ΟΚ. Θα σας πω τη θεωρία μου μετά απο μικρή ενασχόλησή μου : Πιστεύω ότι το seeking όπως και το Viber dating, όπως και το FB dating βασίζονται στη database του Mamba.ru. Μοιάζουν τόσο πολύ! Verification μου ζητούσε απαραίτητα κάποιο προφίλ του mamba, πράγμα που δεν το κατόρθωσα, €1 για να δείς τα likes σου ή αλλιώς καμμιά 70 sweepes σε προφιλ.... μοιάζουν και τα 4 τόσο πολύ....
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Seeking.gr
- Μέλος που άνοιξε το νήμα Fotis88
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 2K
- Εμφανίσεις 314K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
manousos pire
Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Μαρ 2015
- Like
- 64
- Πόντοι
- 0
εχει καποιος εμπειρια με τη Μαρια ;
Herculas
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 27 Ιουλ 2007
- Κριτικές
- 20
- Like
- 1.695
- Πόντοι
- 8.225
Επειδή έχω κάνει όλων των εδιών πλέον τα ραντεβού δτο seeking από απλά βιζιτάκια της μιάς φοράς ,μέχρι τύπισσες που το παίζουν "στο εξωτερικό είναι site γνωριμιών " και έχουμε τραβηχτεί για μήνες με μηνιάιο πλέον κόμιστρο , έχω να δηλώσω το εξής :
Οι πρώτες αν θέλετε μία σταθερή έσκορτ αλλά πληρώνοντας παραπάνω στην τιμή από την αγορά των γραφείων είναι μιά χαρά .
Οι δεύτερες όσο καλή συμφωνία και για τους 2 να κάνετε , επειδή περνάει ο χρόνος και αναπτύσσονται και άλλα αισθήματα , θα βγάλει φρίκες , ανασφάλειες , ζήλειες , τύψεις , κόμπλεξ και ότι άλλο μπορείτε να φανταστείτε .
Έχω μέχρι τώρα 3 στα 3 με κοπέλες που ξεκίνησαν μιά χαρά και κατέληξε σε τρελές φασαρίες ( από μέρους τους ) .
Οπότε πλέον τζιζ εκεί και πάμε γι άλλα .
Υγ αν νομίζετε ότι σταματάνε μόνο στο ότι θέλουν τα λεφτά σας κάνετε λάθος . Θέλουν και την ψυχή σας δώρο μαζί .
Οι πρώτες αν θέλετε μία σταθερή έσκορτ αλλά πληρώνοντας παραπάνω στην τιμή από την αγορά των γραφείων είναι μιά χαρά .
Οι δεύτερες όσο καλή συμφωνία και για τους 2 να κάνετε , επειδή περνάει ο χρόνος και αναπτύσσονται και άλλα αισθήματα , θα βγάλει φρίκες , ανασφάλειες , ζήλειες , τύψεις , κόμπλεξ και ότι άλλο μπορείτε να φανταστείτε .
Έχω μέχρι τώρα 3 στα 3 με κοπέλες που ξεκίνησαν μιά χαρά και κατέληξε σε τρελές φασαρίες ( από μέρους τους ) .
Υγ αν νομίζετε ότι σταματάνε μόνο στο ότι θέλουν τα λεφτά σας κάνετε λάθος . Θέλουν και την ψυχή σας δώρο μαζί .
Πολύ σωστός.Επειδή έχω κάνει όλων των εδιών πλέον τα ραντεβού δτο seeking από απλά βιζιτάκια της μιάς φοράς ,μέχρι τύπισσες που το παίζουν "στο εξωτερικό είναι site γνωριμιών " και έχουμε τραβηχτεί για μήνες με μηνιάιο πλέον κόμιστρο , έχω να δηλώσω το εξής :
Kalathouria1215
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Νοε 2025
- Like
- 1.259
- Πόντοι
- 201
καλα ρε αδερφε κ εσυ τι θες κ μπλεκεις με τετοια κοριτσια;αυτες θελουν συμφωνια κ "επαγγελματικη" συνεργασια κ τπτ αλλο..μολις ξεφευγουν λιγο το κοβεις επι τοπου!Επειδή έχω κάνει όλων των εδιών πλέον τα ραντεβού δτο seeking από απλά βιζιτάκια της μιάς φοράς ,μέχρι τύπισσες που το παίζουν "στο εξωτερικό είναι site γνωριμιών " και έχουμε τραβηχτεί για μήνες με μηνιάιο πλέον κόμιστρο , έχω να δηλώσω το εξής :
Poli_Asxetos
Μέλος
- Εγγρ.
- 27 Μαρ 2024
- Like
- 549
- Πόντοι
- 81
Ρε οι πουτανες ειναι πουτανες... πηδαςκαι παςπαρακατω
Herculas
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 27 Ιουλ 2007
- Κριτικές
- 20
- Like
- 1.695
- Πόντοι
- 8.225
Εγώ είμαι καλό παιδί . Μηνιάτικο θες μηνιάτικο θα έχεις .καλα ρε αδερφε κ εσυ τι θες κ μπλεκεις με τετοια κοριτσια;αυτες θελουν συμφωνια κ "επαγγελματικη" συνεργασια κ τπτ αλλο..μολις ξεφευγουν λιγο το κοβεις επι τοπου!
Η αναλογιά λεφτά/γαμήσι υπέρ μου είναι .
Το θέμα είναι ότι αυτές χαλιώνται γιατί έχω συγκεκριμένο χρόνο δεν είμαι αργόσχολος .
Μόλις δω χάλασμα το κόβω και ησυχάζω
troxoforos
Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Φεβ 2026
- Like
- 8
- Πόντοι
- 0
Herculas
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 27 Ιουλ 2007
- Κριτικές
- 20
- Like
- 1.695
- Πόντοι
- 8.225
Σε λίγο θα σου λένε δώσε 500 και κάτσε σε μια γωνιά να τον παίξεις κοιτώντας με που είμαι απίστευτο μουνι .Εγώ ξανασχοληθηκα με seeking από το 2023. Βλέπω γίνεται του μουνιου το πανηγύρι. Τα 400€-500€ που ζητάνε πάμε σύννεφο, χρυσομουνες κανονικά. Και μάλιστα για βασικό πρόγραμμα. Ημαρτον δηλαδή
Ρε θα πέσει πειναααα
Argy87
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Ιουν 2023
- Κριτικές
- 8
- Like
- 378
- Πόντοι
- 300
Ναι, έχει παραγίνει η κατάσταση. Το έχουν ξεχειλώσει κυριολεκτικά και μεταφορικάΣε λίγο θα σου λένε δώσε 500 και κάτσε σε μια γωνιά να τον παίξεις κοιτώντας με που είμαι απίστευτο μουνι .
Ρε θα πέσει πειναααα
Μου έχει τύχει… σαν πρόταση εννοώ. Άστα να πάνε…Σε λίγο θα σου λένε δώσε 500 και κάτσε σε μια γωνιά να τον παίξεις κοιτώντας με που είμαι απίστευτο μουνι .
Ρε θα πέσει πειναααα
Πάντως βρίσκουν αβέρτα λακαμάδες που σκάνε 300+ για ένα γαμήσι… οπότε δυστυχώς ή ευτυχώς πείνα δε θα πέσει. Το σεξ πάντα θα πουλάει για όλα τα βαλάντια.
Herculas
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 27 Ιουλ 2007
- Κριτικές
- 20
- Like
- 1.695
- Πόντοι
- 8.225
Οπως κάνει κύκλους η αγορά έτσι κάνουν και τα λεφτά που ζητάνε τα κορίτσια , λογικό .Μου έχει τύχει… σαν πρόταση εννοώ. Άστα να πάνε…
Πάντως βρίσκουν αβέρτα λακαμάδες που σκάνε 300+ για ένα γαμήσι… οπότε δυστυχώς ή ευτυχώς πείνα δε θα πέσει. Το σεξ πάντα θα πουλάει για όλα τα βαλάντια.
Το πρόβλημα είναι ότι αυτές για να υποστηρίξουν το life style τους θέλουν όλο και περισσότερα .
Η αύξηση των αναγκών με τη φθορά του χρόνου είναι ανάλογα, πράγμα που τις φτάνει ή στο γάμο με τον μαλάκα που θα του κάτσει ο μουντζούρης ή στο να το δίνουν για ένα εικοσάρικο ή ακόμα και στο τρελάδικο , κόκες κλπ
Λίγες είναι οι σοβαρές που μαζευουν το χρήμα ή με το που βρουν τον μαλάκα τον καπαρώνουν .
Οι πολλές το παίζουν ελευθερες , ωραίες , με τα ταξίδια , τις τσάντες , τα τσαι μάτσα , το τικ τοκ , το influencing κλπ μέχρι που έρχεται η πούτσα και επειδή δεν είναι δερμάτινη δεν μπορούν να την διαχειριστούν .
Δεν το παίζω κριτής και σε μερικές από αυτές έχω προσπαθήσει να δώσω συμβουλές .
Προφανώς; απέτυχα παταγωδώς , μέχρι που μία μου είπε κιόλας αν ήθελα νταβαντζή θα έβαζα .
Αυτό το είπε το 2012 και το 2019 την πέτυχα "παρουσία" σε μαγαζί της παραλιακής , εκεί που άλλες εποχές θα ήθελε πρώτο τραπέζι και λουλουδοπόλεμο επιπέδου Πελοποννησιακού πολέμου .
swingerboy
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Μαρ 2019
- Like
- 1.499
- Πόντοι
- 206
Πολυ καλα τα ειπε ο φιλος απο πανω...
dem
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 23 Νοε 2005
- Κριτικές
- 15
- Like
- 6.961
- Πόντοι
- 8.345
Δεν θα πάθεις κάτι συγκεκριμένο, απλά να δίνεις τα πλήρη στοιχεία σου; Δεν ξέρω εγώ προτιμώ όσο μπορώ να μην δίνω.
δεν παθαινεις τπτ, σε ολα τα σαιτ βαζεις ψευτικα στοιχεια δλδ?
δεν ειναι και απαραιτητο κιολας
ΟΚ. Θα σας πω τη θεωρία μου μετά απο μικρή ενασχόλησή μου : Πιστεύω ότι το seeking όπως και το Viber dating, όπως και το FB dating βασίζονται στη database του Mamba.ru. Μοιάζουν τόσο πολύ! Verification μου ζητούσε απαραίτητα κάποιο προφίλ του mamba, πράγμα που δεν το κατόρθωσα, €1 για να δείς τα likes σου ή αλλιώς καμμιά 70 sweepes σε προφιλ.... μοιάζουν και τα 4 τόσο πολύ....
δεν εχουν καμια σχεση ολα αυτα τα σαιτ. το viber και το fb dating ειναι συμπληρωματικες υπηρεσιες και για αυτο το ενα εχει 9 ευρω τιμη και το αλλο ειναι δωρεαν. το mamba ειναι εντελως low budget dating site για ρωσσιδες κυριως ενω το seeking premium site για sugar babies.
στο μονο που μοιαζουν ειναι οτι ψαχνουμε γκομενες επι χροιμασι, αλλα αυτο το κανουν και σε ινσταγκραμ, facebook πολλοι. μονο στο linkedin δεν εχω δει να ρωτανε για γκομενες στο σαιτ
spyros1337
Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Αυγ 2022
- Like
- 144
- Πόντοι
- 1
δεν παθαινεις τπτ, σε ολα τα σαιτ βαζεις ψευτικα στοιχεια δλδ?
δεν ειναι και απαραιτητο κιολας
δεν εχουν καμια σχεση ολα αυτα τα σαιτ. το viber και το fb dating ειναι συμπληρωματικες υπηρεσιες και για αυτο το ενα εχει 9 ευρω τιμη και το αλλο ειναι δωρεαν. το mamba ειναι εντελως low budget dating site για ρωσσιδες κυριως ενω το seeking premium site για sugar babies.
στο μονο που μοιαζουν ειναι οτι ψαχνουμε γκομενες επι χροιμασι, αλλα αυτο το κανουν και σε ινσταγκραμ, facebook πολλοι. μονο στο linkedin δεν εχω δει να ρωτανε για γκομενες στο σαιτ
δεν θα συμφωνήσω με το ότι το κάνουν αυτό και σε ινσταγκραμ/facebook, εκεί ούτε κάν απαντάνε...
Kalathouria1215
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Νοε 2025
- Like
- 1.259
- Πόντοι
- 201
οχι πια εννοεις τοσες πολλες...πριν 5-6 χρονια μια χαρα ψαρευες κ πολυ ανετα αλλα το κακο στον ελληνα ειναι οτι δεν εχει μετρο,ετσι ξετιναξε γρηγορα τους κοντινους ψαροτοπους με αποτελεσμα τα καλα ψαρια να την κανουν για αλλα πιο βαθεια νερα...δεν θα συμφωνήσω με το ότι το κάνουν αυτό και σε ινσταγκραμ/facebook, εκεί ούτε κάν απαντάνε...
swingerboy
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Μαρ 2019
- Like
- 1.499
- Πόντοι
- 206
https://members.seeking.com/member/522f2330-2f1c-48a0-8cc3-8b426b6e2772 εχει κανεις αποψη εδω?κατι μου θυμιζει
Argy87
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Ιουν 2023
- Κριτικές
- 8
- Like
- 378
- Πόντοι
- 300
Εγώ έστειλα μνμ εδώ και μια βδομάδα και καμιά απόκρισηhttps://members.seeking.com/member/522f2330-2f1c-48a0-8cc3-8b426b6e2772 εχει κανεις αποψη εδω?κατι μου θυμιζει
dem
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 23 Νοε 2005
- Κριτικές
- 15
- Like
- 6.961
- Πόντοι
- 8.345
δεν θα συμφωνήσω με το ότι το κάνουν αυτό και σε ινσταγκραμ/facebook, εκεί ούτε κάν απαντάνε...
δεν μιλαω για τις κοπελες αλλα για τα μελη εδω και γενικα για τους αντρες
πολλες που ειναι της δουλειας απαντανε κανονικα, καποιες διαφημιζονται κιολας
Άλλα thread (ενδεχομένως σχετικά)
- Απαντήσεις
- 18
- Εμφανίσεις
- 2K
- Απαντήσεις
- 26
- Εμφανίσεις
- 5K
- Απαντήσεις