Νέα

Seeking.gr

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Fotis88
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 316K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

socos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Μαρ 2011
Κριτικές
7
Like
3.430
Πόντοι
736
Αργεί αυτή η μέρα ακόμα.
Μόλις μου ζήτησαν 500€ για ντίνερ και βλέπουμε.

Poli_Asxetos

Μέλος
Εγγρ.
27 Μαρ 2024
Like
549
Πόντοι
81
Αργεί αυτή η μέρα ακόμα.
Μόλις μου ζήτησαν 500€ για ντίνερ και βλέπουμε.
Μα αυτό σου λέω. Θα σταματήσουν τα 500 και θα αρχίσουν τα 1000. Τον άλλον τον είπαν τσίπη που δεν έδωσε 700 για μια ώρα

• Like
Αντιδράσεις: socos

srek7

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
25 Αυγ 2008
Κριτικές
82
Like
23.950
Πόντοι
26.235
Την ανθυποσελεμπριτι βασιλισσα του σκουιρτινγ ακόμα δεν την ανακαλυψατε γατακια μου?

Poli_Asxetos

Μέλος
Εγγρ.
27 Μαρ 2024
Like
549
Πόντοι
81
Την ανθυποσελεμπριτι βασιλισσα του σκουιρτινγ ακόμα δεν την ανακαλυψατε γατακια μου?
Μα όλες στο seeking ανθυποσελεμπροτις είναι. Ινφλουενσερς και δεν ξέρω τι άλλο. Για αυτό ζητάνε κατοστάρες για να βγουν για ένα ποτό με ένας τους ανώνυμους κοινούς θνητούς. Και δεν τους τα δίνεται αυτά τα κατοσταρικάκια. Τσίπιδες

srek7

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
25 Αυγ 2008
Κριτικές
82
Like
23.950
Πόντοι
26.235
Μα όλες στο seeking ανθυποσελεμπροτις είναι. Ινφλουενσερς και δεν ξέρω τι άλλο. Για αυτό ζητάνε κατοστάρες για να βγουν για ένα ποτό με ένας τους ανώνυμους κοινούς θνητούς. Και δεν τους τα δίνεται αυτά τα κατοσταρικάκια. Τσίπιδες
Δεν νομιζω να μπορείς να τισ δειs αυτες που λες στο youtube και στα reality....................

Poli_Asxetos

Μέλος
Εγγρ.
27 Μαρ 2024
Like
549
Πόντοι
81
Καλά. Κάποιες υπάρχουν και εκεί αλλά οι περισσότερες είναι ιγκογνιτο διάσημες (στο μυαλό τους)

• Like
Αντιδράσεις: srek7

mkp2

Μέλος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2021
Like
99
Πόντοι
0
Για μένα δεν υπάρχει τπτ πιο ντεκαβλε από την αγένεια και την έπαρση.
Η κάθε κοπέλα μπορεί να ζητάει ότι θέλει.
Το αν τα αξίζει και αν θα τα πάρει είναι άλλη κουβέντα.
Το τραγικό είναι πως δεν καταλαβαίνουν πως είναι σε μια σελίδα τύπου market place και νομίζουν πως άνοιξαν δικό τους μαγαζί γωνία Κολωνάκι. Αν δεν βρεθώ μαζί σου θα βρεθώ με την επόμενη.
Χιλιοπαιγμενη κασέτα το ξέρω, αλλά τη δύναμη σε τέτοιες καταστάσεις την έχει αυτός που κρατάει το χρήμα και όχι το μουνι.

BigMountain

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
22 Οκτ 2022
Κριτικές
158
Like
50.341
Πόντοι
36.248

Είσαι σίγουρος; Δεν είναι όλες έτσι απλά θέλει ψάξιμο.

Poli_Asxetos

Μέλος
Εγγρ.
27 Μαρ 2024
Like
549
Πόντοι
81
Είσαι σίγουρος; Δεν είναι όλες έτσι απλά θέλει ψάξιμο.
Ε δεν έχει και τα άπειρα μέλη το seeking. Νέα μέλη μπαίνουν 2 -3 την βδομάδα και αν. Και κάποια μπαίνουν και δεν ξαναμπαίνουν. Έχει καταντήσει να μιλάμε για τις ίδιες και τις ίδιες. Και μιλάω για αυτές που είναι μόνιμα Αθήνα όχι για τις ξένες που έρχονται και φεύγουν. Εκεί ναι μπορείς να βρεις διάφορα.

Koprogatos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2021
Like
1.604
Πόντοι
201
Μάγκες μου εγώ το seeking θα το χαρακτηρίσω κάτι αντίστοιχο με τις τιμές στις ξαπλώστρες στην Ελλάδα.Καποιοι έχουν κ τα δίνουν κάτι πόσα τύπου 50-60-70 € για να κάθονται πρώτη κ δεύτερη σειρά.Μπορεις όμως να πας κ δίπλα με την ομπρέλα σου κ να επιλέξεις να μη τους τα δώσεις.Η νοοτροπία είναι το θέμα κ ο ΠΕΛΑΤΗΣ γιατί ο πελάτης δίνει τα λεφτά.Αμα αρχίσουν οι περισσότεροι μαζί κ αυτοί που τα έχουν να μη τα δώσουν γιατί 1)πληρώνεις υπεραξία κ 2) υποτιμούν τη νοημοσύνη μας θα αναγκαστούν κάποια στιγμή να κατεβάσουν τις τιμές κ να αλλάξουν τη νοοτροπία τους.
Γνώμη μου πάντα κ κάθε αντίθετη άποψη δεκτή!

Poli_Asxetos

Μέλος
Εγγρ.
27 Μαρ 2024
Like
549
Πόντοι
81
Μάγκες μου εγώ το seeking θα το χαρακτηρίσω κάτι αντίστοιχο με τις τιμές στις ξαπλώστρες στην Ελλάδα.Καποιοι έχουν κ τα δίνουν κάτι πόσα τύπου 50-60-70 € για να κάθονται πρώτη κ δεύτερη σειρά.Μπορεις όμως να πας κ δίπλα με την ομπρέλα σου κ να επιλέξεις να μη τους τα δώσεις.Η νοοτροπία είναι το θέμα κ ο ΠΕΛΑΤΗΣ γιατί ο πελάτης δίνει τα λεφτά.Αμα αρχίσουν οι περισσότεροι μαζί κ αυτοί που τα έχουν να μη τα δώσουν γιατί 1)πληρώνεις υπεραξία κ 2) υποτιμούν τη νοημοσύνη μας θα αναγκαστούν κάποια στιγμή να κατεβάσουν τις τιμές κ να αλλάξουν τη νοοτροπία τους.
Γνώμη μου πάντα κ κάθε αντίθετη άποψη δεκτή!
Ο κανόνας ζήτησης προσφοράς ισχύει παντού και πάντα. Γιατί το seeking έχει ψηλές τιμές ;
1. Γιατί δεν απευθύνεται μόνο σε Έλληνες. Για τους ξένους τα 500 ευρώ δεν είναι σχεδόν βασικός μισθός όπως στην Ελλάδα
2. Γιατί υπάρχουν άνθρωποι που φοβούνται να πάρουν από αγγελία ή από γραφείο και νομίζουν ότι στο seeking υπάρχουν πραγματικά κοπέλες άσχετες με επαγγελματική βίζιτα. (Ναι υπάρχουν και αυτοί που πιστεύουν τα πάντα. Δεν ξέρουν όλοι το μπου ούτε όλοι ασχολούνται συστηματικά με το σπορ)
3. Καμία από αυτές που έχουν seeking δεν ψαρεύει μόνο από εκεί. Έχουν εναλλακτικές λύσεις και όχι όλες στις ίδιες τιμές.

Herculas

Ανώτερος
Εγγρ.
27 Ιουλ 2007
Κριτικές
20
Like
1.697
Πόντοι
8.225
Σπάνια φρούτα οι ερασιτέχνες τουλάχιστον από Ελλάδα .
Εξω κάτι καμμένες από Ιταλία και τύπισσες από Κίεβο που ζητάνε νεφρά .
Επίσης πολύ κλάψα μπας και τσιμπήσουν κανά ψιλό να βγάλουν και καλά διαβατήριο .
Πλάκα έχουν

AlexEasyRider

Μέγας
Εγγρ.
3 Ιαν 2016
Κριτικές
12
Like
16.991
Πόντοι
4.546
Το κακό είναι ότι βρίσκουν (πιρφόρους) και τα κάνουν... Ειδικά στο συγκεκριμένο site.

Από πυρφοροαγαπουληδες άλλο τίποτα.

Που να δεις εδώ σε 2-3 νήματα τι γίνεται...

• Χαχα
Αντιδράσεις: Odin_

AlexEasyRider

Μέγας
Εγγρ.
3 Ιαν 2016
Κριτικές
12
Like
16.991
Πόντοι
4.546
Αν δεν βρεθώ μαζί σου, θα βρεθώ με την επόμενη.
Χιλιοπαιγμενη κασέτα το ξέρω, αλλά τη δύναμη σε τέτοιες καταστάσεις, την έχει αυτός που κρατάει το χρήμα και όχι το μουνι.

Παλιά ήταν έτσι ακριβώς.
Σήμερα ουκ ολίγες ανεξάρτητες, έχουν τον κύκλο τους (στενό αλλά και πιο ευρύτερο) και μια χαρά βγάζουν τα λεφτά που θέλουν.

Ενίοτε μπαίνουν και σε κανένα Μπου, προσθέτουν νέους πελάτες, στους 1-2-3 κύκλους που έχουν, μιας και πάντα υπάρχουν και οι αποχωρήσεις, για πληθώρα λόγων οι τελευταίες.

Οπότε και στην μουναρα τους, το δουλεύουν έτσι και χέστηκαν για όλα τα υπόλοιπα.

The1

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2019
Κριτικές
17
Like
5.885
Πόντοι
2.046
Μάγκες ... θυμάμαι στο Budha Bar στο Κίεβο εποχές 2010

Οι Ουκρανιδες μου ζητάγαν 600 EUR για όλο το βράδυ ...
προφανώς ήξεραν ότι στο bar έρχονται ξένοι και εψαχναν για μαλακές...

Ο παλιός όμως ήξερε ότι πιο κάτω στο Carabean τις επερνες με 150 EUR ..

Το μουνι πάντα θα ψάχνει για μαλακές... μην τσιμπάτε...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom