Ως προς το μασάζ από ότι υπάρχει εδώ μέσα ναι για όποιον θέλει μασάζΜασάζ δηλαδή κάνει καλό; αδιάφορη ως προς την εμφάνιση τις έξτρα υπηρεσίες αν θες πες δυο λόγια παραπάνω
Φραπεδια αδιάφορη,ούτε κάποιο αίσθημα έβγαλε ούτε και κανένα ρούχο σε εμένα
Ως προς το μασάζ από ότι υπάρχει εδώ μέσα ναι για όποιον θέλει μασάζΜασάζ δηλαδή κάνει καλό; αδιάφορη ως προς την εμφάνιση τις έξτρα υπηρεσίες αν θες πες δυο λόγια παραπάνω
Οκ φίλε ευχαριστώ πολύ για τον χρόνο σουΩς προς το μασάζ από ότι υπάρχει εδώ μέσα ναι για όποιον θέλει μασάζ
Φραπεδια αδιάφορη,ούτε κάποιο αίσθημα έβγαλε ούτε και κανένα ρούχο σε εμένα
αυτά μοστράρει όντως το βλαχαδερό… πάντως οι κόρες της είναι πολύ ωραίες μουνίτσες!ναι ναι το άλλο με τον τοτό να μας πει..
ρε ελευθερια πως σκατά σε λένε...γιατί μοστράρεις μπούτια ; βυζους ;κώλους ; στα ινστα κλπ;;
ψάχνεις 200/300αρες ;;
Για αυτήν ξέρει κανείς τίποτα;![]()
μονο να νιαουριζει ειναι.. δεν απανταει κ στα μυνηματα....μαυρο.Φαίνεται...προχωράει καθόλου η μόνο να νιαουρίζει ξέρει;
μπα αυτή εκθέτει κόσμο αβέρτα δεν στηρίζω τέτοιες
μην ασχολείστε συμφωνώ...Μεγάλο τούβλο, αλλά και μπάζο πλέον....... Βασικά στην λέει με το παραμικρό αν της στείλεις, λες και είμαστε υποχρεωμένοι να έχουμε 30 φώτο στο προφιλ και βιογραφικό για να δεχτεί η μπαζόλα της γλυφάδας να κάνει μασαζ.....
Μόνο πίπα στο τζαμπα αν της έδινα..... Να την πληρώσω ούτε κατά διάνοια.....
μπα...μαλάκες (για δούλεμα ! )δεν υπάρχουν σε αυτά τα λεφτά για μασσαζ..¨οποιος της τα δινει ειναι χειροτερος απο δαυτην....
Σίγουρα βέβαια θα υπάρχουν καλοθελητές, μπαρμπάδια, αμάμητοι κλπ που της τα σκάνε......
μελιτα?Πήρα Μελίτα...Πέρασα καλά!
από joyμελιτα?
μπα...μαλάκες (για δούλεμα ! )δεν υπάρχουν σε αυτά τα λεφτά για μασσαζ..
αντε να βρει ενα/δύο, αλλά και πάλι..
οποιος τα σκάσει (200 και) ...δεν θα αρκεσθεί σε χαιδολόγημα και μαλακία.
και
;Σταθερή αξίαΕίχα πάρει πάρει Ινεσσα πριν αρκετό καιρό. Έστειλα για διαθεσιμότητα στο WhatsApp του deluxe και την ξαναθυμήθηκα όταν την είδα. Είναι από τις σταθερές παρουσίες. Δεν αλλάζει γραφεία πρόσφερει σταθερά καλές υπηρεσίες και φραπεδιά με συναίσθημα. Το θέμα είναι αν κάποιος έχει προχωρήσει παραπέρα μαζί της.
Κλασικά όπως όλα τα γραφεία έχουν κάποια στα sites που δεν είναι ποτέ διαθέσιμηπαιδια η ελενα που δουλευε στο art την εχει δει κανεις προσφατα? την εχουν σαν φωτο αλλα ποτε διαθεσιμη
Στείλε μου dm να σου προωθήσω το τηλέφωνο. Την έχει ρίξει μάλλον, ούτε εγώ την βρήκα την αγγελία.