συνηθως δινουμε περισοτερες ινφο.... δωσε κατι.......Πήρα Μελίτα...Πέρασα καλά!
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Σεξ μασάζ στο σπίτι
- Μέλος που άνοιξε το νήμα troll
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 56K
- Εμφανίσεις 12M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 39 άτομα (3 μέλη και 36 επισκέπτες)
Κατερίνα Ελληνίδα deluxe. Λόγω και εθνικοτητας πολύ ευχάριστη παρουσία. Μασάζ με σωστή ένταση και πιέσεις ενώ στο τέλος έκανε πολύ ωραίο τελείωμα χωρίς να ζητήσω κάτι παραπάνω αφού στόχος μου ήταν μόνο η χαλάρωση λόγω δουλειάς
Φραπεδιά μονο ??? η προχωρησε και παρακάτω δωσε ινφος η ασια ειναι ενδιαφέρον .... αλλα δεν εχω παρει σχεδον ποτε καλες υπηρεσιες ....συνηθως δινουμε περισοτερες ινφο.... δωσε κατι.......
Ε ναι…Κλασικά όπως όλα τα γραφεία έχουν κάποια στα sites που δεν είναι ποτέ διαθέσιμη
lavro
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 13 Απρ 2018
- Κριτικές
- 49
- Like
- 8.158
- Πόντοι
- 9.846
Δεν αλλάζουν τις φωτογραφίες τουςΕ ναι…
Mr Spock
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 12 Ιαν 2011
- Κριτικές
- 15
- Like
- 1.056
- Πόντοι
- 1.011
Πάντως η φωτογραφία έχει επεξεργασία...Για αυτήν ξέρει κανείς τίποτα;![]()
Κανείς; Ευχαριστώ!Έχει κανεις πληροφοριες για την κυρία; Ακούγεται ενδιαφέρον![]()
Θεραπευτικό - χαλαρωτικό μασάζ - Αγγελία Επαγγελματία | xe.gr
ΕΙΜΑΙ μασέρ έμπειρη και προσφέρω θεραπευτικό χαλαρωτικό μασάζ για ευεξία, ξεκούραση και μπλοκάρισμα άγχους κατ' οίκονwww.xe.gr
Ανεξάρτητη;Κανείς; Ευχαριστώ!
nikosvita314
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Σεπ 2021
- Like
- 1.746
- Πόντοι
- 206
Έτσι μου φαίνεται κ εμένα τήν γνωρίζεις τήν κοπέλα;Πάντως η φωτογραφία έχει επεξεργασία...
Island_boy
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Μαρ 2023
- Κριτικές
- 10
- Like
- 1.318
- Πόντοι
- 371
Έχει δικό της νήμα εδώ "Στεφανία Μασάζ"Καλησπερα παίδες, κάποιος που να χει γνωρίσει μια κοπέλα Στεφάνια από Μαρούσι;; κάπου είχα διαβάσει για εκείνη πολλα θετικα σχόλια
qwerty1234
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Αυγ 2009
- Κριτικές
- 10
- Like
- 647
- Πόντοι
- 290
Ειμαι καινούργιος στο σπορ του μασάζ στην Ελλαδα, μπορείτε να μου πείτε τι τιμές είναι λογικές στον χωρο; καταλαβαίνω ότι αλλάζουν από μασέρ σε μασέρ η και πελάτη. Τι να περιμενω για φράπα, καλαμακι, μπριζολα, χωρίς ρουχα; παίζει και δεύτερος γύρος αν υπάρχει χρονος;
Φωτιστε με ωστε να μην χαλάσω την πιάτσα!
Έτσι ακούστηκε. Ε λέω δεν μπορεί κάποιος θα έχει δοκιμάσει. Κάνει χαλαρωτικό λέει και μου φάνηκε ανοικτή για b2b.Ανεξάρτητη;
traveller66
Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Δεκ 2025
- Like
- 40
- Πόντοι
- 0
Φραπα να υποθεσω?Κατερίνα Ελληνίδα deluxe. Λόγω και εθνικοτητας πολύ ευχάριστη παρουσία. Μασάζ με σωστή ένταση και πιέσεις ενώ στο τέλος έκανε πολύ ωραίο τελείωμα χωρίς να ζητήσω κάτι παραπάνω αφού στόχος μου ήταν μόνο η χαλάρωση λόγω δουλειάς
ποια απο τις δυο?Φραπα να υποθεσω?
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
ποια λεμε??Έτσι ακούστηκε. Ε λέω δεν μπορεί κάποιος θα έχει δοκιμάσει. Κάνει χαλαρωτικό λέει και μου φάνηκε ανοικτή για b2b.
κατ οικον η εξω??Ειμαι καινούργιος στο σπορ του μασάζ στην Ελλαδα, μπορείτε να μου πείτε τι τιμές είναι λογικές στον χωρο; καταλαβαίνω ότι αλλάζουν από μασέρ σε μασέρ η και πελάτη. Τι να περιμενω για φράπα, καλαμακι, μπριζολα, χωρίς ρουχα; παίζει και δεύτερος γύρος αν υπάρχει χρονος;
Πατώντας στα μηνύματα που παρατίθενται βγαίνει μια αγγελία στην ΧΕ. Για αυτήν μιλάμε. Δεν έχουμε καμία πληροφορία άλλη.ποια λεμε??
qwerty1234
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Αυγ 2009
- Κριτικές
- 10
- Like
- 647
- Πόντοι
- 290
Κατ οίκον, και όχι θείες 50+..κατ οικον η εξω??
Άλλα thread (ενδεχομένως σχετικά)
- Απαντήσεις
- 30
- Εμφανίσεις
- 7K
- Απαντήσεις
- 229
- Εμφανίσεις
- 23K
- Απαντήσεις
- 63
- Εμφανίσεις