Νέα

Σεξ μασάζ στο σπίτι

• Μέλος που άνοιξε το νήμα troll
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 52K
  • Εμφανίσεις 11M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 36 άτομα (14 μέλη και 22 επισκέπτες)

Julious

Μέλος
Εγγρ.
29 Μαΐ 2006
Like
304
Πόντοι
21
Καλησπέρα και καλη εβδομάδα σε όλους. Έχουμε άποψη για Άντζελα απο lotus και Κατερίνα απο attica;

pwe401rg

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Απρ 2007
Κριτικές
5
Like
669
Πόντοι
361
οι φωτο της Ινας ειπα ειναι αληθινες απλα πιο παλιες

Καλησπέρα και καλη εβδομάδα σε όλους. Έχουμε άποψη για Άντζελα απο lotus και Κατερίνα απο attica;
Κατερίνα από Άττικα έχω την εντύπωση ότι είναι η γνωστή σε όλους Νικολλέτα με πλήθος αναφορών και κριτικών....

pwe401rg

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Απρ 2007
Κριτικές
5
Like
669
Πόντοι
361
Νικολλέτα; Εχεις περισσότερες πληροφορίες;
Αδερφέ, με μια απλή ανεύρεση θα βρείς άπειρα... Πρωην call Girl , νυν μασαζ (λέμε τώρα).... Δεν θεωρώ ότι αξίζει εκτός εάν έχει συνέλθει και έχει βρει μια λογική στο service και τις χρεώσεις της.

Koprogatos

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2021
Like
1.029
Πόντοι
81
Καλησπέρα σας κ από μένα
Για τη Μαρια που αναφέρετε πιο πάνω από Fantasy Massage(γραφείο του κώλου) έχει ξεκινήσει όπως αναφέρθηκε παραπάνω σαν Μαριαννα_20 από Massaua μετά σαν Μελίνα στο Yourmassage έπειτα σαν Μαρία στο Art κ τώρα σαν Μαρία στο Fantasy κ παράλληλα Μαίρη στο Joy.. Καλά το πάει

a.step

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Αυγ 2022
Κριτικές
9
Like
3.774
Πόντοι
736
Καλησπέρα σας κ από μένα
Για τη Μαρια που αναφέρετε πιο πάνω από Fantasy Massage(γραφείο του κώλου) έχει ξεκινήσει όπως αναφέρθηκε παραπάνω σαν Μαριαννα_20 από Massaua μετά σαν Μελίνα στο Yourmassage έπειτα σαν Μαρία στο Art κ τώρα σαν Μαρία στο Fantasy κ παράλληλα Μαίρη στο Joy.. Καλά το πάει
Και την είχες δει?

Koprogatos

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2021
Like
1.029
Πόντοι
81
Και την είχες δει?
Όχι δεν έτυχε κ τελικά ευτυχώς..
Αλλά σίγουρα την έχουν συναντήσει αρκετοί από όλα αυτά τα γραφεία που έχει περάσει.
Κρατάω φωτογραφικό υλικό από τις "θεραπευτριες" που στέλνουν οπότε ένωσα τα κομμάτια :grin::grin:

stavrosp

Μέλος
Εγγρ.
17 Νοε 2009
Κριτικές
1
Like
323
Πόντοι
20
Καλησπέρα σε όλους,

Για την Χριστίνα από Άττικα έχει κανείς εμπειρία;

hitech444

Μέλος
Εγγρ.
8 Οκτ 2006
Like
111
Πόντοι
1
Ξέρει κανείς τιμές απο Hypnotic/Massaua; Mε ενδιαφέρουν θειάδες που βγάζουν καύλα (Κατερίνα) καθότι δεν μας περισσεύουν...
Επίσης, βλέπω διάφορα καυλωτικά προφιλ στο fb, τους στέλνω μύνημα αλλά δεν απαντάει καμμία... ΄ξέρετε κάτι;;

Τελευταία τροποποίηση:

tedbreaker

Μέλος
Εγγρ.
24 Οκτ 2018
Κριτικές
1
Like
242
Πόντοι
1

Μασάζ πριν μια βδομάδα. Συνάντηση στο prive Μεταξουργείο. Συννενόηση μέσω insta. Ουκρανικής σχολής 29 χρονών. body2body με φραπέ. 100 ευρώ. Αρκετά κοινωνική. Για μια φορά καλή είναι. Τώρα είναι Πράγα για όποιον μύστη ταξιδεύει, οπως μου είπε. Επανέρχεται Ιούνιο.

Df1

Μέλος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2025
Like
4
Πόντοι
0
Καλησπέρα ,
Γνωρίζετε εάν η Αναστασία από massaua έχει αλλάξει μαγαζί η εάν έχει αποσυρθεί από το επάγγελμα;
Ευχαριστώ,

ΑΛΕΚΟΣ223

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Ιαν 2016
Like
1.818
Πόντοι
201

Μασάζ πριν μια βδομάδα. Συνάντηση στο prive Μεταξουργείο. Συννενόηση μέσω insta. Ουκρανικής σχολής 29 χρονών. body2body με φραπέ. 100 ευρώ. Αρκετά κοινωνική. Για μια φορά καλή είναι. Τώρα είναι Πράγα για όποιον μύστη ταξιδεύει, οπως μου είπε. Επανέρχεται Ιούνιο.
ναι η sonia_goldy. μετριο προσωπο και σωμα απ οτι φαινεται στις φωτο,ειναι φιλες με την γνωστη απο καιρο Emili_osc κοντουλα ουκρανεζα που κι αυτη κανει ιδιο προγραμμα,καποιες φορες κανουν και μαζι για οποιον θελει,δεν τις εχω δοκιμασει εγω ,δεν με ελκυουν ιδιαιτερα...και μαλλον ,(απ οτι εχουν πιο παλια πει για την emili) δεν προχωρανε παρακατω περα απο τον φραπε...

a.step

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Αυγ 2022
Κριτικές
9
Like
3.774
Πόντοι
736
ναι η sonia_goldy. μετριο προσωπο και σωμα απ οτι φαινεται στις φωτο,ειναι φιλες με την γνωστη απο καιρο Emili_osc κοντουλα ουκρανεζα που κι αυτη κανει ιδιο προγραμμα,καποιες φορες κανουν και μαζι για οποιον θελει,δεν τις εχω δοκιμασει εγω ,δεν με ελκυουν ιδιαιτερα...και μαλλον ,(απ οτι εχουν πιο παλια πει για την emili) δεν προχωρανε παρακατω περα απο τον φραπε...
Προχώρησε σε κάτι παραπάνω?σεξ?

tedbreaker

Μέλος
Εγγρ.
24 Οκτ 2018
Κριτικές
1
Like
242
Πόντοι
1
Προχώρησε σε κάτι παραπάνω?σεξ?
Όχι δεν προχωρά. Αλλά είναι εντελώς γυμνή. Θεωρητικά δεν αφήνει και πιασίματα στο μουνι αλλά αν είσαι διακριτικός και ευγενικός αφήνει χάδια μόνο. Όπως είπα για μια φορά καλή είναι. Για επόμενη δύσκολο.

sugardad

Μέλος
Εγγρ.
18 Απρ 2025
Like
6
Πόντοι
0
Συναγωνιστές καμία Ελληνίδα εχει κάποιος να προτείνει; Γιατί τα Αγγλικά μού δεν είναι και τόσο καλά για να υπάρχει ξεκάθαρη επικοινωνία

boudog

Σεβαστός
Εγγρ.
6 Σεπ 2024
Κριτικές
5
Like
2.085
Πόντοι
1.181
Καλησπέρα σας κ από μένα
Τις μπερδεύεις. Άλλη η Μαρία/Μαριαννα20 και άλλη η Μαίρη του joy.

Του joy όντως ήταν στο Attica. Είχε ξεκινήσει από crystal και μετά δούλευε και με αγγελία ανεξάρτητη ένα φεγγάρι. Και αυτή ζητούσε μεγάλα ποσά αλλά όχι 400αρι :headbang:

mamaya99

Μέλος
Εγγρ.
6 Μαρ 2022
Κριτικές
1
Like
147
Πόντοι
0
Βρέθηκα πρόσφατα με Χριστίνα από deluxe. Είχα να την δω αρκετό καιρό γιατί έλειπε σε άδεια. Αυτή ήταν η τρίτη φορά.
Σε σχέση με τις άλλες δύο φορές που μου έδωσε ένα ωραίο χαλαρωτικό φραπεδακι τώρα έβγαλε και ρούχα μένοντας μόνο με το στρινγκ.
Αφήνει πιασίματα προχωράει καθόλου τώρα ή σκέτος φραπές όπως πρίν?

νοστος

Σεβαστός
Εγγρ.
21 Απρ 2022
Κριτικές
24
Like
1.214
Πόντοι
1.011
Σκέφτομαι να πάρω Ζέτα deluxe για μασάζ σε εμένα και ένα γκομενάκι μου. Τι γνώμη έχετε. Δοκίμασε άλλος κάτι αντίστοιχο;

• Like
Αντιδράσεις: ambe77

socos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Μαρ 2011
Κριτικές
7
Like
3.357
Πόντοι
736
Αγγελική ωραίο τυπάκι, προχωράει άνετα στο παρασύνθημα, μέχρι φουλ σε λογικές τιμές.
Ίνα ιδιαίτερο κορίτσι, καλύτερο μασάζ από τις 3, με τις μέρες της για τα υπόλοιπα. Μέχρι χέρι εύκολα.
Μαρία πήρα πρόσφατα, οπτικά η καλύτερη από τις 3, μασάζ μηδέν, στο δεύτερο μέρος μου είπε πως δεν βγάζει ρούχα, μέχρι φραπέ, τίποτα από τα υπόλοιπα.
Συγκριτικά με τη Μαρία είχα τη χειρότερη συνάντηση από τις 3.
Να διορθώσω εδώ γιατί δεν μου αρέσει η παραπληροφόρηση.
Τα σχόλια για τη Μαρία αφορούν τη Μαίρη Joy. Είχα την εντύπωση από τις φωτό πως είναι το ίδιο κορίτσι η Μαίρη Joy με τη Μαρία Fantasy.
Μπορεί να κάνω λάθος, ας γράψει κάποιος που τις έχει δει και τις 2.
Σίγουρα δεν θα ξαναέβλεπα Μαίρη Joy.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom