοια ξεκωλιαρα μουναρα γυναικα να την κρυβεις;; Καθε μερα εξω θα την εβγαζα με διαφανα κολαν στριγκαρες να φαινονται φουστες κοντες χωρις εσωρουχο κςι τετοια. Αφου το γουσταρει να καυλωνει κοσμακη δε βλεπετε δηλαδη;;; εσεις θα την αλλαξετε κυριοι;
Ναι γιατί ;
Αυτές που ξενοπηδιούνται και είναι οι πιο πουτάνες είναι οι σεμνές, τα ξέκωλα των σόσιαλ συνήθως βγάζουν την καύλα τους στα σόσιαλ και δεν ασχολούνται να ξενογαμηθούν, η Φυρού δε με παιδί και τον μπουχέσα 100% ούτε καν ασχολείται, ικανοποιεί το εγώ της με τα χιλιάδες σχόλια που λιώνουν γι' αυτή στα σοσιαλ της
ήταν ήδη καθαρή η τουαλέτα την είχε καθαρίσει η μάνα της σιγά μην κάθεται τέτοια μουνάρα να πλένει τουαλέτες αυτή το μόνο που πρέπει να καθαρίζει είναι το μεταξένιο μουνάκι τηςμε το ιδιο σφουγγαρι που καθαριζει την λεκανη κανει και τα κουμπια απο το καζανακι και την βουρτσα του μπανιου...
για τον πουτσο νοικοκυρα...
μονο για πιπες κανει η καριολα
πουτανες
πωπω να τα πεταξει εξω τα βυζομπαλα να δουμε ρωγα τηςμε τι τα φουσκώνει;;![]()
Γράφοντας αυτά που γράφεις τώρα πλέον είμαι σε θέση να κατανοήσω γιατί μας κοροϊδεύουν εμάς τους άνδρες λόγω μουνοδουλίαςΤίποτα ρε μπρο! Πολύ λογικά πράγματα είπες τι να λέμε
Αδερφέ, μην σκέφτεσαι με την πούτσα καυλώνει θα πω.
Τα "ξέκωλα" δεν ικανοποιούν κανένα "εγώ", κοινό μαζεύουν και το πασάρουν σε εταιρίες που θέλουν να προμοταρουν τα προϊόντα τους.
Και κατα συνέπεια τις τσέπες τους γεμίζουν με χρήματα, και κάλα κάνουν.
Τώρα ότι σε πολλούς αρέσει μας να σκεφτόμαστε ποσό "πουτάνα" δήθεν είναι η κάθε μια και ότι άλλο στόρι γουστάρει ο καθένας είναι άλλου παπά ευαγγέλιο.
Άλλα να ξεχωρίζουμε την πούτσα και την βούρτσα έτσι!
Πουτάνα είναι αυτή που απατάει όπως και αρχίδι αυτός που απατάει, το να πάει μία ελεύθερη με πολλούς δεν το θεωρώ ανήθικο όπως και κάποιος ελεύθερος να γαμάει πολλέςΤίποτα ρε μπρο! Πολύ λογικά πράγματα είπες τι να λέμε
Αδερφέ, μην σκέφτεσαι με την πούτσα καυλώνει θα πω.
Τα "ξέκωλα" δεν ικανοποιούν κανένα "εγώ", κοινό μαζεύουν και το πασάρουν σε εταιρίες που θέλουν να προμοταρουν τα προϊόντα τους.
Και κατα συνέπεια τις τσέπες τους γεμίζουν με χρήματα, και κάλα κάνουν.
Τώρα ότι σε πολλούς αρέσει μας να σκεφτόμαστε ποσό "πουτάνα" δήθεν είναι η κάθε μια και ότι άλλο στόρι γουστάρει ο καθένας είναι άλλου παπά ευαγγέλιο.
Άλλα να ξεχωρίζουμε την πούτσα και την βούρτσα έτσι!
Γράφοντας αυτά που γράφεις τώρα πλέον είμαι σε θέση να κατανοήσω γιατί μας κοροϊδεύουν εμάς τους άνδρες λόγω μουνοδουλίας
Πουτάνα είναι αυτή που απατάει όπως και αρχίδι αυτός που απατάει, το να πάει μία ελεύθερη με πολλούς δεν το θεωρώ ανήθικο όπως και κάποιος ελεύθερος να γαμάει πολλές
Ξέκωλα = ποστάρουν προκλητικά στα σόσιαλ, αυτές για μένα δεν είναι τόσο επιρρεπείς να μπουν σε σχέση και να απατάνε. Η φυρού ας πούμε το θεωρώ απίθανο να πάει με πολλούς, το να αγανακτήσει με το μπουχέσα και να μπει σε άλλη σχέση είναι άλλο πράγμα, δεν είναι πουτανιά
ειναι και μουναρομαμακαπωπω να τα πεταξει εξω τα βυζομπαλα να δουμε ρωγα της
120 πατσοβοϊδαρος και με αυτό ξαπλώνει δίπλα το βράδυ η άλλη.Είδατε το story του με τη ζυγαριά και τον καθρέπτη;
Και έχεις μετά την άλλη να λιώνει στα γυμναστήρια και στα κέντρα αισθητικής και να παραμένει τίγκα στις ανασφάλειες...
Είδατε το story του με τη ζυγαριά και τον καθρέπτη;
Και έχεις μετά την άλλη να λιώνει στα γυμναστήρια και στα κέντρα αισθητικής και να παραμένει τίγκα στις ανασφάλειες...