ΔιεθνέςΑυτό είναι πραγματικά ελληνικό σάιτ η αντιγραφή κάποιου ξένου
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Seeking.gr
- Μέλος που άνοιξε το νήμα Fotis88
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 2K
- Εμφανίσεις 315K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
Blackbeard
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Ιουλ 2019
- Like
- 149
- Πόντοι
- 1
Όλες . Το πορτοφόλι σου θα δεις και θα κρίνεις.Είμαι καινούριος στο seeking 4 μέρες έχω κάνει συνδρομή έχω μιλήσει με αρκετές και χρειάζομαι λίγο βοήθεια..έχει δοκιμάσει κανείς κάποια από τα κορίτσια να μου πει αν άξιζε;;
Sexouliaris7
Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Απρ 2021
- Κριτικές
- 1
- Like
- 70
- Πόντοι
- 0
Το πορτοφόλι αντέχει απλά αν έχετε να προτείνετε κάτι δοκιμασμένοΌλες . Το πορτοφόλι σου θα δεις και θα κρίνεις.
Ξερει κανενας κατι για εδω? Ποια ειναι μηπως? Ας στειλει μηνυμα https://members.seeking.com/member/9de5b217-2023-4ccc-9ad3-d2df2a0b4b70
400 την ώρα την είχαν σε συντευξη στην Μύκονο ότι πήγε για ένα μήνα διακοπέςΞερει κανενας κατι για εδω? Ποια ειναι μηπως? Ας στειλει μηνυμα https://members.seeking.com/member/9de5b217-2023-4ccc-9ad3-d2df2a0b4b70
Εμένα πάντως μου ζήτησε σήμερα 500 να ξέρετε.Της είπα 300 και αρνήθηκε.Μαλλον έχει ζήτηση αυτή τη περίοδοειχε παει σε ενα τηλεπαιχνιδι, τερας ευφυιας. ειχε αρχισει να ζηταει 400 και τωρα εχει παει στα 300
ποιος διαολος πληρωνει 500 αυτες τις γκομενες με τετοιες μουρες. να πω οτι ηταν τιποτα super models. σοβαρευτειτεΕμένα πάντως μου ζήτησε σήμερα 500 να ξέρετε.Της είπα 300 και αρνήθηκε.Μαλλον έχει ζήτηση αυτή τη περίοδο
το μετρο πρεπει παντα να ειναι η εμφανιση. αν με 180 και 200 παιρνεις ανωτερη εμφανισιακα ρωσιδα απο γραφειο, απαγορευεται να σκαμαρουν αυτες τετοια ποσα
η αγορα θελει διορθωση επειγοντως, μακαρι μνημονια και 60% ανεργια
ισχύει, απλά με αυτές από Seeking μπορεί να σου βγει κάποιο αματούρι/φοιτήτρια, που είναι διαφορετική εμπειρία από τις ρωσίδες του γραφείουποιος διαολος πληρωνει 500 αυτες τις γκομενες με τετοιες μουρες. να πω οτι ηταν τιποτα super models. σοβαρευτειτε
το μετρο πρεπει παντα να ειναι η εμφανιση. αν με 180 και 200 παιρνεις ανωτερη εμφανισιακα ρωσιδα απο γραφειο, απαγορευεται να σκαμαρουν αυτες τετοια ποσα
Εγώ προσωπικά συμφωνώ ωστόσο ο καθένας τα λεφτά του τα ξοδεύει όπως θέλει και η κάθε μια προσπαθεί να πουλήσει όσο πιο ακριβά μπορεί.Ολα λογικά είναι!ποιος διαολος πληρωνει 500 αυτες τις γκομενες με τετοιες μουρες. να πω οτι ηταν τιποτα super models. σοβαρευτειτε
Μαζι σου ρε φιλε κι εγω εχω seeking να ψαχνω για τις καλες περιπτωσεις, αλλα ημουν ξεκαθαρος οτι μιλαω για τη συγκεκριμενη full time βιζιτα (και αλλες στην κατηγορια της), οπου η αγορα ειναι ξεκαθαρα ρυθμισμενη λαθος και θελει διορθωσηισχύει, απλά με αυτές από Seeking μπορεί να σου βγει κάποιο αματούρι/φοιτήτρια, που είναι διαφορετική εμπειρία από τις ρωσίδες του γραφείου
Γνώμη κάνεις για τις παρακάτω
Blackbeard
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Ιουλ 2019
- Like
- 149
- Πόντοι
- 1
Βάλε και άλλες για να ρωτήσειςΓνώμη κάνεις για τις παρακάτω
Ρε φίλε Warren ο φίλος παραπάνω έκανε το ίδιο πράγμα. Στο κάτω κάτω αυτός δεν είναι ο σκοπός του thread?Βάλε και άλλες για να ρωτήσεις
Blackbeard
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Ιουλ 2019
- Like
- 149
- Πόντοι
- 1
άλλο να ρωτας για ενα προφίλ και αλλο να περνεις ολα τα ενεργα προφιλ της Θεσσαλονίκης
Και στο κάτω κάτω κάνε λογαριασμό στο seeking και θα μάθεις.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Και στο κάτω κάτω κάνε λογαριασμό στο seeking και θα μάθεις.
Μέγας Παπατζής
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 10 Μαΐ 2024
- Κριτικές
- 1
- Like
- 34.041
- Πόντοι
- 5.956
εσυ βρε παλιο μαλακα με προφιλ εδω και εναν χρονο δεν εχεις γραψει ουτε τα ελαχιστα 5 μηνυματα ...ποσο μαλλον να βοηθησεις το νημα...Αμεσως μπηκες και μας εσπασες τα αρχιδια βαζοντας ολα τα προφιλ που βρηκες διαθεσιμα στην θεσσαλονικη...Α ΚΑΙ ΓΑΜΗΣΟΥ δεν θα σου πουμε τιποτα...Ρε φίλε Warren ο φίλος παραπάνω έκανε το ίδιο πράγμα. Στο κάτω κάτω αυτός δεν είναι ο σκοπός του thread?
Λοιπόν,συνάντηση με Pau.Αδιαφορο πρόσωπο,καλό σώμα,τρομερο φυσικό βυζι σε μέτριο μέγεθος.Ωραιο τυπακι και χαλαρή με τον χρόνο.Δεν θα κάνετε το πιο τρελό πηδημα που έχετε κάνει ποτέ αλλά θα νιώσετε ότι είσαστε με γκομενα που τσιμπήσατε έξω σε μαγαζί.
Εχει κανείς ινφο για το πιτσιρίκι την Νικολινα;
Τι έδωσες στην pau?Λοιπόν,συνάντηση με Pau.Αδιαφορο πρόσωπο,καλό σώμα,τρομερο φυσικό βυζι σε μέτριο μέγεθος.Ωραιο τυπακι και χαλαρή με τον χρόνο.Δεν θα κάνετε το πιο τρελό πηδημα που έχετε κάνει ποτέ αλλά θα νιώσετε ότι είσαστε με γκομενα που τσιμπήσατε έξω σε μαγαζί.
Kwstis1996
Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Ιαν 2025
- Like
- 11
- Πόντοι
- 0
Επειδη εχω προφιλ στο seeking ποια ειναι η pau? μπορεις να αφησεις λινκ;Λοιπόν,συνάντηση με Pau.Αδιαφορο πρόσωπο,καλό σώμα,τρομερο φυσικό βυζι σε μέτριο μέγεθος.Ωραιο τυπακι και χαλαρή με τον χρόνο.Δεν θα κάνετε το πιο τρελό πηδημα που έχετε κάνει ποτέ αλλά θα νιώσετε ότι είσαστε με γκομενα που τσιμπήσατε έξω σε μαγαζί.
Καλημερα...εγω παντως επαρχια που ειμαι...νομιζω πως βρισκω μονο φεικ προφιλ εδω κοντα...δεν πληρωσα συνδρομη ακομα βεβαια
Ναι ενω στην Αθηνα πηξαμε στο μουνι
Άλλα thread (ενδεχομένως σχετικά)
- Απαντήσεις
- 18
- Εμφανίσεις
- 2K
- Απαντήσεις
- 26
- Εμφανίσεις
- 5K
- Απαντήσεις
- 348