Νέα

Σεξ μασάζ στο σπίτι

• Μέλος που άνοιξε το νήμα troll
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 52K
  • Εμφανίσεις 11M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 179 άτομα (19 μέλη και 160 επισκέπτες)

Koprogatos

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2021
Like
1.031
Πόντοι
81
Χαρά από lux massage. Μετά το μασάζ έβγαλε ρούχα και μου έκανε ένα πολύ ξηγημενο φραπέ. Εμφάνιση εξαρτάται από το γούστο του καθενός.
Lux Massage = Deluxe Massage
Μη νομίσετε όσοι δεν ξέρετε ότι είναι κάποιο καινούριο γραφείο

Bleach

Ανώτερος
Εγγρ.
3 Φεβ 2008
Κριτικές
32
Like
4.598
Πόντοι
7.195
Μια Ελένη του Attica είναι η ίδια με μια Ελένη του fantasy? Δεν φαίνονται ίδιες οι φωτογραφίες, απλά ρωτάω μήπως ανεβάζουν ο,τι να'ναι και μιλάμε για την ίδια.

ladiesman

Μέλος
Εγγρ.
28 Νοε 2009
Like
110
Πόντοι
1
Πάντως η Νίκη (πιτσιρικά) που δοκίμασα δύο φορές δεν έκανε τίποτα παραπάνω.
Και έχουν γράψει και άλλοι ότι δεν..

Αν έχει αλλάξει και ξέρει κάποιος παραπάνω ας μας πει να ξανά παρω
Μια Ίνα φαίνεται καλή από τις φωτο... Δοκίμασε κανείς;

xjimakos24x

Μέλος
Εγγρ.
10 Απρ 2017
Like
524
Πόντοι
81
Χαρά από lux massage. Μετά το μασάζ έβγαλε ρούχα και μου έκανε ένα πολύ ξηγημενο φραπέ. Εμφάνιση εξαρτάται από το γούστο του καθενός.
Δεν μου την έστειλαν σαν διαθέσιμη.. είναι η ίδια του deluxe??
Γιατί βλέπω ότι οι περισσότερες είναι ίδιες !!
Επίσης η Χριστιάνα του deluxe που χάθηκε ?? Ξέρει κάποιος ???

Amerikanakias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Ιουλ 2021
Κριτικές
4
Like
330
Πόντοι
280
Συνάντηση με Μόνικα από την κυρία Χρύσα. Αδύνατη κοπέλα, με μερικά τατουάζ, έβγαλε ρούχα, τριάντα χρονών, μασάζ καλό αλλά βιαζόταν να πάει στο επόμενο ραντεβού έκανε μία πολύ βιαστική πίπα εμε 120 ευρώ σύνολο 70 το μασάζ και 50 το στοματικό.

Χριστίνα your massage, η γνωστή Ρουμάνα του Deluxe, (ίδιο μαγαζί είναι) ωραία είναι σαν γυναίκα, μέτριο μασάζ. Στεναχωρήθηκε πολύ όταν της είπα ότι δεν παίρνω ποτέ χέρι και δεν παίρνω τα έξτρα άμα δεν είναι τουλάχιστον στοματικό και από μια μισή ώρα που είχα κλήσει λέει θα το κάνω μια ώρα γιατί χωρίς τα έξτρα δεν κερδίζει τίποτα και δεν την συμφέρει, της έδωσα 40 ευρώ tip έτσι για να χαμογελάσει ξανά το πρόσωπο της, σύνολο 100. Only massage.

Inna Senchenko, η Ίνα του Art, ήρθε από Dubai και μου ζήτησε να της πληρώσω μερικές μέρες την διαμονή της σε ένα ξενοδοχείο που διάλεξε η ίδια. Μου λέει δεν είχε δουλειά και λεφτά και ότι θα μου το πλήρωνε με μερικά massage όταν γυρνούσα από της διακοπές μου. Της το έκλεισα πλήρωσα με την κάρτα μου. Δύο μέρες πριν έρθω πίσω Αθήνα μου ζήτησε να πληρώσω και για μερικές μέρες ακόμα το ξενοδοχείο της. Διαφώνησα και άρχισε να βρίσει, να λέει ότι όλοι οι άντρες είναι μαλάκες και ότι δεν την νοιάζει γιατί θα βρει άλλων μαλάκα να της τα πληρώσει. Δεν θα το έγραφα εδώ, αλλά επειδή πάει με αυτή την νοοτροπία είπα να κάνω κάποιον άλλων να είναι πιο προσεκτικός.
Θα σας κλέψει...

a.step

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Αυγ 2022
Κριτικές
9
Like
3.775
Πόντοι
736
Συνάντηση με Μόνικα από την κυρία Χρύσα. Αδύνατη κοπέλα, με μερικά τατουάζ, έβγαλε ρούχα, τριάντα χρονών, μασάζ καλό αλλά βιαζόταν να πάει στο επόμενο ραντεβού έκανε μία πολύ βιαστική πίπα εμε 120 ευρώ σύνολο 70 το μασάζ και 50 το στοματικό.

Χριστίνα your massage, η γνωστή Ρουμάνα του Deluxe, (ίδιο μαγαζί είναι) ωραία είναι σαν γυναίκα, μέτριο μασάζ. Στεναχωρήθηκε πολύ όταν της είπα ότι δεν παίρνω ποτέ χέρι και δεν παίρνω τα έξτρα άμα δεν είναι τουλάχιστον στοματικό και από μια μισή ώρα που είχα κλήσει λέει θα το κάνω μια ώρα γιατί χωρίς τα έξτρα δεν κερδίζει τίποτα και δεν την συμφέρει, της έδωσα 40 ευρώ tip έτσι για να χαμογελάσει ξανά το πρόσωπο της, σύνολο 100. Only massage.

Inna Senchenko, η Ίνα του Art, ήρθε από Dubai και μου ζήτησε να της πληρώσω μερικές μέρες την διαμονή της σε ένα ξενοδοχείο που διάλεξε η ίδια. Μου λέει δεν είχε δουλειά και λεφτά και ότι θα μου το πλήρωνε με μερικά massage όταν γυρνούσα από της διακοπές μου. Της το έκλεισα πλήρωσα με την κάρτα μου. Δύο μέρες πριν έρθω πίσω Αθήνα μου ζήτησε να πληρώσω και για μερικές μέρες ακόμα το ξενοδοχείο της. Διαφώνησα και άρχισε να βρίσει, να λέει ότι όλοι οι άντρες είναι μαλάκες και ότι δεν την νοιάζει γιατί θα βρει άλλων μαλάκα να της τα πληρώσει. Δεν θα το έγραφα εδώ, αλλά επειδή πάει με αυτή την νοοτροπία είπα να κάνω κάποιον άλλων να είναι πιο προσεκτικός.
Θα σας κλέψει...
Τελικά δε σου έκατσε η ίνα?

Amerikanakias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Ιουλ 2021
Κριτικές
4
Like
330
Πόντοι
280
Την έχεις πάρει ποτέ??πώς και ξαναχτοικες έτσι?
Πέρσι το καλοκαίρι μου είχε κάνει μασάζ και μόνο, την είχα στο instagram και εκεί μου έγραφε ότι πήγε Αθήνα από Dubai και ότι δεν είχε που να μινει μέχρι να σταθεί στα πόδια της και τέτοια.
Είναι απλά μια απατεώνισα.

geo69

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιαν 2007
Κριτικές
5
Like
596
Πόντοι
86
Πέρσι το καλοκαίρι μου είχε κάνει μασάζ και μόνο, την είχα στο instagram και εκεί μου έγραφε ότι πήγε Αθήνα από Dubai και ότι δεν είχε που να μινει μέχρι να σταθεί στα πόδια της και τέτοια.
Είναι απλά μια απατεώνισα.
ποτέ δε πιστεύουμε από πούστη λόγια και από πουτανα μοιρολόγια.

edenivyfan

Μέλος
Εγγρ.
9 Μαρ 2025
Like
132
Πόντοι
0
Δεν μου την έστειλαν σαν διαθέσιμη.. είναι η ίδια του deluxe??
Γιατί βλέπω ότι οι περισσότερες είναι ίδιες !!
Επίσης η Χριστιάνα του deluxe που χάθηκε ?? Ξέρει κάποιος ???
Δεν χαθηκε αυτη η καυλα, ειναι σε διακοπες μαλλον, απο εβδομαδας ισως να επιστρεψει ετοιμη ξανα να μοστραρει την πανεμορφη κ.λαρα της οταν φραπεδιαζει ;-) και να μας στελνει αδιαβαστους..

natura

Σπουδαίος
Εγγρ.
24 Νοε 2021
Κριτικές
33
Like
1.685
Πόντοι
2.411
Ανάλογη της Χριστιάνας στο deluxe υπάρχει;

Sailock

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Αυγ 2006
Κριτικές
9
Like
360
Πόντοι
281
Καλησπέρα ξέρει κανείς εάν το VIP massage στη πανορμου είναι από τα δικά μας ; Ή είναι στα δεν; Γιατί μου βγήκε στο τικ τοκ και ενώ ο διάκοσμος παραπέμπει αλλού τις κοπέλες τις έχει με κολάν

sweety72

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουν 2019
Κριτικές
8
Like
1.421
Πόντοι
496
Ξερουμε κατι για Νινα που το παιζει σολο??

Fullspoonmoon

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Σεπ 2024
Like
2.849
Πόντοι
456
Καλησπέρα ξέρει κανείς εάν το VIP massage στη πανορμου είναι από τα δικά μας ; Ή είναι στα δεν; Γιατί μου βγήκε στο τικ τοκ και ενώ ο διάκοσμος παραπέμπει αλλού τις κοπέλες τις έχει με κολάν
Μασαζ με εκτόνωση είναι....τώρα αν παίρνει καμια τους πιπα δεν ξέρω....οτι δου πούνε στο δωμάτιο

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom