Νέα

Σεξ μασάζ στο σπίτι

• Μέλος που άνοιξε το νήμα troll
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 52K
  • Εμφανίσεις 11M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 21 άτομα (5 μέλη και 16 επισκέπτες)

xmpantis

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιουν 2025
Like
162
Πόντοι
0
Καλησπερα στην ομαδα. Επειδη θα βρισκομαι για δουλεια τη Δευτερα ελεγα να καλεσω κοπελα στο χωρο μου απο osmose. Ξερει κανεις αν αξιζουν; Ευχαριστω πολυ!
Μαριαννα απο εκει,ειδαλλως υπαρχουν πολυ πιο αξιόλογα γραφεία

jojo1972

Μέλος
Εγγρ.
1 Μαρ 2024
Κριτικές
2
Like
626
Πόντοι
81
Ολιβια πανεμορφο πλασμα πολυ καλο μασαζ,επιτελους μια κοπελα να ξερει μασαζ...μεχρι φραπεδάκι εφτασε με συν 70 δεν θελω να φανταστω ποσο θα ηθελε για καλαμάκι ξερει κανεις αν αξιζει τον κοπο τουλαχιστον... Η Νικολετα επισης ομορφούλα τελειο κορμί για γλύψιμο,σε αφηνει να την πασπατεύεις τζαμπα απο μασαζ δεν λεει και κατι το ιδιαίτερο αλλα το στοματάκι της μαγικά κάνει αν και παλι ακριβή ειναι και αυτη.

Ολιβια πανεμορφο πλασμα πολυ καλο μασαζ,επιτελους μια κοπελα να ξερει μασαζ...μεχρι φραπεδάκι εφτασε με συν 70 δεν θελω να φανταστω ποσο θα ηθελε για καλαμάκι ξερει κανεις αν αξιζει τον κοπο τουλαχιστον... Η Νικολετα επισης ομορφούλα τελειο κορμί για γλύψιμο,σε αφηνει να την πασπατεύεις τζαμπα απο μασαζ δεν λεει και κατι το ιδιαίτερο αλλα το στοματάκι της μαγικά κάνει αν και παλι ακριβή ειναι και αυτη.
Για Αττικα μιλάς συναγωνιστή?

ekatse_i_koutsi_katsika

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Μαρ 2022
Like
1.498
Πόντοι
201
... πως είπατε; Φραπεδάκι με συν 70; Πραγματικά δεν πάμε καλά. Ε ρε ορθόδοξο ΠΑΣΟΚ... Λεφτά υπάρχουν!!!

hitech444

Μέλος
Εγγρ.
8 Οκτ 2006
Like
111
Πόντοι
1
Κατερίνα 48 ή Μαρία 48 απο massaua έχει παρει κανείς να μας πει εντυπώσεις; αυτές δεν πάνε στα σπίτια φαντάζομαι..

aggel2004

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2008
Like
3.510
Πόντοι
456

edenivyfan

Μέλος
Εγγρ.
9 Μαρ 2025
Like
126
Πόντοι
0

socos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Μαρ 2011
Κριτικές
7
Like
3.357
Πόντοι
736
Άττικα αυτές;
Όταν λες μαγικό στοματάκι η Νικολέττα; Καλαμάκι; Με σκούφο ή χωρίς;

pirateman

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2018
Κριτικές
12
Like
2.222
Πόντοι
506
Δεν ειναι συνθηματικο…
Πως δεν είναι, μου το γράψανε για μια κοπέλα μόνοι τούς. Αυτή η κοπέλα κάνει λέει με πετσέτα.. να την φέρει η ίδια γιατί εγώ δεν θα έχω πετσέτες στο δωμάτιο.

edenivyfan

Μέλος
Εγγρ.
9 Μαρ 2025
Like
126
Πόντοι
0
Πως δεν είναι, μου το γράψανε για μια κοπέλα μόνοι τούς. Αυτή η κοπέλα κάνει λέει με πετσέτα.. να την φέρει η ίδια γιατί εγώ δεν θα έχω πετσέτες στο δωμάτιο.
Μπορεις να ζητησεις και πετσετα και κρεββατι για μασαζ , κι αυτο το φερνει

oxygen1959

Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2015
Like
12
Πόντοι
1
Την καλησπέρα μου στους φίλους μου Αθηνεζους
Κατέβηκα για μια εβδομάδα στην όμορφη πόλη σας και θέλω να γράψω 3 κριτικές.
Δεν ρώτησα για πληροφορίες αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν βοηθηθηκα με λίγο διάβασμα εδώ μέσα.
Στις 2 πρώτες ίσως να μην είμαι αντικειμενικος γιατί τις συναντάω σε κάθε επίσκεψη μου που είναι 2 φορές το χρόνο.
1)Αννα-πιπινακι.
Περιπου 30 χρονών με πολύ όμορφο σώμα για τα δικά μου γούστα.Δεν έχει πρόσωπο μοντέλου αλλά είναι όμορφη και σε κερδίζει αμέσως με το χαμόγελο και το social της.Ειναι και παοκτσακι και κάπου εκεί ταιριαξαμε αμέσως.
Τρομερό στοματικό που δεν θέλεις να την πηδηξεις.Εννοειτε προχωρήσαμε και σε σεξ που είναι τρομερή.2 γύροι σε μια ώρα και ίσως και παραπάνω γτ δεν κρατήσαμε ώρα με κόστος 80€.
2)Ελένη-κομμώτρια.
Να ξεκαθαρίσω ότι δεν προτείνεται γι αυτούς που ψάχνετε πιτσιρίκες-μοντέλα.Πολυ καλό social και ευχάριστη.
Είναι μια όμορφη γυναίκα περίπου 50 χρονών,με ότι συνεπάγεται αυτό,και πάρα πολύ ωραίο σώμα για την ηλικία της.Τρομερό στήθος...πραγματικά...δεν το χορταίνεις!
Απο υπηρεσίες ξέρει να κάνει μασάζ και από ένα σημείο και μετά βάζει και την φαντασία της στο ερωτικό-αισθησιακό και όταν γυρίζεις είσαι ήδη τούρμπο
Προχωράει με στοματικό και σεξ και αντέχει σε δυνατούς ρυθμούς.
Κόστος 100€ για τουλάχιστον 1.30 ώρα .
3)Νατάσα Μονροε.
Διάβασα λίγο από κριτικές και προχώρησα.
Με έκανε κλικ το θεία και καλές υπηρεσίες μασάζ από σχόλια φίλων
Περιπου στα 50plus.
Ξανθια,μετρίου αναστηματος με πιασίματα(οχι χοντρή)
Σχετικά καλό μασάζ και τελείωμα με στόμα και σεξ.
Το πήγα μέχρι τέρμα έτσι για την εμπειρία.
Δεν ξέρω γιατί αλλά η συγκεκριμένη έμοιαζε με μια γειτονισσα που την είχα αποθημενο και αυτό το γεγονός με εξιταρισε
Κόστος στα 70€
Δεν προτείνετε σε καμία περίπτωση σε φίλους μικρής ηλικίας...εγώ είμαι στα 30 αλλά μερικές φορές έχω περίεργα γούστα με μεγαλοκοπέλες και μ αρέσει.
καλησπερα φιλε μου θα ηθελα αν θελεις το τηλεφωνο της Ελένης της κομμωτριας σε ευχαριστω εκ των προτερων

stavrosp

Μέλος
Εγγρ.
17 Νοε 2009
Κριτικές
1
Like
323
Πόντοι
20
Καλησπέρα σε όλους,

όποιος έχει πληροφορία για Χάνα / Τζοάνα από Ντελούξ θα το εκτιμούσα.

BASKO

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουλ 2013
Κριτικές
5
Like
212
Πόντοι
6
Μαγκες νικολ μασαζ μεσω ινσταγκραμ εχετε παρει ??

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom