Νέα

Σεξ μασάζ στο σπίτι

  • Μέλος που άνοιξε το νήμα troll
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 47K
  • Εμφανίσεις 9M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

North Sector

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Οκτ 2018
Μηνύματα
228
Κριτικές
16
Like
873
Πόντοι
1.011
Καλησπέρα σε όλους! Όποιος θέλει θα με ενδιέφεραν κάποιες πληροφορίες για Αλεξάνδρα από deluxe , inbox ή εδώ. Ευχαριστώ!
έχουν γίνει αναφορές πιο πίσω ρίξε μια ματιά.:wink:
 

giorgosbigone

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
6 Ιουν 2012
Μηνύματα
323
Κριτικές
5
Like
787
Πόντοι
361
:P
Καλησπερα, εχει παρει κανεις την Παμελα απο private massage? Φαινεται δυνατο μουνετο αλλα ειναι παντα κλεισμενη καθε Σαββατο,οπως μου ανεφερε η κυρια στο τηλεφωνικο:confused:
Αν σου αρέσουν οι παχουλές είναι καλή.
Εγώ δεν είμαι φαν
 
  • Like
Αντιδράσεις: rofos

manmegas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
6 Νοε 2018
Μηνύματα
358
Κριτικές
16
Like
877
Πόντοι
371
:P
Καλησπερα, εχει παρει κανεις την Παμελα απο private massage? Φαινεται δυνατο μουνετο αλλα ειναι παντα κλεισμενη καθε Σαββατο,οπως μου ανεφερε η κυρια στο τηλεφωνικο:confused:
Αν σου αρέσουν οι παχουλές είναι καλή.
Εγώ δεν είμαι φαν
¨οντως η πάμελα παχουλη? στις φωτος φαινεται πολύ μικροσκοπικη
 

FRANK63

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Φεβ 2016
Μηνύματα
3.221
Κριτικές
9
Like
5.037
Πόντοι
1.436
Εχει κανεις εμπειρια απο Μαιρη Best Massage INSTAGRAM ?
γεια σου αρχοντα συναδελφε.λυπαμαι που δεν μπορω να βοηθησω γιαυτες που ανεφερες,δεν εχω ινσταγκραμ ουτε τις ξερω.θα σου πω ομως για μια μικρη καυλιτσα,τωρα που θα την δοκιμασω.εντος ολιγων ημερων που θα ερθω,θα τσεκαρισθει και θα ενημερωθεις.
 

Damian Lillard

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαΐ 2019
Μηνύματα
60
Like
63
Πόντοι
0
Κάνω και ‘γώ ακαουντ εδώ για να βοηθήσω στη σωστή ενημέρωση των φίλων..εξάλλου τι άλλο να κανείς Κυριακή που όλα είναι κλειστά και ξεκινάω...

Δοκίμασα σχεδόν τα περισσότερα κατοικον Μασαζιδικα...κατέληξα ότι λίγοι εδω μέσα λενε την αλήθεια και τα περισσότερα προφίλ είναι Προμο...

Οσμοσε Μασαζ:εδώ δεν μιλάμε για Μασαζ εδώ η φάση είναι μπαίνει μέσα η κοπέλα (εμένα δεν μου ήρθε ελληνίδα) κατεβάζει παντελόνι σου λέει 50€ extra και προχωράει σε εσκορτιλικια...εγώ ήθελα όμως και το μασαζάκι μου αλλά η κοπέλα δεν είχε ιδέα..σύνολο μου πήγε 120...προτιμώ να πάρω κανονική escort με αυτά τα λεφτά και να είναι και κουκλάρα...έκανα με νίκη και δεν θα ξανάπαιρνα μιας και δω η φάση δεν έχει καμία σχέση με Μασαζ...όποιον δεν τον νοιάζει το Μασαζ μπορεί άνετα να δοκιμάσει..καλη εξυπηρέτηση

2)Δοκιμή με το πολυσυζητημένο deluxe massage...δικαιως το γραφείο αυτό παίρνει την πρώτη θέση ανάμεσα σε ολα και εξηγούμαι...συμφωνώ για την άψογη εξυπηρετηση και εδώ..η κυρία στο τηλέφωνο με ενημέρωσε για τη διαθεσιμότητα και μου έστειλε τις κοπέλες στο viber..παρά πολλές επιλογές και κάνα δυο γνωστες από σπα οπως η ζωή η οποία είναι ιερια του Μασαζ (την είχα δοκιμάσει ως zoe tadra) γύρω στα 37 και κορμάρα και η νεφέλη 2 όπως την λένε που την είχα δοκιμάσει ανεξάρτητη...για όλα τα γούστα οι θεραπευτριες του deluxe...από 20 ετών εως 45...δύσκολο να αποφασίσω καθότι είναι όλες πράγματι πολύ καλές...η Μπίλια έκατσε στη μιλανα...Βενεζουέλεανι με άψογα ελληνικά...Μασαζ απίστευτο χωρίς πετσετες γενικά άγγιγμα φανταστικό άψογη συμπεριφορά καθαρή σε όλα τοπ...ευχάριστο τέλος στο Μασαζ και κουβεντούλα...δεν είχε πολύ χρόνο να μείνει και άλλο γιατί είχε καπάκια ραντεβού....δεύτερη φορά με Δαναη...ξανθό κουκλί με φουσκωμένο μπούστο και αρκετά καλό Μασαζ...ευχάριστη πολύ στην παρέα και δεν μου είπε όχι σε τίποτα..προχώρησε κανονικά χωρίς πολλά πολλά...την ζήτησα ξανά αλλά ήταν γεμάτη σε ραντεβού και δεν είχε χρόνο..μου πρότειναν Αλεξανδρα φιλη λεει της δαναης η οποία στη φωτό φαίνεται όμορφη και διαβάζω σωστές κριτικές αλλά δεν δοκίμασα καθότι ήθελα πάλι με Δαναη...στα αρνητικά του deluxe ότι πρέπει να κλείνεις από το πρωί γιατί μετά δεν βρίσκεις ραντεβού με τίποτα...

Δοκιμή με diamonds massage που τρωγόσασταν εδώ μέσα σαν τα κοκόρια...θα πάω με την πλευρά αυτών που το κράζουν...ξεκάθαρα όλοι αυτοί που έγραφαν για την Αφροδίτη απλά ήθελαν να κάνουν ντόρο για να πεισουν υποψήφιους πελάτες...σίγουρα υπάρχει Προμοτορας από πίσω...δεν νοείτε να παρουσιάζετε αισθησιακό Μασαζ από όμορφη κοπέλα με καλή συμπεριφορά και να καλώ Αφροδίτη και μα έρχετε μια κοπέλια κάτι παραπάνω από Μπαμπάτσικη με υφάκι και να μου βγάζει το λάδι..μη το ένα μη το άλλο δηλαδή ήμαρτον...καμία σχέση με τη φωτό που μου έστειλαν...ξεκάθαρα στα όχι από μένα γιατί δεν μαρεσει το ψεύτικο Προμο και η βαβουρα χώρις λόγο...εδώ νομίζω γίνετε πολύ προσπάθεια να παρουσιάστει κάτι ουαου για να στα φάνε χωρίς όμως αντίκρυσμα...με τεα είχα κάνει από τότε που ήταν στο Βελβετ..καμία σχέση η φωτό με τη πραγματικότητα και θυμάμαι ότι με είχε ζαλίσει με τη πολυλογία της και δεν μαρεσε που έκραζε όλο το κόσμο έκραζε το Βελβετ κτλ κτλ..βαβούρα πολύ ρε αδερφάκι μου..

3)Βελβετ...παλιά εξυπηρέτηση ήταν Δράμα..όχι ότι τώρα είδα καμία ιδιαίτερη διαφορά παρά μόνο ότι ήρθαν και τις δυο φορές οι κοπέλες στην ώρα τους...μαριανα καλό Μασαζ αλλά τίποτα παραπάνω...εδώ νομίζω βρισκόμαστε μπροστά στη περίπτωση που πρέπει να κανείς 4-5 ραντεβού μήπως και πάρεις τη περιβόητη κατάληξη...όποτε το κατάλαβα και δεν την πήρα...με Αφροδίτη έμεινα happy..

4)vip massage...δοκίμασα επικοινωνία μαζί τους η οποία ήταν άμεση Παρολαυτα δεν προτίμησα κάποια κοπέλα καθότι οι κοπέλες που μου έστειλαν ήταν άνω των 40 όλες και οι περιςσοτερες Σορρυ αλλά ασχημουλες για τα γούστα Μου...επίσης ρε παιδιά αυτή το dance massage τι είναι;;χαχαχαθα τρελαθούμε εντελώς;;

5)massage joy και δω καλή εξυπηρέτηση άμεση και ευγενική η κοπέλια...έχει πιπίνοκατασταση πολύ εδώ ωραία προσωπάκια φρέσκα αλλά κατοπιν συζητήσεως με τη τηλέφωνιτρια και αφού μου έστειλε viber φωτός επέλεξα Μαίρη!εδω θέλω να σταθώ...γιατί νομίζω ότι η συγκεκριμένη είναι παράδειγμα προς μίμηση..σε όλα...συμπεριφορά χαμόγελο ομορφιά τσαχπινιά άνετη σωστή σε όλα..πολύ δυνατή..για να γίνω πιο ακριβοδίκαιος όμως θα έλεγα να κάνει 1-2 σεμιναριακια στο Μασαζ...έχει καλή τεχνική αλλά θέλει λίγο ακόμα για να πιάσει το δεκάρι το καλό...ήπιαμε το κρασάκι μας και στο τέλος αποχώρησε με χαμόγελο...Αγγελική είναι ο επόμενος μου στόχος από το Γραφειο και μια καινούργια που είδα στις φωτος που ξεκινάει από βδομάδα..


5)massage your senses..δοκιμή με τζιανα....άκρως απογοητεύτικη κατάσταση πολύ ερασιτεχνική..ευγενικά έκανα παράπονα στο γραφείο..μου πρότειναν νανσυ η οποία φαίνεται καλή στις φωτός και θα δώσω άλλη μια ευκαιρία...

6)massage lux....στις φωτός μαρεσε η πατριτσια...επικοινωνία με το τύπο στο τηλ καλή..λίγο μαγκακος αλάνι αλλά ξεκάθαρος που είσαι σημαντικό γιατί στη τελική δεν είμαστε να παίρνουμε ρίσκα...λόγω πολλών κριτικών για Βαλέρια και ιμεσα ζήτησα φωτός και από εκείνες...αλλά ήταν σε 4 hands massage και δεν μπορούσαν την ώρα που ήθελα...μαρεσε η πατσιτσια όποτε την κάλεσα...ρε παιδιά ο Φωτογραφος σας τι έχει τελειώσει Harvard?To μπούστο ναι όντως είναι ότι φαίνετε αλλά η περιφέρεια της κοπέλας είναι σαν την περιφέρεια αττικής τεράστια ήμαρτον..καλούτσικο μασαζάκι αλλά δεν θα την έπαιρνα ξανα...φατσούλες όμορφες η ινεσα και Βαλέρια θα δοκιμαστούν μαζί όπως με παρότρυνε ο Φιλος στο τηλ...επίσης είδα και Χριστίνα μια μικρή ομορφούλα αν έχει κάποιος ινφο να μου στείλει πμ...

Αυτά από μένα μάγκες...ελπίζω να βοήθησα και 'γώ με τη σειρά μου...
Φιλε μου επειδή σκέφτομαι να πάρω Πατρίτσια από λουξ αξίζει; Το δίνει; Η άντε κάνα φραπέ μόνο;
 

milfaros2

Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2019
Μηνύματα
56
Like
84
Πόντοι
0
Καλημερα συμπολεμιστες . Μετα απο απουσια 5 ημερων ( λογω βλαβης στον ιντερνετ ) επεστρεψα. Εχουμε και λεμε εγινε δοκιμη 4 κορασιδων. Καρολινα απο exotic στανταρακι δικο μου γενικα και πολυ καλη σε ολα !! Αφροδιτη απο prive massage σημερα. Μελαχροινη , κουκλα , καλο μασαζ και γενικα πολυ ... ''ανετη'' σε ολα αρκει να υπαρχει καλη συμπεριφορα απο μερους μας.. Χθες και προχθες εγινε δοκιμη με Σοφια και Αλικη απο velvet. H Sofia πολυ καλη σε ολα ανετη και επικοινωνιακη , η αλικη καλο παιδι , δροσερη , με πολυ καλο μασαζ και happy end !!
Μπροείς να δώσεις link για exotic kai prive massage? Ευχαριστώ
 

gregor35

Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2016
Μηνύματα
157
Like
378
Πόντοι
21
Για αθανασία από joy έχει κανείς καμιά πληροφορία;;
Αν μπορεί εδώ η pm.
Ευχαριστώ!!!!
πολύ κάλο Μασαζ καλη τεχνική χωρίς πετσέτα έκανα..πέρασα σούπερ..στο ίδιο μοτίβο ελληνιδα καινουργια στο χώρο και στο ίδιο στυλ με νανσυ η μελαχροινή μικροκαμωμένη και ομορφούλα Αλεξανδρα του massagejoy..ωραιες πιπινοκαταστασεις..για Μαίρη από Massagejoy έχουν ειπωθεί πολλά και δικαίως αφού η κοπέλα είναι Αν όχι η τοπ από τις πιο τοπ στο μασαζ κατοικον..Να περνάμε σούπερ!!
 

chrisgr39

Μέλος
Εγγρ.
16 Νοε 2013
Μηνύματα
18
Like
2
Πόντοι
0
Καλησπέρα σε όλους. Χρωστάω κριτική στην Αφροδίτη απο Deluxe. Δε πολυκατάλαβα τι παίζεται εδώ μέσα με ψεύτικα προφιλ συκοφαντίες και κόντρες. Αυτό που έχω να πω είναι ότι το κορίτσι είναι άριστο σε όλα της.
Από την άνω το μετρίου ως πολύ καλή εμφάνιση, ζωντάνια σε όλη τη διάρκεια της τρίωρης συνεδρίας και τελευταίο ραντεβού της μέρας, χιούμορ και αίσθημα.Από τα καλύτερα αν όχι το καλύτερο μασάζ που είχα ως τώρα...και δεν είχα λίγα. Μπράβο Αφροδίτη, να παραμείνεις έτσι σου εύχομαι.
 

durability

Νέο Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2017
Μηνύματα
4
Like
4
Πόντοι
0
Καλησπέρα μάγκες έχεις κανείς από εσάς κάποια άποψη για το athensmassage ????
 
Εγγρ.
16 Οκτ 2020
Μηνύματα
623
Like
3.787
Πόντοι
446
Εγγρ.
16 Οκτ 2020
Μηνύματα
623
Like
3.787
Πόντοι
446
Εχει κανεις εμπειρια απο Μαιρη Best Massage INSTAGRAM ?
γεια σου αρχοντα συναδελφε.λυπαμαι που δεν μπορω να βοηθησω γιαυτες που ανεφερες,δεν εχω ινσταγκραμ ουτε τις ξερω.θα σου πω ομως για μια μικρη καυλιτσα,τωρα που θα την δοκιμασω.εντος ολιγων ημερων που θα ερθω,θα τσεκαρισθει και θα ενημερωθεις.

Καλημερα

να σαι παντα καλα φιλε μου

Καλα να περνας και εσυ και ολη η παρεα με υγεια ....
 
Εγγρ.
2 Απρ 2018
Μηνύματα
321
Like
458
Πόντοι
21
Καλημέρα φίλοι μου. Χθεσινή δοκιμή με ριτα από Velvet. Το κορίτσι το ζει όσο πιο πολύ μπορεί εξαιρετική φρέσκια Παρουσία πάρα πολύ άνετη νομίζω ότι θα γίνει στανταράκι. Συναγωνιστής δοκίμασε χτες τη Χριστιάνα από το ίδιο γραφείο Επίσης με πολύ καλή ανταπόκριση το οποίο το επαυξάνω και εγώ μετά από δική μου δοκιμή. Όσοι ρωτάνε για την χρυσάννα είναι πάρα πολύ ζωντανή σε όλα και αξίζει τον κόπο όμοιος και η Πάμελα από το prive massage
 

topgun83

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Νοε 2010
Μηνύματα
2.085
Κριτικές
8
Like
2.874
Πόντοι
736
Να πω και εγω τα δικα μου για Ριτα, ωραια κοπελιτσα, ισως και να το ζει οπως εχει ακουστει, εγω πιστευω οτι ειναι αρκετα προσποιητο, μασαζ πολυ μετριο, επιεικως. Καθ'ολη τη διαρκεια του ραντεβου μια εντονη νευρικοτητα, αντε να χυσουμε και εξω απο την πορτα, για την ιστορια ηρθε για μια ωρα και στα 50 λεπτα μπουχος που λενε και στο χωριο μου:confused::confused:
 

ntinosam

Ανώτατος
Εγγρ.
2 Ιαν 2007
Μηνύματα
649
Κριτικές
30
Like
5.883
Πόντοι
11.005
Καλησπέρα,

Υπάρχει ενημέρωση γισ το Athens massage ?

Η εξυπηρέτηση είναι πλήρης ?

Έστω και σε πμ πληροφορίες για Νεφέλη κ Αθανασία.

Ευχαριστώ προκαταβολικά.
 

FilipposXXX

Μέλος
Εγγρ.
8 Μαΐ 2020
Μηνύματα
15
Like
39
Πόντοι
0
Δοκιμη επιτυχης με Λενα απο Velvet. Πιτσιρικα με σωματακη και προσωπο πολυ ομορφα . Πολυ ανετη και χαμογελαστη προχωρησε σε φραπεδακι με αψογη τεχνικη !!! Θα δοκιμαστει ξανα .
 

wack34

Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2017
Μηνύματα
157
Κριτικές
1
Like
355
Πόντοι
21
Καλησπέρα,

Υπάρχει ενημέρωση γισ το Athens massage ?

Η εξυπηρέτηση είναι πλήρης ?

Έστω και σε πμ πληροφορίες για Νεφέλη κ Αθανασία.

Ευχαριστώ προκαταβολικά.


το athensmassage φιλε μου είναι μαγαζί στα ΔΕΝ! έχει ωραίες παρουσίες αλλά αυστηρα στα δεν! κάνουν καλό μασάζ! αν θες μόνο μασαζ είναι πολύ καλά αλλά αν θες κάτι παραπάνω πολύ δύσκολο!
 
Εγγρ.
21 Σεπ 2017
Μηνύματα
343
Κριτικές
1
Like
244
Πόντοι
21
Καλησπέρα,

Υπάρχει ενημέρωση γισ το Athens massage ?

Η εξυπηρέτηση είναι πλήρης ?

Έστω και σε πμ πληροφορίες για Νεφέλη κ Αθανασία.

Ευχαριστώ προκαταβολικά.


το athensmassage φιλε μου είναι μαγαζί στα ΔΕΝ! έχει ωραίες παρουσίες αλλά αυστηρα στα δεν! κάνουν καλό μασάζ! αν θες μόνο μασαζ είναι πολύ καλά αλλά αν θες κάτι παραπάνω πολύ δύσκολο!

Στο artmassage υπάρχει καμία που να κάνει περισσότερο από φραπέ?
 

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom