Ποτε μην πληρώνεται μπροστα αν δεν θελει ας φυγει ακου εκει 10 λεπτο...που πηγαν οι ευγενικές συνεσταλμενες κοπελες που εκτιμούσαν τα λεφτα που παιρνουν,εχουμε γεμισει κουτοπόνηρεςΤο χειρότερο που μου έχει τύχει είναι το fantasy έστειλε και γκόμενα και πήρε τα 120€ μπροστά.
Έκανε μια πίπα όπως όπως έχυσα στο 10λεπτο και έφυγε ούτε καν πλύθηκε η γκόμενα έφυγε γιατί περίμενε λέει το ταξί απέξω.
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Σεξ μασάζ στο σπίτι
- Μέλος που άνοιξε το νήμα troll
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 52K
- Εμφανίσεις 11M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 45 άτομα (18 μέλη και 27 επισκέπτες)
nikosalex1
Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2011
- Like
- 86
- Πόντοι
- 1
Μου έχει τύχει κι εμένα με μία από deluxe πριν χρόνια. Ήρθε 1 η ώρα το βράδυ, μου τράβηξε μια μαλακία και έφυγε γιατί είχε τρία ραντεβού ακόμα το ίδιο βράδυ μετά από εμένα όπως είπε. Πήρε 50 ευρώ και έφυγε σε 10 λεπτά από τη στιγμή που μπήκε.Ποτε μην πληρώνεται μπροστα αν δεν θελει ας φυγει ακου εκει 10 λεπτο...που πηγαν οι ευγενικές συνεσταλμενες κοπελες που εκτιμούσαν τα λεφτα που παιρνουν,εχουμε γεμισει κουτοπόνηρες
βρε παίκτη, σόρρυ κιόλας..Λοιπον μυστες μου δωστε μεγαλη βαση και προσοχη για να σωθειτε μην φατε την φολα που επαθα εγω καλω όλα τα μελοι του μπου να διαβασουν αυτό το μηνυμα αυτό που μου συνεβη δεν εχει προηγούμενο και δεν νομιζω να το εχει ξαναβιωσει καποιος στο χωρο ειτε του μπουρδελου, στουντιου, εσκορτ μασαζ. Συναντηση πριν από λιγο με κοπελα από osmose ονομα Νατασα. Πρωτη εντυπωση ομορφη κοπελα μπαινει μεσα αν και βιαστικη βγαζει γρηγορα τα πραγματα της λεει ένα καλησπερα μόνο και με ρωταει το προγραμμα το ξερεις? τι θα κανουμε? Δεν δινω και εγω σημασια λεω δεν βαριεσαι σιγα τυχαινουν αυτά. Την ρωταω ευγενικα αν θα κανει μπανιο όχι όχι μου λεει εχω κανει, μου λεει το προγραμμα το οποιο τα μασαγε στην αρχη μου ειπε πιο λιγα λεφτα μετα πιο πολλα για να μην τα πολυλογώ ήθελε 250 για δυο ωρες δυο εκτονωσεις παλι καλα δεν πηρα διαλεξα μια ωρα μασαζ απλο όχι body body με πιπα στα 100 το άλλο είναι 130 και αν ηθελα και σεχ 150. Πρωτο σημαδι ότι κατι δεν παει καλα μου λεει τα λεφτά τωρα τις λεω νταξει σιγα μορε μετα όχι μου λεει τωρα, επιμενω και εγω της λεω ελα καλε δεν με εμπιστευσαι δεν ειμαι χθεσινος μετα, όχι μου λεει το μαγαζι ετσι δουλευει. Δεν βαριεσαι λεω, δν θα τσακωθω κι ολας μπροστα τα λεφτα, χαμόγελο πλατύ εγω μιας και ειχα κουραστική μερα λεω θα περασω καλα και ξαπλωνω, δευτερη φολα που τρωω μου λεει θα κανουμε λιγο μασαζ και μετα λιγο πιπα και τελος. Για καποιο λογο από την χαρα μου από πριν δεν δινω και πολύ σημασια το αφηνω να περασει ετσι δεν ρωτησα εξηγήσεις και δεν πηγε το μυαλο σε κατι πονηρο. Συνεχιζουμε τιγκα στο baby oil και μασαζ τελείως αδιάφορο δεν βαριεσαι λεω συμβαινει και στους καλυτερους ατυχια υπομονη βραχος εγω στο μεταξυ να με πρηζει δωσε ένα 50 ακομα να κανουμε και σεχ αλλα εγω απευφευγα γιατι δεν ειχα ορεξη ηθελα κατι χαλαρο στο τεταρτο απανω μου λεει γυρνα μασαζ πριν πασειλιμα σε πλατη και ποδια αλλα εγω καβλωμενος όπως ημουν γυρναω και προσπαθω να ευχαριστηθώ την βραδιά μου. Πιπα με προφυλακτικο χωρις λεει δεν κανει μονο +50 της λεω φαρμακειο εισαι με ρωταει τι? δεν καταλαβε χριστο τις λεω αστο. Ξεκιναει πιπα 3 λεπτα με το ρολοι μαχ 4 και ξεκιναει να μου τον παιζει διακριτικα εγω την σταματω της λεω παρτον λιγο στο στομα ακομα μια δυο φορες τπτ τις λεω γλυψε λιγο και τις μπαλες τπτ μετα από πολύ προτροπη των παίρνει λιγο στο στομα για 1 λεπτο σταματαει και συνεχιζει μετα ξανα παιξιμο παλι ευγενικος εγω της λεω θελω πιπα τσαντιζεται αυτή και μου λεει στο 5 λεπτο ελα ελα αντε χυσε, σιγα μην καθομαι εδώ να σου περνω πιπα ολη την ωρα(Τονιζω στο 5-6 λεπτο να πω να εκανα να χύσω μισή ωρα να την δικαιολογούσα). Τσαντισμενος φουλ εγω η υπομονη μου ειχε εξαντληθει δεν μιλαω για να μην τσακωθω και σταματήσουμε την πραξη. Για καποιο λογο μετα από λιγο χυνω πως εγινε αυτό δεν ξερω ειχα μαζεμενα και πολλα και ψιλο καυλες και ψιλο συντομα αλλα φανερα ξενερωμενος δεν ανταλαζουμε κουβεντα παει στο μπανιο γυρναει και μου λεει αντε κανε μπανιο να ντυθεις τις λεω της λες τι εννοείς εχουν περασει 25 λεπτα δεν θα κανουμε άλλο μασαζ. Καναμε μου λεει μασαζ και πιπα τι άλλο θες? τις λεω πληρωσα για μια ωρα μασαζ. Και μου απανταει το κορυφαιο. «Σιγα μην καθομαι να σε τριβω μια ωρα ποια κοπέλα νομιζεις το κανει αυτό να κάθεται μια ώρα να σε τριβει» ειχα μεινει μαλακας δεν ειχα λογια να απαντησω και όλα αυτά να μου τα λεει με υφος και νευρα χωρις να της εχω κανει κατι. Συνεχιζω να επιμενω μα συμφωνήσαμε και εχω πληρώσει για μια ώρα με αγνοεί πλήρως περνει το κινητο και παιρνει τηλεφωνο τον οδηγο ή το ιδρυμα δεν ξερω μιλαει σε άλλη γλωσσα από ελληνικα για να μην καταλαβαινω και μου λεει καλα ελα θα σου κανω λιγο ακομα γυρνα. Εγω πιο ξενερωμενος από ποτε γυρναω σαν να μην εχω άλλη επιλογη και γνωρίζοντας ότι εχω φάει την μεγαλύτερη φόλα της ζωης μου ακομα και εκει για 10 επιπλεον λεπτα δεν εκανε μασαζ με χάιδευε ισα ισα με ακουμπαγε και συνάμα ξεφυσαγε εγω δεν ειχα άλλο κουραγιο κυριολεκτικα στο 10λεπτο μου λεει αντε γυρνα και λιγο μπροστα και τελος. Δεν αντεξα άλλο της λεω όχι όχι αστο καλυτερα και μετα δεν της ξαναμίλησα καθόλου και απλά σηκώθηκα. Πληθυκε, Ντυθηκε με ψιλοεβρισε που δεν της μιλαγα και δεν της απανταγα φανερα ξενερωμενος εγω και σηκωθηκε και εφυγε κυρια. Ότι χειροτερο δεν ξερω αν δουλευει από το πρωι απο τις 10 μεχρι το βραδυ χωρις σταματημό, τετοια αρνητικη διαθεση και βαριεστημαρα δεν εχω ξαναδει με καμια κοπελα στον χωρο γενικοτερα. Ξεχασα και το κερασακι στην τουρτα μου ελεγε δωσε αλλα 50 να με γαμησεις θα ξαναδουλέψεις και θα τα ξαναβγάλεις μετα. Το μονο θετικο της υπόθεσης ότι επικοινώνησα με το γραφειο ανεφερα χωρις λεπτομερειες τι εγινε και ειπαν θα την επιπληξουν συν ότι εχω δωρο μιση ωρα παραπανω με οποια κοπελα επιλεξω αλλα δεν νομιζω να τους ξαναπροτιμησω μετα από αυτό.
είχες όλα τα σημάδια ξεπέτας μπροστά σου..και εσύ επέμενες !
θα στο πω χωρίς παρεξήγηση και εντελώς φιλικά, ΕΣΥ φταίς!
έπρεπε αυτό το πιράνγχας να φύγει απ' το δωμάτιο στο πρώτο 5λεπτο.
τέλος μια ερώτηση (οχι προσωπικά σε σένα) γενικά..
θα προπληρώνατε σε ενα εστιατόριο 150 ευρώ ;;
πριν φάτε την παραγγελία σας ;
MrRobot15
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Αυγ 2016
- Κριτικές
- 3
- Like
- 1.316
- Πόντοι
- 486
Φιλε μου ακου να δεις ειμαι ανθρωπος που εχω γενικα υπομονη και κατανοηση μου εχει ξανατυχει να δωσω χρηματα μπροστα οπως πιστευω και σε ολους δεν το θεωρω ωραια κινηση φυσικα και λογικα δεν θα ξαναπροτιμησω κοριτσια που ζητανε μπροστα χρηματα αλλα δεν θα κατσω να μαλωσω και να χαλασω την βραδια μου γι αυτο ουτε θα ειμαι αρνητικος με το παρα μικρο συμβει γιατι ειμαστε ανθρωποι. Με την συγκεκριμενη ομως επεμενα ευγενικα 2 φορες για μετα τα χρηματα μου λεει στο τελος οτι το γραφειο ετσι κανει. Αν δεν το δεχομουν και το τραβαγα παρπανω και της ελεγα οχι μετα παρε δρομο το μονο που θα κερδιζα θα ηταν ή να φυγει να εχω μεινει ξεκαβλωτος και να εχω πληρωσει το χοτελι η να καθοταν και επιτηδες να ηταν ακομα χειροτερη χ10 φορες και να επεφτε καυγας γιατι ηταν και τσαμπουκαλου. Πρωτη φορα μου συμβαινει στην ζωη μου τετοιος αντι επαγγελαμτισμος και σου λεω εχω υπομονη γενικα εχω ξαναπερασει με κοριτσια που δεν ηταν καλες περιπτωσεις αλλα δεν το εχω κανει τοσο θεμα οσο εδω. Με αυτην ομως βγηκα απο τα ρουχα μου κυριολεκτικα. Παντως για μενα προσωπικα αν μου ζητησουν χρηματα μπροστα επειδη εχει ξανασυμβει δεν την διωχνω με τις κλωτσιες προσπαθω να το παραβλεψω αλλα δεν θα μου αρεσε κι ολας οταν κανεις ομως κασκαντεριλικι γνωριζεις οτι μπορει να βγει μαπα το καρπουζι ειναι σαν να τζογαρειςβρε παίκτη, σόρρυ κιόλας..
είχες όλα τα σημάδια ξεπέτας μπροστά σου..και εσύ επέμενες !
θα στο πω χωρίς παρεξήγηση και εντελώς φιλικά, ΕΣΥ φταίς!
έπρεπε αυτό το πιράνγχας να φύγει απ' το δωμάτιο στο πρώτο 5λεπτο.
τέλος μια ερώτηση (οχι προσωπικά σε σένα) γενικά..
θα προπληρώνατε σε ενα εστιατόριο 150 ευρώ ;;
πριν φάτε την παραγγελία σας ;
σεβαστή η γνώμη σου φίλε .Φιλε μου ακου να δεις ειμαι ανθρωπος που εχω γενικα υπομονη και κατανοηση μου εχει ξανατυχει να δωσω χρηματα μπροστα οπως πιστευω και σε ολους δεν το θεωρω ωραια κινηση φυσικα και λογικα δεν θα ξαναπροτιμησω κοριτσια που ζητανε μπροστα χρηματα αλλα δεν θα κατσω να μαλωσω και να χαλασω την βραδια μου γι αυτο ουτε θα ειμαι αρνητικος με το παρα μικρο συμβει γιατι ειμαστε ανθρωποι. Με την συγκεκριμενη ομως επεμενα ευγενικα 2 φορες για μετα τα χρηματα μου λεει στο τελος οτι το γραφειο ετσι κανει. Αν δεν το δεχομουν και το τραβαγα παρπανω και της ελεγα οχι μετα παρε δρομο το μονο που θα κερδιζα θα ηταν ή να φυγει να εχω μεινει ξεκαβλωτος και να εχω πληρωσει το χοτελι η να καθοταν και επιτηδες να ηταν ακομα χειροτερη χ10 φορες και να επεφτε καυγας γιατι ηταν και τσαμπουκαλου. Πρωτη φορα μου συμβαινει στην ζωη μου τετοιος αντι επαγγελαμτισμος και σου λεω εχω υπομονη γενικα εχω ξαναπερασει με κοριτσια που δεν ηταν καλες περιπτωσεις αλλα δεν το εχω κανει τοσο θεμα οσο εδω. Με αυτην ομως βγηκα απο τα ρουχα μου κυριολεκτικα. Παντως για μενα προσωπικα αν μου ζητησουν χρηματα μπροστα επειδη εχει ξανασυμβει δεν την διωχνω με τις κλωτσιες προσπαθω να το παραβλεψω αλλα δεν θα μου αρεσε κι ολας οταν κανεις ομως κασκαντεριλικι γνωριζεις οτι μπορει να βγει μαπα το καρπουζι ειναι σαν να τζογαρεις
η δική μου είναι εντελώς απέναντι...
ΔΕΝ δίνω χρήμα μπροστά/πριν...
Μια ωρα πληρώνεται λυπηθείτε και λιγο τα λεφτα σαςΜου έχει τύχει κι εμένα με μία από deluxe πριν χρόνια. Ήρθε 1 η ώρα το βράδυ, μου τράβηξε μια μαλακία και έφυγε γιατί είχε τρία ραντεβού ακόμα το ίδιο βράδυ μετά από εμένα όπως είπε. Πήρε 50 ευρώ και έφυγε σε 10 λεπτά από τη στιγμή που μπήκε.
Μην χαλάμε την πιάτσα τοσο πολυ,μια φορα που πηγε να με ξεπεταξει μια κατευθειαν δρομο κοντέψαμε να μαλωσουμε εκατσε με νευρα μεν αλλα εκανε την δουλεια της για να μην φαει κήρυγμα απο το γραφειο
tedbreaker
Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Οκτ 2018
- Κριτικές
- 1
- Like
- 242
- Πόντοι
- 1
To Osmose και όλοι οι κλώνοι του είναι μουφα και αρπαχτή στα όλα τους. Ίσως με μια-δυο εξαιρέσεις (πχ. Βικτώρια). Εδώ έφτιαξαν προφίλ με περιεχόμενο στο fansly, τους το έκλεισαν μια δυο φορές, μετά υπόσχονταν βίντεο δωρεάν και μετά ήθελαν έξτρα πληρωμή τα βίντεο τους μετά τη συνδρομή. Φάγανε αναφορές και τώρα ανεβάζουν μια φορά το μήνα και αν, κακής ποιότητας βίντεο, για όσα πιστά κορόιδα τους ακολουθούν ακόμα. Μακρυά γενικότερα όσο καβλα και να δείχνουν τα κορίτσιαΦιλε μου ακου να δεις ειμαι ανθρωπος που εχω γενικα υπομονη και κατανοηση μου εχει ξανατυχει να δωσω χρηματα μπροστα οπως πιστευω και σε ολους δεν το θεωρω ωραια κινηση φυσικα και λογικα δεν θα ξαναπροτιμησω κοριτσια που ζητανε μπροστα χρηματα αλλα δεν θα κατσω να μαλωσω και να χαλασω την βραδια μου γι αυτο ουτε θα ειμαι αρνητικος με το παρα μικρο συμβει γιατι ειμαστε ανθρωποι. Με την συγκεκριμενη ομως επεμενα ευγενικα 2 φορες για μετα τα χρηματα μου λεει στο τελος οτι το γραφειο ετσι κανει. Αν δεν το δεχομουν και το τραβαγα παρπανω και της ελεγα οχι μετα παρε δρομο το μονο που θα κερδιζα θα ηταν ή να φυγει να εχω μεινει ξεκαβλωτος και να εχω πληρωσει το χοτελι η να καθοταν και επιτηδες να ηταν ακομα χειροτερη χ10 φορες και να επεφτε καυγας γιατι ηταν και τσαμπουκαλου. Πρωτη φορα μου συμβαινει στην ζωη μου τετοιος αντι επαγγελαμτισμος και σου λεω εχω υπομονη γενικα εχω ξαναπερασει με κοριτσια που δεν ηταν καλες περιπτωσεις αλλα δεν το εχω κανει τοσο θεμα οσο εδω. Με αυτην ομως βγηκα απο τα ρουχα μου κυριολεκτικα. Παντως για μενα προσωπικα αν μου ζητησουν χρηματα μπροστα επειδη εχει ξανασυμβει δεν την διωχνω με τις κλωτσιες προσπαθω να το παραβλεψω αλλα δεν θα μου αρεσε κι ολας οταν κανεις ομως κασκαντεριλικι γνωριζεις οτι μπορει να βγει μαπα το καρπουζι ειναι σαν να τζογαρεις
sexy_captain
Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Ιουλ 2006
- Like
- 640
- Πόντοι
- 86
Ακριβώς το ίδιο πράγμα ακριβώς όμως, και την έδιωξα στα 20 λεπτά ήταν και η Άντζελα από το massage in Athens . Δεν ξέρω πως νομίζουν ότι βγαίνουν τα χρήματα, Ένω η συγκεκριμένη έχει πολύ ωραίο κορμί , Ούτε μπάνιο κάνει με το θεωρώ πάρα πολύ βασικό και είναι αρπακτικό του κερατάΛοιπον μυστες μου δωστε μεγαλη βαση και προσοχη για να σωθειτε μην φατε την φολα που επαθα εγω καλω όλα τα μελοι του μπου να διαβασουν αυτό το μηνυμα αυτό που μου συνεβη δεν εχει προηγούμενο και δεν νομιζω να το εχει ξαναβιωσει καποιος στο χωρο ειτε του μπουρδελου, στουντιου, εσκορτ μασαζ. Συναντηση πριν από λιγο με κοπελα από osmose ονομα Νατασα. Πρωτη εντυπωση ομορφη κοπελα μπαινει μεσα αν και βιαστικη βγαζει γρηγορα τα πραγματα της λεει ένα καλησπερα μόνο και με ρωταει το προγραμμα το ξερεις? τι θα κανουμε? Δεν δινω και εγω σημασια λεω δεν βαριεσαι σιγα τυχαινουν αυτά. Την ρωταω ευγενικα αν θα κανει μπανιο όχι όχι μου λεει εχω κανει, μου λεει το προγραμμα το οποιο τα μασαγε στην αρχη μου ειπε πιο λιγα λεφτα μετα πιο πολλα για να μην τα πολυλογώ ήθελε 250 για δυο ωρες δυο εκτονωσεις παλι καλα δεν πηρα διαλεξα μια ωρα μασαζ απλο όχι body body με πιπα στα 100 το άλλο είναι 130 και αν ηθελα και σεχ 150. Πρωτο σημαδι ότι κατι δεν παει καλα μου λεει τα λεφτά τωρα τις λεω νταξει σιγα μορε μετα όχι μου λεει τωρα, επιμενω και εγω της λεω ελα καλε δεν με εμπιστευσαι δεν ειμαι χθεσινος μετα, όχι μου λεει το μαγαζι ετσι δουλευει. Δεν βαριεσαι λεω, δν θα τσακωθω κι ολας μπροστα τα λεφτα, χαμόγελο πλατύ εγω μιας και ειχα κουραστική μερα λεω θα περασω καλα και ξαπλωνω, δευτερη φολα που τρωω μου λεει θα κανουμε λιγο μασαζ και μετα λιγο πιπα και τελος. Για καποιο λογο από την χαρα μου από πριν δεν δινω και πολύ σημασια το αφηνω να περασει ετσι δεν ρωτησα εξηγήσεις και δεν πηγε το μυαλο σε κατι πονηρο. Συνεχιζουμε τιγκα στο baby oil και μασαζ τελείως αδιάφορο δεν βαριεσαι λεω συμβαινει και στους καλυτερους ατυχια υπομονη βραχος εγω στο μεταξυ να με πρηζει δωσε ένα 50 ακομα να κανουμε και σεχ αλλα εγω απευφευγα γιατι δεν ειχα ορεξη ηθελα κατι χαλαρο στο τεταρτο απανω μου λεει γυρνα μασαζ πριν πασειλιμα σε πλατη και ποδια αλλα εγω καβλωμενος όπως ημουν γυρναω και προσπαθω να ευχαριστηθώ την βραδιά μου. Πιπα με προφυλακτικο χωρις λεει δεν κανει μονο +50 της λεω φαρμακειο εισαι με ρωταει τι? δεν καταλαβε χριστο τις λεω αστο. Ξεκιναει πιπα 3 λεπτα με το ρολοι μαχ 4 και ξεκιναει να μου τον παιζει διακριτικα εγω την σταματω της λεω παρτον λιγο στο στομα ακομα μια δυο φορες τπτ τις λεω γλυψε λιγο και τις μπαλες τπτ μετα από πολύ προτροπη των παίρνει λιγο στο στομα για 1 λεπτο σταματαει και συνεχιζει μετα ξανα παιξιμο παλι ευγενικος εγω της λεω θελω πιπα τσαντιζεται αυτή και μου λεει στο 5 λεπτο ελα ελα αντε χυσε, σιγα μην καθομαι εδώ να σου περνω πιπα ολη την ωρα(Τονιζω στο 5-6 λεπτο να πω να εκανα να χύσω μισή ωρα να την δικαιολογούσα). Τσαντισμενος φουλ εγω η υπομονη μου ειχε εξαντληθει δεν μιλαω για να μην τσακωθω και σταματήσουμε την πραξη. Για καποιο λογο μετα από λιγο χυνω πως εγινε αυτό δεν ξερω ειχα μαζεμενα και πολλα και ψιλο καυλες και ψιλο συντομα αλλα φανερα ξενερωμενος δεν ανταλαζουμε κουβεντα παει στο μπανιο γυρναει και μου λεει αντε κανε μπανιο να ντυθεις τις λεω της λες τι εννοείς εχουν περασει 25 λεπτα δεν θα κανουμε άλλο μασαζ. Καναμε μου λεει μασαζ και πιπα τι άλλο θες? τις λεω πληρωσα για μια ωρα μασαζ. Και μου απανταει το κορυφαιο. «Σιγα μην καθομαι να σε τριβω μια ωρα ποια κοπέλα νομιζεις το κανει αυτό να κάθεται μια ώρα να σε τριβει» ειχα μεινει μαλακας δεν ειχα λογια να απαντησω και όλα αυτά να μου τα λεει με υφος και νευρα χωρις να της εχω κανει κατι. Συνεχιζω να επιμενω μα συμφωνήσαμε και εχω πληρώσει για μια ώρα με αγνοεί πλήρως περνει το κινητο και παιρνει τηλεφωνο τον οδηγο ή το ιδρυμα δεν ξερω μιλαει σε άλλη γλωσσα από ελληνικα για να μην καταλαβαινω και μου λεει καλα ελα θα σου κανω λιγο ακομα γυρνα. Εγω πιο ξενερωμενος από ποτε γυρναω σαν να μην εχω άλλη επιλογη και γνωρίζοντας ότι εχω φάει την μεγαλύτερη φόλα της ζωης μου ακομα και εκει για 10 επιπλεον λεπτα δεν εκανε μασαζ με χάιδευε ισα ισα με ακουμπαγε και συνάμα ξεφυσαγε εγω δεν ειχα άλλο κουραγιο κυριολεκτικα στο 10λεπτο μου λεει αντε γυρνα και λιγο μπροστα και τελος. Δεν αντεξα άλλο της λεω όχι όχι αστο καλυτερα και μετα δεν της ξαναμίλησα καθόλου και απλά σηκώθηκα. Πληθυκε, Ντυθηκε με ψιλοεβρισε που δεν της μιλαγα και δεν της απανταγα φανερα ξενερωμενος εγω και σηκωθηκε και εφυγε κυρια. Ότι χειροτερο δεν ξερω αν δουλευει από το πρωι απο τις 10 μεχρι το βραδυ χωρις σταματημό, τετοια αρνητικη διαθεση και βαριεστημαρα δεν εχω ξαναδει με καμια κοπελα στον χωρο γενικοτερα. Ξεχασα και το κερασακι στην τουρτα μου ελεγε δωσε αλλα 50 να με γαμησεις θα ξαναδουλέψεις και θα τα ξαναβγάλεις μετα. Το μονο θετικο της υπόθεσης ότι επικοινώνησα με το γραφειο ανεφερα χωρις λεπτομερειες τι εγινε και ειπαν θα την επιπληξουν συν ότι εχω δωρο μιση ωρα παραπανω με οποια κοπελα επιλεξω αλλα δεν νομιζω να τους ξαναπροτιμησω μετα από αυτό.
MrRobot15
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Αυγ 2016
- Κριτικές
- 3
- Like
- 1.316
- Πόντοι
- 486
Eτσι αγορινα να γινομαστε πολλοι να βλεπουν οι αλλοι τα λαθοι μας να μην την πατησουν ετσι ξαναΑκριβώς το ίδιο πράγμα ακριβώς όμως, και την έδιωξα στα 20 λεπτά ήταν και η Άντζελα από το massage in Athens . Δεν ξέρω πως νομίζουν ότι βγαίνουν τα χρήματα, Ένω η συγκεκριμένη έχει πολύ ωραίο κορμί , Ούτε μπάνιο κάνει με το θεωρώ πάρα πολύ βασικό και είναι αρπακτικό του κερατά
Καλησπερα
Διαβαζω κριτικες τοσο καιρο και δεν ειχα ουτε εχω σκοπο να ξεκινησω να γραφω,προεκυψε ενα θεμα ομως και θα ηθελα μια γνωμη.
Δοκιμασα πρωτη φορα μασαζ με μια κοπελιτσα σαν τα κρυα τα νερα,κοντη με πιασιματα του γουστου μου ακριβως για αυτο και της ορμησα,αν και το μονο θεμα μου ηταν οτι φαινοταν μικρη ρωτησα και το γραφειο αλλα μου ειπαν ειναι 20 και,μην τα πολυλογω βρηκα απο αλλο δικτυο οτι η κοπελα ειναι ανηλικη αν και η ιδια μου το ειχε αρνηθει μαλλον αν το ελεγε ισως δεν θα την αφηναν να κανει τη δουλεια της,θα ηθελα πολυ να την ξανα παρω οταν παω αλλα αυτο ειναι κατα στις αρχες μου δεν ξερω αν πρεπει να ενημερωθει το γραφειο της..
Διαβαζω κριτικες τοσο καιρο και δεν ειχα ουτε εχω σκοπο να ξεκινησω να γραφω,προεκυψε ενα θεμα ομως και θα ηθελα μια γνωμη.
Δοκιμασα πρωτη φορα μασαζ με μια κοπελιτσα σαν τα κρυα τα νερα,κοντη με πιασιματα του γουστου μου ακριβως για αυτο και της ορμησα,αν και το μονο θεμα μου ηταν οτι φαινοταν μικρη ρωτησα και το γραφειο αλλα μου ειπαν ειναι 20 και,μην τα πολυλογω βρηκα απο αλλο δικτυο οτι η κοπελα ειναι ανηλικη αν και η ιδια μου το ειχε αρνηθει μαλλον αν το ελεγε ισως δεν θα την αφηναν να κανει τη δουλεια της,θα ηθελα πολυ να την ξανα παρω οταν παω αλλα αυτο ειναι κατα στις αρχες μου δεν ξερω αν πρεπει να ενημερωθει το γραφειο της..
tedbreaker
Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Οκτ 2018
- Κριτικές
- 1
- Like
- 242
- Πόντοι
- 1
Αρπαχτή και αυτό. Το λες και κλώνο του Osmose.Μήπως έχει κανείς δοκιμάσει από Cataleya massage?? Αξίζει;
Ευχαριστώ φίλε! Να δούμε στο τέλος εάν θα μείνει κανένα σωστό που να αξίζει τα λεφτά τουΑρπαχτή και αυτό. Το λες και κλώνο του Osmose.
tedbreaker
Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Οκτ 2018
- Κριτικές
- 1
- Like
- 242
- Πόντοι
- 1
Για να δούμε...Εμένα με ψήνει το παρακάτω να μάθω τι παίζει. Ίσως το δοκιμάσω εκτός και αν ξέρει κανένας μύστης να μας πειΕυχαριστώ φίλε! Να δούμε στο τέλος εάν θα μείνει κανένα σωστό που να αξίζει τα λεφτά του
σε χώρο της επιλογής σας σε Αθήνα και Πειραιά.
Δεν την ξέρω.. εάν προλάβεις και πας στείλε ένα μνμ να μας πει τι λέει και πόσα ζητάει..για να δουμεΓια να δούμε...Εμένα με ψήνει το παρακάτω να μάθω τι παίζει. Ίσως το δοκιμάσω εκτός και αν ξέρει κανένας μύστης να μας πει
σε χώρο της επιλογής σας σε Αθήνα και Πειραιά.
Ειχα την δυσάρεστη θεση να κανω μασαζ με Σύλβια γενικα ακουσα καλες κριτικές και απο εμφανιση ενταξει καλη κοπελιτσα αλλα απο χαρακτηρα οτι χειροτερο,να ζηταει κατι ποσα εξωφρενικά θαρρεις και ειναι καμια θεα,το καλάμι καβαλημένο και προφανως δεν εγινε τιποτα παραπανω γιατι για απλο φραπε δεν την ηθελα...
Για να σωθεί η κατασταση ενα στα γρηγορα με την Ελενη απο Αττικά τουλαχιστον φουλάρει σιγουρα και δεν αλλαζει τις τιμες της
Πολυ καλο στήσιμο και δέχεται σχεδον τα παντα
Για να σωθεί η κατασταση ενα στα γρηγορα με την Ελενη απο Αττικά τουλαχιστον φουλάρει σιγουρα και δεν αλλαζει τις τιμες της
Πολυ καλο στήσιμο και δέχεται σχεδον τα παντα
jojo1972
Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Μαρ 2024
- Κριτικές
- 2
- Like
- 626
- Πόντοι
- 81
Φραπέ ναι, για άλλο απο όσο ξέρω δεν..Melita joy κερνάει φραπε; Πάει και παραπάνω; Ψήνομαι να πάρω ασιατισα
aggel2004
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Δεκ 2008
- Like
- 3.512
- Πόντοι
- 456
και πολύ καλό μασάζ επίσης!Φραπέ ναι, για άλλο απο όσο ξέρω δεν..
Katakouzinosss
Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Μαρ 2025
- Like
- 156
- Πόντοι
- 0
Ελισάβετ από lotus μηδέν μασάζ, κοιτάζει μόνιμα το κινητό, δεν προχωράει σε εξτρά. μακριά!
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 30
- Εμφανίσεις
- 6K
- Απαντήσεις
- 228
- Εμφανίσεις
- 19K
- Απαντήσεις
- 63
- Εμφανίσεις