jojo1972
Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Μαρ 2024
- Κριτικές
- 2
- Like
- 626
- Πόντοι
- 81
Ξέρουν κάποιες αλλά βαριουνται... Και οιι εξαιρέσεις..Πλακα κανουμε..Σάμπως ξερει καμια μασαζ εκει μεσα ΧΑΙΔΕΜΑ μονο!
Ξέρουν κάποιες αλλά βαριουνται... Και οιι εξαιρέσεις..Πλακα κανουμε..Σάμπως ξερει καμια μασαζ εκει μεσα ΧΑΙΔΕΜΑ μονο!
Όσοι τον έχουν πάντως το μετανιώσανε πικρα....Έχει κάποιος συναγωνιστής
Βρεθεί με χρυσή από την κ. Χρύσα;
Δουλεύει ακόμα
Εχει κανείς τηλέφωνο της ;
επειδη στελνει σε ραντομ/περιεργες ωρες εννοεις?Όσοι τον έχουν πάντως το μετανιώσανε πικρα....
Εγώ πριν πολύ καιρό που είχα στείλει μου είχε πει ότι είχε σταματήσει τώρα γενικά επιλεκτικά βλέπει κάποιους ? Δεν ξέρωεπειδη στελνει σε ραντομ/περιεργες ωρες εννοεις?
Μπερδεμένα πραγματα.. Κάποιος ειχε γράψει για στοματικό, εγω δοκίμασα πριν λιγες μέρες πήρα μονο χέρι. Τώρα δεν ξέρω αν το παίρνει αλλιώς στη 2η,3η συνεδρία. Πάντως στο μασάζ το προσπάθησε είναι η αλήθεια. Επίσης σημείωση, δεν με ρώτησε καθόλου για εξτρα όπως κάνουν οι περισσότερες, της το ζήτησα εγω στο τέλοςΣυναγωνιστές καλησπέρα
Λίζα από masaua massage έχετε δοκιμάσει ;
Φτάνει τερμα
Υπάρχει στο car.grΌποιος μου βρίσκει το τηλέφωνο της Χρυσής του πληρώνω ένα δωρεάν massage από την ίδια.
Μην πετάξεις αλλά παίκτη.. Δεν την ενδιαφέρει να βγάλει παραπάνω... Και 2ωρο να παρεις μπορεί να σου κάνει το ποδι μισή ώρα... Δεν λέει λέξη απο μονη της.. Τώρα κάποιος που έγραψε για πιπα η το φανταστηκε, η ειναι προμ, η της ακούμπησε κανα 200αρι...η άποψη μου εννοείται.. 2 ραντεβου έκανα με 15 μέρες διαφορά. 1 κ 1.3 ωρα...Μπερδεμένα πραγματα.. Κάποιος ειχε γράψει για στοματικό, εγω δοκίμασα πριν λιγες μέρες πήρα μονο χέρι. Τώρα δεν ξέρω αν το παίρνει αλλιώς στη 2η,3η συνεδρία. Πάντως στο μασάζ το προσπάθησε είναι η αλήθεια. Επίσης σημείωση, δεν με ρώτησε καθόλου για εξτρα όπως κάνουν οι περισσότερες, της το ζήτησα εγω στο τέλος
Νομίζω τις έχει διαγράψει πλέον γιατί δε βλέπω κάτι.Υπάρχει στο car.gr
Τι ζήτησε για φραπέ??Συνάντηση με Ινεσα από ντελουξ. Πολύ καλό μασάζ με φραπέ πολύ αισθησιακό. Ευχαριστώ τον φίλο για την σύσταση
Συμφωνώ απόλυτα και επιβεβαιώνω....Καλημέρα σε όλους,
Συνάντηση με Ζετα / Ντιάνα.
Εδώ να κάνω έναν διαχωρισμό μεταξύ αισθησιασμό και αισθητική, τα δύο αυτά δεν πάνε μαζί. Ο αισθησιασμός δεν είναι τόσο υποκειμενικό όσο την αισθητική, περισσότεροι θα συμφωνήσουν αν μία γυναίκα έχει αισθησιασμό, άλλο για το εάν του αρέσει η παρουσία της (αισθητική) ενδέχεται να διαφωνήσουν.
Εδώ λοιπόν για τα δικό μου γούστα (αισθητική), η Ζέτα ναι μεν είναι μία καλό συντηρημένη 50άρα, αλλά σίγουρα είναι 50+ και όπως και να έχει είναι 50+, ίσως στα 60 μου να με τρέλαινε, τώρα σίγουρα η αισθητική της, εμένα προσωπικά δεν μου άρεσε. Το ίδιο και η Ντιάνα η οποία είναι μία ευχάριστη μεγαλο-κοπέλα που ίσως μικροδείχνει.
Πάμε τώρα στον αισθησιασμό, πλην του σεξ ( που δεν με ενδιέφερε), εκεί και οι δύο τους τα σπάνε, και όπως έχουν πει οι προηγούμενοι η Ζετα κάνει κουμάντο
Το μαζάς είναι αισθησιακό / χαλαρωτικό μην φανταστείτε τπτ επαγγελματίες, η Ζέτα καλύτερη από την Ντιάνα.
Στο Δεύτερο κομμάτι ήταν πολύ ωραίο, ξέρανε να παίζουν μεταξύ τους, και να αισθάνεσαι την καύλα με το ανάλογο τελείωμα.
Σε εμένα φέρθηκαν αρκετά τίμια, και "ντόμπρα", ζήτηααν 130 έκαστος έδωσα 120.
Για μία φορά και για το αισθησιασμό είναι value for money
Για το αισθητικό, δεν μου ταιριάζει και δεν θα το ξανακάνω.
Μεταξύ Ζετα ή Ντιάνα, θα προτιμούσα Ζέτα αν είναι να ήταν μόνη της, δεν θα ξανα-πάρω είτε τη μία είτε την άλλη.
Να περνάτε καλά.
Λοιπον το λιζακι σε εμενα προχώρησε και ουτε το φανταστηκα ουτε θελω να τη στειλω κοσμο..προφανως η κοπελα φτανει οπου θελει με οποιον θελει,χωρις καν να σκασω κανενα υπέρογκο ποσοΜην πετάξεις αλλά παίκτη.. Δεν την ενδιαφέρει να βγάλει παραπάνω... Και 2ωρο να παρεις μπορεί να σου κάνει το ποδι μισή ώρα... Δεν λέει λέξη απο μονη της.. Τώρα κάποιος που έγραψε για πιπα η το φανταστηκε, η ειναι προμ, η της ακούμπησε κανα 200αρι...η άποψη μου εννοείται.. 2 ραντεβου έκανα με 15 μέρες διαφορά. 1 κ 1.3 ωρα...
ΠαπατζιλικιαΛοιπον το λιζακι σε εμενα προχώρησε και ουτε το φανταστηκα ουτε θελω να τη στειλω κοσμο..προφανως η κοπελα φτανει οπου θελει με οποιον θελει,χωρις καν να σκασω κανενα υπέρογκο ποσο