Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 264 άτομα (23 μέλη και 241 επισκέπτες)

Διαγραμμένο μέλος 36857

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
21 Δεκ 2007
Κριτικές
108
Like
20.597
Πόντοι
26.435
κύριοι, μέλη και επισκέπτες καλησπέρα, η Μπάρμπορα από Βέργας δεν θα είναι μαζί μας για μια εβδομάδα λόγω περιόδου! καλές βόλτες.

Milfomaniac

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
11 Νοε 2022
Κριτικές
296
Like
35.343
Πόντοι
33.108
Μ. Αλεξάνδρου 21 ισογειο. Τζοάννα, καραφολάρα και πουτάνα στην ψυχή. Φεύγει μόνη της από το δωμάτιο στσ 3 λεπτά. Συνεργός η τσατσά Δανάη που το παίζει τρελίτσα κι αυτή.
Έσωσε την παρτίδα ο τσάτσος από τον όροφο που κατέβηκε να λύσει το πρόβλημα.
Τελικά μου έστειλαν την Νικόλ.

968

Σεβαστός
Εγγρ.
17 Φεβ 2018
Like
8.407
Πόντοι
1.056
ΓΕΙΑ ΧΑΡΑ ΜΑΓΚΕΣ:grouphug:

2η βαρδια 13/2.

Ευχαριστα νεα,ο Ορεστης Κου ειναι ακομα ζωντανος,σημερα ειχε κλεισει το Φυλ66Αρ για μια ωρα:uglystupid:απο τις 1710 εως τις 1610:uglystupid:
Στο Φυλ59Ανω η Μπιουτυ:assshake::jade::afro:

ΠΡΟΣΟΧΗ!!!
Στο Βεργας2 ειχε πεσει κοματι απο το μπαλκονι:stretcher::skull::skull-and-crossbones:ενω μεσα δουλευε η Μονικα.

:upsidedown::upsidedown::upsidedown:

mitsosaliferis5

Ανώτερος
Εγγρ.
23 Μαρ 2025
Κριτικές
64
Like
6.537
Πόντοι
7.621
Mετά από μια δύσκολη βδομάδα και μιας και είχα δουλείες στο κέντρο πετάχτηκα μια γρήγορη στα γνωστά μέρη...στο δρόμο μου συνάντησα τα μπλόκα των αγροτών :zfuck:αλλα τους είπα οτι είναι ανάγκη να ασελγήσω σε γυναικείο σώμα και με άφησαν να περάσω:hi:...κατηφόρισα Βικτώρια ,μέτρια παρουσία κόσμου, και κλασικα πλήθος που περιμέναν για το θέατρο.:jerking::jerking:..Κατέθεσα στην Αννούλα στο Φιλιππίδου 11β...νεαρή όμορφη λατίνα...ήταν ότι έπρεπε για να φύγουν τα <<πολλά>>μαζί της η καλή μου φίλη τσα2...γενικά το τελεύταιο διάστημα αν και το προηγόυμενο καιρο έιχα φάει φόλες απο λατίνες ,στον δρόμο της Φιλιππίδου έχω περάσει καλά με όσες έχω δοκιμάσει(Βίκυ,Τζένιφερ,Άννα)
Υ.Γ Περνώντας απο το τέλος της Φωκαίας και συγκεκριμένα το πρώην οίκο του 24 θυμήθηκα και αναζήτησα μια φώτο όπου τραβήξαμε με ένα παρεάκι σε μιά τσάρκα μας πριν μερικά χρόνια έξω απο αυτόν ,και με πιασε νοσταλγία...τόσο για τη παρέα όσο και για τον οίκο....

Τελευταία τροποποίηση:

mitsosaliferis5

Ανώτερος
Εγγρ.
23 Μαρ 2025
Κριτικές
64
Like
6.537
Πόντοι
7.621
Συνοπτικά
2η βάρδια Βικτώρια
13/2/26
Φυλής 72 υπόγειο>Έρρικα,Βανέσσα
Φυλής 72 ισόγειο>Ειρήνη
Φωκαίας 17β>Μιχαέλα
Φωκαίας 19>Χριστίνα και νομίζω και γυρολόγος Έμμα αν άκουσα καλά(πρέπει να ήταν δωμάτιο)
Φιλιππίδου 11α>Ιζαμπέλλα,Εύα μουνάρα η επιστροφή
Φιλιππίδου 11β>Λόυνα,Τζούλια,Άννα
Γρήγορη στάση και Λαρίσης και έπειτα αναχώρηση
Χωματιάνου 11α>Άννα
Λιοσίων 73α>Πάολα,Καταλίνα,Έμμυ
Λιοσίων 73β>Λίλιαν,Έμμυ,Άντρεα

Broucek

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Ιαν 2026
Κριτικές
22
Like
1.007
Πόντοι
1.010
Συνοπτικά
2η βάρδια Βικτώρια
13/2/26
Φυλής 72 υπόγειο>Έρρικα,Βανέσσα
Φυλής 72 ισόγειο>Ειρήνη
Φωκαίας 17β>Μιχαέλα
Φωκαίας 19>Χριστίνα και νομίζω και γυρολόγος Έμμα αν άκουσα καλά(πρέπει να ήταν δωμάτιο)
Φιλιππίδου 11α>Ιζαμπέλλα,Εύα μουνάρα η επιστροφή
Φιλιππίδου 11β>Λόυνα,Τζούλια,Άννα
Γρήγορη στάση και Λαρίσης και έπειτα αναχώρηση
Χωματιάνου 11α>Άννα
Λιοσίων 73α>Πάολα,Καταλίνα,Έμμυ
Λιοσίων 73β>Λίλιαν,Έμμυ,Άντρεα
Ωραίος, επέστρεψε η καυλιάρα η Μιχαέλα από το Ιάσιο και είναι έτοιμη για νέες περιπέτειες... Ειρήνη Φυλής 72 είναι μια Ρουμάνα με φάτσα που φέρνει σε Ρομά ή κάνω λάθος;

mitsosaliferis5

Ανώτερος
Εγγρ.
23 Μαρ 2025
Κριτικές
64
Like
6.537
Πόντοι
7.621
Ωραίος, επέστρεψε η καυλιάρα η Μιχαέλα από το Ιάσιο και είναι έτοιμη για νέες περιπέτειες... Ειρήνη Φυλής 72 είναι μια Ρουμάνα με φάτσα που φέρνει σε Ρομά ή κάνω λάθος;
Όχι, όμορφη Βουλγάρα είναι ,ίσως να μπερδεύεσαι με τις γυφτό-βουλγάρες του Φωκαίας 9..Μιχαέλα η επιστροφή ναι..έχω χρόνια να τη πάρω

Dsar263

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
11 Αυγ 2021
Κριτικές
150
Like
27.241
Πόντοι
34.948
Μ. Αλεξάνδρου 21 ισογειο. Τζοάννα, καραφολάρα και πουτάνα στην ψυχή. Φεύγει μόνη της από το δωμάτιο στσ 3 λεπτά. Συνεργός η τσατσά Δανάη που το παίζει τρελίτσα κι αυτή.
Έσωσε την παρτίδα ο τσάτσος από τον όροφο που κατέβηκε να λύσει το πρόβλημα.
Τελικά μου έστειλαν την Νικόλ.
Μωρε μπραβο ο Σταμμος να δινει και λυσεις... πρεπει να εχει "μαλακωσει" τωρα τελευταια, αυτος συνηθως πιο πολυ προβληματα δημιουργουσε παρα λυσεις....Πολυ φαουλ παντως και η Δαναη που ειναι κοκκινομαλα πλεον

Milfomaniac

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
11 Νοε 2022
Κριτικές
296
Like
35.343
Πόντοι
33.108
Μωρε μπραβο ο Σταμμος να δινει και λυσεις... πρεπει να εχει "μαλακωσει" τωρα τελευταια, αυτος συνηθως πιο πολυ προβληματα δημιουργουσε παρα λυσεις....Πολυ φαουλ παντως και η Δαναη που ειναι κοκκινομαλα πλεον
Όσο περνάει η ώρα και τα σκέφτομαι, περισσότερο η Δανάη φταίει. Θα τα γράψω σε κριτική

Nocturia

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Αυγ 2025
Κριτικές
2
Like
4.462
Πόντοι
446
Παρασκευη (και) 13/02/26

Μιζερη βολτα στο ερημο Silent Hill κατα τις 19:00 με κυριο στοχο καμια θεια και ισως καμια μαυρη.Εκανα και καποιες μπουκες σε μαρκαρισμενες οικιες.

Κ32β Σοφια μαυρη μονη της, για αλλη μια φορα σαλοναρε χωρις να πει ουτε γεια με ενα χαζο καραφεηκ χαμογελο.

Τσα-Θα περασεις?Εχεις παει με μαυρη? Η ευκαιρια σου να δοκιμασεις.

Ι20β Κοντοχοντρη λατινα μπαζακι με καστανοκοκκινα μαλλια με λευτερο στοματικο

Μπαρμπαρα η γνωστη μοντελε λατινα ,τερμα κουρασμενη απο το υφος της,νορμαλ προγραμμα

Ι20α Βαλερια κ αλλη μια δωματιο,Αλινα λογικα.

Ι31 Παμελα πετιτ νοστιμο λατινακι με σιδερακια,οπου και περασα.

Μολις η γρια με βαλε δωματιο μου πε εχει αλλο ενα και τελικα ηρθε μετα απο δυο...Εγω στο ορθιο επι 20+ λεπτα να μην ακουμπησω στο ελεεινο στρωμα ακουγα και ψιλοεβλεπα σκιες απο τις χαραμαδες οποτε εμπαινε καποιος,αρα κι αυτοι μπορουσαν να με δουν λογικα.

0ad5a0035f4c3364b69c01ffd3a6a03f.gif

Μπηκε χαιρετησε και βαλε αμεσως τζελ το μικρο ενω επαιζα στα ορθια με τα βυζακια και της εδινα φιλακια στην πλατη και το λαιμο,χωρις καμια αντιδραση φυσικα.Καθησε κρεβατι και περασε καποτα σε νεκρο πουτσο οπου μισοσηκωθηκε και πηγε να στηθει στα 10"και την επανεφερα, μαλλον απο τη νυστα μπερδετηκε. Φαινοταν πολυ κουρασμενη και η γρια δεν την αφηνε να παρει ανασα της φωναζε να μπαινει πιο γρηγορα στα δωματια καθε φορα, τα ακουγα.Οπως ηταν φυσικο κοιμοταν με ανοιχτα ματια και φυσικα δε μπορουσα να λειτουργησω ετσι.Δεν ειπε οχι σε κατι ακομα και μουνακι με αφηνε να παιζω εξωτερικα αλλα δουλεια δεν γινοταν ,απλα με αφηνε να ασελγησω στο ομορφο νεανικο κορμακι της μασωντας ψυχαναγκαστικα τσιχλα ατενιζοντας το υπερπεραν.Καποτα περασε αθλια και σχεδον βγηκε απο την πρωτη φορα που μπηκα μεσα της μισσιον.Εν τελει την εστησα στα 4 και τον επαιζα με την θεα να χυσω να εξαφανιστω,και με παιξιμο παλι μελατος ψευτοεχυσα απο την ξενερα.Αλλοι το λενε παλτο αλλοι το λενε φολα τετοιο πραγμα,εγω μονο χαπακωμενος θα μπορουσα να λειτουργησω παντως ετσι.

Εκοψα γυρες στην ευρυτερη περιοχη κανα 20 λεπτο να φορτισω και μπηκα στο Μ.Α 28 το αριστερα ενθυμουμενος πως ειχα περασει καλα με την μιλφαρα Αναστασια πριν 2 μηνες, για καλη μου τυχη ηταν εκει.Δεν απογοητευσε η θεια ,φουλ πρωτοβουλιες να με καυλωσει ζουζουνιες τριψιματα αστειακια.Επειδη θυμομουν πως κανει αθλιο τσιμπουκι μετα απο 5 ρουφηξιες την εβαλα να μου γλυφει ρωγα ωσπου να καυλωσω και μπηκα μισσιον,οπου παιχτηκαν βαθια γλωσσοφιλα και καλτ στιχομυθιες αυτη στα Ρωσσικα εγω στα Ελληνικα :/ Παρολαυτα ειναι λιγο πηγαδι η μουνα της και δε μπορουσα να χυσω, οποτε οταν αρχισε τα ποιηματα για χρονο εβγαλα καποτα και της τα ριξα στα βυζια.Πατησα και κατι γαργαρες στοματικο διαλυμα μετα και ο θεος βοηθος.

Τελευταία τροποποίηση:

Kamigawa

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Μαΐ 2023
Κριτικές
7
Like
9.570
Πόντοι
1.326
Η Αννα Κου τυπε κ αλλη μια στρουμπουλη νεαρα.

:upsidedown::upsidedown::upsidedown:

Αφού με είχε ζαλίσει ένας γνωστός μου με την εν θέματι, τελικά την πήρα και εγώ τις τελευταίες ημέρες.
Δεν αναφέρομαι στην Άννα αλλά στη Νίκη.

Καταρχάς δεν είναι στρουμπουλή, έχει χάσει άλλωστε κιλά. Απλώς υπάρχουν κάποια παραπάνω πιασίματα στα σωστά σημεία.
Δηλώνει Ρωσίδα όμως, όπως μου επιβεβαίωσε και έγκριτο μέλος, κατάγεται από την Αλβανία -όχι ότι παίζει ρόλο.
Είναι καθαρή, ήρεμη, όμως δεν παίρνει πρωτοβουλίες. Το μουνί της είναι ωραίο οπτικά και γευστικά, όμως σε όλα τα υπόλοιπα παίρνει κάτω από τη βάση. Εντελώς αδιάφορη συνεύρεση.
Το πιο σημαντικό όμως, είναι ότι μου χτύπησαν την πόρτα στα 8 λεπτά και αυτή έδειξε σημάδια βιασύνης.

Πραγματικά, αυτή η κατάσταση τα τελευταία χρόνια είναι απαράδεκτη και κάπως θα πρέπει να αντιδράσουμε. Στο Εμετουργείο βαράνε μέχρι και στα 5-6' λεπτά (!!!).
Πάντα πρέπει να τα χώνουμε εξερχόμενοι από το δωμάτιο αν βαράνε τόσο γρήγορα πόρτες, ενώ φυσικά ο καλύτερος τρόπος είναι να ψηφίζουμε με το πορτοφόλι μας, δηλαδή να μην ξαναπατάμε.
Μόνο εκεί τους πονάει.

protogon4

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2015
Κριτικές
11
Like
1.101
Πόντοι
371
βραδυνη τσάρκα με την νικολ από ιάσωνος ,τσιμπούκι οριακά μόνο το κεφάλι και ούτε αυτό!είχε σκάσει με ακουστικό στο αυτί και άκουγε μουσική!
το κορυφαίο…ήθελα να της γλύψω τα βυζια και μου λέει όχι δεν μπορείς …γιατί;….γιατι είμαι παντρεμένη!και μου δείχνει το δαχτυλίδι ’
ρε τι ζουμε;

Εγγρ.
10 Μαρ 2024
Κριτικές
44
Like
11.311
Πόντοι
6.246
βραδυνη τσάρκα με την νικολ από ιάσωνος ,τσιμπούκι οριακά μόνο το κεφάλι και ούτε αυτό!είχε σκάσει με ακουστικό στο αυτί και άκουγε μουσική!
το κορυφαίο…ήθελα να της γλύψω τα βυζια και μου λέει όχι δεν μπορείς …γιατί;….γιατι είμαι παντρεμένη!και μου δείχνει το δαχτυλίδι ’
ρε τι ζουμε;
Την πήρες έξω για βόλτα στα μπουρδέλα μύστη μου; :think::2funny::2funny::rockon:

sonixxx11

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2020
Like
1.690
Πόντοι
216
ρε τι ζουμε;
Χαχαχα.Αυτο μου θύμισε μια γκόμενα που είχα παλιά που η σχέση ήταν συμφωνημένα ελεύθερη και μου λέει σε κάποια φάση.Μονο σε σένα κάνω πίπα στους άλλους μόνο πόδια ανοίγω.

Kamigawa

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Μαΐ 2023
Κριτικές
7
Like
9.570
Πόντοι
1.326
Βικτώρια part 1 σε όσα είναι τώρα ανοιχτά. Ευτυχώς δεν είδα κανέναν αγαπούλη με λούτρινα, λουλούδια και σοκολατάκια.

Φυλής
54Α Αντρεα.
72 υπόγειο Έρρικα. Δυστυχώς με ράστα.

Φώκαιας
7 υπόγειο Ρωξάνη, λατίνα.
7 ισόγειο Στέλλα.
9 Κατερίνα.
13 ισόγειο Σόνια.
17Α Κάρλα.
17Β Αλίνα. Μοιάζει με έγκυο αλλά δυστυχώς πρέπει να είναι μπυροκοιλιά.
19 Φολοεμμυ.
25 όροφος: Γιασμίν. Έχει κάτι αυτο το στραβό στόμα που με καυλώνει.
25 υπερυψωμένο: Μιχαέλα και Εύα.
27Α Καταλίνα και Μελίνα (νομίζω). Αρκετά αισθησιακη αύρα η δεύτερη.
27Β Κατερίνα, πήγε να μου επιτεθεί όταν ρώτησα που είναι η Ιρίνα.
27 όροφος/Αχαρνών Μαριάννα και Τζέσικα.

Διδύμου
8Β Το κλασικό δίδυμο, Βερόνικα και Ελένη.
27 Βικτώρια, με αναμονή δύο εικοσάλεπτων δωματίων παρακαλώ.

Έλλης
Τατιάνα

Milfomaniac

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
11 Νοε 2022
Κριτικές
296
Like
35.343
Πόντοι
33.108
Πετάχτηκα χθες το απόγευμα λίγο στο κέντρο και ο δρόμος μου με εβγαλε στο στενό της Μαγνησίας και μπήκα στο Μαγνησίας 1 μήπως πετύχω την Αννα την ρωσίδα που ειναι πολύ καλή, και πέτυχα δυο ρωσιδες που κάνουν τα πάντα εκτός κώλου και παρτούζα, η μία είναι η Ελένη από Αγκίρας 9 και12 και η άλλη η Μαρίνα. που δούλευε στην Αλκιβιαδου 16γ. Για την Αννα μου είπε τσατσά ότι ειναι είναι πρωινή βάρδια κάθε Τετάρτη, Πέμπτη και Παρασκευή ενώ οι δύο κοπέλες είναι απόγευμα αυτές τις μέρες και τις υπόλοιπες μέρες διπλοβάρδια.
Πάντως βγαίνοντας από τον οίκο βγήκα με έναν συναγωνιστή γυρο στα 40 και μου είπε ότι οι δύο τύπισσες κάνουν απίθανη παρτούζα πολύ ωραίο διπύρινο τσιμπούκι και οτι θα ξαναπάει οπότε μπήκαν στη λίστα μου
Ωραία ενημέρωση μύστη μου. Θα περάσω απο Δευτέρα. Δεν έχω γαμήσει ποτέ εκεί.

koulamaria

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Ιαν 2012
Κριτικές
48
Like
16.413
Πόντοι
5.227

koulamaria

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Ιαν 2012
Κριτικές
48
Like
16.413
Πόντοι
5.227
Πρωινο ξεμπουκψμα στην Αννουλα του 109β ισογα.Κοντο πετιτ πορνιδιο με πιασιματακια και σκυλοφατσα που σε προϊδεαζει για πουτσα και ξυλο.Μικρων διαστασεων κοπελα,ωραια βυζια εναμισαρια,ωραιο κωλι που καθε κωλομερι χωραει μετρημενα ζυγισμενα στην παλαμη του καθε χεριου .Στα του προγραμματος η κοπελιτσα δεν κανει τελςιωτικο στο στομα,δεν δινει γλψσσοφιλα παρα μονο πεταχτα.Δεν ειναι πολυ δεκτικη σε χαδια γιατι αναστεναζει για πλακα αληθοφανεστατα.Ορμαει επανω σου με το καλημερα και αν κατεβει απο τα πορνοτακουνα ειναιγια τσιμπουκι στα ορθισ.Δεκτικη σε γλειφομουνι,δεκτικη σε δυνατο γαμησι,δεκτικη σε δαχτυλιασμα στο μουνι.Ομορφη κωλοτρυπιδα αλλα δεν τη δινει ουτε με εξτρα λεφτα.Κριμα.Εν κατακλειδι καλο πουτανι που ευχαριστως το ξαναπληρωνα για εταιρη συνεδρια.Αυτα.Εθνικοτης ορμωμενο,δεν ρωτησα την γκροτεσκα τσατσα γιατι με συνεπηρε το πορνοκο της χαμογελο - μειδιασμα.Μαζι της η βλαχαδερη Αλινα.Συνεχωμενα δωματια για εταιρες τις πορνες του οικου.

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom