sextrakian
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Αυγ 2015
- Κριτικές
- 8
- Like
- 846
- Πόντοι
- 361
Να σου πω την αλήθεια δεν περίμενα κάτι λιγότερο400 ευρώ μου πε..400ες μουτζες μπορεί!
Να σου πω την αλήθεια δεν περίμενα κάτι λιγότερο400 ευρώ μου πε..400ες μουτζες μπορεί!
Ελσα τελειωσαν τα λεφτα του ονλι;;;https://members.seeking.com/member/6f18d6ac-5caf-418a-9a9a-7f33c0a1af49 Η γνωστη ελσα εκανε εμφανιση
https://members.seeking.com/member/ebc54ee5-3e38-4d2c-b916-fe254c3f5813 θεσσαλονικια η οποια αβαφτη δεν αναγνωριζεται....
οχι τιποτα...ξερω οτι δεν βλεπετε απο κοντα...οχι απλα διαφορετικη...ΔΕΝ ΒΛΕΠΕΤΑΙ....Ελσα τελειωσαν τα λεφτα του ονλι;;;
Στην δευτερη εχεις μιλήσει/βρεθει;;
Παντως η ελσα κανει τις καλυτερες πιπες!Ελσα τελειωσαν τα λεφτα του ονλι;;;
Στην δευτερη εχεις μιλήσει/βρεθει;;
Πιπες καλές κάνει, συναντήσεις δεν ξέρω αν κάνει ή αν εχει μπει να σκαμάρει κόσμο γιατι ζητάει iris προκαταβολές κτλ....Παντως η ελσα κανει τις καλυτερες πιπες!
αυτο αυτο ! ΜΑΓΚΕΣ ΠΡΟΣΟΧΗ! Ειναι κινουμενη απατη η συγκεκριμενη....ουτε υλικο ουτε υπηρεσιες απο κοντα κανει...ΤΡΩΕΙ ΛΕΦΤΑ ΚΑΙ ΕΞΑΦΑΝΙΖΕΤΑΙ!Πιπες καλές κάνει, συναντήσεις δεν ξέρω αν κάνει ή αν εχει μπει να σκαμάρει κόσμο γιατι ζητάει iris προκαταβολές κτλ....
Ξεκάθαρα. Θεωρω δεδομενο οτι κανένας νοήμων ανθρωπος δεν θα δωσει προκαταβολες και ΙΡΙΣ κτλ.αυτο αυτο ! ΜΑΓΚΕΣ ΠΡΟΣΟΧΗ! Ειναι κινουμενη απατη η συγκεκριμενη....ουτε υλικο ουτε υπηρεσιες απο κοντα κανει...ΤΡΩΕΙ ΛΕΦΤΑ ΚΑΙ ΕΞΑΦΑΝΙΖΕΤΑΙ!
αντί να κάνει προφίλ στο μπου, πήγε και έκανε αραβοσικινγκ η άλλη![]()
Ρεβέκκα Παλαιολόγου: H Ελληνίδα πίσω από την εφαρμογή γνωριμιών στο νυφοπάζαρο του Ντουμπάι
Μια Ελληνίδα επιχειρεί να αλλάξει τον τρόπο γνωριμιών στο Ντουμπάι με μια εφαρμογή που βασίζεται στο κέρασμα ποτού, σε μια πόλη όπου τα άτυπα «νυφοπάζαρα» κυριαρχούνwww.protothema.gr

Σβήσε τα 200 και 250, τα 300 είναι πλέον το μίνιμουμΕιναι τρελα αυτα που ζητανε...Πραγματικα δεν ξερω αν εχει νοημα να ασχολουμαστε με την συγκεκριμενη εφαρμογη....200,250,300,400 δωρακια, ακριβα εστιατορια...Και να βλεπεις και βιζιτες αναμεσα τους ή 45αρες και να σου λενε δεν ξερω αν ειναι οκ τα 200 ευρω...
δεν εχω βρει σχεδον ποτε ψευτικο προφιλΈκανα προφιλ στο seeking και ζητούσε καρτα για να συνομιλησω και έβγαζε κατι προφιλ που έκαναν καρα μπαμ ότι είναι ψεύτικα.... βρε ουστ, την διαγραφω την εφαρμογή και στο καλό