filos78
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 1 Οκτ 2005
- Κριτικές
- 11
- Like
- 2.479
- Πόντοι
- 6.495
Τόσο χάλια είναι;Καλύτερα
Τόσο χάλια είναι;Καλύτερα
Στέλνεις και απαντάει. Κάνει ραντεβού αλλά με αρκετά υψηλό κασε .Ξερουμε κατι για εδω μου φαινεται εχει νημα κανω λαθος?
Δηλαδη τιμουλα ανω των 300Στέλνεις και απαντάει. Κάνει ραντεβού αλλά με αρκετά υψηλό κασε .
ΝαιΔηλαδη τιμουλα ανω των 300
Ναι!Τόσο χάλια είναι;
Κρίμα, φαίνεται γλυκιά κοπέλα…
ΝαιΕχει δοκιμασει κανεις Stacey απο Θεσσαλονικη;
πως ηταν η εμπειρια; αξιζει;
Το πρόβλημα του seeking είστε εσείς, δλδ τα μέλη του μπου που μπήκαν μέσα και το έκαναν bou.com.
Το seeking κύριοι δεν (θα έπρεπε να) είναι βίζιτα μιας ώρας.
Είναι sugardaddyliki, ήτοι μεσο (λίγες μέρες) ή μακρο (μεγάλα διαστήματα μηνών) πρόθεσμη πληρωμή ή "πληρωμή" (υπάρχουν διάφοροι τρόποι) νεαρών κοριτσιών για παρέα, εξόδους, ταξίδια κι όλα τα υπόλοιπα. Κατόπιν "διαπραγμάτευσης".
Με δυο λόγια είναι ακριβότατο σπορ για λίγους.
Ακριβότατο γιατί θα πρέπει να σκας αρκετά σε μηνιαία βάση (έξοδοι, δώρα, μετρητά, άλλες παροχές) συνεχώς, φτηνά βέβαια αν το συγκρίνεις με την ώρα που πληρώνεις τα κολ γκιρλ.
Γιατί 1000, 1500 ή 2 και 3κ το μήνα - κάθε μήνα - μπορεί να είναι πολλά σε απόλυτο νούμερο, αλλά ειναι λίγα όταν περνάς με την κοπέλα 100 και βάλε ώρες, δλδ 4+ μέρες.
Κι επειδή κάποιοι (πολλοί) θα πουν άλλο "περνάς" κι άλλο γαμάς, ΞΑΝΑΛΕΩ ότι γι αυτό ακριβώς ΚΑΝΑΤΕ το seeking...bourdela.
Συνεπώς καλά κάνουν και σας ζητάνε 500 την ώρα.
Το 2017 έβρισκες σκανδιναυες κοπελίτσες σαν τα κρύα τα νερά που έρχονταν ελλάδα 4-5ήμερο με 2κ και εισιτηρια/διαμονή.
Και πολλές ντόπιες επίσης...
ΚΑΛΑ ΜΠΑΝΙΑ
Ήμουν ενεργός 14-17, πρώτα γραφτηκα εκεί και μετα στο σάη...δεν ισχυει αυτο γιατι και οι ξενες που ερχονται ελλαδα ψαχνουν ppm στο μεγαλυτερο ποσοστο τους
και δεν μιλαμε για αυτες που ειναι σε γραφεια, αλλα για κανονικες τουριστριες
παντου ετσι ειναι το seeking
και ακομα βρισκεις σκανδιναυες να ερθουν με 1-2k, αρκει να θες να το κανεις
Εν μερει ισχυει , τωρα 90% των ελληνιδων σου λενε παμε τελεγραμ, και σου λενε με την ωρα, οι περισσοτερες ουτε καν ppm, τουλαχιστον αυτο ειδα και εριχνα ακυρο.δεν ισχυει αυτο γιατι και οι ξενες που ερχονται ελλαδα ψαχνουν ppm στο μεγαλυτερο ποσοστο τους
και δεν μιλαμε για αυτες που ειναι σε γραφεια, αλλα για κανονικες τουριστριες
παντου ετσι ειναι το seeking
και ακομα βρισκεις σκανδιναυες να ερθουν με 1-2k, αρκει να θες να το κανεις
Ήμουν ενεργός 14-17, πρώτα γραφτηκα εκεί και μετα στο σάη...
Τότε η αναλογια ήταν 1:1 περίπου. Τώρα είναι 100:1.
Εν μερει ισχυει , τωρα 90% των ελληνιδων σου λενε παμε τελεγραμ, και σου λενε με την ωρα, οι περισσοτερες ουτε καν ppm, τουλαχιστον αυτο ειδα και εριχνα ακυρο.
Απο ξενες, εξαρταται , αν μενουν μονιμα εδω , τοτε παιζει καπως πιο normal , η εστω ενα ποτο και μετα ppm.
Δεν ειναι μονο το ppm.δεν αμφιβαλω για αυτο, απλα δεν νομιζω οτι φταινε τα μελη του μπου που πηγαν εκει που το σαιτ εχει γινει κατεξοχην ppm, γιατι και οι ppm ψαχνουν
οσες λενε με την ωρα τρωνε ακυρο, εμενα ολα μου τα ραντεβου ηταν απο 200-350 και για 2-3 ωρες.
για τουριστριες λεω περαστικες απο την ελλαδα, μεξικανη, ισλανδη, τουρκαλα που κανουν ppm οσο ειναι εδω. ολες 250/2 btw
αυτες προφανως δεν τις καναμε εμεις ppmτζουδες.
Για πείτε μου ρε μύστες για το σάιτ ο μόνος τρόπος να στείλεις μύνημα η να δεις μύνημα. Είναι να έχεις πληρώσει τα ακραι λεφτά που ζητάνε?