Νέα

Seeking.gr

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Fotis88
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 244K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
OP
OP
F

Fotis88

Μέλος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2019
Like
102
Πόντοι
0
Λοιπόν,συνάντηση με Pau.Αδιαφορο πρόσωπο,καλό σώμα,τρομερο φυσικό βυζι σε μέτριο μέγεθος.Ωραιο τυπακι και χαλαρή με τον χρόνο.Δεν θα κάνετε το πιο τρελό πηδημα που έχετε κάνει ποτέ αλλά θα νιώσετε ότι είσαστε με γκομενα που τσιμπήσατε έξω σε μαγαζί.

Εχει κανείς ινφο για το πιτσιρίκι την Νικολινα;

a.step

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Αυγ 2022
Κριτικές
9
Like
3.775
Πόντοι
736
Λοιπόν,συνάντηση με Pau.Αδιαφορο πρόσωπο,καλό σώμα,τρομερο φυσικό βυζι σε μέτριο μέγεθος.Ωραιο τυπακι και χαλαρή με τον χρόνο.Δεν θα κάνετε το πιο τρελό πηδημα που έχετε κάνει ποτέ αλλά θα νιώσετε ότι είσαστε με γκομενα που τσιμπήσατε έξω σε μαγαζί.

Τι έδωσες στην pau?

Kwstis1996

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιαν 2025
Like
11
Πόντοι
0

Επειδη εχω προφιλ στο seeking ποια ειναι η pau? μπορεις να αφησεις λινκ;

Hathor

Μέλος
Εγγρ.
6 Οκτ 2018
Κριτικές
1
Like
136
Πόντοι
1
Καλημερα...εγω παντως επαρχια που ειμαι...νομιζω πως βρισκω μονο φεικ προφιλ εδω κοντα...δεν πληρωσα συνδρομη ακομα βεβαια

Kritis4

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαΐ 2025
Κριτικές
1
Like
36
Πόντοι
0
Καλημερα...εγω παντως επαρχια που ειμαι...νομιζω πως βρισκω μονο φεικ προφιλ εδω κοντα...δεν πληρωσα συνδρομη ακομα βεβαια

Ναι ενω στην Αθηνα πηξαμε στο μουνι

VagArt12

Μέλος
Εγγρ.
28 Σεπ 2025
Like
18
Πόντοι
0
Καλά τα λέει ο giannis. Ψεύτικη φωτό δεν θα εγκριθει κατά πάσα πιθανότητα. Κάποια που έχει κλείσει εξαμηνο εκει, εχει κανει αρκετά ραντεβού για να μην θεωρείτε amateur κατά τη γνώμη μου. Φυσικά υπάρχουν και πολλές που είναι κανονικά επαγγελματίες.
Έχουν δικτυωθεί παντού για πελατεία..σε λίγο θα βγάζουν κ κράχτη στους δρόμους για περάστε για περάστε

socos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Μαρ 2011
Κριτικές
7
Like
3.357
Πόντοι
736

Ωραίος.
Χρόνος και κόστος; Τα παίρνει η Pau στόμα; Δίνει κώλο;

Kritis4

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαΐ 2025
Κριτικές
1
Like
36
Πόντοι
0
Ωραίος.
Χρόνος και κόστος; Τα παίρνει η Pau στόμα; Δίνει κώλο;
αρχικα να ξεκινησουμε απο το ποια ειναι αυτη η Pau; δε μου τη βγαζει πουθενα. μηπως ειναι καμια 40+ γιατι εχω φιλτρο ηλικιας

τωρα εχει κατι καινουρια πιτσιρικια που δεν απαντανε σε μηνυμα ουτε με ταμα, απορω τι τα εχουν τα προφιλ. μισουν τα φραγκα μαλλον

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom