Καλησπέρα σε όλους,
Συνάντηση με Χριστιάνα ( όχι Χριστίνα) από Ντελούξ. Παραδόξος συμφωνώ με ότι λένε και οι προηγούμενοι.
Μαζάς δεν ξέρει, μην το περιμένετε.
Φούλ πρόθεση να είσαι ικανοποιημένος
Η φωτογραφία όντως την αδικεί είναι πιο ωραία από κοντά, φοβερό χαμόγελο, πολλά υποσχόμενο.
Καλό σόσιαλ
Το "δεύτερο μέρος" όπως το ονομάζουν πλέον όλες, δείχνει πολλά υποσχόμενη. Έμενα μου έκανε μόνο χέρι, έβγαλε ρούχα και όντως έχει ένα πολύ ωραίο πετίτ κορμί.
Προσωπικά θα πάρω σίγουρα άλλη μία φορά, να δω μέχρι που θα μπορεί να φτάσει, θα προσπαθήσω για στοματικό με τελείωμα, αν γίνει θα ενημερώσω.
Δεν έβγαλε τιμοκατάλογο, εγώ έδωσα +30 (100 στο σύνολο) , αν ήταν αρκετά για εκείνη θα το μάθω στην συμπεριφορά της στο επόμενο ραντεβού.
ΥΓ - τώρα βέβαια με αυτά που γράφουμε εδώ σίγουρα θα έχει μία λογική προσωρινή αύξηση η ζήτηση της, ίσως να έχει αποτελέσματα και στην συμπεριφορά της (ως προς την έπαρση) και στο πως και τι θα χρεώνει.
Χωρις προκαταληψη.
Οσα σχολια εχουν αναρτηθει για τη Χριστιαννα δειχνουν οτι προκειται για μια κοπελα που προσπαθει να ικανοποιησει τον πελατη , οπως σωστα αναφερει ο συναδελφος, και το κυριοτερο δεν ειναι σαν τα αρπακτικα (φολες ενιοτε) που κυκλοφορουν με παραποιημενες φωτο και προσπαθουν να σε αρμεξουν και να κανουν αρπαχτες.
Δεν καταλαβα βεβαια γιατι παραδοξως υπαρχει συμφωνια με τα σχολια των προηγουμενων. Ειναι σαν εγραφαν ολοι μπαρουφες μεχρι τωρα, αλλα ευτυχως που δοκιμαστηκε απο τον εν λογω χρηστη , για να μας επιβεβαιωσει.
Επισης δεν ηξερα οτι κανουμε τεστ να δουμε που μπορουν να φτασουν οι κοπελες, αν γουσταρουν και θελουν θα κανουν απο μονες τους, δεν ειναι υποχρεωμενες να κανουν ουτε στοματικο ουτε τιποτα αν δεν θελουν. Αν ο αλλος δεν τηρει τους στοιχειωδες κανονες υγιεινης, ειτε αν δεν τους βγαινει η χημεια πρεπει σωνει και καλα να αποδειξουν κατι? για να μην κακοχαρακτηριστουν στο νημα?
Και μια και μιλαμε για τεστ, απο οτι ειδα σε παλαιοτερες αναρτησεις συναδελφε δοκιμαστηκαν κι αλλες κοπελες απο το εν λογω γραφειο, που εκαναν μονο χερι, τις τεσταρισες κι εκεινες αν προχωρησαν σε κατι αλλο σε επομενα ραντεβου? για να ξερουμε κι εμεις.
Εδω και 4 χρονια εχω διαβασει μονο θετικα σχολια εξ ου και δοκιμασα τη συγκεκριμενη κοπελα, δεν ειδα καμια ντιβα μπροστα μου ή επαρση , υπαρχει καποιος λογος που ξαφνικα θα αλλαξει τη συμπεριφορα της?
ΥΓ
Οσον δεν αφορα το κομματι τουΜαζασ (σικ) ειναι τελειως υποκειμενικο, σ αλλους αρεσει το χαλαρωτικο σαν χαιδεμα και δε αλλους το στυψιμο.
Ευχαριστουμε για την κριτικη παραταυτα και χωρις καμια διαθεση αντιπαραθεσης
Με εκτιμηση.