Νέα

Σεξ μασάζ στο σπίτι

• Μέλος που άνοιξε το νήμα troll
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 52K
  • Εμφανίσεις 11M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 50 άτομα (4 μέλη και 46 επισκέπτες)

mamaya99

Μέλος
Εγγρ.
6 Μαρ 2022
Κριτικές
1
Like
155
Πόντοι
0
Το deluxe μου έστειλε μία Πέρλα φαίνεται καλή έχει δοκιμάσει κανείς?

mitsakos25

Μέλος
Εγγρ.
15 Δεκ 2017
Like
460
Πόντοι
21

Εδω έχουμε μονο μασαζ ή και happy end?

edenivyfan

Μέλος
Εγγρ.
9 Μαρ 2025
Like
132
Πόντοι
0
Στην σελίδα τους δεν έχει Χριστιάνα φίλε μου...
Κοιτάς στις ενημερώσεις που στέλνουν στο watsapp.Το Ντελουξ στέλνει 3 με 4 φορές την ημέρα ενημέρωση. Και άλλα γραφεία στέλνουν. Αν έχεις πάρει οποιαδήποτε φορά από Ντελουξ σε προσθέτουν και εκεί βλέπεις ολες τις διαθέσιμες συμπεριλαμβανομένης της Χριστιαννας (καρέ κοντο ξανθό μαλλί)

dani69

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2009
Κριτικές
3
Like
1.071
Πόντοι
81
Καλησπερα ξέρουν κάτι για κατερινα deluxe?

sweety72

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουν 2019
Κριτικές
8
Like
1.421
Πόντοι
496
Κοιτάς στις ενημερώσεις που στέλνουν στο watsapp.Το Ντελουξ στέλνει 3 με 4 φορές την ημέρα ενημέρωση. Και άλλα γραφεία στέλνουν. Αν έχεις πάρει οποιαδήποτε φορά από Ντελουξ σε προσθέτουν και εκεί βλέπεις ολες τις διαθέσιμες συμπεριλαμβανομένης της Χριστιαννας (καρέ κοντο ξανθό μαλλί)
δοκιμασε joy. το ιδιο γραφειο

• Like
Αντιδράσεις: j 1973

antouanb1982

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2022
Κριτικές
12
Like
655
Πόντοι
311
Μαριάννα deluxe έχει κάποιος εμπειρία; Μου είπαν ότι είναι Ελληνίδα

aggel2004

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2008
Like
3.520
Πόντοι
456
Δεν εχω και τις καλυτερες αποψεις για το Royal αξίζει πραγματικά καμια εκεί μεσα;
Αυτή την στιγμή έχει μιά από τις κορυφαίες την Μελίνα πρώην Μιλάνα ,φέρνει και διάφορες άλλες ενδιαφέρουσες αλλά έχει γενικά μικρό ρόστερ ,προσωπικά δεν έχω δοκιμάσει πλην της Μελίνας καμία άλλη,η Μαρία καινούργια τουμπανάκι αλλά αναμένετε κριτική!

g_arenas0

Μέλος
Εγγρ.
11 Μαρ 2025
Like
58
Πόντοι
0
Καλησπέρα στην ομάδα. Λέω και εγώ να απευθύνομαι από εδώ και πέρα μόνο σε ανεξάρτητες εκτός μαγαζιών(διότι περνοντας αυτές όλο το ποσό νομίζω έχεις και καλύτερη εξυπηρέτηση και άλλες συμφωνιες). Έχετε καμιά που να δουλεύει μόνη της πέρα από νατασα χε που είχα προτείνει εγώ στο forum?

sawubona

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2021
Κριτικές
14
Like
642
Πόντοι
990
Μαριάννα deluxe έχει κάποιος εμπειρία; Μου είπαν ότι είναι Ελληνίδα

Μάλλον εννοείς την μαρίνα την ξανθιά που στέλνουν στις φωτογραφίες. Ενδιαφέρουσα φαίνεται. Έχει δοκιμάσει κανείς;

69_addict

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2018
Like
24
Πόντοι
0
Καλησπέρα στην παρέα,
Δε γράφω συχνά αλλά όταν αξίζει κάτι θέλω να το λέω! Όχι κάτι καινούργιο, αλλά μετά από πολύ καιρό που ήθελα, επιτέλους κανόνισα συνάντηση με Τέα την προηγούμενη Κυριακή! Επειδή η εμπειρία μου στο χώρο είναι κυρίως μασάζ με εκτόνωση, κάτι τέτοιο περίμενα κι εδώ! Ε, καμία σχέση! Αυτό ήταν ένα ερωτικό μασάζ χωρίς προηγούμενο, τουλάχιστον για μένα! Το ερωτικό παιχνίδι με το πολύ καλό μασάζ εναλλασόταν ακριβώς όταν και όπως έπρεπε! Με χαλάρωσε, με περιποιήθηκε και έφυγα φουλ ικανοποιημένος και να σκέφτομαι την επομένη φορά που θα τη συναντήσω!
Εμφανισιακά, προσωπικά μου άρεσε πολύ! Πετίτ με καμπύλες και υπέροχο φυσικό στήθος!

Τελευταία τροποποίηση:

xmpantis

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιουν 2025
Like
164
Πόντοι
0
Αυτή την στιγμή έχει μιά από τις κορυφαίες την Μελίνα πρώην Μιλάνα ,φέρνει και διάφορες άλλες ενδιαφέρουσες αλλά έχει γενικά μικρό ρόστερ ,προσωπικά δεν έχω δοκιμάσει πλην της Μελίνας καμία άλλη,η Μαρία καινούργια τουμπανάκι αλλά αναμένετε κριτική!
Συμφωνω καλο πακετο εχει η Μελινα αλλα δεν απαντάνε και στα μηνυματα καλα καλα με το ζορι να κλεισουμε ενα Μασαζ
Αυτη η Μαρια τι ηλικια εχει;;;

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom