lavro
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 13 Απρ 2018
- Κριτικές
- 49
- Like
- 8.158
- Πόντοι
- 9.846
Και μαύρες ότι πρέπει...ΩραίοςΜύστες καλησπέρα
Και μαύρες ότι πρέπει...ΩραίοςΜύστες καλησπέρα
Πόσο καυλα μπορεί να είναι αυτή η γυναίκα!!Μύστες καλησπέρα
Μουναρα
Κόλαση!!!!! Πολλά συγχαρητήρια στην κύρια που ξέρει πως να κάνει τον άντρα της ευτυχισμένο.Και κατά επέκταση και εμάς.Το θέμα της ανήκει ξεκάθαρα !Μύστες καλησπέρα
Μύστες καλησπέρα
Έλα φίλε περιμένω να ανεβάσεις και εσύ...κρίμα να είμαστε μακριά ...όπως και στο τρεις άλλους μύστες είμαστε μακριά...φαντάσου να εισουν Αθήνα η να ειμουν εγώ εκεί που είσαι ...ξέρω που είσαι χαχαχαχα... Σήμερα το βραδάκι θα κάναμε νυχτερινή διασκέδαση....οι καλύτεροι είναι μακριάφωτιά στά κόκκινα
Ατάκα που λεγόταν από άνδρες για γυναίκες που φορούσαν κόκκινα ρούχα ή αποχρώσεων του κόκκινου με στόχο να ξυπνήσουν τη γυναικεία κοκεταρία και να εισπράξουν κάποιο χαμόγελο, ή να προσπαθήσουν να ξεκινήσουν κάποια κατάσταση.
Υπήρχε βέβαια και η extended εκδοχή: Φωτιά στα κόκκινα και εγώ ο πυροσβέστης , με σαφέστατο σεξουαλικό υπονοούμενο. Βέβαια εδώ ελλόχευε ο κίνδυνος να εισπράξουν ως απάντηση την εξής ατάκα: Και τη σωλήνα να τη βάλεις στον κώλο σου, ατάκα που συνήθως αποθαρρύνει τον άνδρα για οποιαδήποτε συνέχεια και τον τρέπει σε φυγή...................
Ξανθό μουνι ναι!!!!!!!!!Διαλέχτε............ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΣΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΗ !!!! το ξανθό σκυλί !
![]()
![]()
sexy lady
Φτιάξε μας δικε μου !!Μύστες καλημέρα
της βαζεις το φορεμα και της τον ριχνεις ετσι με της κοκκινες μποταρες τηςΜύστες καλημέρα
Διαφήμιση είναι. Γιατί την κόβεις
Δεν βγάζεις τίποτα. Απλά το σηκώνεις.της βαζεις το φορεμα και της τον ριχνεις ετσι με της κοκκινες μποταρες της
εγω θα της το εβγαζα μου την δινει το φορεμα τηςΔεν βγάζεις τίποτα. Απλά το σηκώνεις.
Εμένα πάλι με φτιάχνει όσο με φτιάχνει και το περιεχόμενο...εγω θα της το εβγαζα μου την δινει το φορεμα της