Manolo@000
Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Ιαν 2025
- Like
- 26
- Πόντοι
- 0
ΣΥΝΑΓΩΝΙΣΤΕΣ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΜΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑ!
ΓΙΑ ΤΙΣ ΚΥΡΙΕΣ!!!
ΓΙΑ ΤΙΣ ΚΥΡΙΕΣ!!!
Η πρώτη πρέπει να είναι scam . Και η δεύτερη είναι για ανέπαφη συναλλαγήΣΥΝΑΓΩΝΙΣΤΕΣ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΜΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑ!
ΓΙΑ ΤΙΣ ΚΥΡΙΕΣ!!!
Ανεπαφη συναλαγη! δηλαδη!Η πρώτη πρέπει να είναι scam . Και η δεύτερη είναι για ανέπαφη συναλλαγή
μονο κ μονο που πρεπει να το εξηγησεις αυτο πλεον σε καποιον με κανει να θελω να τον αφησω να ανακαλυψει μονος τουOn line Υπηρεσίες εννοει ο φιλος
Τον τελευταίο καιρό έχω βρει 3 προφίλ τα οποία δήλωσαν πως δεν ενδιαφέρονται για γνωριμία και απλά πουλάνε υλικό. Και είναι συνέχεια online. Που σημαίνει ότι βρίσκουν πρόθυμους. Αν ΚΑΙ στο seeking βρίσκουν πρόθυμους να αγοράσουν φωτό αντί να βγουν ένα ραντεβού κακό του κεφαλιού μας.On line Υπηρεσίες εννοει ο φιλος
Σωστός 100%.Επειδή έχω κάνει όλων των εδιών πλέον τα ραντεβού δτο seeking από απλά βιζιτάκια της μιάς φοράς ,μέχρι τύπισσες που το παίζουν "στο εξωτερικό είναι site γνωριμιών " και έχουμε τραβηχτεί για μήνες με μηνιάιο πλέον κόμιστρο , έχω να δηλώσω το εξής :
Οι πρώτες αν θέλετε μία σταθερή έσκορτ αλλά πληρώνοντας παραπάνω στην τιμή από την αγορά των γραφείων είναι μιά χαρά .
Οι δεύτερες όσο καλή συμφωνία και για τους 2 να κάνετε , επειδή περνάει ο χρόνος και αναπτύσσονται και άλλα αισθήματα , θα βγάλει φρίκες , ανασφάλειες , ζήλειες , τύψεις , κόμπλεξ και ότι άλλο μπορείτε να φανταστείτε .
Έχω μέχρι τώρα 3 στα 3 με κοπέλες που ξεκίνησαν μιά χαρά και κατέληξε σε τρελές φασαρίες ( από μέρους τους ) .
Οπότε πλέον τζιζ εκεί και πάμε γι άλλα .
Υγ αν νομίζετε ότι σταματάνε μόνο στο ότι θέλουν τα λεφτά σας κάνετε λάθος . Θέλουν και την ψυχή σας δώρο μαζί .
Σωστός, με μια σημείωση. Οι κατηγορίες Β και Γ τον τελευταίο καιρό ζητάνε σταθερά 400+ τα οποία για κανένα λόγο δεν μπορούν να δικαιολογήσουν απο άποψη εμφάνισης και υπηρεσιών.Σωστός 100%.
Ως πρωην σικινιστας θα έκανα την κατανομή ώς εξής.
α) Ψευτό ινφλουενσερ, μοντέλα και καλα. Κασέ 400-500-600ε το 2ωρο, άντε 3ωρο αν τους αρεσεις. Οι περισσοτερες από αυτές είναι φτιαγμένες φουλ. Αν σε καυλώνει να λες γάμησα την τάδε που είχε πάει σε αυτο το ριάλιτι ή έχει μεγάλο ινσταγκραμ οκ. Κάποιες είναι σταθερές κάποιες μπαινουν βγαίνουν ανάλογα αν έχουν χορηγό.
β) Παχουλοκομψες πιτσιρίκες. Εδώ θα βρεις πολλές κοπέλες όντως next door που είτε το κάνουν από ανασφάλεια, είτει από ανάγκη για επιβεβαιώση, είτε για ανάγκη από λεφτά. Είτε για όλα τα παραπάνω. Αυτές ειναι περαστικές στο σικινγκ και μπαινοβγαίνουν ανάλογα με το αν εχουν σχέση ή όχι.
γ) Φοιτήτριες - εργαζόμενες. Εδώ έχουμε νορμάλ κοπέλες που απλά θέλουν τα λεφτά για να ζήσουν Η το κάνουν για την φαντασίωση.
δ) Εσκορτ. Εδω δεν εχουμε πολλα να πούμε έχουμε δει πολλές από γραφεία οι οποίες πάνε σίκινγκ για να βαράνε 300αρια παντελόνι.
ε) Λαιφσταιλιστριες. Εδώ έχουμε κατ εμέ το χειρότερο είδος, αυτές που το κάνουν για το λαιφσταιλ. Μύκονο, Ντουμπάι κτλ. Οι πιο υπερεκτιμημένες που ζητάνε 700ε+. Εμετός. Με 700 κάνεις 2ωρη παρτούζα με 3 τοπ μουνια από γραφειο.
στ) Τουρίστριες. Εδώ δεν θέλει ανάλυση, σκάνε στην χώρα για χ-ψ μέρες και βγάζουν το ταξίδι τους αλλά και το επόμενο πιθανώς. Μπορεί να βρεις διαμαντάκια εδώ. Αλλα επειδή είναι απεξω είναι και άλλα τα κασέ και συνηθως θέλουν πρώτα ραντεβου κτλ.
ζ) Ξενες που μένουν εδώ. Σε αυτη την κατηγορία έχουμε ξένες (είτε Deree) είτε απλά μένουν εδώ για κάποιο λόγο. Προσωπικά η αγαπημένη μου γιατί μπορείς να βρεις καλά μουνάκια για σταθερά.
Εχω αποχωρήσει κανά χρονο καθώς με το τότε ενεργό ρόστερ είχα βρεθεί με σχεδόν όλο. Επιβεβαιώνω τον φίλο παραπάνω για τις ''σταθερές'' καθώς από ένα σημείο και έπειτα αναπτύσσεται και προσωπική σχέση και γίνεται complicated. Οπως και με μια έσκορτ αν βρίσκεσαι σταθερά.
2 φορές μαξ και τέλος.
Ακραιο. Δεν τα δινα με τίποτα.Σωστός, με μια σημείωση. Οι κατηγορίες Β και Γ τον τελευταίο καιρό ζητάνε σταθερά 400+ τα οποία για κανένα λόγο δεν μπορούν να δικαιολογήσουν απο άποψη εμφάνισης και υπηρεσιών.
Εχω μιλήσει πολλές φορές αλλά δεν έδειχνε να ήθελε να βγει . Μια φορά που μου το πρότινε ήμουν Ρώμη .Εχει βρεθει καποιος με την foraw?
Εχει πολλα χρονια προφιλ στην Αθηνα
Έτσι ακριβώς αν εξαιρέσω μια πολύ πιτσιρίκα Anna η οποία το έκανε ερασιτεχνικά ξεκάθαρα για τα χρήματα (200 ζήταγε για 2 ώρες ) και μια Sandra από Miami που ήταν περαστική και δε ζήτησε τίποτα και έλαβε μόνο βόλτα Ακρόπολη και φαγητό σε εστιατόριο, τα τελευταία χρόνια το σπορ είναι ακριβό .Σωστός 100%.
Ως πρωην σικινιστας θα έκανα την κατανομή ώς εξής.
α) Ψευτό ινφλουενσερ, μοντέλα και καλα. Κασέ 400-500-600ε το 2ωρο, άντε 3ωρο αν τους αρεσεις. Οι περισσοτερες από αυτές είναι φτιαγμένες φουλ. Αν σε καυλώνει να λες γάμησα την τάδε που είχε πάει σε αυτο το ριάλιτι ή έχει μεγάλο ινσταγκραμ οκ. Κάποιες είναι σταθερές κάποιες μπαινουν βγαίνουν ανάλογα αν έχουν χορηγό.
β) Παχουλοκομψες πιτσιρίκες. Εδώ θα βρεις πολλές κοπέλες όντως next door που είτε το κάνουν από ανασφάλεια, είτει από ανάγκη για επιβεβαιώση, είτε για ανάγκη από λεφτά. Είτε για όλα τα παραπάνω. Αυτές ειναι περαστικές στο σικινγκ και μπαινοβγαίνουν ανάλογα με το αν εχουν σχέση ή όχι.
γ) Φοιτήτριες - εργαζόμενες. Εδώ έχουμε νορμάλ κοπέλες που απλά θέλουν τα λεφτά για να ζήσουν Η το κάνουν για την φαντασίωση.
δ) Εσκορτ. Εδω δεν εχουμε πολλα να πούμε έχουμε δει πολλές από γραφεία οι οποίες πάνε σίκινγκ για να βαράνε 300αρια παντελόνι.
ε) Λαιφσταιλιστριες. Εδώ έχουμε κατ εμέ το χειρότερο είδος, αυτές που το κάνουν για το λαιφσταιλ. Μύκονο, Ντουμπάι κτλ. Οι πιο υπερεκτιμημένες που ζητάνε 700ε+. Εμετός. Με 700 κάνεις 2ωρη παρτούζα με 3 τοπ μουνια από γραφειο.
στ) Τουρίστριες. Εδώ δεν θέλει ανάλυση, σκάνε στην χώρα για χ-ψ μέρες και βγάζουν το ταξίδι τους αλλά και το επόμενο πιθανώς. Μπορεί να βρεις διαμαντάκια εδώ. Αλλα επειδή είναι απεξω είναι και άλλα τα κασέ και συνηθως θέλουν πρώτα ραντεβου κτλ.
ζ) Ξενες που μένουν εδώ. Σε αυτη την κατηγορία έχουμε ξένες (είτε Deree) είτε απλά μένουν εδώ για κάποιο λόγο. Προσωπικά η αγαπημένη μου γιατί μπορείς να βρεις καλά μουνάκια για σταθερά.
Εχω αποχωρήσει κανά χρονο καθώς με το τότε ενεργό ρόστερ είχα βρεθεί με σχεδόν όλο. Επιβεβαιώνω τον φίλο παραπάνω για τις ''σταθερές'' καθώς από ένα σημείο και έπειτα αναπτύσσεται και προσωπική σχέση και γίνεται complicated. Οπως και με μια έσκορτ αν βρίσκεσαι σταθερά.
2 φορές μαξ και τέλος.
Για να καταλάβεις... Τα παρακάτω 2 προφίλ είναι φίλες από εξωτερικό που έρχονται συχνά ΕλλάδαΑκραιο. Δεν τα δινα με τίποτα.
Ναι η Πηνελόπη ωραίο μωρό. Η αδερφή της κάνει ραντεβού επισης αλλα επιλεκτικάΑυτή δεν είναι η μία από τις αδελφές ?