Νέα

Σεξ μασάζ στο σπίτι

• Μέλος που άνοιξε το νήμα troll
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 52K
  • Εμφανίσεις 11M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (0 μέλη και 7 επισκέπτες)

fafoutis69

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Φεβ 2011
Κριτικές
4
Like
1.881
Πόντοι
206
από ένα κόζι που έριξα στο προφίλ της δεν δείχνει κάτι τέτοιο... Έχεις πάρει ? ή έχεις επικοινωνία να το επιβεβαιώσεις ?
Ο ψωλινιο λέει ότι έχει πάρει αλλά οι φωτογραφίες αλλά λένε. Το κορίτσι είναι μάλλον από το πραγματικό κατηχητικό και όχι λαδοκορη

Elampra

Σπουδαίος
Εγγρ.
17 Απρ 2024
Κριτικές
20
Like
2.131
Πόντοι
2.471
Καλησπέρα σε ολους τους μυστες καταδρομικη στο γνωστό << στανταρακι >> μου για roleplay η κυριά ντυμενη wildcat ... με τρελές ορέξεις ... ενα 2ωρο που εχασα το εδαφος κατω απο τα πόδια μου , ισπανικά με το πλουσιο ΦΥΣΙΚΟ μπουστο , πίπες απο αλλο πλανήτη , squirting και παιχνίδι με τα toys που έφερε ( η συλλογή που εχει με αφησε μαλακα ) ... απο τις πολύ μετρημένες που τιμούν τα λεφτά τους βγάζουν γούστα και εκτιμούν τον πελάτη ( το video ) επειτα απο δική της συναινεση . Οτι και να μου πουν για εμενα ειναι σταθερη αξια.
Εχω βρεθει μια φορά. Επιβεβαιωνω. Γουστάρει αυτό που κάνει και αν εισαι σωστος και καθαρός θα στο ανταποδώσει.

Δεν ξαναπήρα γιατι (εγώ τουλάχιστον) από ένα σημείο και έπειτα θέλω και μπριζόλα. Αξίζει ομως σίγουρα επισκέψη. Στα πολύ καλά του χώρου η Τέα.

Elampra

Σπουδαίος
Εγγρ.
17 Απρ 2024
Κριτικές
20
Like
2.131
Πόντοι
2.471
Καλησπέρα, γνωρίζεις πληροφορίες για την Αλιονα που λέτε. Είναι ακόμα Χαλκίδα? Αναφέρεις ότι θέλει να έχεις γνωστό οπότε αν δεν γίνεται να δώσεις κάποια πηροφορία είναι σεβαστό.
Ερχεται καθε ΣΚ Αθήνα για μασάζ. Ειναι ξεκάθαρα στα ΟΧΙ. Εχει ανεβάσει στόρι και έχει ξεφτιλίσει κάτι τύπους που τις στέλνανε για παραπάνω.

Δεν θες κανέναν γνωστό. Βρες την στο ινστα η στο φμπ και στειλτης, ανεβάζει συνέχεια ότι κάνει μασάζ.

Τώρα αν καποιος αλλος εδώ μέσα έχει πάρει κάτι παραπάνω να μας το πει.

kgkano

Μέλος
Εγγρ.
11 Αυγ 2023
Like
141
Πόντοι
0
Ερχεται καθε ΣΚ Αθήνα για μασάζ. Ειναι ξεκάθαρα στα ΟΧΙ. Εχει ανεβάσει στόρι και έχει ξεφτιλίσει κάτι τύπους που τις στέλνανε για παραπάνω.

Δεν θες κανέναν γνωστό. Βρες την στο ινστα η στο φμπ και στειλτης, ανεβάζει συνέχεια ότι κάνει μασάζ.

Τώρα αν καποιος αλλος εδώ μέσα έχει πάρει κάτι παραπάνω να μας το πει.
Έχεις μήπως φβ/ινστα της? Ευχαριστώ.

cursed

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Νοε 2005
Κριτικές
6
Like
647
Πόντοι
301

kgkano

Μέλος
Εγγρ.
11 Αυγ 2023
Like
141
Πόντοι
0
Έκλεισα ραντεβού με την Αλιονα Χαλκίδα που λέτε αυτές τις μέρες μέσα στη βδομάδα. Όταν γυρίσω θα πω γνώμη. Αλλά τί γνώμη να πω απλό μασάζ θα είναι. Όταν κανονίσαμε με ρώτησε αν έρχομαι εκ μέρους κάποιου και είπα όχι ότι την είχα βρει από φορουμς και είπε οκ. Είμαι και πρωτάρης σε αυτά δεν ξέρω αν έκανα πατάτα. Αν έχεις γνωστό ίσως υπάρχει ενδεχόμενο για πιο σπέσιαλ πακέτο μάλλον. Αλλά για εμάς τους αδικτυωτους μασάζ και πολλοί μας είναι.

