Νέα

Seeking.gr

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Fotis88
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 315K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Blackbeard

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2019
Like
149
Πόντοι
1

Ilovecg

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Μαΐ 2023
Κριτικές
13
Like
787
Πόντοι
311
OP
OP
F

Fotis88

Μέλος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2019
Like
114
Πόντοι
0
ειχε παει σε ενα τηλεπαιχνιδι, τερας ευφυιας. ειχε αρχισει να ζηταει 400 και τωρα εχει παει στα 300
Εμένα πάντως μου ζήτησε σήμερα 500 να ξέρετε.Της είπα 300 και αρνήθηκε.Μαλλον έχει ζήτηση αυτή τη περίοδο

Kritis4

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαΐ 2025
Κριτικές
2
Like
147
Πόντοι
0
Εμένα πάντως μου ζήτησε σήμερα 500 να ξέρετε.Της είπα 300 και αρνήθηκε.Μαλλον έχει ζήτηση αυτή τη περίοδο
ποιος διαολος πληρωνει 500 αυτες τις γκομενες με τετοιες μουρες. να πω οτι ηταν τιποτα super models. σοβαρευτειτε
το μετρο πρεπει παντα να ειναι η εμφανιση. αν με 180 και 200 παιρνεις ανωτερη εμφανισιακα ρωσιδα απο γραφειο, απαγορευεται να σκαμαρουν αυτες τετοια ποσα
η αγορα θελει διορθωση επειγοντως, μακαρι μνημονια και 60% ανεργια

lombo721

Μέλος
Εγγρ.
15 Σεπ 2025
Κριτικές
2
Like
134
Πόντοι
0
ποιος διαολος πληρωνει 500 αυτες τις γκομενες με τετοιες μουρες. να πω οτι ηταν τιποτα super models. σοβαρευτειτε
το μετρο πρεπει παντα να ειναι η εμφανιση. αν με 180 και 200 παιρνεις ανωτερη εμφανισιακα ρωσιδα απο γραφειο, απαγορευεται να σκαμαρουν αυτες τετοια ποσα
ισχύει, απλά με αυτές από Seeking μπορεί να σου βγει κάποιο αματούρι/φοιτήτρια, που είναι διαφορετική εμπειρία από τις ρωσίδες του γραφείου

OP
OP
F

Fotis88

Μέλος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2019
Like
114
Πόντοι
0
Εγώ προσωπικά συμφωνώ ωστόσο ο καθένας τα λεφτά του τα ξοδεύει όπως θέλει και η κάθε μια προσπαθεί να πουλήσει όσο πιο ακριβά μπορεί.Ολα λογικά είναι!

Kritis4

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαΐ 2025
Κριτικές
2
Like
147
Πόντοι
0
ισχύει, απλά με αυτές από Seeking μπορεί να σου βγει κάποιο αματούρι/φοιτήτρια, που είναι διαφορετική εμπειρία από τις ρωσίδες του γραφείου
Μαζι σου ρε φιλε κι εγω εχω seeking να ψαχνω για τις καλες περιπτωσεις, αλλα ημουν ξεκαθαρος οτι μιλαω για τη συγκεκριμενη full time βιζιτα (και αλλες στην κατηγορια της), οπου η αγορα ειναι ξεκαθαρα ρυθμισμενη λαθος και θελει διορθωση

Blackbeard

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2019
Like
149
Πόντοι
1
άλλο να ρωτας για ενα προφίλ και αλλο να περνεις ολα τα ενεργα προφιλ της Θεσσαλονίκης
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Και στο κάτω κάτω κάνε λογαριασμό στο seeking και θα μάθεις.

Μέγας Παπατζής

Ανώτερος
Εγγρ.
10 Μαΐ 2024
Κριτικές
1
Like
34.041
Πόντοι
5.956
Ρε φίλε Warren ο φίλος παραπάνω έκανε το ίδιο πράγμα. Στο κάτω κάτω αυτός δεν είναι ο σκοπός του thread?
εσυ βρε παλιο μαλακα με προφιλ εδω και εναν χρονο δεν εχεις γραψει ουτε τα ελαχιστα 5 μηνυματα ...ποσο μαλλον να βοηθησεις το νημα...Αμεσως μπηκες και μας εσπασες τα αρχιδια βαζοντας ολα τα προφιλ που βρηκες διαθεσιμα στην θεσσαλονικη...Α ΚΑΙ ΓΑΜΗΣΟΥ δεν θα σου πουμε τιποτα...

OP
OP
F

Fotis88

Μέλος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2019
Like
114
Πόντοι
0
Λοιπόν,συνάντηση με Pau.Αδιαφορο πρόσωπο,καλό σώμα,τρομερο φυσικό βυζι σε μέτριο μέγεθος.Ωραιο τυπακι και χαλαρή με τον χρόνο.Δεν θα κάνετε το πιο τρελό πηδημα που έχετε κάνει ποτέ αλλά θα νιώσετε ότι είσαστε με γκομενα που τσιμπήσατε έξω σε μαγαζί.

Εχει κανείς ινφο για το πιτσιρίκι την Νικολινα;

a.step

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Αυγ 2022
Κριτικές
9
Like
4.050
Πόντοι
736
Λοιπόν,συνάντηση με Pau.Αδιαφορο πρόσωπο,καλό σώμα,τρομερο φυσικό βυζι σε μέτριο μέγεθος.Ωραιο τυπακι και χαλαρή με τον χρόνο.Δεν θα κάνετε το πιο τρελό πηδημα που έχετε κάνει ποτέ αλλά θα νιώσετε ότι είσαστε με γκομενα που τσιμπήσατε έξω σε μαγαζί.

Τι έδωσες στην pau?

Kwstis1996

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιαν 2025
Like
11
Πόντοι
0

Επειδη εχω προφιλ στο seeking ποια ειναι η pau? μπορεις να αφησεις λινκ;

Hathor

Μέλος
Εγγρ.
6 Οκτ 2018
Κριτικές
1
Like
214
Πόντοι
1
Καλημερα...εγω παντως επαρχια που ειμαι...νομιζω πως βρισκω μονο φεικ προφιλ εδω κοντα...δεν πληρωσα συνδρομη ακομα βεβαια

Kritis4

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαΐ 2025
Κριτικές
2
Like
147
Πόντοι
0
Καλημερα...εγω παντως επαρχια που ειμαι...νομιζω πως βρισκω μονο φεικ προφιλ εδω κοντα...δεν πληρωσα συνδρομη ακομα βεβαια

Ναι ενω στην Αθηνα πηξαμε στο μουνι

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom