Νέα

Σοφία Φυρού

• Μέλος που άνοιξε το νήμα easyrider77
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 6K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 18 άτομα (0 μέλη και 18 επισκέπτες)

Hristos .

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουλ 2023
Like
3.108
Πόντοι
446
Εχω ακούσει κάτι αλλά δεν το έχω επαληθευσει αλλά το λέω έτσι για να το πω αλλά δεν το έχω επαληθευσει. Έχω ακούσει κάτι και για μια επαλήθευση με 4Κ αλλά δεν είμαι σίγουρος
Τι να είχε επαληθεύσει συνάδελφε;
Του μπήκε στο μυαλό μήπως κάνει η κοπέλα συναντήσεις,και έφτιαξε μια μουφα ιστορία έγραψε ένα άκουσα κοπανησε δίπλα και ένα 6κ. και περίμενε μήπως έβγαζε λαβράκι.Αυτος δεν μπορεί να βγάλει το κρύο νερό απο το ψυγείο θέλει να βγάλει και από εκεί που δεν υπάρχει τίποτα λαβράκι.

Tsontakias13

Μέλος
Εγγρ.
28 Αυγ 2025
Κριτικές
2
Like
209
Πόντοι
0
Άκου να δεις ρε τσοντακια η τσαντάκια όπως σε λένε τέλος πάντων,το ότι εγώ γελάω με εσένα και όχι το αντίθετο είναι ξεκάθαρο και δεν είμαι και ο μονος.Επειδη από πληροφορίες που έχω,δεν τις έχω επαληθεύσει βέβαια αλλά φως φανάρι είσαι χαμηλού νοητικού επιπέδου, και επειδή είναι φανερό ότι εκτός από το να γράφεις εδώ μέσα μαλακίες δεν έχεις να κάνεις και κάτι άλλο στη ζωή σου άμα το συνεχίσω χάρη θα σου κάνω, και εσύ θα συνεχίσεις να μου γράφεις μαλακίες συνεπώς είναι η τελευταία απάντηση που σου γράφω γράψε ότι μαλακια θες την ικανοποίηση να σου απαντήσω δεν θα στην ξαναδώσω.Ειμαι σίγουρος ότι θα τύχει να διαβασω και σε άλλα thread εδώ μέσα παρομοιες μπούρδες σου αλλά δεν θα σου απαντήσω γιατί είσαι τόσο ελαφρύς που καταντάς για λυπηση.
Είναι πολύ άδικο τέτοια ζώα σαν εσένα να έχουν δικαιώματα , κρίμα που έχουμε τέτοια πράγματα σαν εσένα στη χώρα

Pan xr 88

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Μαρ 2025
Like
2.567
Πόντοι
441
1000002535.jpg
1000002534.jpg
μας στραγκιξε η καριολα

kavloston

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Ιουλ 2024
Like
4.958
Πόντοι
446
Έδωσε πόνο με αυτό το φόρεμα...

kavloston

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Ιουλ 2024
Like
4.958
Πόντοι
446

BisexualWannabe

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Αυγ 2023
Like
5.911
Πόντοι
1.056

kavloston

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Ιουλ 2024
Like
4.958
Πόντοι
446
Ομολογώ ότι έχω φτάσει στο σημείο να την λυπάμαι.
Γιατί δεν είναι μοντέλο της προκοπής να κάνει όντως επίδειξη κάποιου προϊόντος,
αλλά είναι ένα πλάσμα εγκλωβισμένο στην εικόνα του(βυζιά-κώλος) που δεν έχει ΤΙΠΟΤΑ άλλο να παρουσιάσει.
Αυτό το "και καλά" σαν δείχνω τη γυμναστική μου ή τις κρέμες ή το οτιδήποτε είναι απλά τελειωμένα τραγικό
και τολμάω να πω ότι πέραν των θεμάτων υγείας είναι ένας λόγος που έχει ψυχολογικά.
Ακόμα και ο άλλος που την μόστραρε σε κάθε ευκαιρία φαίνεται να την έχει βαρεθεί(ασχέτως της ιστορίας περί κερατώματος)
Αν τιθασεύσετε λίγο την καύλα σας, θα καταλάβετε τι εννοώ.

vraxoritis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Ιαν 2018
Like
3.076
Πόντοι
446
Τώρα αυτή η μανούλα,μόνο κρέμα δε διαφημίζει.
Γιατι η Ασημινα που εχει 2 κορες τι διαφημιζει οταν δειχνει το κωλο της;; (η μικρη της οταν ενηλικωθει αν ακολουθησει τα χναρια της μανας θα μαζεψει ολο το χαρτι!!)

Valkanios Poutsaras

Σεβαστός
Εγγρ.
22 Οκτ 2023
Like
5.867
Πόντοι
1.056
Ομολογώ ότι έχω φτάσει στο σημείο να την λυπάμαι.
Γιατί δεν είναι μοντέλο της προκοπής να κάνει όντως επίδειξη κάποιου προϊόντος,
αλλά είναι ένα πλάσμα εγκλωβισμένο στην εικόνα του(βυζιά-κώλος) που δεν έχει ΤΙΠΟΤΑ άλλο να παρουσιάσει.

Λυπάσαι μια γυναίκα που είχε την κωλοφαρδία να συμπέσει ακριβώς με την εποχή των social media και να ζει από αυτά,μιας και όπως είπες δεν είναι ούτε για μοντέλο,παρουσιάστρια,κ.λ.π.
Μια χαρά μεροκάματο βγαίνει,στο λέω γνωρίζοντας καλά γκόμενα με λιγότερους followers που προωθεί αντίστοιχα προϊόντα.

Υπάρχουν άλλες γυναίκες να λυπηθούμε..

tellystalone6969

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
28.400
Πόντοι
6.256
Υπάρχουν άλλες γυναίκες να λυπηθούμε..
Αυτές που είναι σε λάτζες, καμπινέδες , κουζίνες, εντατικές , υπόγεια , φάμπρικες, τιμόνια, βροχές , χιόνια
και ξυπνάνε 04.30
Για 800€ στην ελλάδα και τα διπλά τριπλά στον υπόλοιπο κόσμο .
Συμφωνώ.

kavloston

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Ιουλ 2024
Like
4.958
Πόντοι
446
Στο Bourdela είμαστε και κάνουμε καφενειακή κουβέντα για γκόμενες, οπότε η οποιαδήποτε ευρύτερη κοινωνικοπολιτική ανάλυση είναι εκτός τόπους χρόνου.

Φυσικά και υπάρχουν άπειρες άλλες δυσκολίες εκεί έξω, που χρίζουν προσοχής και υποστήριξης(και όχι λύπησης).

Το λυπάμαι πάει στο ότι έχει σύντροφο, παιδί, φίλους, εισόδημα και προσοχή αλλά εξακολουθεί να νοιώθει κενά.
Εδώ πχ θα έβαζα την σύγκριση με αυτούς στις αντίθετες καταστάσεις που δεν έχουν "χρόνο" για ψυχολογικά.

Julian R

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Σεπ 2019
Like
1.637
Πόντοι
201
Ωραία συζήτηση πιάσατε ρε μάγκες με αφορμή τον κωλο της Φυρου.
Αν δεν έχει αρχίσει ήδη σε λίγα χρόνια είναι σίγουρα τα χάπια που θα παίρνει εξαιτίας των σοσιαλ.
Οι κοπέλες που κάνουν μια σκληρή δουλειά σίγουρα κουράζονται και δεν είναι ιδανικά συγκριτικά με την Σοφία αλλά και αυτό που κάνει η ίδια δεν είναι " φυσιολογικό".
Η Οικονόμακου πχ διαφημίζει προϊόντα αλλά είναι ηθοποιός παίζει σε σειρά έχει και μαγαζί με ρούχα δεν κάθεται όλη μέρα σπίτι είναι στην τσίτα. Επίσης οι γυναίκες (όλες) τρώνε μεγάλη ήττα όταν βλέπουν ότι το σώμα τους αλλάζει λόγω χρόνου και το ρίχνουν στις πλαστικές. Η άλλη φαντάζεστε τι ήττα θα φάει και θα βλέπει νέα "Σοφακια" να ποζάρουν τον κωλο που αυτη δεν θα έχει πλέον τόσο καλό;
Για αυτή θα είναι μαρτύριο για έμας οχι απλά θα την έχουμε ξεχάσει και θα τον παίζουμε με τα νέα "Σοφακια".
Από την άλλη είναι επιλογή της αυτή η ζωή, κάλλιστα θα μπορούσε να κάνει κάτι άλλο παράλληλα που αλλά κορίτσια δεν έχουν την δυνατότητα οπότε δεν την λυπάμαι.

GHOSTMAN

Μέλος
Εγγρ.
12 Μαρ 2021
Like
367
Πόντοι
21
Ρε παιδιά υπάρχει κάποιος που τον χαλάει επειδή η συγκεκριμένη μοστράρει την κωλάρα της στα social media? Μακάρι να γίνει και πιο αποκαλυπτική στο μέλλον, το τι κάνει στην προσωπική της ζώη δεν νομίζω ότι μας αφοράει η πρέπει να μας ενδιαφέρει.

Talibanakos44

Σπουδαίος
Εγγρ.
30 Δεκ 2015
Κριτικές
32
Like
5.424
Πόντοι
2.846
Ρε παιδιά υπάρχει κάποιος που τον χαλάει επειδή η συγκεκριμένη μοστράρει την κωλάρα της στα social media? Μακάρι να γίνει και πιο αποκαλυπτική στο μέλλον, το τι κάνει στην προσωπική της ζώη δεν νομίζω ότι μας αφοράει η πρέπει να μας ενδιαφέρει.
Λογικά απ ότι μας έχει διδάξει η ιστορία και η πορεία αρκετών παρόμοιων κορασίδων,υπάρχει σοβαρή περίπτωση να γίνει αρκετά πιο αποκαλυπτική στο μέλλον εάν φάει τη φαπα της ηλικίας καθώς και όταν σταματήσει να περνάει η μπογια της,κάλλιστα μπορεί να δούμε και αυτά τα γνωστά αποκαλυπτικά ατυχηματα που παθαίνουν όλες αυτές.
Βέβαια εικασίες κάνουμε,το ζουμί θα ήταν να αρχίσει να βιζιταρει πράγμα π θεωρώ απίθανο έτσι,η να ανοίξει κανένα only fans τουλάχιστον πράγμα π κ αυτό είναι αρκετά δύσκολο.

guy123guy123

Σεβαστός
Εγγρ.
9 Ιουλ 2017
Like
6.801
Πόντοι
1.056
Και εγώ δεν έχω καταλάβει τι μας πειράζει που γουστάρει να δείχνεται και εμείς να χύνουμε, όλες οι γυναίκες τη σήμερον ημέρα γουστάρουν να δείχνονται στα social, σιγά το νέο

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom