Προχώρησε παραπανω η εμεινε στο ερωτικο μασαζ φιλε μουΚαλησπέρα στην παρέα,
Δε γράφω συχνά αλλά όταν αξίζει κάτι θέλω να το λέω! Όχι κάτι καινούργιο, αλλά μετά από πολύ καιρό που ήθελα, επιτέλους κανόνισα συνάντηση με Τέα την προηγούμενη Κυριακή! Επειδή η εμπειρία μου στο χώρο είναι κυρίως μασάζ με εκτόνωση, κάτι τέτοιο περίμενα κι εδώ! Ε, καμία σχέση! Αυτό ήταν ένα ερωτικό μασάζ χωρίς προηγούμενο, τουλάχιστον για μένα! Το ερωτικό παιχνίδι με το πολύ καλό μασάζ εναλλασόταν ακριβώς όταν και όπως έπρεπε! Με χαλάρωσε, με περιποιήθηκε και έφυγα φουλ ικανοποιημένος και να σκέφτομαι την επομένη φορά που θα τη συναντήσω!
Εμφανισιακά, προσωπικά μου άρεσε πολύ! Πετίτ με καμπύλες και υπέροχο φυσικό στήθος!
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Σεξ μασάζ στο σπίτι
- Μέλος που άνοιξε το νήμα troll
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 52K
- Εμφανίσεις 11M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 55 άτομα (10 μέλη και 45 επισκέπτες)
vais77
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 11 Νοε 2013
- Κριτικές
- 9
- Like
- 6.328
- Πόντοι
- 2.036
Άκου αδερφε. Αν εννοείς σεξ από όσο γνωρίζω και από προσωπική εμπειρία δεν κάνει η κοπέλα.Προχώρησε παραπανω η εμεινε στο ερωτικο μασαζ φιλε μου
Όμως πέρα του μασάζ κάνει όλα τα άλλα πλην του σεξ.
Στοματικό, 69,και πάρα πολλά που αν στείλεις στην κοπέλα θα σε ενημερώσει πλήρως γιατί είναι άτομο ευχάριστο και επικοινωνίακο και θα σου λύσει όλες τις απορίες.
Αν σε ενδιαφέρει τέτοιου στυλ συνέδρια πας με τα χίλια.
vais77
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 11 Νοε 2013
- Κριτικές
- 9
- Like
- 6.328
- Πόντοι
- 2.036
Όσο για την εμφάνιση έχει διάφορες φώτο εδώ μέσα αν ψάξεις. Πετιτ με 5αρι στήθος φυσικό στην θέση του, ωραίο πωπο αδύνατα πόδια και χειλαρες για τα πανταΠροχώρησε παραπανω η εμεινε στο ερωτικο μασαζ φιλε μου
Φουλαρη εύκολα με ένα 150αρι σύνολο, πίπα με προφυλακτικό. Πετιτ κορμί αλλά όχι κάτι ιδιαίτερο. Μην βγάλεις προφυλακτικό κ την χύσεις στο σώμα θα σου ζητάει παραπάνω κατά την γνώμη μου διάλεξε κάτι άλλο.....Καλησπερα ξέρουν κάτι για κατερινα deluxe?
Προχώρησε παραπανω η εμεινε στο ερωτικο μασαζ φιλε μου
Συμφωνώ απόλυτα!Άκου αδερφε. Αν εννοείς σεξ από όσο γνωρίζω και από προσωπική εμπειρία δεν κάνει η κοπέλα.
Στοματικό, 69,και πάρα πολλά που αν στείλεις στην κοπέλα θα σε ενημερώσει πλήρως γιατί είναι άτομο ευχάριστο και επικοινωνίακο και θα σου λύσει όλες τις απορίες.
aggel2004
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Δεκ 2008
- Like
- 3.512
- Πόντοι
- 456
30-35 το πολύ στις φωτό , δεν απαντάνε άμεσα αλλά το πολύ σε 15'Συμφωνω καλο πακετο εχει η Μελινα αλλα δεν απαντάνε και στα μηνυματα καλα καλα με το ζορι να κλεισουμε ενα Μασαζ
Αυτη η Μαρια τι ηλικια εχει;;;
αξιζουν, αλεξανδρα και μαρινα.Εσκασε νέο (;) μαγαζί ονόματι Massage Vibes που κάνει και πληρωμένα Posts σε FB .
Chrispap25
Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Ιουν 2021
- Like
- 54
- Πόντοι
- 0
εχουμε πληροφορίες για την ΤΕΑ τηλεφωνώ η social?Συναντηση σημερα με την Τεα που προσπαθουσα να την κλεισω καιρο. Εξυπηρετικη,φανηκε να χαιρεται οταν της εγλειφα το μουνι,ωραια πιπα,απιστευτο ισπανικο στις βυζαρες της(φυσικες) και φυσικα πολυ ωραιο μασαζ.Δυνατο της σημειο και τα φιλια που τα επιδιωκει και η ιδια χωρις να τα ζητας 150 φορες οπως με κατι αλλες ξεπετες.Εκατσε και παραπανω χωρις να με χρεωσει σε αντιθεση με αλλες που σου λενε "darling εχεις 10 λεπτα ακομα".Ωραια εικονα να σε πιπωνει με τις χειλαρες.Θα ξανατιμηθει παρολο που ειμαι πιο πολυ των εσκορτ
boudog
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 6 Σεπ 2024
- Κριτικές
- 5
- Like
- 2.085
- Πόντοι
- 1.181
Πιο μικρή είναι. Άνετη, με το φραπεδάκι της.30-35 το πολύ στις φωτό , δεν απαντάνε άμεσα αλλά το πολύ σε 15'
aggel2004
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Δεκ 2008
- Like
- 3.512
- Πόντοι
- 456
Δώσε και κάποιες παραπάνω πληροφορίες , αφήνει αγγίγματα ,ελαφρώνεται από τα ρούχα ;Πιο μικρή είναι. Άνετη, με το φραπεδάκι της.
boudog
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 6 Σεπ 2024
- Κριτικές
- 5
- Like
- 2.085
- Πόντοι
- 1.181
Χωρίς μπλούζα, αγγίγματα ελαφρά. Βάζει όρια. Μασάζ ικανοποιητικό.Δώσε και κάποιες παραπάνω πληροφορίες , αφήνει αγγίγματα ,ελαφρώνεται από τα ρούχα ;![]()
Καλησπέρα. Με τι αντίτιμο?δοκιμη με αγγελικη massage fantasy προχωραει φουλ
δοκιμη και ασιατησα mary apo dm προχωραει φουλ
Δεν έκανε κάτι στο τέλος ; Μόνο μασάζ…;Πρόσφατα δοκίμασα Βαλέρια απο deluxe καλο κομμάτι...το μασαζ βεβαια μετριο πολυ σοσιαλ η κοπέλα ευγενικη αλλα μεχρι φραπε!Τα μάσαγε λιγο νομίζω αν την ξανά παρω θα προχωρήσει εχει κανείς εμπειρία μαζι της;
Εκανε αλλα μονο με το χερι που να δουμε προκοπή αν δεν τον βαλει λιγο στο στομα...Δεν έκανε κάτι στο τέλος ; Μόνο μασάζ…;
aggel2004
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Δεκ 2008
- Like
- 3.512
- Πόντοι
- 456
Η Βαλέρια είναι από τις ποιό όμορφες στον χώρο εδώ και χρόνια ,δεν άκουσα ποτέ για κάτι παραπάνω από φραπέ ,σταματάει όμως κατά διαστήματα!Εκανε αλλα μονο με το χερι που να δουμε προκοπή αν δεν τον βαλει λιγο στο στομα...
Όσο για την εμφάνιση έχει διάφορες φώτο εδώ μέσα αν ψάξεις. Πετιτ με 5αρι στήθος φυσικό στην θέση του, ωραίο πωπο αδύνατα πόδια και χειλαρες για τα παντα
οχι κατι αξιολογο ζηταει 60 ευρω για καλαμακιΣκ προσπάθησα να κλείσω Ζέτα από ντελουξ αλλά είχε ρεπό. Ανυπομονώ να την δω αυτές τις μέρες![]()
Ψωλεκτωρ
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Απρ 2017
- Κριτικές
- 13
- Like
- 3.817
- Πόντοι
- 746
Κόστος;Άκου αδερφε. Αν εννοείς σεξ από όσο γνωρίζω και από προσωπική εμπειρία δεν κάνει η κοπέλα.
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 30
- Εμφανίσεις
- 6K
- Απαντήσεις
- 228
- Εμφανίσεις
- 19K
- Απαντήσεις
- 63
- Εμφανίσεις