Stories
Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
Σκύβει και ξεκινάμε...Μύστες καλησπέρα
Έρωτας η γυναίκαρα σουΜύστες καλησπέρα
Ωραίο γούστο η κυρία!!Μύστες καλησπέρα
Ποια είναι αυτή?Μύστες καλησπέρα
Άς πει....και Με της μπότες της μια χαρά θα βολευτουμε χαχαχχα....Και να σου πεί, δεν μπορώ, έχω πονοκέφαλο !
![]()
Γυναικάρα από τις λίγες.....να το ρουφάς όλη μέρα!!Μύστες καλησπέρα
χυνω με την καυλιαραΜύστες καλησπέρα
Δεν αξίζει στο εικονιζόμενο μοντέλο συνοδος που κυκλοφορεί με σπορτεξ...ευτυχώς το ψιλοεσωσε ο τύπος επειδή δεν φορούσε φόρμες.
Είσαι gentleman φίλε !!!!Δεν αξίζει στο εικονιζόμενο μοντέλο συνοδος που κυκλοφορεί με σπορτεξ...ευτυχώς το ψιλοεσωσε ο τύπος επειδή δεν φορούσε φόρμες.
Να είσαι ταρίφας και να σου κάνει νόημα να την πΑΡΕΙς ......
![]()

Το ξέρω,ψάχνω κάτι πολύ δύσκολο στην σημερινή αποβλακωμενη μας κενωνια....όμως στοιχειώδης σεβασμός στον εαυτό μας και σε όσους μας βλέπουν να κινούμαστε δημοσίως ΚΑΘΙΣΤΑ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗ την εμφάνιση μας με ενδύματα και υποδήματα που μας ξεχωρίζουν από πιτσιρίκια και καγκουρες.Είσαι gentleman φίλε !!!!
Συμφωνώ απόλυτα .
Αλλά ψάχνεις πολλά νομίζω
A καλά !!!!!Το ξέρω,ψάχνω κάτι πολύ δύσκολο στην σημερινή αποβλακωμενη μας κενωνια....όμως στοιχειώδης σεβασμός στον εαυτό μας και σε όσους μας βλέπουν να κινούμαστε δημοσίως ΚΑΘΙΣΤΑ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗ την εμφάνιση μας με ενδύματα και υποδήματα που μας ξεχωρίζουν από πιτσιρίκια και καγκουρες.
Είσαι gentleman φίλε !!!!
Συμφωνώ απόλυτα .
Αλλά ψάχνεις πολλά νομίζω