Νέα

Σεξ μασάζ στο σπίτι

• Μέλος που άνοιξε το νήμα troll
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 52K
  • Εμφανίσεις 11M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 33 άτομα (5 μέλη και 28 επισκέπτες)

NickGeek

Μέλος
Εγγρ.
20 Νοε 2005
Κριτικές
6
Like
941
Πόντοι
96
Λοιπον το λιζακι σε εμενα προχώρησε και ουτε το φανταστηκα ουτε θελω να τη στειλω κοσμο..προφανως η κοπελα φτανει οπου θελει με οποιον θελει,χωρις καν να σκασω κανενα υπέρογκο ποσο
Αποψή μου είναι να μην ασχολούμαστε με περιπτώσεις που κατ εξαίρεση μόνο μπορεί να παρέχουν κάτι παραπάνω γιατί μπερδεύουμε τους συναγωνιστές και μπορεί έτσι και να ενδυναμώνουμε τη πουτανίστικη στρατηγική της κάθε κοπέλας που κάνει κάτι εξτρά μια στο τόσο για να διατηρεί ενδιαφέρον γύρω από το ονομά της. Προσωπικά έχω λάβει κατ'έξαίρεση "υπηρεσία" από πολύ καλό κομμάτι αλλά δεν το έχω αναφέρει για αυτό το λόγο γιατί έκρινα οτι πολύ πιθανό να την πρόσφερε επίτηδες για να το διατυμπανίσω.
Απλα την αποψή μου λεω η οποία δεν είναι η παγκόσμια αλήθεια.

Errikos77

Ανώτερος
Εγγρ.
21 Απρ 2011
Κριτικές
99
Like
5.231
Πόντοι
5.047
Μια αγγελική μασάζ στο ινστα έχει δοκιμάσει κάποιος ;; Είναι στα 100 μια ώρα κ νομίζω φτάνει μέχρι χειρομαλαξη , ίσως κ πίπα . Είχα μιλήσει στο παρελθόν δε θυμάμαι ακριβώς , αλλά μου φάνηκαν πολλά αν υπολογίσεις κ το ξενοδοχείο κ στο τέλος να μη γαμησω .
Μια που λεει φωτια και χαλαρωση ;

jojo1972

Μέλος
Εγγρ.
1 Μαρ 2024
Κριτικές
2
Like
626
Πόντοι
81
Κοβει ο ενας ράβει ο αλλος..
Εδω φίλε μου λέμε απόψεις.. Και όπως λένε.. για τις κωλοτρυπιδας όλοι έχουν απο μια.. Οποτε γράψε εσυ ότι γουστάρεις και όλα κομπλέ.. Δεν χαλάμε την πάρτη μας.

zxcv99

Σεβαστός
Εγγρ.
20 Οκτ 2021
Κριτικές
23
Like
1.307
Πόντοι
1.011
Καλημέρα σε όλους,

Συνάντηση με Ζετα / Ντιάνα.

Εδώ να κάνω έναν διαχωρισμό μεταξύ αισθησιασμό και αισθητική, τα δύο αυτά δεν πάνε μαζί. Ο αισθησιασμός δεν είναι τόσο υποκειμενικό όσο την αισθητική, περισσότεροι θα συμφωνήσουν αν μία γυναίκα έχει αισθησιασμό, άλλο για το εάν του αρέσει η παρουσία της (αισθητική) ενδέχεται να διαφωνήσουν.

Εδώ λοιπόν για τα δικό μου γούστα (αισθητική), η Ζέτα ναι μεν είναι μία καλό συντηρημένη 50άρα, αλλά σίγουρα είναι 50+ και όπως και να έχει είναι 50+, ίσως στα 60 μου να με τρέλαινε, τώρα σίγουρα η αισθητική της, εμένα προσωπικά δεν μου άρεσε. Το ίδιο και η Ντιάνα η οποία είναι μία ευχάριστη μεγαλο-κοπέλα που ίσως μικροδείχνει.

Πάμε τώρα στον αισθησιασμό, πλην του σεξ ( που δεν με ενδιέφερε), εκεί και οι δύο τους τα σπάνε, και όπως έχουν πει οι προηγούμενοι η Ζετα κάνει κουμάντο

Το μαζάς είναι αισθησιακό / χαλαρωτικό μην φανταστείτε τπτ επαγγελματίες, η Ζέτα καλύτερη από την Ντιάνα.

Στο Δεύτερο κομμάτι ήταν πολύ ωραίο, ξέρανε να παίζουν μεταξύ τους, και να αισθάνεσαι την καύλα με το ανάλογο τελείωμα.

Σε εμένα φέρθηκαν αρκετά τίμια, και "ντόμπρα", ζήτηααν 130 έκαστος έδωσα 120.

Για μία φορά και για το αισθησιασμό είναι value for money

Για το αισθητικό, δεν μου ταιριάζει και δεν θα το ξανακάνω.

Μεταξύ Ζετα ή Ντιάνα, θα προτιμούσα Ζέτα αν είναι να ήταν μόνη της, δεν θα ξανα-πάρω είτε τη μία είτε την άλλη.

Να περνάτε καλά.

Από εμφάνιση Ντιάνα;

konpap1990

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιουλ 2020
Like
12
Πόντοι
0
Καλησπέρα ξέρει κανείς κάτι για την Xristina Massage-therapist;

Dimblonde 79