Intruder1980
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Ιουλ 2019
- Like
- 2.559
- Πόντοι
- 441
Είναι μαζί με το Μαζωνάκη στην ίδια πτέρυγα…Λυστε μου μια απορία ή γνωστή ΤΕΑ μασασερ είναι και σεξολόγος είναι μαστορισα σε αυτά σωστά η κάνω λάθος?
Είναι μαζί με το Μαζωνάκη στην ίδια πτέρυγα…Λυστε μου μια απορία ή γνωστή ΤΕΑ μασασερ είναι και σεξολόγος είναι μαστορισα σε αυτά σωστά η κάνω λάθος?
Massage deluxe
Βαλέρια η Βικτώρια;
Ποια είναι καλύτερη;
Ποια προσφέρει περισσότερα;;;
Κανείς?Ποια ακριβώς είναι η νατασα από χε? Λέμε για τη μονροε? Αν είναι άλλη έχουμε τηλέφωνο η αγγελία?
Αυτο ποιο σαιτ ειναι πάλι? Για βαλε linkΈχει κάποιος συναγωνιστής εμπειρία από Ιζαμπέλα από Cara lets massage ?
Φτάνει φουλ ;
Αξιζει
Cataleya ήθελε να να γράψειΑυτο ποιο σαιτ ειναι πάλι? Για βαλε link
Cataleya massage ήθελα να να γράψωΑυτο ποιο σαιτ ειναι πάλι? Για βαλε link
και παλιa vip φραπέ σιγουρο εχει ακουστεί και για καλαμάκι και φουλ επιλεκτικά .... αρπακτικό κοιτάζει να σε ξεπετάξει με φραπέ κατα κύριο λογο ( οχι κατι να θυμάσαι )Είναι στο galaxy τώρα. Φραπέδιαζε αλλά εμφάνιση![]()
εκλεισε η χρ'υσα ??? εγω έστειλα και πηρα ενημέρωση κανονικά φίλε μουτο vip εχει κλεισει.στο deluχe ειναι
ΤΕΑ & ΖΕΤΑ Για εμένα πάντα στις ΤΟΠ εμπειρίες .... δεν παίζονται ( με μια μικρή αδυναμία στην ΤΕΑ μου βγάζει γουστα φούλ ειναι απρόβλεπτη και αυτό με φτιαχνει )Λυστε μου μια απορία ή γνωστή ΤΕΑ μασασερ είναι και σεξολόγος είναι μαστορισα σε αυτά σωστά η κάνω λάθος?
Το ξέρω ότι είναι κορυφή. Ισχύει αυτό που έχω ακούσει ότι είναι και σεξολόγος ψυχολόγος και ξέρει και πολύ καλά το γυναικείο σώμα πως να έρθει σε οργασμό και όλα τα συναφή ή είναι ιδέα μου. Επίσης σεχ κάνει η μόνο πίπα?ΤΕΑ & ΖΕΤΑ Για εμένα πάντα στις ΤΟΠ εμπειρίες .... δεν παίζονται ( με μια μικρή αδυναμία στην ΤΕΑ μου βγάζει γουστα φούλ ειναι απρόβλεπτη και αυτό με φτιαχνει )
φιλε μου sex απο τεα δεν εχω πάρει , απο ζετα εχω παρει φουλ οσο αφορα τεχνικές παιχνίδια κλπ ΤΕΑ με κλειστά μάτιαΤο ξέρω ότι είναι κορυφή. Ισχύει αυτό που έχω ακούσει ότι είναι και σεξολόγος ψυχολόγος και ξέρει και πολύ καλά το γυναικείο σώμα πως να έρθει σε οργασμό και όλα τα συναφή ή είναι ιδέα μου. Επίσης σεχ κάνει η μόνο πίπα?
Ευχαριστώ αδερφέφιλε μου sex απο τεα δεν εχω πάρει , απο ζετα εχω παρει φουλ οσο αφορα τεχνικές παιχνίδια κλπ ΤΕΑ με κλειστά μάτια
εαν θες σεξ τίμιες παροχες και γενικά να περάσεις καλά ΖΕΤΑ
Σκέφτομαι τόσο καιρό για ΤΕΑ συνάδελφε αλλά με το μου στέλνει τιμοκατάλογο ξενερώνω γιατί νιώθω ότι θα πάω σε σούπερ μάρκετ. No hate. Δλδ ειναι τοσο αυστηρή με τα προγραματα? Θέλω πολύ να την συναντήσω.ΤΕΑ & ΖΕΤΑ Για εμένα πάντα στις ΤΟΠ εμπειρίες .... δεν παίζονται ( με μια μικρή αδυναμία στην ΤΕΑ μου βγάζει γουστα φούλ ειναι απρόβλεπτη και αυτό με φτιαχνει )
Σκέφτομαι τόσο καιρό για ΤΕΑ συνάδελφε αλλά με το μου στέλνει τιμοκατάλογο ξενερώνω γιατί νιώθω ότι θα πάω σε σούπερ μάρκετ. No hate. Δλδ ειναι τοσο αυστηρή με τα προγραματα? Θέλω πολύ να την συναντήσω.
Πρέπει να δεις έκθεση που σου στέλνει στο viber/whatsapp.Τί τιμοκατάλογο στέλνει δηλαδή?
Εγώ θυμόμουν ότι μέχρι πίπα φτάνει.
Να μην ξεκινήσεις το σπορ και να σβήσεις γρήγορα τον λογαριασμό σου.Τι θα μου προτείνατε ως πρωτάρη ;
Πάρε την μελινα απο royal, όταν γυρίσει. Κυρία και κούκλα και χεράκι χωρίς έξτρα , ότι πρέπει για την περίπτωση σου.Τι θα μου προτείνατε ως πρωτάρη ;