Νέα

Σεξ μασάζ στο σπίτι

• Μέλος που άνοιξε το νήμα troll
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 52K
  • Εμφανίσεις 11M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 10 άτομα (0 μέλη και 10 επισκέπτες)

xmpantis

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιουν 2025
Like
162
Πόντοι
0
επρεπε να την διωξεις με 50 που ηθελε. και τα 30 χωρις, ειναι πολλα.
Πλεον ειπαμε δεν υπαρχουν εξτραδακια με 10-20 ευρω
Να δωσω 50 αλλα με δυσαρεστημένο υφος και μετριότητα δεν κανω τιποτα αμα με ειχε κανει Τούρμπο ας παει στο καλο
Αλλες ζητανε 60-70 καποιος ειχε πει και 100 καλα ΓΕΛΟΙΟΙ οποίοι δινουν τοσα

stavrosp

Μέλος
Εγγρ.
17 Νοε 2009
Κριτικές
1
Like
323
Πόντοι
20
Καλησπέρα σε όλους,

Συνάντηση με Χριστιάνα ( όχι Χριστίνα) από Ντελούξ. Παραδόξος συμφωνώ με ότι λένε και οι προηγούμενοι.
Μαζάς δεν ξέρει, μην το περιμένετε.
Φούλ πρόθεση να είσαι ικανοποιημένος
Η φωτογραφία όντως την αδικεί είναι πιο ωραία από κοντά, φοβερό χαμόγελο, πολλά υποσχόμενο.
Καλό σόσιαλ
Το "δεύτερο μέρος" όπως το ονομάζουν πλέον όλες, δείχνει πολλά υποσχόμενη. Έμενα μου έκανε μόνο χέρι, έβγαλε ρούχα και όντως έχει ένα πολύ ωραίο πετίτ κορμί.
Προσωπικά θα πάρω σίγουρα άλλη μία φορά, να δω μέχρι που θα μπορεί να φτάσει, θα προσπαθήσω για στοματικό με τελείωμα, αν γίνει θα ενημερώσω.
Δεν έβγαλε τιμοκατάλογο, εγώ έδωσα +30 (100 στο σύνολο) , αν ήταν αρκετά για εκείνη θα το μάθω στην συμπεριφορά της στο επόμενο ραντεβού.

ΥΓ - τώρα βέβαια με αυτά που γράφουμε εδώ σίγουρα θα έχει μία λογική προσωρινή αύξηση η ζήτηση της, ίσως να έχει αποτελέσματα και στην συμπεριφορά της (ως προς την έπαρση) και στο πως και τι θα χρεώνει.

g_arenas0

Μέλος
Εγγρ.
11 Μαρ 2025
Like
58
Πόντοι
0
Έχει κανείς άποψη για Βικτωρια από αττικα;

edenivyfan

Μέλος
Εγγρ.
9 Μαρ 2025
Like
126
Πόντοι
0
Καλησπέρα σε όλους,

Συνάντηση με Χριστιάνα ( όχι Χριστίνα) από Ντελούξ. Παραδόξος συμφωνώ με ότι λένε και οι προηγούμενοι.
Η φωτογραφία όντως την αδικεί είναι πιο ωραία από κοντά, φοβερό χαμόγελο, πολλά υποσχόμενο.
Καλό σόσιαλ
Το "δεύτερο μέρος" όπως το ονομάζουν πλέον όλες, δείχνει πολλά υποσχόμενη. Έμενα μου έκανε μόνο χέρι, έβγαλε ρούχα και όντως έχει ένα πολύ ωραίο πετίτ κορμί.
Προσωπικά θα πάρω σίγουρα άλλη μία φορά, να δω μέχρι που θα μπορεί να φτάσει, θα προσπαθήσω για στοματικό με τελείωμα, αν γίνει θα ενημερώσω.
Δεν έβγαλε τιμοκατάλογο, εγώ έδωσα +30 (100 στο σύνολο) , αν ήταν αρκετά για εκείνη θα το μάθω στην συμπεριφορά της στο επόμενο ραντεβού.

ΥΓ - τώρα βέβαια με αυτά που γράφουμε εδώ σίγουρα θα έχει μία λογική προσωρινή αύξηση η ζήτηση της, ίσως να έχει αποτελέσματα και στην συμπεριφορά της (ως προς την έπαρση) και στο πως και τι θα χρεώνει.
Χωρις προκαταληψη.

