Νέα

Seeking.gr

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Fotis88
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 315K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Matthew James

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Μαρ 2021
Κριτικές
2
Like
824
Πόντοι
361
Και απαντάνε όλες αυτές στα μνμτ οι τζάμπα οι συνδρομές ??Δλδ θα μ απαντήσουν αν είναι μόνο για ραντεβού?Γτ εγώ στην πλεμπα ανήκω δεν είμαι κανένας λεφτάς για να με ρουφήξουν!!
Εντελώς φιλικά, άστο

• Like
Αντιδράσεις: cursed

Matthew James

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Μαρ 2021
Κριτικές
2
Like
824
Πόντοι
361
Γιατί να το αφήσω??? πληροφορίες θέλω να μάθω απλά!!
Φίλε μου καλά κάνεις και ζητάς πληροφορίες αλλά το seeking είναι για μεγάλα πορτοφόλια. Κατά δήλωση σου είσαι πλεμπαιος οπότε δεν είναι για εσένα. Όταν ένα ραντεβού κοστίζει €200++ συν το ξενοδοχείο συν κανένα ποτό/φαγητό πιο πριν, χωρίς καμία εξασφάλιση ότι αυτό που θα πάρεις μετά στο δωμάτιο θα είναι κάτι ιδιαίτερο, το καθιστά ακριβό σπορ για λίγους.

Εν κατακλείδι η πληροφορία που χρειάζεσαι είναι μην μπλέκεις

swingerboy

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Μαρ 2019
Like
1.499
Πόντοι
206
Aν εχεις δυνατο πορτοφολι αξιζει γιατι ειναι σιγουρος οτι θα μιλησεις με αρκετες και θα μαζεψεις τηλεφωνα και τελεγκραμ..Αν δεν εχεις τζαμπα θα δωσεις και τα 130 της συνδρομης.

The Lover

Μέλος
Εγγρ.
9 Οκτ 2005
Like
445
Πόντοι
36
..αφου καποιοι κατα την γνωμη σας λετε οτι αξιζει (εστω με χοντρο πορτοφολι) για πεστε ποσες καινουργιες κοπελιες εμφανιστηκαν τον τελευταιο μηνα-διμηνο (δεν μιλαω για τις ανακυκλωσιμες - που σβηνουν προφιλ και το ξαναφτιαχνουν για φαινονται καινουργιες????

dem

Ανώτερος
Εγγρ.
23 Νοε 2005
Κριτικές
15
Like
6.973
Πόντοι
8.345
..αφου καποιοι κατα την γνωμη σας λετε οτι αξιζει (εστω με χοντρο πορτοφολι) για πεστε ποσες καινουργιες κοπελιες εμφανιστηκαν τον τελευταιο μηνα-διμηνο (δεν μιλαω για τις ανακυκλωσιμες - που σβηνουν προφιλ και το ξαναφτιαχνουν για φαινονται καινουργιες????

Γιατί τελειωσαμε ολες τις υπαρχουσες για να χρειαζόμαστε καινουργιες σώνει και καλα? Οι πιο πολύ έχουν backlog αφου βλεπουν και κοπελες εκτος SA. Βαλές και τις φίλες των υπαρχόντων κοριτσιων που μπορεί να σου συστήσουνε.

Εν ολίγοις έχει κουράσει η κουβέντα για την συνδρομή, οποίος θέλει πληρώνει οποίος θέλει όχι, αν κάποιος τελειώσει όλες τις κοπέλες κόβει την συνδρομή, αν κάποιος ξεκινάει τώρα έχει καμποσες κοπέλες να γνωρίσει.

stefanD

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαρ 2006
Κριτικές
4
Like
21
Πόντοι
16
Ενώ ειχα κανονικά λογαριασμό πλέον μου ζητάει να κάνω verify με ταυτότητα η αν πάω να κάνω νέο λογαριασμό μου ζητάει verify με web camera. Σας το ζητάει και εσάς;

Ippokratis22

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Αυγ 2022
Κριτικές
2
Like
2.111
Πόντοι
486
Το Viber dating ,αξίζει ; Ζητάνε λεφτά για να δεις έστω κ 1 like που έκανε κάποια στο προφίλ σου

dem

Ανώτερος
Εγγρ.
23 Νοε 2005
Κριτικές
15
Like
6.973
Πόντοι
8.345
Το Viber dating ,αξίζει ; Ζητάνε λεφτά για να δεις έστω κ 1 like που έκανε κάποια στο προφίλ σου

Δεν έχει σχέση με το Seeking αυτο
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

είναι η marianna κ λες οτι είναι σκελετός;

Από που είναι προκύπτει ότι είναι η Μαριάννα? Φαντάζομαι λέτε αυτή που ήταν και εδώ και μας κερναγε φωτο

swingerboy

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Μαρ 2019
Like
1.499
Πόντοι
206
Μυστονια πετυχα γνωστη στο seeking..Να στειλω απευθειας στο κινητο της λετε?

The Lover

Μέλος
Εγγρ.
9 Οκτ 2005
Like
445
Πόντοι
36
Μυστονια πετυχα γνωστη στο seeking..Να στειλω απευθειας στο κινητο της λετε?
...λες και μας ειπες κατι κανουριο...
...Οποιος μεινει εκπληκτος γιαυτο ... κατι τρεχει με αυτον.....

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom