τι εννοεις εξωπραγματικα?Η Μαρία ήταν στο massaua πριν. Φουλάρει με εξωπραγματικά ποσά. Από μασάζ μηδέν.
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Σεξ μασάζ στο σπίτι
- Μέλος που άνοιξε το νήμα troll
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 51K
- Εμφανίσεις 10M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 34 άτομα (1 μέλη και 33 επισκέπτες)
Elampra
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 17 Απρ 2024
- Κριτικές
- 20
- Like
- 2.073
- Πόντοι
- 2.471
Η Μαρία ήταν στο massaua πριν. Φουλάρει με εξωπραγματικά ποσά. Από μασάζ μηδέν.
Τύπου Κλειώ από deluxe που σου λεει για φουλ θελω 350;;;τι εννοεις εξωπραγματικα?
μαλακιες πιστευωΤύπου Κλειώ από deluxe που σου λεει για φουλ θελω 350;;;
αν η κοπελα το δινει θα το δωσει στις τιμες που παιζουν εδω μεσα, δλδ αν ο μεσος ορος ειναι 120-160 αντε να παει +50επειδη θα θεωρει οτι ειναι ντιβα
αλλιως θα ηταν σε αλλη φαση,
για παραδειγμα ο ιδιος ανθρωπος που μπορει να δωσε την ιδια μερα σε μια του seeking 300 σε μια του μασαζ και καλυτερης εμφανισης δυσκολα να παει πανω απο 200
αρα η κοπελά ή το δινει με καλα λεφτα αλλα εκει που θελει ή τιποτα..
γνωμη μου βεβαια
Τελευταία τροποποίηση:
Elampra
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 17 Απρ 2024
- Κριτικές
- 20
- Like
- 2.073
- Πόντοι
- 2.471
Τι να σου πω μπορει. Κανα δυο φιλοι εδώ μέσα είχαν γράψει οτι και σε αυτούς είπε ''τα 300 ειναι λιγα''.μαλακιες πιστευω
αν η κοπελα ο δινει θα το δωσει στις τιμες που παιζουν εδω μεσα, δλδ αν ο μεσος ορος ειναι 120-160 αντε να παει +50επειδη θα θεωρει οτι ειναι ντιβα
αλλιως θα ηταν σε αλλη φαση,
για παραδειγμα ο ιδιος ανθρωπος που μπορει να δωσε την ιδια μερα σε μια του seeking 300 σε μια του μασαζ και καλυτερς εμφανισεις δυσκολα να παει πανω απο 200
αρα η κοπελά ή το δινει με καλα λεφτα αλλα εκει που θελει ή τιποτα
γνωμη μου βεβαια
Τελοσπαντων εγώ τον φραπέ που ηθελα τον πήρα, τώρα αν ζητάει 100-200 η 300 αναλογα την μέρα είναι κάτι που δεν με αφορά ιδιαιτερα.
boudog
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 6 Σεπ 2024
- Κριτικές
- 5
- Like
- 1.512
- Πόντοι
- 1.061
Ναι κάπως έτσι. Κάντε μια αναζήτηση πιο πίσω να δείτε τα ποσά . Μαριάννα 20 massauaΤύπου Κλειώ από deluxe που σου λεει για φουλ θελω 350;;;
Elampra
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 17 Απρ 2024
- Κριτικές
- 20
- Like
- 2.073
- Πόντοι
- 2.471
Ουτε καν. Τι έχει το χρυσο μουνί;; Με 350 κανονίζεις παρτούζες για 2 ώρες.Ναι κάπως έτσι. Κάντε μια αναζήτηση πιο πίσω να δείτε τα ποσά . Μαριάννα 24
Οποιος τα εχει βεβαια και ειναι ανετος τα δινει. Δεν πειράζει Αγγελική από το συγκεκριμενο γραφειο που ειναι εγγυηση.
socos
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Μαρ 2011
- Κριτικές
- 7
- Like
- 3.292
- Πόντοι
- 736
Αγγελική ωραίο τυπάκι, προχωράει άνετα στο παρασύνθημα, μέχρι φουλ σε λογικές τιμές.Αγγελική έχει δοκιμαστεί 2 φορές, όμορφο κορίτσι, πολύ ωραίο σώμα και γενικά ωραίο τυπάκι που φουλάρει. Μιλάει πολύ αλλα σε ανεκτά όρια.
Ινα, χοντροκομμένη, μιλάει ασταμάτητα και αυτή φουλάρει.
Μαρία δεν εχω εικόνα, φαίνεται στις φώτο πολύ όμορφη, όποιος έχει εμπειρία να μοιραστεί.
Ίνα ιδιαίτερο κορίτσι, καλύτερο μασάζ από τις 3, με τις μέρες της για τα υπόλοιπα. Μέχρι χέρι εύκολα.
Μαρία πήρα πρόσφατα, οπτικά η καλύτερη από τις 3, μασάζ μηδέν, στο δεύτερο μέρος μου είπε πως δεν βγάζει ρούχα, μέχρι φραπέ, τίποτα από τα υπόλοιπα.
Συγκριτικά με τη Μαρία είχα τη χειρότερη συνάντηση από τις 3.
οι φωτο της Ινας ειπα ειναι αληθινες απλα πιο παλιες
Κατερίνα από Άττικα έχω την εντύπωση ότι είναι η γνωστή σε όλους Νικολλέτα με πλήθος αναφορών και κριτικών....Καλησπέρα και καλη εβδομάδα σε όλους. Έχουμε άποψη για Άντζελα απο lotus και Κατερίνα απο attica;
Νικολλέτα; Εχεις περισσότερες πληροφορίες;Κατερίνα από Άττικα έχω την εντύπωση ότι είναι η γνωστή σε όλους Νικολλέτα με πλήθος αναφορών και κριτικών....
Αδερφέ, με μια απλή ανεύρεση θα βρείς άπειρα... Πρωην call Girl , νυν μασαζ (λέμε τώρα).... Δεν θεωρώ ότι αξίζει εκτός εάν έχει συνέλθει και έχει βρει μια λογική στο service και τις χρεώσεις της.Νικολλέτα; Εχεις περισσότερες πληροφορίες;
Koprogatos
Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Ιαν 2021
- Like
- 867
- Πόντοι
- 81
Καλησπέρα σας κ από μένα
Για τη Μαρια που αναφέρετε πιο πάνω από Fantasy Massage(γραφείο του κώλου) έχει ξεκινήσει όπως αναφέρθηκε παραπάνω σαν Μαριαννα_20 από Massaua μετά σαν Μελίνα στο Yourmassage έπειτα σαν Μαρία στο Art κ τώρα σαν Μαρία στο Fantasy κ παράλληλα Μαίρη στο Joy.. Καλά το πάει
Για τη Μαρια που αναφέρετε πιο πάνω από Fantasy Massage(γραφείο του κώλου) έχει ξεκινήσει όπως αναφέρθηκε παραπάνω σαν Μαριαννα_20 από Massaua μετά σαν Μελίνα στο Yourmassage έπειτα σαν Μαρία στο Art κ τώρα σαν Μαρία στο Fantasy κ παράλληλα Μαίρη στο Joy.. Καλά το πάει
Στείλε μου κι εμένα αδελφέ αν θέλεις....Έχω το τηλ στείλε μου pm
Και την είχες δει?Καλησπέρα σας κ από μένα
Koprogatos
Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Ιαν 2021
- Like
- 867
- Πόντοι
- 81
Όχι δεν έτυχε κ τελικά ευτυχώς..Και την είχες δει?
Αλλά σίγουρα την έχουν συναντήσει αρκετοί από όλα αυτά τα γραφεία που έχει περάσει.
Κρατάω φωτογραφικό υλικό από τις "θεραπευτριες" που στέλνουν οπότε ένωσα τα κομμάτια
Ξέρει κανείς τιμές απο Hypnotic/Massaua; Mε ενδιαφέρουν θειάδες που βγάζουν καύλα (Κατερίνα) καθότι δεν μας περισσεύουν...
Επίσης, βλέπω διάφορα καυλωτικά προφιλ στο fb, τους στέλνω μύνημα αλλά δεν απαντάει καμμία... ΄ξέρετε κάτι;;
Επίσης, βλέπω διάφορα καυλωτικά προφιλ στο fb, τους στέλνω μύνημα αλλά δεν απαντάει καμμία... ΄ξέρετε κάτι;;
Τελευταία τροποποίηση:
tedbreaker
Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Οκτ 2018
- Κριτικές
- 1
- Like
- 194
- Πόντοι
- 0
Login • Instagram
Welcome back to Instagram. Sign in to check out what your friends, family & interests have been capturing & sharing around the world.

Μασάζ πριν μια βδομάδα. Συνάντηση στο prive Μεταξουργείο. Συννενόηση μέσω insta. Ουκρανικής σχολής 29 χρονών. body2body με φραπέ. 100 ευρώ. Αρκετά κοινωνική. Για μια φορά καλή είναι. Τώρα είναι Πράγα για όποιον μύστη ταξιδεύει, οπως μου είπε. Επανέρχεται Ιούνιο.
ΑΛΕΚΟΣ223
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Ιαν 2016
- Like
- 1.632
- Πόντοι
- 201
ναι η sonia_goldy. μετριο προσωπο και σωμα απ οτι φαινεται στις φωτο,ειναι φιλες με την γνωστη απο καιρο Emili_osc κοντουλα ουκρανεζα που κι αυτη κανει ιδιο προγραμμα,καποιες φορες κανουν και μαζι για οποιον θελει,δεν τις εχω δοκιμασει εγω ,δεν με ελκυουν ιδιαιτερα...και μαλλον ,(απ οτι εχουν πιο παλια πει για την emili) δεν προχωρανε παρακατω περα απο τον φραπε...Login • Instagram
Welcome back to Instagram. Sign in to check out what your friends, family & interests have been capturing & sharing around the world.www.instagram.com
Μασάζ πριν μια βδομάδα. Συνάντηση στο prive Μεταξουργείο. Συννενόηση μέσω insta. Ουκρανικής σχολής 29 χρονών. body2body με φραπέ. 100 ευρώ. Αρκετά κοινωνική. Για μια φορά καλή είναι. Τώρα είναι Πράγα για όποιον μύστη ταξιδεύει, οπως μου είπε. Επανέρχεται Ιούνιο.
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 30
- Εμφανίσεις
- 5K
- Απαντήσεις
- 226
- Εμφανίσεις
- 15K
- Απαντήσεις
- 63
- Εμφανίσεις