Οσα σχολια εχουν αναρτηθει για τη Χριστιαννα δειχνουν οτι προκειται για μια κοπελα που προσπαθει να ικανοποιησει τον πελατη , οπως σωστα αναφερει ο συναδελφος, και το κυριοτερο δεν ειναι σαν τα αρπακτικα (φολες ενιοτε) που κυκλοφορουν με παραποιημενες φωτο και προσπαθουν να σε αρμεξουν και να κανουν αρπαχτες.
Δεν καταλαβα βεβαια γιατι παραδοξως υπαρχει συμφωνια με τα σχολια των προηγουμενων. Ειναι σαν εγραφαν ολοι μπαρουφες μεχρι τωρα, αλλα ευτυχως που δοκιμαστηκε απο τον εν λογω χρηστη , για να μας επιβεβαιωσει.
Επισης δεν ηξερα οτι κανουμε τεστ να δουμε που μπορουν να φτασουν οι κοπελες, αν γουσταρουν και θελουν θα κανουν απο μονες τους, δεν ειναι υποχρεωμενες να κανουν ουτε στοματικο ουτε τιποτα αν δεν θελουν. Αν ο αλλος δεν τηρει τους στοιχειωδες κανονες υγιεινης, ειτε αν δεν τους βγαινει η χημεια πρεπει σωνει και καλα να αποδειξουν κατι? για να μην κακοχαρακτηριστουν στο νημα?
Και μια και μιλαμε για τεστ, απο οτι ειδα σε παλαιοτερες αναρτησεις συναδελφε δοκιμαστηκαν κι αλλες κοπελες απο το εν λογω γραφειο, που εκαναν μονο χερι, τις τεσταρισες κι εκεινες αν προχωρησαν σε κατι αλλο σε επομενα ραντεβου? για να ξερουμε κι εμεις.
Εδω και 4 χρονια εχω διαβασει μονο θετικα σχολια εξ ου και δοκιμασα τη συγκεκριμενη κοπελα, δεν ειδα καμια ντιβα μπροστα μου ή επαρση , υπαρχει καποιος λογος που ξαφνικα θα αλλαξει τη συμπεριφορα της?

ΥΓ
Οσον δεν αφορα το κομματι τουΜαζασ (σικ) ειναι τελειως υποκειμενικο, σ αλλους αρεσει το χαλαρωτικο σαν χαιδεμα και δε αλλους το στυψιμο.
Ευχαριστουμε για την κριτικη παραταυτα και χωρις καμια διαθεση αντιπαραθεσης

Με εκτιμηση.

sweety72

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουν 2019
Κριτικές
8
Like
1.417
Πόντοι
496
Χωρις προκαταληψη.

Οσα σχολια εχουν αναρτηθει για τη Χριστιαννα δειχνουν οτι προκειται για μια κοπελα που προσπαθει να ικανοποιησει τον πελατη , οπως σωστα αναφερει ο συναδελφος, και το κυριοτερο δεν ειναι σαν τα αρπακτικα (φολες ενιοτε) που κυκλοφορουν με παραποιημενες φωτο και προσπαθουν να σε αρμεξουν και να κανουν αρπαχτες.
Δεν καταλαβα βεβαια γιατι παραδοξως υπαρχει συμφωνια με τα σχολια των προηγουμενων. Ειναι σαν εγραφαν ολοι μπαρουφες μεχρι τωρα, αλλα ευτυχως που δοκιμαστηκε απο τον εν λογω χρηστη , για να μας επιβεβαιωσει.
Επισης δεν ηξερα οτι κανουμε τεστ να δουμε που μπορουν να φτασουν οι κοπελες, αν γουσταρουν και θελουν θα κανουν απο μονες τους, δεν ειναι υποχρεωμενες να κανουν ουτε στοματικο ουτε τιποτα αν δεν θελουν. Αν ο αλλος δεν τηρει τους στοιχειωδες κανονες υγιεινης, ειτε αν δεν τους βγαινει η χημεια πρεπει σωνει και καλα να αποδειξουν κατι? για να μην κακοχαρακτηριστουν στο νημα?
Και μια και μιλαμε για τεστ, απο οτι ειδα σε παλαιοτερες αναρτησεις συναδελφε δοκιμαστηκαν κι αλλες κοπελες απο το εν λογω γραφειο, που εκαναν μονο χερι, τις τεσταρισες κι εκεινες αν προχωρησαν σε κατι αλλο σε επομενα ραντεβου? για να ξερουμε κι εμεις.
Εδω και 4 χρονια εχω διαβασει μονο θετικα σχολια εξ ου και δοκιμασα τη συγκεκριμενη κοπελα, δεν ειδα καμια ντιβα μπροστα μου ή επαρση , υπαρχει καποιος λογος που ξαφνικα θα αλλαξει τη συμπεριφορα της?

ΥΓ
Οσον δεν αφορα το κομματι τουΜαζασ (σικ) ειναι τελειως υποκειμενικο, σ αλλους αρεσει το χαλαρωτικο σαν χαιδεμα και δε αλλους το στυψιμο.
Ευχαριστουμε για την κριτικη παραταυτα και χωρις καμια διαθεση αντιπαραθεσης

Με εκτιμηση.
Μιλαμε για την ιδια που ειναι και στο joy ετσι? ειναι ιδιο γραφειο νομιζω.
ειναι πολυ καλο και γλυκο παιδι.

edenivyfan

Μέλος
Εγγρ.
9 Μαρ 2025
Like
126
Πόντοι
0
Μιλαμε για την ιδια που ειναι και στο joy ετσι? ειναι ιδιο γραφειο νομιζω.
ειναι πολυ καλο και γλυκο παιδι.
Ναι για αυτη τη Χριστιαννα μιλαμε , και ορμωμενος απο δικο σου παλαιοτερο σχολιο του 2024 τη δοκιμασα. Και επειδη συμφωνω απολυτα με το σχολιο σου οτι ειναι πολυ καλο και γλυκο παιδι εγραψα το προηγουμενο μακροσκελες (ομολογω) σχολιο.

xjimakos24x

Μέλος
Εγγρ.
10 Απρ 2017
Like
516
Πόντοι
81
Καλησπέρα σε όλους,

Καλό σόσιαλ

Αδερφέ σχετικά με το υστερόγραφο που γράφεις... Έχω βρεθεί με την συγκεκριμένη 4-5 φορές και δεν έχει αλλάξει κάτι στην συμπεριφορά της , ούτε κάποια έπαρση και επίσης δεν χρεώνει κάτι διαφορετικό. Κάνε μια δοκιμή να μην αφήσεις tip και θα δεις ότι δεν υπάρχει πρόβλημα!

kors

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Αυγ 2023
Κριτικές
24
Like
893
Πόντοι
990
Διπλό με 4 απαλά χέρια. Όλγα και Βικτώρια deluxe. Το κερασάκι σπέσιαλ διπλό καφεδάκι.

Έχει πάρει κανείς Χριστιάνα σε διπλό;

massatzidis

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιουν 2025
Like
40
Πόντοι
0
Αδερφέ σχετικά με το υστερόγραφο που γράφεις... Έχω βρεθεί με την συγκεκριμένη 4-5 φορές και δεν έχει αλλάξει κάτι στην συμπεριφορά της , ούτε κάποια έπαρση και επίσης δεν χρεώνει κάτι διαφορετικό. Κάνε μια δοκιμή να μην αφήσεις tip και θα δεις ότι δεν υπάρχει πρόβλημα!
Μια διευκρινηση, και δεν αναφερομαι στον φιλο που εκανε την αναρτηση, που ειχε ολη την καλη προθεση για να τονισει το καλο χαρακτηρα της Χρισταννας. Το οτι μια κοπελα λεει δωσε οτι θελεις, και δεν βγαζει τιμοκαταλογο (προσωπικα δεν εχω συναντησει αλλη που να το λεει αυτο- εκτος απο Χριστιαννα) ειναι στα πολυ θετικα της. Απο την αλλη μερια, οταν καποιος ζηταει εξτρα (περαν του μασαζ), πρεπει να ειναι διατεθειμενος να πληρωσει και εξτρα περαν της τιμης του γραφειου. Ειναι υπηρεσιες που πληρωνονται, δεν ειναι διασκεδαση. Και οσο πιο πολυ συμμετεχει η κοπελα και σε "ξαλαφρωνει" πιστευω προσωπικα οτι θα πρεπει να ανταμειβεται για την προσπαθεια, αναλογα με το βαλαντιο του καθενος φυσικα.
Να εχετε μια καλη μερα.

Fullspoonmoon

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Σεπ 2024
Like
2.763
Πόντοι
456
Μια διευκρινηση, και δεν αναφερομαι στον φιλο που εκανε την αναρτηση, που ειχε ολη την καλη προθεση για να τονισει το καλο χαρακτηρα της Χρισταννας. Το οτι μια κοπελα λεει δωσε οτι θελεις, και δεν βγαζει τιμοκαταλογο (προσωπικα δεν εχω συναντησει αλλη που να το λεει αυτο- εκτος απο Χριστιαννα) ειναι στα πολυ θετικα της. Απο την αλλη μερια, οταν καποιος ζηταει εξτρα (περαν του μασαζ), πρεπει να ειναι διατεθειμενος να πληρωσει και εξτρα περαν της τιμης του γραφειου. Ειναι υπηρεσιες που πληρωνονται, δεν ειναι διασκεδαση. Και οσο πιο πολυ συμμετεχει η κοπελα και σε "ξαλαφρωνει" πιστευω προσωπικα οτι θα πρεπει να ανταμειβεται για την προσπαθεια, αναλογα με το βαλαντιο του καθενος φυσικα.
Να εχετε μια καλη μερα.
Ελα ρε....ευχαριστούμε για τις συμβουλές....δεν το ξέραμε....

topgun83

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Νοε 2010
Κριτικές
8
Like
3.223
Πόντοι
736
ok μαγκες το πιο απλο ειναι να κανει κατι η κοπελα και αν δε πληρωθει ή αν δεν πληρωθει οπως θα περιμενε ,να μην το ξανακανει σε τυχον μελλοντικο ραντεβου, στο επομενο ραντεβου να πει θελω τοσα π.χ , δε χαθηκε ο κοσμος

Aggelioforos1992

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Νοε 2023
Like
2.753
Πόντοι
456
120-150 ανάλογα τις καύλες της.
Βαριά φωνή ψιλόνταλικερη.
Κοιλιά με κάποιες ζαρες.
Πρόσωπο σπασμένο αφού είναι καμιά 50αρα με λίγο πεταχτά δόντια.

Τώρα κοίτα με το μήνυμα έχω καταστρέψει όλη την εικόνα που έχουν φτιάξει εδώ μέσα άρα μάλλον εγώ είμαι ο περίεργος. Ωστόσο όποιος θέλει ας με αμφισβητήσει σε κάτι από αυτά που έγραψα.

Στα του σεξ καλή.
πάντως έχει κωλαρα κ ωραίο κορμί για μιλφ.. γλύφει τέλεια Κ κάνει παθιασμένο σεξ πολύ νυμφομανης κ βγάζει γουστα!

Ο ΑΡΕΙΑΝΟΣ

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
20 Οκτ 2010
Κριτικές
133
Like
24.234
Πόντοι
29.667
120-150 ανάλογα τις καύλες της.
Βαριά φωνή ψιλόνταλικερη.
Κοιλιά με κάποιες ζαρες.
Πρόσωπο σπασμένο αφού είναι καμιά 50αρα με λίγο πεταχτά δόντια.

Τώρα κοίτα με το μήνυμα έχω καταστρέψει όλη την εικόνα που έχουν φτιάξει εδώ μέσα άρα μάλλον εγώ είμαι ο περίεργος. Ωστόσο όποιος θέλει ας με αμφισβητήσει σε κάτι από αυτά που έγραψα.

Στα του σεξ καλή.
Σε ποίο γραφείο είναι η Ζέτα;;;

boudog

Σεβαστός
Εγγρ.
6 Σεπ 2024
Κριτικές
5
Like
2.085
Πόντοι
1.181
Αδερφέ στο site δεν την αναφέρει . Πώς μπορούμε να την βρούμε ; Με συγχωρείς αλλά επειδή είμαι περιστασιακός παίκτης μπορεί να χάνω κάτι
Στέλνεις στο Viber ή στο WhatsApp και σου δίνουν τις διαθέσιμες. Άσε το site, έχει να ενημερωθεί χρόνια.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom