You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Σεξ μασάζ στο σπίτι
- Μέλος που άνοιξε το νήμα troll
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 52K
- Εμφανίσεις 11M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 30 άτομα (5 μέλη και 25 επισκέπτες)
boudog
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 6 Σεπ 2024
- Κριτικές
- 5
- Like
- 2.085
- Πόντοι
- 1.181
Λειτουργεί κανονικά. Δίνει διαθεσιμότητα αργά το μεσημέρι προς απόγευμα καθώς οι κορασίδες είναι χαλαρές στο κατάστημα. Τις τελευταίες μέρες νομίζω λείπουν διακοπές οι περισσότερες. Μασάν τα εξτραδάκια μας.Το royal λειτουργεί??δεν έχει κορίτσια όσες φορές έχω στείλει
Έχει λίγα και τώρα μάλλον τους φύγανε διακοπές. Θα ξανά έρθουν!Το royal λειτουργεί??δεν έχει κορίτσια όσες φορές έχω στείλει
Λιγα και τι λιγα..Η μια δεν ξερει μασαζ η αλλη δεν μπορει εναν φραπε να κανει η αλλη σε ηλικια κοντεύει να ξεπεράσει και εμενα..Έχει λίγα και τώρα μάλλον τους φύγανε διακοπές. Θα ξανά έρθουν!
Χρειαζονται ανανεωση επειγόντως
boudog
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 6 Σεπ 2024
- Κριτικές
- 5
- Like
- 2.085
- Πόντοι
- 1.181
Ποια δεν κάνει καλό φραπέ;Λιγα και τι λιγα..Η μια δεν ξερει μασαζ η αλλη δεν μπορει εναν φραπε να κανει η αλλη σε ηλικια κοντεύει να ξεπεράσει και εμενα..
Χρειαζονται ανανεωση επειγόντως
Τι θα μου προτείνατε ως πρωτάρη ;
Πάρε Ζέτα από deluxe massage να ξεχάσεις το όνομα σου
Να δοκιμάσεις , φιλε μου απλα ξεκαθαρίζει κάποια πραγματα εξ αρχης ( το θεωρω τιμιο γιατί ξέρεις απο αρχής και δεν παιζει με την κάβλά σου για να στα μασήσει ) , οταν την δείς και τα τα πείτε θα καταλάβεις τι τυπάκι είναι εμενα ειναι στα Στανταράκια μουΣκέφτομαι τόσο καιρό για ΤΕΑ συνάδελφε αλλά με το μου στέλνει τιμοκατάλογο ξενερώνω γιατί νιώθω ότι θα πάω σε σούπερ μάρκετ. No hate. Δλδ ειναι τοσο αυστηρή με τα προγραματα? Θέλω πολύ να την συναντήσω.
koumanidas
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 18 Ιουλ 2016
- Κριτικές
- 23
- Like
- 5.163
- Πόντοι
- 2.846
Ειναι διαθεσιμη η Τεα, η σε διακοπες;Να δοκιμάσεις , φιλε μου απλα ξεκαθαρίζει κάποια πραγματα εξ αρχης ( το θεωρω τιμιο γιατί ξέρεις απο αρχής και δεν παιζει με την κάβλά σου για να στα μασήσει ) , οταν την δείς και τα τα πείτε θα καταλάβεις τι τυπάκι είναι εμενα ειναι στα Στανταράκια μου
Pitsirikas77
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Μαΐ 2024
- Like
- 26
- Πόντοι
- 0
Καλησπέρα μάγκες έχει κανείς τηλ δρακουμελ το είχα κ το έχασα
koumanidas
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 18 Ιουλ 2016
- Κριτικές
- 23
- Like
- 5.163
- Πόντοι
- 2.846
Ποσο συνολικα για μια ωρα πληρες προγραμμα;Πάρε Ζέτα από deluxe massage να ξεχάσεις το όνομα σου
geo69
Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Ιαν 2007
- Κριτικές
- 5
- Like
- 596
- Πόντοι
- 86
αρχές Σεπτεμβρίου ξανά κοντα μας η Τεα.Ειναι διαθεσιμη η Τεα, η σε διακοπες;
Μια Ειρήνη Ρωσσίδα 50αρα, παλια στο κατ'οικον με τηλ που τελειώνει σε 445 και αγγελία στη xe τη γνωρίζει κανείς; Υπάρχει προσφατη αγγελία αλλά δεν το σηκώνει. Εστειλα και SMS, τπτ. Ξέρουμε κάτι;
Επίσης: Ποια μαγαζιά στέλνουν θείες στα σπίτια; Το massaua ξέρω, άλλο υπάρχει;
Επίσης: Ποια μαγαζιά στέλνουν θείες στα σπίτια; Το massaua ξέρω, άλλο υπάρχει;
Τελευταία τροποποίηση:
Ο ΑΡΕΙΑΝΟΣ
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 20 Οκτ 2010
- Κριτικές
- 133
- Like
- 24.238
- Πόντοι
- 29.667
Login • Instagram
Welcome back to Instagram. Sign in to check out what your friends, family & interests have been capturing & sharing around the world.

Login • Instagram
Welcome back to Instagram. Sign in to check out what your friends, family & interests have been capturing & sharing around the world.

Αυτές οι δύο κάνουν ακόμα μασάζ ή το έχουν σταματήσει το σπορ;;;
Και αν κάνουν, μέχρι που το πάνε το παραμύθι;;;
Jack_of_all_trades
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Απρ 2019
- Κριτικές
- 2
- Like
- 1.147
- Πόντοι
- 360
Login • Instagram
Welcome back to Instagram. Sign in to check out what your friends, family & interests have been capturing & sharing around the world.www.instagram.com
Login • Instagram
Welcome back to Instagram. Sign in to check out what your friends, family & interests have been capturing & sharing around the world.www.instagram.com
Η μελαχρινή δουλεύει στο galaxy ως Ελενα.
Κλασικές υπηρεσίες γαλαξία, δηλαδή μέχρι φραπέ. Τώρα αν με το κατάλληλο ψήσιμο προχωράει και πάρα πέρα δεν το γνωρίζω.
Login • Instagram
Login • Instagram
Η ξανθιά αγαπησε και αποσύρθηκε ( για λιγο ) η μελαχροινη ειναι στο Galaxy μεχρι φραπέ θα παρεις ( μερακλιδικο εαν την πιασεις σε καλό φεγγαρι ) δινει υποσχέσεις αλλα δεν προχωραει εχει ακουστεί οταν ήταν σε καποια κατ οικον ( vip , DL ) οτι προχώραγε και στο παρασύνθημα ..
Ο ΑΡΕΙΑΝΟΣ
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 20 Οκτ 2010
- Κριτικές
- 133
- Like
- 24.238
- Πόντοι
- 29.667
Η μελαχρινή δουλεύει στο galaxy ως Ελενα.
Κλασικές υπηρεσίες γαλαξία, δηλαδή μέχρι φραπέ. Τώρα αν με το κατάλληλο ψήσιμο προχωράει και πάρα πέρα δεν το γνωρίζω.
Μιλάμε για το《γραφείο》 galaxy που είναι στο παλαιό Φάληρο;;;Η ξανθιά αγαπησε και αποσύρθηκε ( για λιγο ) η μελαχροινη ειναι στο Galaxy μεχρι φραπέ θα παρεις ( μερακλιδικο εαν την πιασεις σε καλό φεγγαρι ) δινει υποσχέσεις αλλα δεν προχωραει εχει ακουστεί οταν ήταν σε καποια κατ οικον ( vip , DL ) οτι προχώραγε και στο παρασύνθημα ..
Aggelioforos1992
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Νοε 2023
- Like
- 2.759
- Πόντοι
- 456
120Ποσο συνολικα για μια ωρα πληρες προγραμμα;
Jack_of_all_trades
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Απρ 2019
- Κριτικές
- 2
- Like
- 1.147
- Πόντοι
- 360
ΝαιΜιλάμε για το《γραφείο》 galaxy που είναι στο παλαιό Φάληρο;;;
g_arenas0
Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Μαρ 2025
- Like
- 58
- Πόντοι
- 0

Επαγγελματίας Μασέζ - Γλυφάδα - Αγγελία Επαγγελματία | xe.gr
ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑΣ μασέζ φυσιοθεραπεύτρια με δεξιότητες αίσθηση ευταξίας, σεβασμό, αναλαμβάνει στο χώρο σας, με εμπειρία 15 χρόνια, μόνο σοβαρές προτάσεις,
Καλησπέρα!!! Γνωρίζεις κάποιος κάτι για τη συγκεκριμένη;
ααλ
L unfurl="true"]Επαγγελματίας Μασέζ - Γλυφάδα - Αγγελία Επαγγελματία | xe.gr
καλησπερα![]()
Επαγγελματίας Μασέζ - Γλυφάδα - Αγγελία Επαγγελματία | xe.gr
ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑΣ μασέζ φυσιοθεραπεύτρια με δεξιότητες αίσθηση ευταξίας, σεβασμό, αναλαμβάνει στο χώρο σας, με εμπειρία 15 χρόνια, μόνο σοβαρές προτάσεις,www.xe.gr
Αν στειλεις.βαιπερ κ σου στείλει φωτος θα τη θυμηθείς.
Την εχω δει σε μασαζογραφεία.
200 για φούλ μου είπε εμένα.δεν ασχολήθηκα
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 30
- Εμφανίσεις
- 6K
- Απαντήσεις
- 228
- Εμφανίσεις
- 19K
- Απαντήσεις