Νέα

Σεξ μασάζ στο σπίτι

• Μέλος που άνοιξε το νήμα troll
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 52K
  • Εμφανίσεις 11M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 34 άτομα (13 μέλη και 21 επισκέπτες)

xmpantis

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιουν 2025
Like
162
Πόντοι
0
Καλησπέρα στην παρέα,
Δε γράφω συχνά αλλά όταν αξίζει κάτι θέλω να το λέω! Όχι κάτι καινούργιο, αλλά μετά από πολύ καιρό που ήθελα, επιτέλους κανόνισα συνάντηση με Τέα την προηγούμενη Κυριακή! Επειδή η εμπειρία μου στο χώρο είναι κυρίως μασάζ με εκτόνωση, κάτι τέτοιο περίμενα κι εδώ! Ε, καμία σχέση! Αυτό ήταν ένα ερωτικό μασάζ χωρίς προηγούμενο, τουλάχιστον για μένα! Το ερωτικό παιχνίδι με το πολύ καλό μασάζ εναλλασόταν ακριβώς όταν και όπως έπρεπε! Με χαλάρωσε, με περιποιήθηκε και έφυγα φουλ ικανοποιημένος και να σκέφτομαι την επομένη φορά που θα τη συναντήσω!
Εμφανισιακά, προσωπικά μου άρεσε πολύ! Πετίτ με καμπύλες και υπέροχο φυσικό στήθος!
Προχώρησε παραπανω η εμεινε στο ερωτικο μασαζ φιλε μου

vais77

Σεβαστός
Εγγρ.
11 Νοε 2013
Κριτικές
9
Like
6.328
Πόντοι
2.036
Άκου αδερφε. Αν εννοείς σεξ από όσο γνωρίζω και από προσωπική εμπειρία δεν κάνει η κοπέλα.
Όμως πέρα του μασάζ κάνει όλα τα άλλα πλην του σεξ.
Στοματικό, 69,και πάρα πολλά που αν στείλεις στην κοπέλα θα σε ενημερώσει πλήρως γιατί είναι άτομο ευχάριστο και επικοινωνίακο και θα σου λύσει όλες τις απορίες.
Αν σε ενδιαφέρει τέτοιου στυλ συνέδρια πας με τα χίλια.

vais77

Σεβαστός
Εγγρ.
11 Νοε 2013
Κριτικές
9
Like
6.328
Πόντοι
2.036
Όσο για την εμφάνιση έχει διάφορες φώτο εδώ μέσα αν ψάξεις. Πετιτ με 5αρι στήθος φυσικό στην θέση του, ωραίο πωπο αδύνατα πόδια και χειλαρες για τα παντα

JONNY.b

Μέλος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2024
Like
36
Πόντοι
0
Καλησπερα ξέρουν κάτι για κατερινα deluxe?
Φουλαρη εύκολα με ένα 150αρι σύνολο, πίπα με προφυλακτικό. Πετιτ κορμί αλλά όχι κάτι ιδιαίτερο. Μην βγάλεις προφυλακτικό κ την χύσεις στο σώμα θα σου ζητάει παραπάνω κατά την γνώμη μου διάλεξε κάτι άλλο.....

69_addict

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2018
Like
24
Πόντοι
0
Άκου αδερφε. Αν εννοείς σεξ από όσο γνωρίζω και από προσωπική εμπειρία δεν κάνει η κοπέλα.
Στοματικό, 69,και πάρα πολλά που αν στείλεις στην κοπέλα θα σε ενημερώσει πλήρως γιατί είναι άτομο ευχάριστο και επικοινωνίακο και θα σου λύσει όλες τις απορίες.
Συμφωνώ απόλυτα!

aggel2004

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2008
Like
3.512
Πόντοι
456
Συμφωνω καλο πακετο εχει η Μελινα αλλα δεν απαντάνε και στα μηνυματα καλα καλα με το ζορι να κλεισουμε ενα Μασαζ
Αυτη η Μαρια τι ηλικια εχει;;;
30-35 το πολύ στις φωτό , δεν απαντάνε άμεσα αλλά το πολύ σε 15'

• Like
Αντιδράσεις: boudog

Chrispap25

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουν 2021
Like
54
Πόντοι
0
Συναντηση σημερα με την Τεα που προσπαθουσα να την κλεισω καιρο. Εξυπηρετικη,φανηκε να χαιρεται οταν της εγλειφα το μουνι,ωραια πιπα,απιστευτο ισπανικο στις βυζαρες της(φυσικες) και φυσικα πολυ ωραιο μασαζ.Δυνατο της σημειο και τα φιλια που τα επιδιωκει και η ιδια χωρις να τα ζητας 150 φορες οπως με κατι αλλες ξεπετες.Εκατσε και παραπανω χωρις να με χρεωσει σε αντιθεση με αλλες που σου λενε "darling εχεις 10 λεπτα ακομα".Ωραια εικονα να σε πιπωνει με τις χειλαρες.Θα ξανατιμηθει παρολο που ειμαι πιο πολυ των εσκορτ
εχουμε πληροφορίες για την ΤΕΑ τηλεφωνώ η social?

feragamo

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
31 Οκτ 2015
Κριτικές
98
Like
28.602
Πόντοι
26.236
Και 1 καινουρια στο lotus-dm δείχνει αξιόλογη .

boudog

Σεβαστός
Εγγρ.
6 Σεπ 2024
Κριτικές
5
Like
2.085
Πόντοι
1.181

xmpantis

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιουν 2025
Like
162
Πόντοι
0
Πρόσφατα δοκίμασα Βαλέρια απο deluxe καλο κομμάτι...το μασαζ βεβαια μετριο πολυ σοσιαλ η κοπέλα ευγενικη αλλα μεχρι φραπε!Τα μάσαγε λιγο νομίζω αν την ξανά παρω θα προχωρήσει εχει κανείς εμπειρία μαζι της;

isaak kos

Σπουδαίος
Εγγρ.
11 Ιουλ 2023
Κριτικές
40
Like
4.784
Πόντοι
2.846
Πρόσφατα δοκίμασα Βαλέρια απο deluxe καλο κομμάτι...το μασαζ βεβαια μετριο πολυ σοσιαλ η κοπέλα ευγενικη αλλα μεχρι φραπε!Τα μάσαγε λιγο νομίζω αν την ξανά παρω θα προχωρήσει εχει κανείς εμπειρία μαζι της;
Δεν έκανε κάτι στο τέλος ; Μόνο μασάζ…;

ugureanu

Σεβαστός
Εγγρ.
25 Οκτ 2021
Κριτικές
21
Like
1.488
Πόντοι
1.071
Σκ προσπάθησα να κλείσω Ζέτα από ντελουξ αλλά είχε ρεπό. Ανυπομονώ να την δω αυτές τις μέρες :wanker:

aggel2004

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2008
Like
3.512
Πόντοι
456
Εκανε αλλα μονο με το χερι που να δουμε προκοπή αν δεν τον βαλει λιγο στο στομα...
Η Βαλέρια είναι από τις ποιό όμορφες στον χώρο εδώ και χρόνια ,δεν άκουσα ποτέ για κάτι παραπάνω από φραπέ ,σταματάει όμως κατά διαστήματα!

κοτα

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2016
Like
80
Πόντοι
1
Όσο για την εμφάνιση έχει διάφορες φώτο εδώ μέσα αν ψάξεις. Πετιτ με 5αρι στήθος φυσικό στην θέση του, ωραίο πωπο αδύνατα πόδια και χειλαρες για τα παντα

Σκ προσπάθησα να κλείσω Ζέτα από ντελουξ αλλά είχε ρεπό. Ανυπομονώ να την δω αυτές τις μέρες :wanker:
οχι κατι αξιολογο ζηταει 60 ευρω για καλαμακι

Ψωλεκτωρ

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Απρ 2017
Κριτικές
13
Like
3.817
Πόντοι
746
Κόστος;

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom