You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Σεξ μασάζ στο σπίτι
- Μέλος που άνοιξε το νήμα troll
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 51K
- Εμφανίσεις 11M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 21 άτομα (2 μέλη και 19 επισκέπτες)
masazakiasathens
Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Νοε 2024
- Like
- 141
- Πόντοι
- 0
Καλησπέρα Κατερίνα κάνει μέχρι χέρι αλλά καταπληκτικό μασάζ... Την έχω επιλέξει για το καλό μασάζ που κάνει... Η Μαρία από ότι μου είπε ο φίλος μου προχωράει φουλ και του είπε ότι θες δώσε μουΚατερίνα 48 ή Μαρία 48 απο massaua έχει παρει κανείς να μας πει εντυπώσεις; αυτές δεν πάνε στα σπίτια φαντάζομαι..
MrRobot15
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Αυγ 2016
- Κριτικές
- 3
- Like
- 1.191
- Πόντοι
- 366
μηπως εννοεις μαριλια δεν βλεπω μαρινα στο σιτε τουςΟι φωτογραφίες της Μαρίνας στο ντελουξ ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα;
MrRobot15
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Αυγ 2016
- Κριτικές
- 3
- Like
- 1.191
- Πόντοι
- 366
Πηρες τελικα απαντηση?Είχα στείλει εγώ viber δεν το διάβασε δεν πήρα απάντηση πότες ..
Εκεί στέλνουν φωτός; Γιατί μια φορά δεν έστελναν με την καμία…Μια Ελπίδα από massage royal έχει πάρει κανείς??
vais77
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 11 Νοε 2013
- Κριτικές
- 9
- Like
- 6.306
- Πόντοι
- 2.036
Εγώ έχω κλεισει και άλλες μέρες αλλά ναι λόγω ότι έχει πολλούς σταθερούς πελάτες, και τα ραντεβού που κάνει είναι συγκεκριμένα ώστε να είναι σε όλα το ίδιο καλό είναι από Δευτέρα να κλείσεις.Ρε μαγκες η ΤΕΑ τοσο ζητηση που κλεινει ραντεβου μονο για Δευτερα?
poutaniaris92
Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Μαρ 2025
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
Καλησπερα φιλε, μπορεις να δωσεις πληροφοριες επικοινωνίας?Έκλεισα ραντεβού με την Αλιονα Χαλκίδα που λέτε αυτές τις μέρες μέσα στη βδομάδα. Όταν γυρίσω θα πω γνώμη. Αλλά τί γνώμη να πω απλό μασάζ θα είναι. Όταν κανονίσαμε με ρώτησε αν έρχομαι εκ μέρους κάποιου και είπα όχι ότι την είχα βρει από φορουμς και είπε οκ. Είμαι και πρωτάρης σε αυτά δεν ξέρω αν έκανα πατάτα. Αν έχεις γνωστό ίσως υπάρχει ενδεχόμενο για πιο σπέσιαλ πακέτο μάλλον. Αλλά για εμάς τους αδικτυωτους μασάζ και πολλοί μας είναι.
chrisnmm96
Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Οκτ 2007
- Like
- 995
- Πόντοι
- 81
Σε λιγο θα παιρνουμε το ΚΤΕΛ για να βρουμε καμια πουτανα της προκοπης ετσι οπως εχουν γινει τα πραγματα...
Αφού δεν έχει καλές κριτικές γιατί πας Χαλκίδα; Εκτός αν είσαι απο κεί... Εγώ Χαλκίδα πάω όταν έχω κανα δικαστήριο....Σε λιγο θα παιρνουμε το ΚΤΕΛ για να βρουμε καμια πουτανα της προκοπης ετσι οπως εχουν γινει τα πραγματα...![]()
Όχι δεν μου απάντησε πότες ούτε το διάβασε έχω στείλει 2 βδομάδες τώρα το μήνυμα πάντως παραδόθηκε στο viberΠηρες τελικα απαντηση?
MrRobot15
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Αυγ 2016
- Κριτικές
- 3
- Like
- 1.191
- Πόντοι
- 366
Λοιπον μυστες μου δωστε μεγαλη βαση και προσοχη για να σωθειτε μην φατε την φολα που επαθα εγω καλω όλα τα μελοι του μπου να διαβασουν αυτό το μηνυμα αυτό που μου συνεβη δεν εχει προηγούμενο και δεν νομιζω να το εχει ξαναβιωσει καποιος στο χωρο ειτε του μπουρδελου, στουντιου, εσκορτ μασαζ. Συναντηση πριν από λιγο με κοπελα από osmose ονομα Νατασα. Πρωτη εντυπωση ομορφη κοπελα μπαινει μεσα αν και βιαστικη βγαζει γρηγορα τα πραγματα της λεει ένα καλησπερα μόνο και με ρωταει το προγραμμα το ξερεις? τι θα κανουμε? Δεν δινω και εγω σημασια λεω δεν βαριεσαι σιγα τυχαινουν αυτά. Την ρωταω ευγενικα αν θα κανει μπανιο όχι όχι μου λεει εχω κανει, μου λεει το προγραμμα το οποιο τα μασαγε στην αρχη μου ειπε πιο λιγα λεφτα μετα πιο πολλα για να μην τα πολυλογώ ήθελε 250 για δυο ωρες δυο εκτονωσεις παλι καλα δεν πηρα διαλεξα μια ωρα μασαζ απλο όχι body body με πιπα στα 100 το άλλο είναι 130 και αν ηθελα και σεχ 150. Πρωτο σημαδι ότι κατι δεν παει καλα μου λεει τα λεφτά τωρα τις λεω νταξει σιγα μορε μετα όχι μου λεει τωρα, επιμενω και εγω της λεω ελα καλε δεν με εμπιστευσαι δεν ειμαι χθεσινος μετα, όχι μου λεει το μαγαζι ετσι δουλευει. Δεν βαριεσαι λεω, δν θα τσακωθω κι ολας μπροστα τα λεφτα, χαμόγελο πλατύ εγω μιας και ειχα κουραστική μερα λεω θα περασω καλα και ξαπλωνω, δευτερη φολα που τρωω μου λεει θα κανουμε λιγο μασαζ και μετα λιγο πιπα και τελος. Για καποιο λογο από την χαρα μου από πριν δεν δινω και πολύ σημασια το αφηνω να περασει ετσι δεν ρωτησα εξηγήσεις και δεν πηγε το μυαλο σε κατι πονηρο. Συνεχιζουμε τιγκα στο baby oil και μασαζ τελείως αδιάφορο δεν βαριεσαι λεω συμβαινει και στους καλυτερους ατυχια υπομονη βραχος εγω στο μεταξυ να με πρηζει δωσε ένα 50 ακομα να κανουμε και σεχ αλλα εγω απευφευγα γιατι δεν ειχα ορεξη ηθελα κατι χαλαρο στο τεταρτο απανω μου λεει γυρνα μασαζ πριν πασειλιμα σε πλατη και ποδια αλλα εγω καβλωμενος όπως ημουν γυρναω και προσπαθω να ευχαριστηθώ την βραδιά μου. Πιπα με προφυλακτικο χωρις λεει δεν κανει μονο +50 της λεω φαρμακειο εισαι με ρωταει τι? δεν καταλαβε χριστο τις λεω αστο. Ξεκιναει πιπα 3 λεπτα με το ρολοι μαχ 4 και ξεκιναει να μου τον παιζει διακριτικα εγω την σταματω της λεω παρτον λιγο στο στομα ακομα μια δυο φορες τπτ τις λεω γλυψε λιγο και τις μπαλες τπτ μετα από πολύ προτροπη των παίρνει λιγο στο στομα για 1 λεπτο σταματαει και συνεχιζει μετα ξανα παιξιμο παλι ευγενικος εγω της λεω θελω πιπα τσαντιζεται αυτή και μου λεει στο 5 λεπτο ελα ελα αντε χυσε, σιγα μην καθομαι εδώ να σου περνω πιπα ολη την ωρα(Τονιζω στο 5-6 λεπτο να πω να εκανα να χύσω μισή ωρα να την δικαιολογούσα). Τσαντισμενος φουλ εγω η υπομονη μου ειχε εξαντληθει δεν μιλαω για να μην τσακωθω και σταματήσουμε την πραξη. Για καποιο λογο μετα από λιγο χυνω πως εγινε αυτό δεν ξερω ειχα μαζεμενα και πολλα και ψιλο καυλες και ψιλο συντομα αλλα φανερα ξενερωμενος δεν ανταλαζουμε κουβεντα παει στο μπανιο γυρναει και μου λεει αντε κανε μπανιο να ντυθεις τις λεω της λες τι εννοείς εχουν περασει 25 λεπτα δεν θα κανουμε άλλο μασαζ. Καναμε μου λεει μασαζ και πιπα τι άλλο θες? τις λεω πληρωσα για μια ωρα μασαζ. Και μου απανταει το κορυφαιο. «Σιγα μην καθομαι να σε τριβω μια ωρα ποια κοπέλα νομιζεις το κανει αυτό να κάθεται μια ώρα να σε τριβει» ειχα μεινει μαλακας δεν ειχα λογια να απαντησω και όλα αυτά να μου τα λεει με υφος και νευρα χωρις να της εχω κανει κατι. Συνεχιζω να επιμενω μα συμφωνήσαμε και εχω πληρώσει για μια ώρα με αγνοεί πλήρως περνει το κινητο και παιρνει τηλεφωνο τον οδηγο ή το ιδρυμα δεν ξερω μιλαει σε άλλη γλωσσα από ελληνικα για να μην καταλαβαινω και μου λεει καλα ελα θα σου κανω λιγο ακομα γυρνα. Εγω πιο ξενερωμενος από ποτε γυρναω σαν να μην εχω άλλη επιλογη και γνωρίζοντας ότι εχω φάει την μεγαλύτερη φόλα της ζωης μου ακομα και εκει για 10 επιπλεον λεπτα δεν εκανε μασαζ με χάιδευε ισα ισα με ακουμπαγε και συνάμα ξεφυσαγε εγω δεν ειχα άλλο κουραγιο κυριολεκτικα στο 10λεπτο μου λεει αντε γυρνα και λιγο μπροστα και τελος. Δεν αντεξα άλλο της λεω όχι όχι αστο καλυτερα και μετα δεν της ξαναμίλησα καθόλου και απλά σηκώθηκα. Πληθυκε, Ντυθηκε με ψιλοεβρισε που δεν της μιλαγα και δεν της απανταγα φανερα ξενερωμενος εγω και σηκωθηκε και εφυγε κυρια. Ότι χειροτερο δεν ξερω αν δουλευει από το πρωι απο τις 10 μεχρι το βραδυ χωρις σταματημό, τετοια αρνητικη διαθεση και βαριεστημαρα δεν εχω ξαναδει με καμια κοπελα στον χωρο γενικοτερα. Ξεχασα και το κερασακι στην τουρτα μου ελεγε δωσε αλλα 50 να με γαμησεις θα ξαναδουλέψεις και θα τα ξαναβγάλεις μετα. Το μονο θετικο της υπόθεσης ότι επικοινώνησα με το γραφειο ανεφερα χωρις λεπτομερειες τι εγινε και ειπαν θα την επιπληξουν συν ότι εχω δωρο μιση ωρα παραπανω με οποια κοπελα επιλεξω αλλα δεν νομιζω να τους ξαναπροτιμησω μετα από αυτό.
Katakouzinosss
Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Μαρ 2025
- Like
- 118
- Πόντοι
- 0
έχουν πει άπειροι εδώ μακριά από osmose. πραγματικά δεν ξέρω με τι μυαλό πηγαίνετε ακόμα εκεί.... κρίμα γι'αυτό που σου έτυχε.Λοιπον μυστες μου δωστε μεγαλη βαση και προσοχη για να σωθειτε μην φατε την φολα που επαθα εγω καλω όλα τα μελοι του μπου να διαβασουν αυτό το μηνυμα αυτό που μου συνεβη δεν εχει προηγούμενο και δεν νομιζω να το εχει ξαναβιωσει καποιος στο χωρο ειτε του μπουρδελου, στουντιου, εσκορτ μασαζ. Συναντηση πριν από λιγο με κοπελα από osmose ονομα Νατασα. Πρωτη εντυπωση ομορφη κοπελα μπαινει μεσα αν και βιαστικη βγαζει γρηγορα τα πραγματα της λεει ένα καλησπερα μόνο και με ρωταει το προγραμμα το ξερεις? τι θα κανουμε? Δεν δινω και εγω σημασια λεω δεν βαριεσαι σιγα τυχαινουν αυτά. Την ρωταω ευγενικα αν θα κανει μπανιο όχι όχι μου λεει εχω κανει, μου λεει το προγραμμα το οποιο τα μασαγε στην αρχη μου ειπε πιο λιγα λεφτα μετα πιο πολλα για να μην τα πολυλογώ ήθελε 250 για δυο ωρες δυο εκτονωσεις παλι καλα δεν πηρα διαλεξα μια ωρα μασαζ απλο όχι body body με πιπα στα 100 το άλλο είναι 130 και αν ηθελα και σεχ 150. Πρωτο σημαδι ότι κατι δεν παει καλα μου λεει τα λεφτά τωρα τις λεω νταξει σιγα μορε μετα όχι μου λεει τωρα, επιμενω και εγω της λεω ελα καλε δεν με εμπιστευσαι δεν ειμαι χθεσινος μετα, όχι μου λεει το μαγαζι ετσι δουλευει. Δεν βαριεσαι λεω, δν θα τσακωθω κι ολας μπροστα τα λεφτα, χαμόγελο πλατύ εγω μιας και ειχα κουραστική μερα λεω θα περασω καλα και ξαπλωνω, δευτερη φολα που τρωω μου λεει θα κανουμε λιγο μασαζ και μετα λιγο πιπα και τελος. Για καποιο λογο από την χαρα μου από πριν δεν δινω και πολύ σημασια το αφηνω να περασει ετσι δεν ρωτησα εξηγήσεις και δεν πηγε το μυαλο σε κατι πονηρο. Συνεχιζουμε τιγκα στο baby oil και μασαζ τελείως αδιάφορο δεν βαριεσαι λεω συμβαινει και στους καλυτερους ατυχια υπομονη βραχος εγω στο μεταξυ να με πρηζει δωσε ένα 50 ακομα να κανουμε και σεχ αλλα εγω απευφευγα γιατι δεν ειχα ορεξη ηθελα κατι χαλαρο στο τεταρτο απανω μου λεει γυρνα μασαζ πριν πασειλιμα σε πλατη και ποδια αλλα εγω καβλωμενος όπως ημουν γυρναω και προσπαθω να ευχαριστηθώ την βραδιά μου. Πιπα με προφυλακτικο χωρις λεει δεν κανει μονο +50 της λεω φαρμακειο εισαι με ρωταει τι? δεν καταλαβε χριστο τις λεω αστο. Ξεκιναει πιπα 3 λεπτα με το ρολοι μαχ 4 και ξεκιναει να μου τον παιζει διακριτικα εγω την σταματω της λεω παρτον λιγο στο στομα ακομα μια δυο φορες τπτ τις λεω γλυψε λιγο και τις μπαλες τπτ μετα από πολύ προτροπη των παίρνει λιγο στο στομα για 1 λεπτο σταματαει και συνεχιζει μετα ξανα παιξιμο παλι ευγενικος εγω της λεω θελω πιπα τσαντιζεται αυτή και μου λεει στο 5 λεπτο ελα ελα αντε χυσε, σιγα μην καθομαι εδώ να σου περνω πιπα ολη την ωρα(Τονιζω στο 5-6 λεπτο να πω να εκανα να χύσω μισή ωρα να την δικαιολογούσα). Τσαντισμενος φουλ εγω η υπομονη μου ειχε εξαντληθει δεν μιλαω για να μην τσακωθω και σταματήσουμε την πραξη. Για καποιο λογο μετα από λιγο χυνω πως εγινε αυτό δεν ξερω ειχα μαζεμενα και πολλα και ψιλο καυλες και ψιλο συντομα αλλα φανερα ξενερωμενος δεν ανταλαζουμε κουβεντα παει στο μπανιο γυρναει και μου λεει αντε κανε μπανιο να ντυθεις τις λεω της λες τι εννοείς εχουν περασει 25 λεπτα δεν θα κανουμε άλλο μασαζ. Καναμε μου λεει μασαζ και πιπα τι άλλο θες? τις λεω πληρωσα για μια ωρα μασαζ. Και μου απανταει το κορυφαιο. «Σιγα μην καθομαι να σε τριβω μια ωρα ποια κοπέλα νομιζεις το κανει αυτό να κάθεται μια ώρα να σε τριβει» ειχα μεινει μαλακας δεν ειχα λογια να απαντησω και όλα αυτά να μου τα λεει με υφος και νευρα χωρις να της εχω κανει κατι. Συνεχιζω να επιμενω μα συμφωνήσαμε και εχω πληρώσει για μια ώρα με αγνοεί πλήρως περνει το κινητο και παιρνει τηλεφωνο τον οδηγο ή το ιδρυμα δεν ξερω μιλαει σε άλλη γλωσσα από ελληνικα για να μην καταλαβαινω και μου λεει καλα ελα θα σου κανω λιγο ακομα γυρνα. Εγω πιο ξενερωμενος από ποτε γυρναω σαν να μην εχω άλλη επιλογη και γνωρίζοντας ότι εχω φάει την μεγαλύτερη φόλα της ζωης μου ακομα και εκει για 10 επιπλεον λεπτα δεν εκανε μασαζ με χάιδευε ισα ισα με ακουμπαγε και συνάμα ξεφυσαγε εγω δεν ειχα άλλο κουραγιο κυριολεκτικα στο 10λεπτο μου λεει αντε γυρνα και λιγο μπροστα και τελος. Δεν αντεξα άλλο της λεω όχι όχι αστο καλυτερα και μετα δεν της ξαναμίλησα καθόλου και απλά σηκώθηκα. Πληθυκε, Ντυθηκε με ψιλοεβρισε που δεν της μιλαγα και δεν της απανταγα φανερα ξενερωμενος εγω και σηκωθηκε και εφυγε κυρια. Ότι χειροτερο δεν ξερω αν δουλευει από το πρωι απο τις 10 μεχρι το βραδυ χωρις σταματημό, τετοια αρνητικη διαθεση και βαριεστημαρα δεν εχω ξαναδει με καμια κοπελα στον χωρο γενικοτερα. Ξεχασα και το κερασακι στην τουρτα μου ελεγε δωσε αλλα 50 να με γαμησεις θα ξαναδουλέψεις και θα τα ξαναβγάλεις μετα. Το μονο θετικο της υπόθεσης ότι επικοινώνησα με το γραφειο ανεφερα χωρις λεπτομερειες τι εγινε και ειπαν θα την επιπληξουν συν ότι εχω δωρο μιση ωρα παραπανω με οποια κοπελα επιλεξω αλλα δεν νομιζω να τους ξαναπροτιμησω μετα από αυτό.
Σχετικά ομορφη 40αρα ρωσιδα με χρόνια στην Ελλάδα κ ζητάει 200€.
Πολύ μέτρια συμμετοχή.
Δεν αξίζει με τίποτα τόσα λεφτά.
Thanks
Eπισης ρουλα απο deluxe ξερουμε προγραμμα και τιμες?
Ρούλα με ενδιαφέρει κι εμενα
BabyFarkMcGeezax
Μέλος
- Εγγρ.
- 27 Ιουλ 2016
- Κριτικές
- 4
- Like
- 411
- Πόντοι
- 21
Νόμιζα ότι μόνο η νατασα είναι έτσι. Που για τη συγκεκριμένη πρέπει να χει πεσει ΤΟ φωτοσοπ... οι άλλες ψιλοοκ η στη χειρότερη αδιάφορες, πχ η Μαριάννα πρέπει να ναι η καλύτερη εκεί μέσαέχουν πει άπειροι εδώ μακριά από osmose. πραγματικά δεν ξέρω με τι μυαλό πηγαίνετε ακόμα εκεί.... κρίμα γι'αυτό που σου έτυχε.
Λοιπον μυστες μου δωστε μεγαλη βαση και προσοχη για να σωθειτε μην φατε την φολα που επαθα εγω καλω όλα τα μελοι του μπου να διαβασουν αυτό το μηνυμα αυτό που μου συνεβη δεν εχει προηγούμενο και δεν νομιζω να το εχει ξαναβιωσει καποιος στο χωρο ειτε του μπουρδελου, στουντιου, εσκορτ μασαζ. Συναντηση πριν από λιγο με κοπελα από osmose ονομα Νατασα. Πρωτη εντυπωση ομορφη κοπελα μπαινει μεσα αν και βιαστικη βγαζει γρηγορα τα πραγματα της λεει ένα καλησπερα μόνο και με ρωταει το προγραμμα το ξερεις? τι θα κανουμε? Δεν δινω και εγω σημασια λεω δεν βαριεσαι σιγα τυχαινουν αυτά. Την ρωταω ευγενικα αν θα κανει μπανιο όχι όχι μου λεει εχω κανει, μου λεει το προγραμμα το οποιο τα μασαγε στην αρχη μου ειπε πιο λιγα λεφτα μετα πιο πολλα για να μην τα πολυλογώ ήθελε 250 για δυο ωρες δυο εκτονωσεις παλι καλα δεν πηρα διαλεξα μια ωρα μασαζ απλο όχι body body με πιπα στα 100 το άλλο είναι 130 και αν ηθελα και σεχ 150. Πρωτο σημαδι ότι κατι δεν παει καλα μου λεει τα λεφτά τωρα τις λεω νταξει σιγα μορε μετα όχι μου λεει τωρα, επιμενω και εγω της λεω ελα καλε δεν με εμπιστευσαι δεν ειμαι χθεσινος μετα, όχι μου λεει το μαγαζι ετσι δουλευει. Δεν βαριεσαι λεω, δν θα τσακωθω κι ολας μπροστα τα λεφτα, χαμόγελο πλατύ εγω μιας και ειχα κουραστική μερα λεω θα περασω καλα και ξαπλωνω, δευτερη φολα που τρωω μου λεει θα κανουμε λιγο μασαζ και μετα λιγο πιπα και τελος. Για καποιο λογο από την χαρα μου από πριν δεν δινω και πολύ σημασια το αφηνω να περασει ετσι δεν ρωτησα εξηγήσεις και δεν πηγε το μυαλο σε κατι πονηρο. Συνεχιζουμε τιγκα στο baby oil και μασαζ τελείως αδιάφορο δεν βαριεσαι λεω συμβαινει και στους καλυτερους ατυχια υπομονη βραχος εγω στο μεταξυ να με πρηζει δωσε ένα 50 ακομα να κανουμε και σεχ αλλα εγω απευφευγα γιατι δεν ειχα ορεξη ηθελα κατι χαλαρο στο τεταρτο απανω μου λεει γυρνα μασαζ πριν πασειλιμα σε πλατη και ποδια αλλα εγω καβλωμενος όπως ημουν γυρναω και προσπαθω να ευχαριστηθώ την βραδιά μου. Πιπα με προφυλακτικο χωρις λεει δεν κανει μονο +50 της λεω φαρμακειο εισαι με ρωταει τι? δεν καταλαβε χριστο τις λεω αστο. Ξεκιναει πιπα 3 λεπτα με το ρολοι μαχ 4 και ξεκιναει να μου τον παιζει διακριτικα εγω την σταματω της λεω παρτον λιγο στο στομα ακομα μια δυο φορες τπτ τις λεω γλυψε λιγο και τις μπαλες τπτ μετα από πολύ προτροπη των παίρνει λιγο στο στομα για 1 λεπτο σταματαει και συνεχιζει μετα ξανα παιξιμο παλι ευγενικος εγω της λεω θελω πιπα τσαντιζεται αυτή και μου λεει στο 5 λεπτο ελα ελα αντε χυσε, σιγα μην καθομαι εδώ να σου περνω πιπα ολη την ωρα(Τονιζω στο 5-6 λεπτο να πω να εκανα να χύσω μισή ωρα να την δικαιολογούσα). Τσαντισμενος φουλ εγω η υπομονη μου ειχε εξαντληθει δεν μιλαω για να μην τσακωθω και σταματήσουμε την πραξη. Για καποιο λογο μετα από λιγο χυνω πως εγινε αυτό δεν ξερω ειχα μαζεμενα και πολλα και ψιλο καυλες και ψιλο συντομα αλλα φανερα ξενερωμενος δεν ανταλαζουμε κουβεντα παει στο μπανιο γυρναει και μου λεει αντε κανε μπανιο να ντυθεις τις λεω της λες τι εννοείς εχουν περασει 25 λεπτα δεν θα κανουμε άλλο μασαζ. Καναμε μου λεει μασαζ και πιπα τι άλλο θες? τις λεω πληρωσα για μια ωρα μασαζ. Και μου απανταει το κορυφαιο. «Σιγα μην καθομαι να σε τριβω μια ωρα ποια κοπέλα νομιζεις το κανει αυτό να κάθεται μια ώρα να σε τριβει» ειχα μεινει μαλακας δεν ειχα λογια να απαντησω και όλα αυτά να μου τα λεει με υφος και νευρα χωρις να της εχω κανει κατι. Συνεχιζω να επιμενω μα συμφωνήσαμε και εχω πληρώσει για μια ώρα με αγνοεί πλήρως περνει το κινητο και παιρνει τηλεφωνο τον οδηγο ή το ιδρυμα δεν ξερω μιλαει σε άλλη γλωσσα από ελληνικα για να μην καταλαβαινω και μου λεει καλα ελα θα σου κανω λιγο ακομα γυρνα. Εγω πιο ξενερωμενος από ποτε γυρναω σαν να μην εχω άλλη επιλογη και γνωρίζοντας ότι εχω φάει την μεγαλύτερη φόλα της ζωης μου ακομα και εκει για 10 επιπλεον λεπτα δεν εκανε μασαζ με χάιδευε ισα ισα με ακουμπαγε και συνάμα ξεφυσαγε εγω δεν ειχα άλλο κουραγιο κυριολεκτικα στο 10λεπτο μου λεει αντε γυρνα και λιγο μπροστα και τελος. Δεν αντεξα άλλο της λεω όχι όχι αστο καλυτερα και μετα δεν της ξαναμίλησα καθόλου και απλά σηκώθηκα. Πληθυκε, Ντυθηκε με ψιλοεβρισε που δεν της μιλαγα και δεν της απανταγα φανερα ξενερωμενος εγω και σηκωθηκε και εφυγε κυρια. Ότι χειροτερο δεν ξερω αν δουλευει από το πρωι απο τις 10 μεχρι το βραδυ χωρις σταματημό, τετοια αρνητικη διαθεση και βαριεστημαρα δεν εχω ξαναδει με καμια κοπελα στον χωρο γενικοτερα. Ξεχασα και το κερασακι στην τουρτα μου ελεγε δωσε αλλα 50 να με γαμησεις θα ξαναδουλέψεις και θα τα ξαναβγάλεις μετα. Το μονο θετικο της υπόθεσης ότι επικοινώνησα με το γραφειο ανεφερα χωρις λεπτομερειες τι εγινε και ειπαν θα την επιπληξουν συν ότι εχω δωρο μιση ωρα παραπανω με οποια κοπελα επιλεξω αλλα δεν νομιζω να τους ξαναπροτιμησω μετα από αυτό.

είμαι 29 ετών από τη Ρουμανία και με λένε Άννα.
Μασάζ στο χώρο σου ή ξενοδοχείο Whats app / viber +30 6999313509 Χαλαρωτικό 60 Body to body 80 Tantra 100 Έχω μοντέρνα εμφάνιση, είμαι 29 ετών από τη Ρουμανία και με λένε Άννα.

Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 30
- Εμφανίσεις
- 6K
- Απαντήσεις
- 226
- Εμφανίσεις
- 17K
- Απαντήσεις
- 63
- Εμφανίσεις