Διαγραμμένο μέλος 36857
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 21 Δεκ 2007
- Κριτικές
- 108
- Like
- 20.597
- Πόντοι
- 26.435
κύριοι, μέλη και επισκέπτες καλησπέρα, η Μπάρμπορα από Βέργας δεν θα είναι μαζί μας για μια εβδομάδα λόγω περιόδου! καλές βόλτες.

απο τις 1710 εως τις 1610

αλλα τους είπα οτι είναι ανάγκη να ασελγήσω σε γυναικείο σώμα και με άφησαν να περάσω
...κατηφόρισα Βικτώρια ,μέτρια παρουσία κόσμου, και κλασικα πλήθος που περιμέναν για το θέατρο.
..Κατέθεσα στην Αννούλα στο Φιλιππίδου 11β...νεαρή όμορφη λατίνα...ήταν ότι έπρεπε για να φύγουν τα <<πολλά>>μαζί της η καλή μου φίλη τσα2...γενικά το τελεύταιο διάστημα αν και το προηγόυμενο καιρο έιχα φάει φόλες απο λατίνες ,στον δρόμο της Φιλιππίδου έχω περάσει καλά με όσες έχω δοκιμάσει(Βίκυ,Τζένιφερ,Άννα)Ωραίος, επέστρεψε η καυλιάρα η Μιχαέλα από το Ιάσιο και είναι έτοιμη για νέες περιπέτειες... Ειρήνη Φυλής 72 είναι μια Ρουμάνα με φάτσα που φέρνει σε Ρομά ή κάνω λάθος;Συνοπτικά
2η βάρδια Βικτώρια
13/2/26
Φυλής 72 υπόγειο>Έρρικα,Βανέσσα
Φυλής 72 ισόγειο>Ειρήνη
Φωκαίας 17β>Μιχαέλα
Φωκαίας 19>Χριστίνα και νομίζω και γυρολόγος Έμμα αν άκουσα καλά(πρέπει να ήταν δωμάτιο)
Φιλιππίδου 11α>Ιζαμπέλλα,Εύα μουνάρα η επιστροφή
Φιλιππίδου 11β>Λόυνα,Τζούλια,Άννα
Γρήγορη στάση και Λαρίσης και έπειτα αναχώρηση
Χωματιάνου 11α>Άννα
Λιοσίων 73α>Πάολα,Καταλίνα,Έμμυ
Λιοσίων 73β>Λίλιαν,Έμμυ,Άντρεα
Όχι, όμορφη Βουλγάρα είναι ,ίσως να μπερδεύεσαι με τις γυφτό-βουλγάρες του Φωκαίας 9..Μιχαέλα η επιστροφή ναι..έχω χρόνια να τη πάρωΩραίος, επέστρεψε η καυλιάρα η Μιχαέλα από το Ιάσιο και είναι έτοιμη για νέες περιπέτειες... Ειρήνη Φυλής 72 είναι μια Ρουμάνα με φάτσα που φέρνει σε Ρομά ή κάνω λάθος;
Μωρε μπραβο ο Σταμμος να δινει και λυσεις... πρεπει να εχει "μαλακωσει" τωρα τελευταια, αυτος συνηθως πιο πολυ προβληματα δημιουργουσε παρα λυσεις....Πολυ φαουλ παντως και η Δαναη που ειναι κοκκινομαλα πλεονΜ. Αλεξάνδρου 21 ισογειο. Τζοάννα, καραφολάρα και πουτάνα στην ψυχή. Φεύγει μόνη της από το δωμάτιο στσ 3 λεπτά. Συνεργός η τσατσά Δανάη που το παίζει τρελίτσα κι αυτή.
Έσωσε την παρτίδα ο τσάτσος από τον όροφο που κατέβηκε να λύσει το πρόβλημα.
Τελικά μου έστειλαν την Νικόλ.
Όσο περνάει η ώρα και τα σκέφτομαι, περισσότερο η Δανάη φταίει. Θα τα γράψω σε κριτικήΜωρε μπραβο ο Σταμμος να δινει και λυσεις... πρεπει να εχει "μαλακωσει" τωρα τελευταια, αυτος συνηθως πιο πολυ προβληματα δημιουργουσε παρα λυσεις....Πολυ φαουλ παντως και η Δαναη που ειναι κοκκινομαλα πλεον
Η Αννα Κου τυπε κ αλλη μια στρουμπουλη νεαρα.
![]()
Την πήρες έξω για βόλτα στα μπουρδέλα μύστη μου;βραδυνη τσάρκα με την νικολ από ιάσωνος ,τσιμπούκι οριακά μόνο το κεφάλι και ούτε αυτό!είχε σκάσει με ακουστικό στο αυτί και άκουγε μουσική!
το κορυφαίο…ήθελα να της γλύψω τα βυζια και μου λέει όχι δεν μπορείς …γιατί;….γιατι είμαι παντρεμένη!και μου δείχνει το δαχτυλίδι ’
ρε τι ζουμε;

Χαχαχα.Αυτο μου θύμισε μια γκόμενα που είχα παλιά που η σχέση ήταν συμφωνημένα ελεύθερη και μου λέει σε κάποια φάση.Μονο σε σένα κάνω πίπα στους άλλους μόνο πόδια ανοίγω.βραδυνη τσάρκα με την νικολ από ιάσωνος ,τσιμπούκι οριακά μόνο το κεφάλι και ούτε αυτό!είχε σκάσει με ακουστικό στο αυτί και άκουγε μουσική!
το κορυφαίο…ήθελα να της γλύψω τα βυζια και μου λέει όχι δεν μπορείς …γιατί;….γιατι είμαι παντρεμένη!και μου δείχνει το δαχτυλίδι ’
ρε τι ζουμε;
Ωραία ενημέρωση μύστη μου. Θα περάσω απο Δευτέρα. Δεν έχω γαμήσει ποτέ εκεί.Πετάχτηκα χθες το απόγευμα λίγο στο κέντρο και ο δρόμος μου με εβγαλε στο στενό της Μαγνησίας και μπήκα στο Μαγνησίας 1 μήπως πετύχω την Αννα την ρωσίδα που ειναι πολύ καλή, και πέτυχα δυο ρωσιδες που κάνουν τα πάντα εκτός κώλου και παρτούζα, η μία είναι η Ελένη από Αγκίρας 9 και12 και η άλλη η Μαρίνα. που δούλευε στην Αλκιβιαδου 16γ. Για την Αννα μου είπε τσατσά ότι ειναι είναι πρωινή βάρδια κάθε Τετάρτη, Πέμπτη και Παρασκευή ενώ οι δύο κοπέλες είναι απόγευμα αυτές τις μέρες και τις υπόλοιπες μέρες διπλοβάρδια.
Πάντως βγαίνοντας από τον οίκο βγήκα με έναν συναγωνιστή γυρο στα 40 και μου είπε ότι οι δύο τύπισσες κάνουν απίθανη παρτούζα πολύ ωραίο διπύρινο τσιμπούκι και οτι θα ξαναπάει οπότε μπήκαν στη λίστα μου
Απο την Κατερινα το ποτεμκιν???Σοβαρα τωρα???Εχει και απαιτησεις η ντρηχο?ΦΑΓΑΜΕ ΠΑΝΗΓΥΡΙΚΟ ΑΚΥΡΟ ΜΑΓΚΕΣ ΦΩΚΑΙΑΣ 27 ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΠΟΛΩΝΕΖΑ![]()