Νέα

Σοφία Φυρού

• Μέλος που άνοιξε το νήμα easyrider77
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 6K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 16 άτομα (0 μέλη και 16 επισκέπτες)

risxaout

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
31 Ιουλ 2025
Κριτικές
1
Like
1.533
Πόντοι
201
Λετε σοβαρη μανα κλπ κλπ..αμα την ειχα εγω αυτην την πουταναρα περα απο οτι θα την ειχα ξεσκισει απο παντου, θα εδινα και φουλ υλικο στο λαο. Ειναι δυνατον τετοια ξεκωλιαρα μουναρα γυναικα να την κρυβεις;; Καθε μερα εξω θα την εβγαζα με διαφανα κολαν στριγκαρες να φαινονται φουστες κοντες χωρις εσωρουχο κςι τετοια. Αφου το γουσταρει να καυλωνει κοσμακη δε βλεπετε δηλαδη;;; εσεις θα την αλλαξετε κυριοι;

Εγγρ.
11 Οκτ 2025
Like
601
Πόντοι
81
Λετε σοβαρη μανα κλπ κλπ..αμα την ειχα εγω αυτην την πουταναρα περα απο οτι θα την ειχα ξεσκισει απο παντου, θα εδινα και φουλ υλικο στο λαο. Ειναι δυνατον τετοια ξεκωλιαρα μουναρα γυναικα να την κρυβεις;; Καθε μερα εξω θα την εβγαζα με διαφανα κολαν στριγκαρες να φαινονται φουστες κοντες χωρις εσωρουχο κςι τετοια. Αφου το γουσταρει να καυλωνει κοσμακη δε βλεπετε δηλαδη;;; εσεις θα την αλλαξετε κυριοι;
Αρχικά ξεκινάμε από το βασικό: μια τέτοια την έχεις μόνο για ξεφτίλισμα όχι για οικογενειακά και πολλές πολλές δεσμεύσεις. Ετσι κι αλλιώς αυτές δεν μπορούν να μείνουν στις δεσμεύσεις, θέλουν και τον πουτσο τους που και που, και το παιδί τους και τα λεφτά ενός ματσομένου. Οπότε αυτή είναι να την έχεις για να την δίνεις μερικά φεσκαρίσματα οπότε τα χρειάζεται. Ούτε επίδειξη ούτε τέτοιες ανωμαλαρες όπως λες εσύ

968

Σεβαστός
Εγγρ.
17 Φεβ 2018
Like
8.403
Πόντοι
1.056
567419882_18539349718000362_1404405076429524261_n.jpg

:upsidedown::upsidedown::upsidedown:

JizzedToThis

Σεβαστός
Εγγρ.
24 Ιουν 2020
Like
9.495
Πόντοι
1.056
Αρχικά ξεκινάμε από το βασικό: μια τέτοια την έχεις μόνο για ξεφτίλισμα όχι για οικογενειακά και πολλές πολλές δεσμεύσεις. Ετσι κι αλλιώς αυτές δεν μπορούν να μείνουν στις δεσμεύσεις, θέλουν και τον πουτσο τους που και που, και το παιδί τους και τα λεφτά ενός ματσομένου. Οπότε αυτή είναι να την έχεις για να την δίνεις μερικά φεσκαρίσματα οπότε τα χρειάζεται. Ούτε επίδειξη ούτε τέτοιες ανωμαλαρες όπως λες εσύ

Πάλι κάλα που μίλησες εσύ λογικά ρε μπρο! :skull::skull::skull:

guy123guy123

Σεβαστός
Εγγρ.
9 Ιουλ 2017
Like
6.813
Πόντοι
1.056
Αυτές που ξενοπηδιούνται και είναι οι πιο πουτάνες είναι οι σεμνές, τα ξέκωλα των σόσιαλ συνήθως βγάζουν την καύλα τους στα σόσιαλ και δεν ασχολούνται να ξενογαμηθούν, η Φυρού δε με παιδί και τον μπουχέσα 100% ούτε καν ασχολείται, ικανοποιεί το εγώ της με τα χιλιάδες σχόλια που λιώνουν γι' αυτή στα σοσιαλ της

petheropliktos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Αυγ 2017
Like
1.203
Πόντοι
201
Πού τέτοια τύχη φίλε Kanye.
:wink:

JizzedToThis

Σεβαστός
Εγγρ.
24 Ιουν 2020
Like
9.495
Πόντοι
1.056

Τίποτα ρε μπρο! Πολύ λογικά πράγματα είπες τι να λέμε :skull-and-crossbones::skull-and-crossbones::skull-and-crossbones:

Αυτές που ξενοπηδιούνται και είναι οι πιο πουτάνες είναι οι σεμνές, τα ξέκωλα των σόσιαλ συνήθως βγάζουν την καύλα τους στα σόσιαλ και δεν ασχολούνται να ξενογαμηθούν, η Φυρού δε με παιδί και τον μπουχέσα 100% ούτε καν ασχολείται, ικανοποιεί το εγώ της με τα χιλιάδες σχόλια που λιώνουν γι' αυτή στα σοσιαλ της

Αδερφέ, μην σκέφτεσαι με την πούτσα καυλώνει θα πω. :cheesy:

Τα "ξέκωλα" δεν ικανοποιούν κανένα "εγώ", κοινό μαζεύουν και το πασάρουν σε εταιρίες που θέλουν να προμοταρουν τα προϊόντα τους.
Και κατα συνέπεια τις τσέπες τους γεμίζουν με χρήματα, και κάλα κάνουν.

Τώρα ότι σε πολλούς αρέσει μας να σκεφτόμαστε ποσό "πουτάνα" δήθεν είναι η κάθε μια και ότι άλλο στόρι γουστάρει ο καθένας είναι άλλου παπά ευαγγέλιο.

Άλλα να ξεχωρίζουμε την πούτσα και την βούρτσα έτσι!

Εγγρ.
21 Φεβ 2023
Κριτικές
23
Like
25.505
Πόντοι
8.296
με το ιδιο σφουγγαρι που καθαριζει την λεκανη κανει και τα κουμπια απο το καζανακι και την βουρτσα του μπανιου...
για τον πουτσο νοικοκυρα...
μονο για πιπες κανει η καριολα
πουτανες
ήταν ήδη καθαρή η τουαλέτα την είχε καθαρίσει η μάνα της σιγά μην κάθεται τέτοια μουνάρα να πλένει τουαλέτες αυτή το μόνο που πρέπει να καθαρίζει είναι το μεταξένιο μουνάκι της

Εγγρ.
11 Οκτ 2025
Like
601
Πόντοι
81
Τίποτα ρε μπρο! Πολύ λογικά πράγματα είπες τι να λέμε :skull-and-crossbones::skull-and-crossbones::skull-and-crossbones:

Τα "ξέκωλα" δεν ικανοποιούν κανένα "εγώ", κοινό μαζεύουν και το πασάρουν σε εταιρίες που θέλουν να προμοταρουν τα προϊόντα τους.

Τώρα ότι σε πολλούς αρέσει μας να σκεφτόμαστε ποσό "πουτάνα" δήθεν είναι η κάθε μια και ότι άλλο στόρι γουστάρει ο καθένας είναι άλλου παπά ευαγγέλιο.

Γράφοντας αυτά που γράφεις τώρα πλέον είμαι σε θέση να κατανοήσω γιατί μας κοροϊδεύουν εμάς τους άνδρες λόγω μουνοδουλίας

guy123guy123

Σεβαστός
Εγγρ.
9 Ιουλ 2017
Like
6.813
Πόντοι
1.056

Πουτάνα είναι αυτή που απατάει όπως και αρχίδι αυτός που απατάει, το να πάει μία ελεύθερη με πολλούς δεν το θεωρώ ανήθικο όπως και κάποιος ελεύθερος να γαμάει πολλές

Ξέκωλα = ποστάρουν προκλητικά στα σόσιαλ, αυτές για μένα δεν είναι τόσο επιρρεπείς να μπουν σε σχέση και να απατάνε. Η φυρού ας πούμε το θεωρώ απίθανο να πάει με πολλούς, το να αγανακτήσει με το μπουχέσα και να μπει σε άλλη σχέση είναι άλλο πράγμα, δεν είναι πουτανιά

JizzedToThis

Σεβαστός
Εγγρ.
24 Ιουν 2020
Like
9.495
Πόντοι
1.056
Γράφοντας αυτά που γράφεις τώρα πλέον είμαι σε θέση να κατανοήσω γιατί μας κοροϊδεύουν εμάς τους άνδρες λόγω μουνοδουλίας

Έγινε μπρο. :thumbsup:

Πουτάνα είναι αυτή που απατάει όπως και αρχίδι αυτός που απατάει, το να πάει μία ελεύθερη με πολλούς δεν το θεωρώ ανήθικο όπως και κάποιος ελεύθερος να γαμάει πολλές

Ξέκωλα = ποστάρουν προκλητικά στα σόσιαλ, αυτές για μένα δεν είναι τόσο επιρρεπείς να μπουν σε σχέση και να απατάνε. Η φυρού ας πούμε το θεωρώ απίθανο να πάει με πολλούς, το να αγανακτήσει με το μπουχέσα και να μπει σε άλλη σχέση είναι άλλο πράγμα, δεν είναι πουτανιά

Δεν διαφωνώ μαζί σου εδώ. Άπλα είναι θέμα χρημάτων όχι "εγώ" αυτό ήθελα να πω

kavloston

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Ιουλ 2024
Like
4.966
Πόντοι
446
Είδατε το story του με τη ζυγαριά και τον καθρέπτη;

Και έχεις μετά την άλλη να λιώνει στα γυμναστήρια και στα κέντρα αισθητικής και να παραμένει τίγκα στις ανασφάλειες...

Nathan_Prince

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Μαΐ 2018
Like
2.219
Πόντοι
441

Και έχεις μετά την άλλη να λιώνει στα γυμναστήρια και στα κέντρα αισθητικής και να παραμένει τίγκα στις ανασφάλειες...
120 πατσοβοϊδαρος και με αυτό ξαπλώνει δίπλα το βράδυ η άλλη.

Η ζωή είναι άδικη και οι γυναίκες στόκοι ανασφάλειας

JizzedToThis

Σεβαστός
Εγγρ.
24 Ιουν 2020
Like
9.495
Πόντοι
1.056

Για αυτο έχει φάει unofficially πόδι ο κέφτες αδερφέ

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom