Νέα

Σεξ μασάζ στο σπίτι

• Μέλος που άνοιξε το νήμα troll
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 52K
  • Εμφανίσεις 11M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 30 άτομα (5 μέλη και 25 επισκέπτες)

Hotdesire

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιουλ 2025
Like
67
Πόντοι
0
Το μασάζ είναι πρώτα απόφαση και μετα ίσως τεχνική. Απόφαση να χαλαρώσεις όσο γίνεται περισσότερο το ετερο άτομο στον χωρο. Όχι για να φανείς εσύ αλλά για να ξεκουραστεί το σώμα και ο ψυχικός κόσμος του. Έτσι ένα όμορφο κλίμα ενδείκνυται αρκεί να είναι πραγματικο. Χωρίς την αίσθηση της αγγαρείας η της ξεπετας. Αληθινά στην υπηρετηση της ανάπαυλας του άλλου.

ilias_1984

Μέλος
Εγγρ.
15 Αυγ 2023
Like
54
Πόντοι
0
Έχει κάποιος συναγωνιστής πάρει τελευταία πάρει την Τίνα από dm massage

Κάνει κάτι έξτρα ;
Φτάνει φουλ ;

baddick

Μέλος
Εγγρ.
22 Μαρ 2010
Κριτικές
3
Like
234
Πόντοι
21
επειδη στελνει σε ραντομ/περιεργες ωρες εννοεις?
Εγώ πριν πολύ καιρό που είχα στείλει μου είχε πει ότι είχε σταματήσει τώρα γενικά επιλεκτικά βλέπει κάποιους ? Δεν ξέρω

Amerikanakias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Ιουλ 2021
Κριτικές
4
Like
330
Πόντοι
280
Όποιος μου βρίσκει το τηλέφωνο της Χρυσής του πληρώνω ένα δωρεάν massage από την ίδια.

zelm21

Μέλος
Εγγρ.
19 Απρ 2018
Like
199
Πόντοι
1
Συναγωνιστές καλησπέρα
Λίζα από masaua massage έχετε δοκιμάσει ;
Φτάνει τερμα
Μπερδεμένα πραγματα.. Κάποιος ειχε γράψει για στοματικό, εγω δοκίμασα πριν λιγες μέρες πήρα μονο χέρι. Τώρα δεν ξέρω αν το παίρνει αλλιώς στη 2η,3η συνεδρία. Πάντως στο μασάζ το προσπάθησε είναι η αλήθεια. Επίσης σημείωση, δεν με ρώτησε καθόλου για εξτρα όπως κάνουν οι περισσότερες, της το ζήτησα εγω στο τέλος

jojo1972

Μέλος
Εγγρ.
1 Μαρ 2024
Κριτικές
2
Like
626
Πόντοι
81
Μπερδεμένα πραγματα.. Κάποιος ειχε γράψει για στοματικό, εγω δοκίμασα πριν λιγες μέρες πήρα μονο χέρι. Τώρα δεν ξέρω αν το παίρνει αλλιώς στη 2η,3η συνεδρία. Πάντως στο μασάζ το προσπάθησε είναι η αλήθεια. Επίσης σημείωση, δεν με ρώτησε καθόλου για εξτρα όπως κάνουν οι περισσότερες, της το ζήτησα εγω στο τέλος
Μην πετάξεις αλλά παίκτη.. Δεν την ενδιαφέρει να βγάλει παραπάνω... Και 2ωρο να παρεις μπορεί να σου κάνει το ποδι μισή ώρα... Δεν λέει λέξη απο μονη της.. Τώρα κάποιος που έγραψε για πιπα η το φανταστηκε, η ειναι προμ, η της ακούμπησε κανα 200αρι...η άποψη μου εννοείται.. 2 ραντεβου έκανα με 15 μέρες διαφορά. 1 κ 1.3 ωρα...

bigtolis00

Σπουδαίος
Εγγρ.
14 Νοε 2021
Κριτικές
36
Like
1.483
Πόντοι
2.390
Συνάντηση με Ινεσα από ντελουξ. Πολύ καλό μασάζ με φραπέ πολύ αισθησιακό. Ευχαριστώ τον φίλο για την σύσταση

gordo13

Μέλος
Εγγρ.
6 Απρ 2025
Like
215
Πόντοι
20
Νομίζω τις έχει διαγράψει πλέον γιατί δε βλέπω κάτι.
Το σίγουρο είναι οτι δουλεύει με λίγους κ παλιούς.
Εχω να τη δώ απο το Πάσχα αλλα απόσο ξέρω θα μείνει Αθήνα το καλοκαίρι.

Μη μου στείλετε πμ για τηλέφωνο θα σας παρακαλούσα εξάλλου δεν έχω της δουλειάς.εγώ έχω το προσωπικό.

stavrosp

Μέλος
Εγγρ.
17 Νοε 2009
Κριτικές
1
Like
323
Πόντοι
20
Καλημέρα σε όλους,

Συνάντηση με Ζετα / Ντιάνα.

Εδώ να κάνω έναν διαχωρισμό μεταξύ αισθησιασμό και αισθητική, τα δύο αυτά δεν πάνε μαζί. Ο αισθησιασμός δεν είναι τόσο υποκειμενικό όσο την αισθητική, περισσότεροι θα συμφωνήσουν αν μία γυναίκα έχει αισθησιασμό, άλλο για το εάν του αρέσει η παρουσία της (αισθητική) ενδέχεται να διαφωνήσουν.

Εδώ λοιπόν για τα δικό μου γούστα (αισθητική), η Ζέτα ναι μεν είναι μία καλό συντηρημένη 50άρα, αλλά σίγουρα είναι 50+ και όπως και να έχει είναι 50+, ίσως στα 60 μου να με τρέλαινε, τώρα σίγουρα η αισθητική της, εμένα προσωπικά δεν μου άρεσε. Το ίδιο και η Ντιάνα η οποία είναι μία ευχάριστη μεγαλο-κοπέλα που ίσως μικροδείχνει.

Πάμε τώρα στον αισθησιασμό, πλην του σεξ ( που δεν με ενδιέφερε), εκεί και οι δύο τους τα σπάνε, και όπως έχουν πει οι προηγούμενοι η Ζετα κάνει κουμάντο

Το μαζάς είναι αισθησιακό / χαλαρωτικό μην φανταστείτε τπτ επαγγελματίες, η Ζέτα καλύτερη από την Ντιάνα.

Στο Δεύτερο κομμάτι ήταν πολύ ωραίο, ξέρανε να παίζουν μεταξύ τους, και να αισθάνεσαι την καύλα με το ανάλογο τελείωμα.

Σε εμένα φέρθηκαν αρκετά τίμια, και "ντόμπρα", ζήτηααν 130 έκαστος έδωσα 120.

Για μία φορά και για το αισθησιασμό είναι value for money

Για το αισθητικό, δεν μου ταιριάζει και δεν θα το ξανακάνω.

Μεταξύ Ζετα ή Ντιάνα, θα προτιμούσα Ζέτα αν είναι να ήταν μόνη της, δεν θα ξανα-πάρω είτε τη μία είτε την άλλη.

Να περνάτε καλά.

pwe401rg

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Απρ 2007
Κριτικές
5
Like
669
Πόντοι
361
Καλημέρα σε όλους,

Συνάντηση με Ζετα / Ντιάνα.

Εδώ να κάνω έναν διαχωρισμό μεταξύ αισθησιασμό και αισθητική, τα δύο αυτά δεν πάνε μαζί. Ο αισθησιασμός δεν είναι τόσο υποκειμενικό όσο την αισθητική, περισσότεροι θα συμφωνήσουν αν μία γυναίκα έχει αισθησιασμό, άλλο για το εάν του αρέσει η παρουσία της (αισθητική) ενδέχεται να διαφωνήσουν.

Εδώ λοιπόν για τα δικό μου γούστα (αισθητική), η Ζέτα ναι μεν είναι μία καλό συντηρημένη 50άρα, αλλά σίγουρα είναι 50+ και όπως και να έχει είναι 50+, ίσως στα 60 μου να με τρέλαινε, τώρα σίγουρα η αισθητική της, εμένα προσωπικά δεν μου άρεσε. Το ίδιο και η Ντιάνα η οποία είναι μία ευχάριστη μεγαλο-κοπέλα που ίσως μικροδείχνει.

Πάμε τώρα στον αισθησιασμό, πλην του σεξ ( που δεν με ενδιέφερε), εκεί και οι δύο τους τα σπάνε, και όπως έχουν πει οι προηγούμενοι η Ζετα κάνει κουμάντο

Το μαζάς είναι αισθησιακό / χαλαρωτικό μην φανταστείτε τπτ επαγγελματίες, η Ζέτα καλύτερη από την Ντιάνα.

Στο Δεύτερο κομμάτι ήταν πολύ ωραίο, ξέρανε να παίζουν μεταξύ τους, και να αισθάνεσαι την καύλα με το ανάλογο τελείωμα.

Σε εμένα φέρθηκαν αρκετά τίμια, και "ντόμπρα", ζήτηααν 130 έκαστος έδωσα 120.

Για μία φορά και για το αισθησιασμό είναι value for money

Για το αισθητικό, δεν μου ταιριάζει και δεν θα το ξανακάνω.

Μεταξύ Ζετα ή Ντιάνα, θα προτιμούσα Ζέτα αν είναι να ήταν μόνη της, δεν θα ξανα-πάρω είτε τη μία είτε την άλλη.

Να περνάτε καλά.
Συμφωνώ απόλυτα και επιβεβαιώνω....

xmpantis

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιουν 2025
Like
162
Πόντοι
0
Μην πετάξεις αλλά παίκτη.. Δεν την ενδιαφέρει να βγάλει παραπάνω... Και 2ωρο να παρεις μπορεί να σου κάνει το ποδι μισή ώρα... Δεν λέει λέξη απο μονη της.. Τώρα κάποιος που έγραψε για πιπα η το φανταστηκε, η ειναι προμ, η της ακούμπησε κανα 200αρι...η άποψη μου εννοείται.. 2 ραντεβου έκανα με 15 μέρες διαφορά. 1 κ 1.3 ωρα...
Λοιπον το λιζακι σε εμενα προχώρησε και ουτε το φανταστηκα ουτε θελω να τη στειλω κοσμο..προφανως η κοπελα φτανει οπου θελει με οποιον θελει,χωρις καν να σκασω κανενα υπέρογκο ποσο

Julious

Μέλος
Εγγρ.
29 Μαΐ 2006
Like
304
Πόντοι
21
Καλημέρα. Καλή εβδομάδα. Έχει κανείς άποψη για Ειρήνη, Χαρά που μου έχουν στείλει και από your και από deluxe; Υπηρεσίες, εμφάνιση

MrEco

Ανώτερος
Εγγρ.
27 Ιουλ 2009
Κριτικές
23
Like
4.328
Πόντοι
5.595
Λοιπον το λιζακι σε εμενα προχώρησε και ουτε το φανταστηκα ουτε θελω να τη στειλω κοσμο..προφανως η κοπελα φτανει οπου θελει με οποιον θελει,χωρις καν να σκασω κανενα υπέρογκο ποσο
Παπατζιλικια

Vaporized

Μέλος
Εγγρ.
4 Αυγ 2025
Like
0
Πόντοι
0
Καλησπέρα ξέρουμε αν η Χαρούλα στο Βύρωνα εξακολουθεί να δουλεύει;

ilias_1984

Μέλος