ΠανεμορφηΧριστίνα Athens από massage Athens home?
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Σεξ μασάζ στο σπίτι
- Μέλος που άνοιξε το νήμα troll
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 52K
- Εμφανίσεις 11M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 49 άτομα (3 μέλη και 46 επισκέπτες)
Michaelhot
Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Μαΐ 2024
- Like
- 558
- Πόντοι
- 81
Τι κάνει από πρόγραμμα; Καλό μασάζ;Πανεμορφη
Καλόασαζ και τίποτα αλλοΤι κάνει από πρόγραμμα; Καλό μασάζ;
Michaelhot
Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Μαΐ 2024
- Like
- 558
- Πόντοι
- 81
ΕυχαριστώΚαλόασαζ και τίποτα αλλο
edenivyfan
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Μαρ 2025
- Like
- 132
- Πόντοι
- 0
καλη εμφανιση, ευγενεια, αυστηρα καλοο μασαζ, με πετσεταΕυχαριστώ
xjimakos24x
Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Απρ 2017
- Like
- 524
- Πόντοι
- 81
Στην σελίδα τους δεν έχει Χριστιάνα φίλε μου...Χριστιάννα του Ντελουξ είναι Ελληνίδα, μασάζ οκ και καλός φραπές,δεν βγάζει τιμοκατάλογο..μόνο ρούχα βγάζει...
mitsakos25
Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Δεκ 2017
- Like
- 460
- Πόντοι
- 21
Login • Instagram
Welcome back to Instagram. Sign in to check out what your friends, family & interests have been capturing & sharing around the world.

Εδω έχουμε μονο μασαζ ή και happy end?
edenivyfan
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Μαρ 2025
- Like
- 132
- Πόντοι
- 0
Κοιτάς στις ενημερώσεις που στέλνουν στο watsapp.Το Ντελουξ στέλνει 3 με 4 φορές την ημέρα ενημέρωση. Και άλλα γραφεία στέλνουν. Αν έχεις πάρει οποιαδήποτε φορά από Ντελουξ σε προσθέτουν και εκεί βλέπεις ολες τις διαθέσιμες συμπεριλαμβανομένης της Χριστιαννας (καρέ κοντο ξανθό μαλλί)Στην σελίδα τους δεν έχει Χριστιάνα φίλε μου...
δοκιμασε joy. το ιδιο γραφειοΚοιτάς στις ενημερώσεις που στέλνουν στο watsapp.Το Ντελουξ στέλνει 3 με 4 φορές την ημέρα ενημέρωση. Και άλλα γραφεία στέλνουν. Αν έχεις πάρει οποιαδήποτε φορά από Ντελουξ σε προσθέτουν και εκεί βλέπεις ολες τις διαθέσιμες συμπεριλαμβανομένης της Χριστιαννας (καρέ κοντο ξανθό μαλλί)
antouanb1982
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Ιουλ 2022
- Κριτικές
- 12
- Like
- 655
- Πόντοι
- 311
Μαριάννα deluxe έχει κάποιος εμπειρία; Μου είπαν ότι είναι Ελληνίδα
Δεν εχω και τις καλυτερες αποψεις για το Royal αξίζει πραγματικά καμια εκεί μεσα;Έχεις κάνεις εμπειρία με Μαρία από royal?
Χριστινακι κατι κανει αλλα μην περιμενεις μασαζ εκει μεσα!!!Παιδιά από lotus κάτι καλό;
aggel2004
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Δεκ 2008
- Like
- 3.520
- Πόντοι
- 456
Αυτή την στιγμή έχει μιά από τις κορυφαίες την Μελίνα πρώην Μιλάνα ,φέρνει και διάφορες άλλες ενδιαφέρουσες αλλά έχει γενικά μικρό ρόστερ ,προσωπικά δεν έχω δοκιμάσει πλην της Μελίνας καμία άλλη,η Μαρία καινούργια τουμπανάκι αλλά αναμένετε κριτική!Δεν εχω και τις καλυτερες αποψεις για το Royal αξίζει πραγματικά καμια εκεί μεσα;
g_arenas0
Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Μαρ 2025
- Like
- 58
- Πόντοι
- 0
Καλησπέρα στην ομάδα. Λέω και εγώ να απευθύνομαι από εδώ και πέρα μόνο σε ανεξάρτητες εκτός μαγαζιών(διότι περνοντας αυτές όλο το ποσό νομίζω έχεις και καλύτερη εξυπηρέτηση και άλλες συμφωνιες). Έχετε καμιά που να δουλεύει μόνη της πέρα από νατασα χε που είχα προτείνει εγώ στο forum?
Μαριάννα deluxe έχει κάποιος εμπειρία; Μου είπαν ότι είναι Ελληνίδα
Μάλλον εννοείς την μαρίνα την ξανθιά που στέλνουν στις φωτογραφίες. Ενδιαφέρουσα φαίνεται. Έχει δοκιμάσει κανείς;
Καλησπέρα στην παρέα,
Δε γράφω συχνά αλλά όταν αξίζει κάτι θέλω να το λέω! Όχι κάτι καινούργιο, αλλά μετά από πολύ καιρό που ήθελα, επιτέλους κανόνισα συνάντηση με Τέα την προηγούμενη Κυριακή! Επειδή η εμπειρία μου στο χώρο είναι κυρίως μασάζ με εκτόνωση, κάτι τέτοιο περίμενα κι εδώ! Ε, καμία σχέση! Αυτό ήταν ένα ερωτικό μασάζ χωρίς προηγούμενο, τουλάχιστον για μένα! Το ερωτικό παιχνίδι με το πολύ καλό μασάζ εναλλασόταν ακριβώς όταν και όπως έπρεπε! Με χαλάρωσε, με περιποιήθηκε και έφυγα φουλ ικανοποιημένος και να σκέφτομαι την επομένη φορά που θα τη συναντήσω!
Εμφανισιακά, προσωπικά μου άρεσε πολύ! Πετίτ με καμπύλες και υπέροχο φυσικό στήθος!
Δε γράφω συχνά αλλά όταν αξίζει κάτι θέλω να το λέω! Όχι κάτι καινούργιο, αλλά μετά από πολύ καιρό που ήθελα, επιτέλους κανόνισα συνάντηση με Τέα την προηγούμενη Κυριακή! Επειδή η εμπειρία μου στο χώρο είναι κυρίως μασάζ με εκτόνωση, κάτι τέτοιο περίμενα κι εδώ! Ε, καμία σχέση! Αυτό ήταν ένα ερωτικό μασάζ χωρίς προηγούμενο, τουλάχιστον για μένα! Το ερωτικό παιχνίδι με το πολύ καλό μασάζ εναλλασόταν ακριβώς όταν και όπως έπρεπε! Με χαλάρωσε, με περιποιήθηκε και έφυγα φουλ ικανοποιημένος και να σκέφτομαι την επομένη φορά που θα τη συναντήσω!
Εμφανισιακά, προσωπικά μου άρεσε πολύ! Πετίτ με καμπύλες και υπέροχο φυσικό στήθος!
Τελευταία τροποποίηση:
Συμφωνω καλο πακετο εχει η Μελινα αλλα δεν απαντάνε και στα μηνυματα καλα καλα με το ζορι να κλεισουμε ενα ΜασαζΑυτή την στιγμή έχει μιά από τις κορυφαίες την Μελίνα πρώην Μιλάνα ,φέρνει και διάφορες άλλες ενδιαφέρουσες αλλά έχει γενικά μικρό ρόστερ ,προσωπικά δεν έχω δοκιμάσει πλην της Μελίνας καμία άλλη,η Μαρία καινούργια τουμπανάκι αλλά αναμένετε κριτική!
Αυτη η Μαρια τι ηλικια εχει;;;
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 30
- Εμφανίσεις
- 6K
- Απαντήσεις
- 228
- Εμφανίσεις
- 19K
- Απαντήσεις
- 63