ekatse_i_koutsi_katsika
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Μαρ 2022
- Like
- 1.525
- Πόντοι
- 201
H αγγελία της είναι ρε φίλε. Πάρε να μάθεις. Ούτε αυτό δεν κάνεις;Ναι, αλλά δεν ξέρουμε τίποτα για αυτό!
H αγγελία της είναι ρε φίλε. Πάρε να μάθεις. Ούτε αυτό δεν κάνεις;Ναι, αλλά δεν ξέρουμε τίποτα για αυτό!
massaua.grαπο ποιο γραφειο η Λιζα συναγωνιστη?? παρακαλω να γραφετε τα στοιχειωδη,αλλιως διαβαζουμε απλα ερωτικες ιστοριες....
Πόσο πήγε φίλε??Δοκιμή με Λιζα,30αρα με ωραιο προσωπάκι οτι πρεπει για στοματικό,αλλα ας ξεκινησουμε απο το μασαζ το οποιο ηταν αρκετα καλο δεν σου κλέβει χρονο,εκατσε μεχρι και το τελευταιο λεπτο.
Τίμιο σωμα στα γουστα μου αν και θα ηθελα να ηταν λίγο μικρότερη:]είναι χαμηλών τόνων οποτε θελει λιγο πιεση...με ξεκινησε με το χερι καταληξαμε στο στόμα και εννοείτε χυσιμο μεσα!
Σιγα μην πατησω το ποδι μου στα Μασατζιδικα της Θεσσαλονικης...Ψαχνω γραφεια να στελνουν την κοπελα στον χωρο μουΥπάρχει φόρουμ εδώ μυστη, τα λενε τα παλικάρια αναλυτικά.
Μασατζίδικα στη Θεσσαλονίκη
Εγώ πηγα σε ένα που είναι εγνατιας 125 ,Harmony spa. 4οσ οροφος, το βρήκα από το φόρουμ πάνω. 30 μια ώρα και 20 ευρω τελείωμα με χέρι από ένα κοριτσάκι 20 χρονων. κλεινεις με ραντεβού μόνο, αλλιώς δεν σου ανοίγουν κ διαλέγεις κόπελα εκει, εχει 2-3. Λόγω βρώμικος χώρος αλλά φτηνά , αν είσαι στην πόλη.
Μια φορά σεξ 170€Nατασα απο οσμοσε ξερουμε προγραμμα και τιμουλα παρακαλω?
ο χριστος 170 ποια νομιζει οτι ειναι παναγια μου ευχαριστω για την ενημερωσει φιλε γιατι θα ετρωγα φολα αν την επαιρναΜια φορά σεξ 170€
Δεν αξίζει αδερφέ προχώρα αλλού....Nατασα απο οσμοσε ξερουμε προγραμμα και τιμουλα παρακαλω?
Και η ρουλα απο deluxe μου αρεσει αλλα μου ειπαν οτι δεν συνεργαζεται πλεον μαζι της ενω στο σιτε τους υπαρχει κανονικαΔεν αξίζει αδερφέ προχώρα αλλού....
Πμ δεν μπορείς να στείλεις ,ούτε να λάβεις ακόμα.Καλησπερα, νεος στο επαγγελμα ! Υπαρχει καποιος που να μπορει να μοιραστει μαζι μου ειτε εδω ειτε PM , εναν τροπο επικεινωνιας με την ΤΕΑ ?
Καλησπερα φιλε μου, γκουγκλαρε diamonds massage και θα το βρεις.Καλησπερα, νεος στο επαγγελμα ! Υπαρχει καποιος που να μπορει να μοιραστει μαζι μου ειτε εδω ειτε PM , εναν τροπο επικεινωνιας με την ΤΕΑ ?
Σίγουρα με ΜαρθαΗ Ζέτα με ποια άλλη από deluxe κάνει συνεδρία με 4 χέρια; Γνωρίζετε;
Είχα στείλει εγώ viber δεν το διάβασε δεν πήρα απάντηση πότες ..Την εχει παρει κανεις?
Γιατί να κουράζεται να σηκώνει τηλέφωνα..κλείνει 10 ραντεβού βγάζει 1000€ την εβδομάδα καθαράΡε μαγκες η ΤΕΑ τοσο ζητηση που κλεινει ραντεβου μονο για Δευτερα?
Eαν δεν εννοείς Μεγάλη Δευτέρα αλλά καθαρά Δευτέρα ,καλά θα είναι νομίζωΡε μαγκες η ΤΕΑ τοσο ζητηση που κλεινει ραντεβου μονο για Δευτερα?