Μαριαννα απο εκει,ειδαλλως υπαρχουν πολυ πιο αξιόλογα γραφείαΚαλησπερα στην ομαδα. Επειδη θα βρισκομαι για δουλεια τη Δευτερα ελεγα να καλεσω κοπελα στο χωρο μου απο osmose. Ξερει κανεις αν αξιζουν; Ευχαριστω πολυ!
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Σεξ μασάζ στο σπίτι
- Μέλος που άνοιξε το νήμα troll
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 52K
- Εμφανίσεις 11M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 32 άτομα (5 μέλη και 27 επισκέπτες)
jojo1972
Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Μαρ 2024
- Κριτικές
- 2
- Like
- 626
- Πόντοι
- 81
Ολιβια πανεμορφο πλασμα πολυ καλο μασαζ,επιτελους μια κοπελα να ξερει μασαζ...μεχρι φραπεδάκι εφτασε με συν 70 δεν θελω να φανταστω ποσο θα ηθελε για καλαμάκι ξερει κανεις αν αξιζει τον κοπο τουλαχιστον... Η Νικολετα επισης ομορφούλα τελειο κορμί για γλύψιμο,σε αφηνει να την πασπατεύεις τζαμπα απο μασαζ δεν λεει και κατι το ιδιαίτερο αλλα το στοματάκι της μαγικά κάνει αν και παλι ακριβή ειναι και αυτη.
Για Αττικα μιλάς συναγωνιστή?Ολιβια πανεμορφο πλασμα πολυ καλο μασαζ,επιτελους μια κοπελα να ξερει μασαζ...μεχρι φραπεδάκι εφτασε με συν 70 δεν θελω να φανταστω ποσο θα ηθελε για καλαμάκι ξερει κανεις αν αξιζει τον κοπο τουλαχιστον... Η Νικολετα επισης ομορφούλα τελειο κορμί για γλύψιμο,σε αφηνει να την πασπατεύεις τζαμπα απο μασαζ δεν λεει και κατι το ιδιαίτερο αλλα το στοματάκι της μαγικά κάνει αν και παλι ακριβή ειναι και αυτη.
leftithess1980
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Ιουλ 2020
- Like
- 4
- Πόντοι
- 0
Ειμαι ασχετος δεν γνωριζω καθολου απο ΑθηναΜαριαννα απο εκει,ειδαλλως υπαρχουν πολυ πιο αξιόλογα γραφεία
ekatse_i_koutsi_katsika
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Μαρ 2022
- Like
- 1.498
- Πόντοι
- 201
... πως είπατε; Φραπεδάκι με συν 70; Πραγματικά δεν πάμε καλά. Ε ρε ορθόδοξο ΠΑΣΟΚ... Λεφτά υπάρχουν!!!Ολιβια πανεμορφο πλασμα πολυ καλο μασαζ,επιτελους μια κοπελα να ξερει μασαζ...μεχρι φραπεδάκι εφτασε με συν 70 δεν θελω να φανταστω ποσο θα ηθελε για καλαμάκι ξερει κανεις αν αξιζει τον κοπο τουλαχιστον... Η Νικολετα επισης ομορφούλα τελειο κορμί για γλύψιμο,σε αφηνει να την πασπατεύεις τζαμπα απο μασαζ δεν λεει και κατι το ιδιαίτερο αλλα το στοματάκι της μαγικά κάνει αν και παλι ακριβή ειναι και αυτη.
aggel2004
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Δεκ 2008
- Like
- 3.512
- Πόντοι
- 456
Tην δουλειά του κάνει ο άνθρωπας,μην είσαι περίεργος... πως είπατε; Φραπεδάκι με συν 70; Πραγματικά δεν πάμε καλά. Ε ρε ορθόδοξο ΠΑΣΟΚ... Λεφτά υπάρχουν!!!
Τι εντυπώσεις...τρέξε να σωθείςΚατερίνα 48 ή Μαρία 48 απο massaua έχει παρει κανείς να μας πει εντυπώσεις; αυτές δεν πάνε στα σπίτια φαντάζομαι..
Με ή χωρίς πετσέτα ;Δοκιμη και με Ευα, και αυτη στα δεν , μονο καλο μασαζ
edenivyfan
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Μαρ 2025
- Like
- 126
- Πόντοι
- 0
Ξέρουμε ποιες κοπέλες περνάνε στο παρασύνθημα στο Jadore και το Joy ?
Με ή χωρίς πετσέτα ;
Με πετσεταΜε ή χωρίς πετσέτα ;
socos
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Μαρ 2011
- Κριτικές
- 7
- Like
- 3.357
- Πόντοι
- 736
Άττικα αυτές;Ολιβια πανεμορφο πλασμα πολυ καλο μασαζ,επιτελους μια κοπελα να ξερει μασαζ...μεχρι φραπεδάκι εφτασε με συν 70 δεν θελω να φανταστω ποσο θα ηθελε για καλαμάκι ξερει κανεις αν αξιζει τον κοπο τουλαχιστον... Η Νικολετα επισης ομορφούλα τελειο κορμί για γλύψιμο,σε αφηνει να την πασπατεύεις τζαμπα απο μασαζ δεν λεει και κατι το ιδιαίτερο αλλα το στοματάκι της μαγικά κάνει αν και παλι ακριβή ειναι και αυτη.
Όταν λες μαγικό στοματάκι η Νικολέττα; Καλαμάκι; Με σκούφο ή χωρίς;
ΧΩΡΙΣ...ειναι κριμα οποιος φοραει σκούφο την ωρα αυτη τζαμπα λεφτα!!!Άττικα αυτές;
Όταν λες μαγικό στοματάκι η Νικολέττα; Καλαμάκι; Με σκούφο ή χωρίς;
socos
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Μαρ 2011
- Κριτικές
- 7
- Like
- 3.357
- Πόντοι
- 736
Και πόσα σου πήρε για καλαμάκι;ΧΩΡΙΣ...ειναι κριμα οποιος φοραει σκούφο την ωρα αυτη τζαμπα λεφτα!!!
Δεν ειναι συνθηματικο…Τι βλακείες είναι αυτά τα συνθηματικά με πετσέτα χωρίς πετσέτα...
socos
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Μαρ 2011
- Κριτικές
- 7
- Like
- 3.357
- Πόντοι
- 736
Που να διαβάσει για φραπέδες καλαμάκια και μπριζόλεςΔεν ειναι συνθηματικο…
pirateman
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Οκτ 2018
- Κριτικές
- 12
- Like
- 2.222
- Πόντοι
- 506
Πως δεν είναι, μου το γράψανε για μια κοπέλα μόνοι τούς. Αυτή η κοπέλα κάνει λέει με πετσέτα.. να την φέρει η ίδια γιατί εγώ δεν θα έχω πετσέτες στο δωμάτιο.Δεν ειναι συνθηματικο…
edenivyfan
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Μαρ 2025
- Like
- 126
- Πόντοι
- 0
Μπορεις να ζητησεις και πετσετα και κρεββατι για μασαζ , κι αυτο το φερνειΠως δεν είναι, μου το γράψανε για μια κοπέλα μόνοι τούς. Αυτή η κοπέλα κάνει λέει με πετσέτα.. να την φέρει η ίδια γιατί εγώ δεν θα έχω πετσέτες στο δωμάτιο.
oxygen1959
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Φεβ 2015
- Like
- 12
- Πόντοι
- 1
καλησπερα φιλε μου θα ηθελα αν θελεις το τηλεφωνο της Ελένης της κομμωτριας σε ευχαριστω εκ των προτερωνΤην καλησπέρα μου στους φίλους μου Αθηνεζους
Κατέβηκα για μια εβδομάδα στην όμορφη πόλη σας και θέλω να γράψω 3 κριτικές.
Δεν ρώτησα για πληροφορίες αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν βοηθηθηκα με λίγο διάβασμα εδώ μέσα.
Στις 2 πρώτες ίσως να μην είμαι αντικειμενικος γιατί τις συναντάω σε κάθε επίσκεψη μου που είναι 2 φορές το χρόνο.
1)Αννα-πιπινακι.
Περιπου 30 χρονών με πολύ όμορφο σώμα για τα δικά μου γούστα.Δεν έχει πρόσωπο μοντέλου αλλά είναι όμορφη και σε κερδίζει αμέσως με το χαμόγελο και το social της.Ειναι και παοκτσακι και κάπου εκεί ταιριαξαμε αμέσως.
Τρομερό στοματικό που δεν θέλεις να την πηδηξεις.Εννοειτε προχωρήσαμε και σε σεξ που είναι τρομερή.2 γύροι σε μια ώρα και ίσως και παραπάνω γτ δεν κρατήσαμε ώρα με κόστος 80€.
2)Ελένη-κομμώτρια.
Να ξεκαθαρίσω ότι δεν προτείνεται γι αυτούς που ψάχνετε πιτσιρίκες-μοντέλα.Πολυ καλό social και ευχάριστη.
Είναι μια όμορφη γυναίκα περίπου 50 χρονών,με ότι συνεπάγεται αυτό,και πάρα πολύ ωραίο σώμα για την ηλικία της.Τρομερό στήθος...πραγματικά...δεν το χορταίνεις!
Απο υπηρεσίες ξέρει να κάνει μασάζ και από ένα σημείο και μετά βάζει και την φαντασία της στο ερωτικό-αισθησιακό και όταν γυρίζεις είσαι ήδη τούρμπο
Προχωράει με στοματικό και σεξ και αντέχει σε δυνατούς ρυθμούς.
Κόστος 100€ για τουλάχιστον 1.30 ώρα .
3)Νατάσα Μονροε.
Διάβασα λίγο από κριτικές και προχώρησα.
Με έκανε κλικ το θεία και καλές υπηρεσίες μασάζ από σχόλια φίλων
Περιπου στα 50plus.
Ξανθια,μετρίου αναστηματος με πιασίματα(οχι χοντρή)
Σχετικά καλό μασάζ και τελείωμα με στόμα και σεξ.
Το πήγα μέχρι τέρμα έτσι για την εμπειρία.
Δεν ξέρω γιατί αλλά η συγκεκριμένη έμοιαζε με μια γειτονισσα που την είχα αποθημενο και αυτό το γεγονός με εξιταρισε
Κόστος στα 70€
Δεν προτείνετε σε καμία περίπτωση σε φίλους μικρής ηλικίας...εγώ είμαι στα 30 αλλά μερικές φορές έχω περίεργα γούστα με μεγαλοκοπέλες και μ αρέσει.
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 30
- Εμφανίσεις
- 6K
- Απαντήσεις
- 228
- Εμφανίσεις
- 19K
- Απαντήσεις
- 63
- Εμφανίσεις