Stories
Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
Μα αυτό σου λέω. Θα σταματήσουν τα 500 και θα αρχίσουν τα 1000. Τον άλλον τον είπαν τσίπη που δεν έδωσε 700 για μια ώραΑργεί αυτή η μέρα ακόμα.
Μόλις μου ζήτησαν 500€ για ντίνερ και βλέπουμε.
Για πεςΤην ανθυποσελεμπριτι βασιλισσα του σκουιρτινγ ακόμα δεν την ανακαλυψατε γατακια μου?
Μα όλες στο seeking ανθυποσελεμπροτις είναι. Ινφλουενσερς και δεν ξέρω τι άλλο. Για αυτό ζητάνε κατοστάρες για να βγουν για ένα ποτό με ένας τους ανώνυμους κοινούς θνητούς. Και δεν τους τα δίνεται αυτά τα κατοσταρικάκια. ΤσίπιδεςΤην ανθυποσελεμπριτι βασιλισσα του σκουιρτινγ ακόμα δεν την ανακαλυψατε γατακια μου?
Δεν νομιζω να μπορείς να τισ δειs αυτες που λες στο youtube και στα reality....................Μα όλες στο seeking ανθυποσελεμπροτις είναι. Ινφλουενσερς και δεν ξέρω τι άλλο. Για αυτό ζητάνε κατοστάρες για να βγουν για ένα ποτό με ένας τους ανώνυμους κοινούς θνητούς. Και δεν τους τα δίνεται αυτά τα κατοσταρικάκια. Τσίπιδες
Δεν φτάνει που θα φάνε...Αργεί αυτή η μέρα ακόμα.
Μόλις μου ζήτησαν 500€ για ντίνερ και βλέπουμε.
Μα όλες στο seeking ανθυποσελεμπροτις είναι. Ινφλουενσερς και δεν ξέρω τι άλλο. Για αυτό ζητάνε κατοστάρες για να βγουν για ένα ποτό με ένας τους ανώνυμους κοινούς θνητούς. Και δεν τους τα δίνεται αυτά τα κατοσταρικάκια. Τσίπιδες
Ε δεν έχει και τα άπειρα μέλη το seeking. Νέα μέλη μπαίνουν 2 -3 την βδομάδα και αν. Και κάποια μπαίνουν και δεν ξαναμπαίνουν. Έχει καταντήσει να μιλάμε για τις ίδιες και τις ίδιες. Και μιλάω για αυτές που είναι μόνιμα Αθήνα όχι για τις ξένες που έρχονται και φεύγουν. Εκεί ναι μπορείς να βρεις διάφορα.Είσαι σίγουρος; Δεν είναι όλες έτσι απλά θέλει ψάξιμο.
Ο κανόνας ζήτησης προσφοράς ισχύει παντού και πάντα. Γιατί το seeking έχει ψηλές τιμές ;Μάγκες μου εγώ το seeking θα το χαρακτηρίσω κάτι αντίστοιχο με τις τιμές στις ξαπλώστρες στην Ελλάδα.Καποιοι έχουν κ τα δίνουν κάτι πόσα τύπου 50-60-70 € για να κάθονται πρώτη κ δεύτερη σειρά.Μπορεις όμως να πας κ δίπλα με την ομπρέλα σου κ να επιλέξεις να μη τους τα δώσεις.Η νοοτροπία είναι το θέμα κ ο ΠΕΛΑΤΗΣ γιατί ο πελάτης δίνει τα λεφτά.Αμα αρχίσουν οι περισσότεροι μαζί κ αυτοί που τα έχουν να μη τα δώσουν γιατί 1)πληρώνεις υπεραξία κ 2) υποτιμούν τη νοημοσύνη μας θα αναγκαστούν κάποια στιγμή να κατεβάσουν τις τιμές κ να αλλάξουν τη νοοτροπία τους.
Γνώμη μου πάντα κ κάθε αντίθετη άποψη δεκτή!
Το κακό είναι ότι βρίσκουν (πιρφόρους) και τα κάνουν... Ειδικά στο συγκεκριμένο site.
Αν δεν βρεθώ μαζί σου, θα βρεθώ με την επόμενη.
Χιλιοπαιγμενη κασέτα το ξέρω, αλλά τη δύναμη σε τέτοιες καταστάσεις, την έχει αυτός που κρατάει το χρήμα και όχι το μουνι.