Νέα

Σχολιασμός ημερησίων ενημερώσεων

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 8K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 14 άτομα (1 μέλη και 13 επισκέπτες)

mitsosaliferis5

Ανώτερος
Εγγρ.
23 Μαρ 2025
Κριτικές
60
Like
6.228
Πόντοι
7.621
Εγγρ.
27 Μαΐ 2024
Κριτικές
267
Like
77.045
Πόντοι
43.828

Dsar263

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
11 Αυγ 2021
Κριτικές
144
Like
26.645
Πόντοι
26.386
Μετάξι δεν έχει τόσο βρώμικα δωματια, μην κάθομαι και γράφω τωρα. Απλά όντως υπάρχουν μπουρδέλα κάπου ένα 30% 40% που ναι όντως βρώμικα και πέρνει η μπάλα όλα μετά. Έχει μπουρδέλα με δωμάτια πολύ καλύτερα και από Φυλής. Λίγα μεν μα έχει!
Ειδικα στο Κολωνου 47 οροφος ειναι λες και εισαι σε σουιτα...Σαλοναρα μεγαλη, δωματια ευρυχωρα με ωραια διακοσμηση

Εγγρ.
27 Μαΐ 2024
Κριτικές
267
Like
77.045
Πόντοι
43.828
Φιλιππίδου 11Β μια Εύα καρέ σοβιετ προμιλφ μετρίου αναστήματος με ωραίο γεμάτο σώμα και ωραίο βυζομπαλο έχει πάρει κανείς;
Λογικά αυτή είναι...

Εγγρ.
8 Δεκ 2025
Κριτικές
22
Like
8.656
Πόντοι
2.046
Φαινοταν πολυ κουρασμενη και η γρια δεν την αφηνε να παρει ανασα της φωναζε να μπαινει πιο γρηγορα στα δωματια καθε φορα, τα ακουγα.Οπως ηταν φυσικο κοιμοταν με ανοιχτα ματια και φυσικα δε μπορουσα να λειτουργησω ετσι
Καλημέρα Μύστες!

Save Pamela I31!!!

Φαίνεται στο ύφος της ότι έχει κάει εδώ και 3 εβδομάδες το κοριτσάκι.
Γάμησε τα.
Αν την ξαναδούμε, γραφτε μου...
Την κάθε Πάμελα που της ξηγουνται έτσι...

Τελευταία τροποποίηση:

968

Σεβαστός
Εγγρ.
17 Φεβ 2018
Like
8.403
Πόντοι
1.056
Μια ειναι η Αννα Κου:woldman:

:upsidedown::upsidedown::upsidedown:

Kamigawa

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Μαΐ 2023
Κριτικές
7
Like
9.463
Πόντοι
1.326
Αννα κου?
Αυτη απο Φιλιππιδου?

Ναι, έχει περάσει και από εκεί.
Εγώ την είχα πάρει στα μέσα του 2012 στα Ιάσονος 20 και ένας φίλος μου λίγο πιο μετά στο Φωκαίας 27 υπόγειο.
Νομίζω είχε περάσει και από το Φωκαίας που έκλεισε λόγω της πουτάνας με το aids, αλλά δεν είμαι σίγουρος.

Το μόνο που θυμάμαι από τότε που είχαμε πηδηχτεί ήταν το κραγιόν της διότι με έκανε χάλια.

Εγγρ.
8 Δεκ 2025
Κριτικές
22
Like
8.656
Πόντοι
2.046
ανακοινώνεται ελεύθερο στοματικό που μέσα αρνήθηκε η πατσαβούρα δεν μπήκα στον κόπο να τσακωθώ γιατί είχα καυλωσει ήδη,

ήθελα να της γλύψω τα βυζια και μου λέει όχι δεν μπορείς …γιατί;….γιατι είμαι παντρεμένη!και μου δείχνει το δαχτυλίδι ’
Ότι ναι!!!:new_shocked:

Μύστες, θα έλεγα...
Όταν κάνουν τέτοιες στραβες! να μην το προσπερναμε έτσι απλά...
Με την έννοια, ότι τα βρίσκει ο επόμενος μπροστά του...

Τα καταλαβαίνω: και το ειμαι κουρασμενη, και το ειμαι διπλόβάρδια, και όλα ανθρώπινα είναι...

Αυτά, τα παραπανω
όμως...:confused:

145

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Οκτ 2025
Κριτικές
73
Like
4.121
Πόντοι
2.906
εμένα μου λες;! ήθελα ένα τσιμπουκακι επειγόντως…

εύκολα, καλά μετά μεταξουργείο να δεις τι θα γίνεται.
Πηγα,ξαναπηγα,τιποτα.Αστο για αυριο σκεφτηκα.Σημερα δηλαδη μα κ παλι δε τη βρηκαν,ισως κατεβω αργοτερα.Κ η Λιλιαν λιοσιων ειναι πολυ ωραια,ειδα ανεβασαν στο site αλλες δυο καινουριες.Μακαρι να ανανεωσουν μρ ομορφες γτ ειναι πολυ καλη περιοχη κ αδικουν τους εαυτους τους με τους χωρους κ την προσβαση που εχουν

DmtrsxXx

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
615
Like
99.948
Πόντοι
48.067
...ακα δεν ηρθε ρε κοπελα...

οχι μονοήμερο μεσα στον οικο ρε μυστη... εκτός.
Το μεσημέρι έβαλε στο Ισταγραμ οτι έτρωγε καβούρια και μυδια στην παραλιακή με τον αγαπουλη. Φέρνουν καύλες λενε αυτα.

μορφονιος

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2013
Κριτικές
2
Like
13.369
Πόντοι
3.656
οχι μονοήμερο μεσα στον οικο ρε μυστη... εκτός.
Το μεσημέρι έβαλε στο Ισταγραμ οτι έτρωγε καβούρια και μυδια στην παραλιακή με τον αγαπουλη. Φέρνουν καύλες λενε αυτα.
Κάτι ακούστηκε για προβατίνα στα βλάχικα..
Αγρότης ο αγαπούλης αφού..
:coffee:

Johnstef

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Απρ 2022
Κριτικές
93
Like
13.178
Πόντοι
12.436
Απλά είναι ηλίθιο το να λένε ψέματα για τον τόπο καταγωγής. Δεν κερδίζουν κάτι με αυτό. Λες και δεν θα προτιμήσουμε μια κοπέλα που μας αρέσει επειδή είναι από την Αλβανία ή από την Βουλγαρία αντί για γνήσια Ρωσίδα...
μήπως τελικά φταίμε κι εμείς που το κάνουν; Μήπως δηλ. οι κοπέλες ξέρουν ότι πολλοί νεοελληναράδες τρώνε σκάλωμα με τους αλβανούς και κάποιες προτιμούν να μη δηλώσουν αλβανίδες για να μην τις σνομπάρουν κάποιοι υποψήφιοι πελάτες;

Broucek

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Ιαν 2026
Κριτικές
22
Like
1.007
Πόντοι
1.010
μήπως τελικά φταίμε κι εμείς που το κάνουν; Μήπως δηλ. οι κοπέλες ξέρουν ότι πολλοί νεοελληναράδες τρώνε σκάλωμα με τους αλβανούς και κάποιες προτιμούν να μη δηλώσουν αλβανίδες για να μην τις σνομπάρουν κάποιοι υποψήφιοι πελάτες;
Προσωπικά αν ρωτήσω -που δεν το κάνω πάντα- θα είναι από γνήσιο ενδιαφέρον γιατί αν είναι Ουκρανή ή Ρωσίδα η κοπέλα προτιμώ να της μιλήσω στη γλώσσα της. Άμα οι τσατσάδες έχουν τη μύγα και μυγιάζονται δεν είναι δικό μου πρόβλημα! Σήμερα ειλικρινά χάρηκα στην αρχή όταν μου είπε η υπηρεσία ότι είναι και καλά Τσέχα γιατί έχω καιρό να γνωρίσω κάποιο Τσεχάκι...

Reuzel

Σπουδαίος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2019
Κριτικές
7
Like
12.433
Πόντοι
2.536

tsontopoulos

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
10 Αυγ 2012
Κριτικές
89
Like
16.759
Πόντοι
26.250
Λες; Να σου κρατήσω και σένα λίγο; :confused:

Με αυτά δεν κολλάς κάτι σοβαρό. Νομίζω :confused:
Ελπίζω να κάνεις πλάκα και να μην τα ενοεις αυτά …

Τα σωματικά υγρά μεταφέρουν τεράστιο φορτίο μικροοργανισμών αρκετά παθογόνα και άλλα πολλά περισσότερα δυνητικών παθογόνων μικροοργανισμών .

AIDS από σκατο και κάτουρο πολύ δύσκολο αν δεν έχει αίμα , αλλά υπατιτιδα πολύ εύκολα κολας .

Τώρα εκτός από το κομμάτι των ιών , άμα. Πας στο κομμάτι των βακτηριδίων

Γενικά εξετάσεις θα σε συμβούλευα να κάνεις κάθε τρίμηνο και να κάνεις και εμβόλιο των υγειονομικών για μια έξτρα προστασία .

• Ουάου
Αντιδράσεις: Reuzel
Εγγρ.
8 Δεκ 2025
Κριτικές
22
Like
8.656
Πόντοι
2.046
Τώρα κατάλαβα ο μαλάκας ότι η Μιχαέλα είναι στο 25Β γαμώ τα νούμερά μου :cheesy: Πέρασα σήμερα ξανά μαζί της και φεύγοντας κοιτάζω το νούμερο απέξω που έγραφε 25 και συνειδητοποιώ ότι κατάλαβα λάθος σπιτάκι που λέγατε χτες ότι έκλεισε το 27...
Καλημέρα!:hi:

...Εντωμεταξύ, ειδικα το Φωκ25β, θυμίζει τέρμα σπιτάκι στην Μπάρα Θεσσαλονίκης εκατό χρόνια πίσω...

Συνημμένα

• 7_89.jpg
    7_89.jpg
    79,9 KB · Εμφανίσεις: 10

Survival21

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2026
Like
0
Πόντοι
0
Τελικά η Ιζαμπέλα από φ11 που βρίσκεται ρε παιδιά ?

Reuzel

Σπουδαίος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2019
Κριτικές
7
Like
12.433
Πόντοι
2.536
Ελπίζω να κάνεις πλάκα και να μην τα ενοεις αυτά …

Τα σωματικά υγρά μεταφέρουν τεράστιο φορτίο μικροοργανισμών αρκετά παθογόνα και άλλα πολλά περισσότερα δυνητικών παθογόνων μικροοργανισμών .

AIDS από σκατο και κάτουρο πολύ δύσκολο αν δεν έχει αίμα , αλλά υπατιτιδα πολύ εύκολα κολας .

Τώρα εκτός από το κομμάτι των ιών , άμα. Πας στο κομμάτι των βακτηριδίων

Γενικά εξετάσεις θα σε συμβούλευα να κάνεις κάθε τρίμηνο και να κάνεις και εμβόλιο των υγειονομικών για μια έξτρα προστασία .
Γαλατάκι να πιω ή όχι γιατρέ; Με μπέρδεψες

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom