Συνάντηση με Μόνικα από την κυρία Χρύσα. Αδύνατη κοπέλα, με μερικά τατουάζ, έβγαλε ρούχα, τριάντα χρονών, μασάζ καλό αλλά βιαζόταν να πάει στο επόμενο ραντεβού έκανε μία πολύ βιαστική πίπα εμε 120 ευρώ σύνολο 70 το μασάζ και 50 το στοματικό.
Χριστίνα your massage, η γνωστή Ρουμάνα του Deluxe, (ίδιο μαγαζί είναι) ωραία είναι σαν γυναίκα, μέτριο μασάζ. Στεναχωρήθηκε πολύ όταν της είπα ότι δεν παίρνω ποτέ χέρι και δεν παίρνω τα έξτρα άμα δεν είναι τουλάχιστον στοματικό και από μια μισή ώρα που είχα κλήσει λέει θα το κάνω μια ώρα γιατί χωρίς τα έξτρα δεν κερδίζει τίποτα και δεν την συμφέρει, της έδωσα 40 ευρώ tip έτσι για να χαμογελάσει ξανά το πρόσωπο της, σύνολο 100. Only massage.
Inna Senchenko, η Ίνα του Art, ήρθε από Dubai και μου ζήτησε να της πληρώσω μερικές μέρες την διαμονή της σε ένα ξενοδοχείο που διάλεξε η ίδια. Μου λέει δεν είχε δουλειά και λεφτά και ότι θα μου το πλήρωνε με μερικά massage όταν γυρνούσα από της διακοπές μου. Της το έκλεισα πλήρωσα με την κάρτα μου. Δύο μέρες πριν έρθω πίσω Αθήνα μου ζήτησε να πληρώσω και για μερικές μέρες ακόμα το ξενοδοχείο της. Διαφώνησα και άρχισε να βρίσει, να λέει ότι όλοι οι άντρες είναι μαλάκες και ότι δεν την νοιάζει γιατί θα βρει άλλων μαλάκα να της τα πληρώσει. Δεν θα το έγραφα εδώ, αλλά επειδή πάει με αυτή την νοοτροπία είπα να κάνω κάποιον άλλων να είναι πιο προσεκτικός.
Θα σας κλέψει...