Elampra

Σπουδαίος
Εγγρ.
17 Απρ 2024
Κριτικές
20
Like
2.131
Πόντοι
2.471
Έκλεισα ραντεβού με την Αλιονα Χαλκίδα που λέτε αυτές τις μέρες μέσα στη βδομάδα. Όταν γυρίσω θα πω γνώμη. Αλλά τί γνώμη να πω απλό μασάζ θα είναι. Όταν κανονίσαμε με ρώτησε αν έρχομαι εκ μέρους κάποιου και είπα όχι ότι την είχα βρει από φορουμς και είπε οκ. Είμαι και πρωτάρης σε αυτά δεν ξέρω αν έκανα πατάτα. Αν έχεις γνωστό ίσως υπάρχει ενδεχόμενο για πιο σπέσιαλ πακέτο μάλλον. Αλλά για εμάς τους αδικτυωτους μασάζ και πολλοί μας είναι.
Φιλε μην το σκεφτεσαι. Πηγαινε κανε το μασαζακι σου και βλεπεις. Μπορει να κανει εξτρα σε συγκεκριμενους που ξερει και εμπιστευεται. Μπορει να μην κανει ομως και τιποτα..Αυτα τα βλεπεις εκεινη την ωρα με την καθε κοπελα. Ολα καλα. Αν προχωρησεις μας λες, αν οχι τουλαχιστον να εχει κανει καλο μασαζ.

fafoutis69

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Φεβ 2011
Κριτικές
4
Like
1.881
Πόντοι
206
κόστος???

neratzis

Μέλος
Εγγρ.
21 Φεβ 2025
Like
16
Πόντοι
0
για να λέω από fb dating πώς
λες να το ανακάλυψα; :glasses:
Από το ινστα η τύπισσα φαίνεται ότι έχει αγόρι και δε προκύπτει από πουθενά από τα σοσιαλ της ότι κάνει ότι λες … και μόνο 40€ too good to be true μιας κ φαίνεται και πολύ ωραία κιόλας

pirateman

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2018
Κριτικές
12
Like
2.222
Πόντοι
506
Εμπειρία με την Λένα από joy διπλό μπαλάκι με 170 επιμένει πολύ να σε χαροποιησει. Από σώμα ατσουμπαλη μην με κρίνεται αλλά μου έβγαλε όρεξη να την κουράσω.

SLIM SHADY

Μέγας
Εγγρ.
30 Οκτ 2021
Κριτικές
8
Like
22.911
Πόντοι
4.936
Εγγρ.
21 Φεβ 2023
Κριτικές
19
Like
21.048
Πόντοι
3.246
Από το ινστα η τύπισσα φαίνεται ότι έχει αγόρι και δε προκύπτει από πουθενά από τα σοσιαλ της ότι κάνει ότι λες … και μόνο 40€ too good to be true μιας κ φαίνεται και πολύ ωραία κιόλας
σου απάντησε και είπε οτι δεν κάνει;;
εμείς φταίμε ρε πούστη μου
που επιλεγουμε να μοιραζόμαστε τις καλές περιπτώσεις αντί να τις κρατάμε για πάρτη μας

ataxidiotis

Μέλος
Εγγρ.
5 Μαΐ 2025
Like
0
Πόντοι
0
Ανάλογα το είδος μασάζ αλλά τα περισσότερα είναι γύρω στα 40-50
εγω δυστυχως βρισκω μονο στα 100 και στα 160 απο οσα βλεπω απο instagram google κτλ....εχετε να προτεινετε κατι νορμαλ σε τιμη να επισκεπτεται το χωρο μου;

aggel2004

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2008
Like
3.510
Πόντοι
456
σου απάντησε και είπε οτι δεν κάνει;;
εμείς φταίμε ρε πούστη μου
που επιλεγουμε να μοιραζόμαστε τις καλές περιπτώσεις αντί να τις κρατάμε για πάρτη μας
Στο ινστα τουλάχιστον δεν γράφει κάτι περί μασάζ ,πως να ρωτήσει κάποιος ;

fafoutis69

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Φεβ 2011
Κριτικές
4
Like
1.881
Πόντοι
206
Στο ινστα τουλάχιστον δεν γράφει κάτι περί μασάζ ,πως να ρωτήσει κάποιος ;
και τι θα πάθει αν ρωτήσει?....θα του πέσουν τα μαλλιά.....όποιος ντρέπεται να πάει στο κατηχητικό

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom