Νέα

Σεξ μασάζ στο σπίτι

• Μέλος που άνοιξε το νήμα troll
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 51K
  • Εμφανίσεις 10M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 40 άτομα (3 μέλη και 37 επισκέπτες)

Zini

Μέλος
Εγγρ.
6 Φεβ 2025
Like
0
Πόντοι
0
Απογευματινο ραντεβου με Τεα αφου καταφεραμε να ταιριαξουμε τις ωρες που μπορω,καθως ειμαι κ περιεργος,κ μπραβο στην κοπελα που προσπαθησε να με βολεψει με τελεια επικοινωνια.Αν κ εχω ξαναγραψει,τα ξαναλεω γιατι καθε φορα ειναι κ ανελπιστα διαφορετικη κ ταυτοχρονα καυλιαρικη.Αφου τα ειπαμε για λιγο,να πιασουμε ρυθμο,γδυνεται κ με ξαπλωνει στο κρεβατι κ αρχιζει ενα χαλαρο μασαζ.Μολις αρχισε το b2b κ ενιωσα τις βυζαρες πανω μου,λεω θα γυρισω.Πριν προλαβω να κουνηθω εχει ξεκινησει με την γλωσσα της να περναει απο παντου!Μου ζητησε να σηκωσω μεση κ αρχισε ενα καραμελωμα στα αρχιδια ενω μου τη επαιζε.Εχω γινει τουμπανο κ μπαινει απο κατω κ της γαμαγα το στομα και η καυλιαρα με εσπρωχνε βαθια!Φτυσιματα κ παλι τον εξαφανιζε!Αφου κουραστηκα ετσι καθοτιν κ παππους,το καταλαβαινει κ μου λεει βολεψου οπως θες να με βλεπεις....Μιλαμε για επικο κλαρινο κ παραλληλα να τον τριβει στις τορπιλες της!!Με κοιταγε ενω ρουφουσε σαν να μου ζηταγε το υλικο της δημιουργιας!Δεν της χαλασα το χατηρι κ της τα εδωσα ολα στομα που με στραγγιξε!
Πιο τσοντα κ vfm δεν εχω πετυχει,αν καποιος εχει ας στειλει να δοκιμασω
Έχουμε τηλέφωνο από τεα ;;

Zini

Μέλος
Εγγρ.
6 Φεβ 2025
Like
0
Πόντοι
0
Ήρθε επιτέλους η ώρα να συναντηθώ κι εγώ με την Τέα. Το κυνηγούσα αρκετό καιρό αλλά είτε η Τέα ήταν κλεισμένη είτε εγώ δεν είχα τον χρόνο και το χρήμα για να καταφέρω να την συναντήσω. Χθες όμως μου δόθηκε η δυνατότητα να την απολαύσω. Το σκηνικό που έζησα το έχω δει μόνο σε τσόντα. Δεν θα το κρύψω ότι είχα κάποιο άγχος δίοτι είχα διαβάσει για τις υπηρεσίες της και για τα σκηνικά που έχουν παιχτεί κατά καιρούς με άλλου συναγωνιστές. Με το άνοιγμα της πόρτας όμως κατάφερε η τύπισσα να μου το αποβάλλει όλο. Εξαιρετικό social, έδειξε άμεσο ενδιαφέρον για τα θέλω μου και τις εμπιείρες μου ώστε να προσαρμόσει κατάλληλα το πρόγραμμα της. Και ξεκινάμε!
1η κατάθεση: Βαθία και υγρή πίπα στα γόνατα που με το ζόρι κρατήθηκα να μην αδειάσω. Στη συνέχεια με έβαλε να κάτσω στην πολυθρόνα όπου συνέχισε το στοματικό, μετά το γύρισε σε ισπανικό με τις απίστευτες φυσικές βυζάρες της, γύρισμα σε footjob με προτροπή της ίδιας κι εκεί ήρθε η στιγμή για την πρώτη κατάθεση. Με το σύνθηλα σηκώθηκε και τα όλα στο στόμα. Σταγόνα δεν του άφησε. Πλυσιματάκι και ξάπλα στο κρεβάτι για το δεύτερο ημιχρόνιο.
2η κατάθεση: Ξάπλωμα μπρούμυτα κι άρχισε πολύ καλό μασαζάκι το οποίο το χρειαζόμουν λόγω της κακομεταχείρησης που δέχεται το σώμα λόγω της φύσης της εργασίας μου. Αφού κατάφερε κι ανακούφισε τα ταλαιπωρημένα πόδια μου, μου λέει να σηκώσω τη μέση. Με το που ξεκινάει να γλύφει το όσχεο έγινε κάγκελο σε χρόνο dt. Ήταν τόση πολύ η καύλα που δεν καταλάβαινα πότε έγλυφε αρχιδια και πότε έγλυφε παπάρι. Καθότι δεν ημουν συνηθισμένος σε αυτή τη στάση με προέτρεψε να ξαπλώσω αναπαυτικά στο κρεβάτι. Ακάθεκτη! Βαθιά πίπα με μπόλικο σάλιο να γλυστράει. Μόλις κατάλαβα ότι δεν αργεί να ερθεί και η δεύτερη κατάθεση της είπα το βίτσιο μου και κάθισε στα γόνατα κι εγώ κάθισα μπροστά της στην άκρη του κρεβατιού. Συνέχισε για μερικά δευτερόλεπτα το δικό της τροπάριο ώσπου έφυγαν όλα παντού. Και το εννοώ το παντού. Πρόσωπο, βυζιά, μαλλιά. Πάλι καλά που έχει ακόμα μάτι και βλέπει. Με τόσο χαμηλό φωτισμό ήταν δύσκολο να στοχεύσω και κατα τύχη μία πήγε ακριβώς στο μάτι.
Τέλος πάντων. Σόρυ μάγκες για το σεντόνι αλλά όφειλα να γράψω αναλυτική κριτική.
Εν κατακλείδι, ωραίο τυπάκι. Ταιριάξαν τα χνώτα μας και οι καύλες μας, κάναμε το χαβαλέ μας και είναι σίγουρο ότι θα τα ξαναπούμε λίαν συντόμως.
Κόστος για 90 λεπτά (έκατσε παραπάνω και δεν κοίταζε ώρα) + στοματικό 130 ευρώ.
Κι εννοείτε πως δεν τα κλαίω!
Τηλέφωνο τεας έχουμε ;

gioutsos13

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιαν 2010
Like
50
Πόντοι
0
ΚΑΝΑ ΣΠΕΣΙΑΛ κινεζάκι εχει κανεις να μου προτεινει ?

fafoutis69

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Φεβ 2011
Κριτικές
4
Like
1.667
Πόντοι
206
μόλις ανακάλυψα από fb dating νέο amateur τεμάχιο φρέσκο στο χώρο του μασάζ που έρχεται σπίτι σου και στο τέλος κάνει εκτόνωση με χέρι και πίπα μόνο με 40€ !
το ίνσταγκραμ της είναι trillest_btc
Πάντως από το προφιλ της και τις φωτο της μονο μασαζ δεν προκύπτει ότι κάνει

jeisonkm

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Αυγ 2007
Κριτικές
4
Like
3.561
Πόντοι
456
μόλις ανακάλυψα από fb dating νέο amateur τεμάχιο φρέσκο στο χώρο του μασάζ που έρχεται σπίτι σου και στο τέλος κάνει εκτόνωση με χέρι και πίπα μόνο με 40€ !
το ίνσταγκραμ της είναι trillest_btc
από ένα κόζι που έριξα στο προφίλ της δεν δείχνει κάτι τέτοιο... Έχεις πάρει ? ή έχεις επικοινωνία να το επιβεβαιώσεις ?

fafoutis69

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Φεβ 2011
Κριτικές
4
Like
1.667
Πόντοι
206
από ένα κόζι που έριξα στο προφίλ της δεν δείχνει κάτι τέτοιο... Έχεις πάρει ? ή έχεις επικοινωνία να το επιβεβαιώσεις ?
Ο ψωλινιο λέει ότι έχει πάρει αλλά οι φωτογραφίες αλλά λένε. Το κορίτσι είναι μάλλον από το πραγματικό κατηχητικό και όχι λαδοκορη

Elampra

Σπουδαίος
Εγγρ.
17 Απρ 2024
Κριτικές
20
Like
2.073
Πόντοι
2.471
Καλησπέρα σε ολους τους μυστες καταδρομικη στο γνωστό << στανταρακι >> μου για roleplay η κυριά ντυμενη wildcat ... με τρελές ορέξεις ... ενα 2ωρο που εχασα το εδαφος κατω απο τα πόδια μου , ισπανικά με το πλουσιο ΦΥΣΙΚΟ μπουστο , πίπες απο αλλο πλανήτη , squirting και παιχνίδι με τα toys που έφερε ( η συλλογή που εχει με αφησε μαλακα ) ... απο τις πολύ μετρημένες που τιμούν τα λεφτά τους βγάζουν γούστα και εκτιμούν τον πελάτη ( το video ) επειτα απο δική της συναινεση . Οτι και να μου πουν για εμενα ειναι σταθερη αξια.
Εχω βρεθει μια φορά. Επιβεβαιωνω. Γουστάρει αυτό που κάνει και αν εισαι σωστος και καθαρός θα στο ανταποδώσει.

Δεν ξαναπήρα γιατι (εγώ τουλάχιστον) από ένα σημείο και έπειτα θέλω και μπριζόλα. Αξίζει ομως σίγουρα επισκέψη. Στα πολύ καλά του χώρου η Τέα.

Elampra

Σπουδαίος
Εγγρ.
17 Απρ 2024
Κριτικές
20
Like
2.073
Πόντοι
2.471
Καλησπέρα, γνωρίζεις πληροφορίες για την Αλιονα που λέτε. Είναι ακόμα Χαλκίδα? Αναφέρεις ότι θέλει να έχεις γνωστό οπότε αν δεν γίνεται να δώσεις κάποια πηροφορία είναι σεβαστό.
Ερχεται καθε ΣΚ Αθήνα για μασάζ. Ειναι ξεκάθαρα στα ΟΧΙ. Εχει ανεβάσει στόρι και έχει ξεφτιλίσει κάτι τύπους που τις στέλνανε για παραπάνω.

Δεν θες κανέναν γνωστό. Βρες την στο ινστα η στο φμπ και στειλτης, ανεβάζει συνέχεια ότι κάνει μασάζ.

Τώρα αν καποιος αλλος εδώ μέσα έχει πάρει κάτι παραπάνω να μας το πει.

kgkano

Μέλος
Εγγρ.
11 Αυγ 2023
Like
119
Πόντοι
0
Ερχεται καθε ΣΚ Αθήνα για μασάζ. Ειναι ξεκάθαρα στα ΟΧΙ. Εχει ανεβάσει στόρι και έχει ξεφτιλίσει κάτι τύπους που τις στέλνανε για παραπάνω.

Δεν θες κανέναν γνωστό. Βρες την στο ινστα η στο φμπ και στειλτης, ανεβάζει συνέχεια ότι κάνει μασάζ.

Τώρα αν καποιος αλλος εδώ μέσα έχει πάρει κάτι παραπάνω να μας το πει.
Έχεις μήπως φβ/ινστα της? Ευχαριστώ.

cursed

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Νοε 2005
Κριτικές
6
Like
647
Πόντοι
301

kgkano

Μέλος
Εγγρ.
11 Αυγ 2023
Like
119
Πόντοι
0
Έκλεισα ραντεβού με την Αλιονα Χαλκίδα που λέτε αυτές τις μέρες μέσα στη βδομάδα. Όταν γυρίσω θα πω γνώμη. Αλλά τί γνώμη να πω απλό μασάζ θα είναι. Όταν κανονίσαμε με ρώτησε αν έρχομαι εκ μέρους κάποιου και είπα όχι ότι την είχα βρει από φορουμς και είπε οκ. Είμαι και πρωτάρης σε αυτά δεν ξέρω αν έκανα πατάτα. Αν έχεις γνωστό ίσως υπάρχει ενδεχόμενο για πιο σπέσιαλ πακέτο μάλλον. Αλλά για εμάς τους αδικτυωτους μασάζ και πολλοί μας είναι.

Elampra

Σπουδαίος
Εγγρ.
17 Απρ 2024
Κριτικές
20
Like
2.073
Πόντοι
2.471
Έκλεισα ραντεβού με την Αλιονα Χαλκίδα που λέτε αυτές τις μέρες μέσα στη βδομάδα. Όταν γυρίσω θα πω γνώμη. Αλλά τί γνώμη να πω απλό μασάζ θα είναι. Όταν κανονίσαμε με ρώτησε αν έρχομαι εκ μέρους κάποιου και είπα όχι ότι την είχα βρει από φορουμς και είπε οκ. Είμαι και πρωτάρης σε αυτά δεν ξέρω αν έκανα πατάτα. Αν έχεις γνωστό ίσως υπάρχει ενδεχόμενο για πιο σπέσιαλ πακέτο μάλλον. Αλλά για εμάς τους αδικτυωτους μασάζ και πολλοί μας είναι.
Φιλε μην το σκεφτεσαι. Πηγαινε κανε το μασαζακι σου και βλεπεις. Μπορει να κανει εξτρα σε συγκεκριμενους που ξερει και εμπιστευεται. Μπορει να μην κανει ομως και τιποτα..Αυτα τα βλεπεις εκεινη την ωρα με την καθε κοπελα. Ολα καλα. Αν προχωρησεις μας λες, αν οχι τουλαχιστον να εχει κανει καλο μασαζ.

fafoutis69

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Φεβ 2011
Κριτικές
4
Like
1.667
Πόντοι
206
κόστος???

neratzis

Μέλος
Εγγρ.
21 Φεβ 2025
Like
18
Πόντοι
0
για να λέω από fb dating πώς
λες να το ανακάλυψα; :glasses:
Από το ινστα η τύπισσα φαίνεται ότι έχει αγόρι και δε προκύπτει από πουθενά από τα σοσιαλ της ότι κάνει ότι λες … και μόνο 40€ too good to be true μιας κ φαίνεται και πολύ ωραία κιόλας

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom