mitsosaliferis5
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 23 Μαρ 2025
- Κριτικές
- 60
- Like
- 6.230
- Πόντοι
- 7.621
Θα περιμένουμε και κριτική του @Μήτσος Μπάμπολας να μας πει και τι έλεγε στο κρεβάτιτι έλεγε εμφανισιακά;
Θα περιμένουμε και κριτική του @Μήτσος Μπάμπολας να μας πει και τι έλεγε στο κρεβάτιτι έλεγε εμφανισιακά;
Δεν θυμάμαι κάτι μεγάλο, αλλά πρέπει να κάνω αυτοψία προσεχώςαπό βυζακι τι έλεγε θυμάσαι άρχοντα;

Εχθές στο Φυλής 74 δεξί ήτανθα πεταχτώ μήπως την πετύχω, έχεις δει τώρα τελευταία το σοβιετικό τσιμπούκι αλεξανδρα στη Φυλής;
Ειδικα στο Κολωνου 47 οροφος ειναι λες και εισαι σε σουιτα...Σαλοναρα μεγαλη, δωματια ευρυχωρα με ωραια διακοσμησηΜετάξι δεν έχει τόσο βρώμικα δωματια, μην κάθομαι και γράφω τωρα. Απλά όντως υπάρχουν μπουρδέλα κάπου ένα 30% 40% που ναι όντως βρώμικα και πέρνει η μπάλα όλα μετά. Έχει μπουρδέλα με δωμάτια πολύ καλύτερα και από Φυλής. Λίγα μεν μα έχει!
Λογικά αυτή είναι...Φιλιππίδου 11Β μια Εύα καρέ σοβιετ προμιλφ μετρίου αναστήματος με ωραίο γεμάτο σώμα και ωραίο βυζομπαλο έχει πάρει κανείς;
Καλημέρα Μύστες!Φαινοταν πολυ κουρασμενη και η γρια δεν την αφηνε να παρει ανασα της φωναζε να μπαινει πιο γρηγορα στα δωματια καθε φορα, τα ακουγα.Οπως ηταν φυσικο κοιμοταν με ανοιχτα ματια και φυσικα δε μπορουσα να λειτουργησω ετσι
Αννα κου?Η Αννα Κου τυπε κ αλλη μια στρουμπουλη νεαρα.
![]()
Αννα κου?
Αυτη απο Φιλιππιδου?
ανακοινώνεται ελεύθερο στοματικό που μέσα αρνήθηκε η πατσαβούρα δεν μπήκα στον κόπο να τσακωθώ γιατί είχα καυλωσει ήδη,
Ότι ναι!!!ήθελα να της γλύψω τα βυζια και μου λέει όχι δεν μπορείς …γιατί;….γιατι είμαι παντρεμένη!και μου δείχνει το δαχτυλίδι ’

Πηγα,ξαναπηγα,τιποτα.Αστο για αυριο σκεφτηκα.Σημερα δηλαδη μα κ παλι δε τη βρηκαν,ισως κατεβω αργοτερα.Κ η Λιλιαν λιοσιων ειναι πολυ ωραια,ειδα ανεβασαν στο site αλλες δυο καινουριες.Μακαρι να ανανεωσουν μρ ομορφες γτ ειναι πολυ καλη περιοχη κ αδικουν τους εαυτους τους με τους χωρους κ την προσβαση που εχουνεμένα μου λες;! ήθελα ένα τσιμπουκακι επειγόντως…
εύκολα, καλά μετά μεταξουργείο να δεις τι θα γίνεται.
...ακα δεν ηρθε ρε κοπελα...
Κάτι ακούστηκε για προβατίνα στα βλάχικα..οχι μονοήμερο μεσα στον οικο ρε μυστη... εκτός.
Το μεσημέρι έβαλε στο Ισταγραμ οτι έτρωγε καβούρια και μυδια στην παραλιακή με τον αγαπουλη. Φέρνουν καύλες λενε αυτα.

μήπως τελικά φταίμε κι εμείς που το κάνουν; Μήπως δηλ. οι κοπέλες ξέρουν ότι πολλοί νεοελληναράδες τρώνε σκάλωμα με τους αλβανούς και κάποιες προτιμούν να μη δηλώσουν αλβανίδες για να μην τις σνομπάρουν κάποιοι υποψήφιοι πελάτες;Απλά είναι ηλίθιο το να λένε ψέματα για τον τόπο καταγωγής. Δεν κερδίζουν κάτι με αυτό. Λες και δεν θα προτιμήσουμε μια κοπέλα που μας αρέσει επειδή είναι από την Αλβανία ή από την Βουλγαρία αντί για γνήσια Ρωσίδα...
Προσωπικά αν ρωτήσω -που δεν το κάνω πάντα- θα είναι από γνήσιο ενδιαφέρον γιατί αν είναι Ουκρανή ή Ρωσίδα η κοπέλα προτιμώ να της μιλήσω στη γλώσσα της. Άμα οι τσατσάδες έχουν τη μύγα και μυγιάζονται δεν είναι δικό μου πρόβλημα! Σήμερα ειλικρινά χάρηκα στην αρχή όταν μου είπε η υπηρεσία ότι είναι και καλά Τσέχα γιατί έχω καιρό να γνωρίσω κάποιο Τσεχάκι...μήπως τελικά φταίμε κι εμείς που το κάνουν; Μήπως δηλ. οι κοπέλες ξέρουν ότι πολλοί νεοελληναράδες τρώνε σκάλωμα με τους αλβανούς και κάποιες προτιμούν να μη δηλώσουν αλβανίδες για να μην τις σνομπάρουν κάποιοι υποψήφιοι πελάτες;
Λες; Να σου κρατήσω και σένα λίγο;πάνε να βυζάξεις
Με αυτά δεν κολλάς κάτι σοβαρό. Νομίζωσκατο και κατουρλιό
Ελπίζω να κάνεις πλάκα και να μην τα ενοεις αυτά …Λες; Να σου κρατήσω και σένα λίγο;
Με αυτά δεν κολλάς κάτι σοβαρό. Νομίζω![]()
Καλημέρα!Τώρα κατάλαβα ο μαλάκας ότι η Μιχαέλα είναι στο 25Β γαμώ τα νούμερά μουΠέρασα σήμερα ξανά μαζί της και φεύγοντας κοιτάζω το νούμερο απέξω που έγραφε 25 και συνειδητοποιώ ότι κατάλαβα λάθος σπιτάκι που λέγατε χτες ότι έκλεισε το 27...

Γαλατάκι να πιω ή όχι γιατρέ; Με μπέρδεψεςΕλπίζω να κάνεις πλάκα και να μην τα ενοεις αυτά …
Τα σωματικά υγρά μεταφέρουν τεράστιο φορτίο μικροοργανισμών αρκετά παθογόνα και άλλα πολλά περισσότερα δυνητικών παθογόνων μικροοργανισμών .
AIDS από σκατο και κάτουρο πολύ δύσκολο αν δεν έχει αίμα , αλλά υπατιτιδα πολύ εύκολα κολας .
Τώρα εκτός από το κομμάτι των ιών , άμα. Πας στο κομμάτι των βακτηριδίων
Γενικά εξετάσεις θα σε συμβούλευα να κάνεις κάθε τρίμηνο και να κάνεις και εμβόλιο των υγειονομικών για μια έξτρα προστασία .