argyrotoxos
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 16 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 64
- Like
- 59.133
- Πόντοι
- 16.235
Ψάχνω διαμάντια στις κοπριές ,το ξέρω....A καλά !!!!!
Δύσκολες έννοιες !!!!
Ψάχνω διαμάντια στις κοπριές ,το ξέρω....A καλά !!!!!
Δύσκολες έννοιες !!!!
Μύστες καλησπέρα

Τώρα που την ξαναβλέπω τη φωτο , φόρμα φοράει ο τύπος !!!!Δεν αξίζει στο εικονιζόμενο μοντέλο συνοδος που κυκλοφορεί με σπορτεξ...ευτυχώς το ψιλοεσωσε ο τύπος επειδή δεν φορούσε φόρμες.
Noμιζα με μια γρήγορη ματιά που έριξα ,ότι η ρίγα στο πλα'ι' είναι από το οδόστρωμα ..Τώρα που την ξαναβλέπω τη φωτο , φόρμα φοράει ο τύπος !!!!
Μεγάλη αποτυχία ο τύπος για να ντύνεται έτσι με τέτοια γκόμενα δίπλα του...Τώρα που την ξαναβλέπω τη φωτο , φόρμα φοράει ο τύπος !!!!
Είσαι παικταράς !!!!Noμιζα με μια γρήγορη ματιά που έριξα ,ότι η ρίγα στο πλα'ι' είναι από το οδόστρωμα ..
Σε ευχαριστώ @kosta Papan
Κοπελιά ,εσύ που στολιστηκες έτσι για να βγεις με αυτόν τον καγκουρα μην κυκλοφορείς με τέτοιους τύπους που ντύνονται σαν δεκάχρονα ..αξίζεις κάτι καλύτερο .Εγώ δεν βγαίνω έτσι ούτε για να πετάξω σκουπίδια....
Θα ξεράσω κροκόδειλους όπως θα έλεγε η Νανά Σταμάτη από τους "Μεν και Δεν"!Είσαι παικταράς !!!!
Κλασσικη adidas με τις τρεις ρίγες στο πλάι
Είσαι παικταράς !!!!
Κλασσικη adidas με τις τρεις ρίγες στο πλάι

ΑχαχαχαΘα ξεράσω κροκόδειλους όπως θα έλεγε η Νανά Σταμάτη από τους "Μεν και Δεν"!
Ο τύπος με τις φορμες πρέπει να κλειδωθεί στο σπίτι για κάνα εξάμηνο και να παίζει με playmobil ...δεν είναι για γυναίκες.
Φυσικά ...εάν μας ειθελε!!!Κατσαφάδου μπαίνατε ?
![]()
Καλησπέρα και σε σένα και στη καύλα σου.Μύστες καλησπέρα
Και εδώ μπαίναμε αν μας ήθελε. Με τα χίλια!Μύστες καλησπέρα
Κλειστε το νημα, εχουμε νικητη.Μύστες καλησπέρα
Πόσα παπούτσια έχει αυτή η γυναίκα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Μύστες καλησπέρα
ΧύνωΜύστες καλησπέρα
Μουναρα γυναίκα με τα όλα της!!Μύστες καλησπέρα