Νέα

Σχολιασμός ημερησίων ενημερώσεων

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 8K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)
Εγγρ.
8 Δεκ 2025
Κριτικές
22
Like
8.656
Πόντοι
2.046
Ανεβασε μύστη μου να ξεροχυσουμε ! Γιατί να μην επιτρέπονται :think: δε φαίνεται πρόσωπο :mati:
Έχω κάτι καλά... Κωμικοτραγικά. π.χ.
Την Αναστα από Άγκυρας, να ουρλιάζει
με Στεντόρεια Φωνή:
"Μεγάλε, θα φύγεις χωρίς Πουτσα από εδώ σήμερα"!!!...
Αλλά, η λογική λέει ότι δεν ...
Εμπίπτει και αυτό σε σχετικές διατάξεις...:think:
Άστο καλύτερα, φύλαγε τα ρούχα σ, να έχεις τα μισά.

Milfomaniac

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
11 Νοε 2022
Κριτικές
290
Like
34.907
Πόντοι
33.108
θα συμπληρωσω στην σωστη απαντηση του συναγωνιστη, καθημερινες αυστηρα. Το ΠΣΚ γινεται της καριολας ειδικα απο το μεσημερι και μετα, ισως Κυριακη πρωι αν εισαι ο πρωτος πελατης της βαρδιας αλλα και εκει ειναι ρισκο. Επισης οταν ο καιρος ειναι για το πουτσο, ολα τα σπιτακια βαρανε μυγες. Θα μου πεις αξιζει να φας κρυο και βροχη (αν δεν εχεις αμαξι) για να ριξεις ενα πουτσο ησυχα; Εσυ ξερεις.

Παντως τα καλυτερα γαμησια τα ριχνεις 9-10 η ωρα το πρωι τεταρτης/πεμπτης, φρεσκα σεντονια απο την αλλαγη βαρδιας, ξεκουραστη πορνη που μολις τελειωσε το καφεδακι της, αδεια σαλονια με τις τσατσαδες να κοιμουνται ορθιες και να μην βαρανε πορτες σαν τρελαμενες... Ασε που το πρωι η τεστοστερονη βαραει κοκκινο, πας με την ψωλη ετοιμοπολεμη για σουβλισμα απο τις πρωινες καβλες, ακομα και φολα να φας θα μεινει ορθια να γαμησεις. Ξεκιναει και η μερα σου καλυτερα, δεν σε νοιαζει τιποτα μετα.
Συμφωνώ , το πρωί πέφτουν τα καλύτερα γαμήσια. Βράδυ το αποφεύγω γιατί βγαίνει η κούραση όλης της μέρας. Εγώ μετά τα εικοσιπέντε μου ούτε την γκόμενα μου δεν γαμάω το βράδυ αν βγούμε για ποτό. Κι αν το κάνω το κάνω από αγγαρεία. Πέφτω για ύπνο, αν κάνει κίνηση βέβαια της ρίχνω ένα μανίκι. Για να το αποφύγω όμως την γαμάω πρίν βγούμε και μετά το πρωί που θα ξυπνήσουμε. Όλοι ικανοποιημένοι έτσι.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

θα συμπληρωσω στην σωστη απαντηση του συναγωνιστη, καθημερινες αυστηρα. Το ΠΣΚ γινεται της καριολας ειδικα απο το μεσημερι και μετα, ισως Κυριακη πρωι αν εισαι ο πρωτος πελατης της βαρδιας αλλα και εκει ειναι ρισκο. Επισης οταν ο καιρος ειναι για το πουτσο, ολα τα σπιτακια βαρανε μυγες. Θα μου πεις αξιζει να φας κρυο και βροχη (αν δεν εχεις αμαξι) για να ριξεις ενα πουτσο ησυχα; Εσυ ξερεις.

Παντως τα καλυτερα γαμησια τα ριχνεις 9-10 η ωρα το πρωι τεταρτης/πεμπτης, φρεσκα σεντονια απο την αλλαγη βαρδιας, ξεκουραστη πορνη που μολις τελειωσε το καφεδακι της, αδεια σαλονια με τις τσατσαδες να κοιμουνται ορθιες και να μην βαρανε πορτες σαν τρελαμενες... Ασε που το πρωι η τεστοστερονη βαραει κοκκινο, πας με την ψωλη ετοιμοπολεμη για σουβλισμα απο τις πρωινες καβλες, ακομα και φολα να φας θα μεινει ορθια να γαμησεις. Ξεκιναει και η μερα σου καλυτερα, δεν σε νοιαζει τιποτα μετα.
Συμφωνώ , το πρωί πέφτουν τα καλύτερα γαμήσια. Βράδυ το αποφεύγω γιατί βγαίνει η κούραση όλης της μέρας. Εγώ μετά τα εικοσιπέντε μου ούτε την γκόμενα μου δεν γαμάω το βράδυ αν βγούμε για ποτό. Κι αν το κάνω το κάνω από αγγαρεία. Πέφτω για ύπνο, αν κάνει κίνηση βέβαια της ρίχνω ένα μανίκι. Για να το αποφύγω όμως την γαμάω πρίν βγούμε και μετά το πρωί που θα ξυπνήσουμε. Όλοι ικανοποιημένοι έτσι.

Kamigawa

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Μαΐ 2023
Κριτικές
7
Like
9.463
Πόντοι
1.326
20260131_183739.jpg

Έλα πάρτο ρε δεν θα μπορούν να έρθουν οι μπουρδελιαρηδες να γαμησουν.

DmtrsxXx

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
616
Like
100.122
Πόντοι
48.067
Είχα σκοπό να πάω Λιοσιων και Φυλής όμως βαρέθηκα. Κρέμασε και ο Περπάτημα, οπότε πήρα τον δρόμο της επιστροφής. Θα πάω να τσακίσω τίποτα στο σπίτι όπως ο Info με τα γάλατα και τα μπισκότα.

+ @info@123 ρε τυποι γαλατα και μπισκοτα τρωτε για βραδι ? μωρα εισαστε ? Εγω πριν κοιμηθω κατεβαζω μεζε προβατινα και δυο ουισκια ...

Εγγρ.
8 Δεκ 2025
Κριτικές
22
Like
8.656
Πόντοι
2.046
Κ45 Έμιλυ, πέρασα καλά.
Ι20Β Μπάρμπαρα, το ίδιο.

Βλέπω τύπους , Έλληνες, αρκετά τραγικούς και λέω "τι κρίνεις ρε μαλάκα και εσύ έτσι θα είσαι, αφου στα ίδια σπίτια γυρνάς" , χαχαχαχ, δεν ξέρω μαλάκες, μερικοί είστε πολύ τραγικοί, φτιαχτείτε
Εύγε φίλε μου!
Η αυτοκριτική και ο αυτόσαρκασμός είναι ενδείξεις υψηλής ευφυΐας!!!

Μάγκες, ρωτάω καμμία φορά...θα γράψω κριτική, "θέλεις να αφήσω κάτι από αυτά που κάναμε εδώ από έξω? Θέλεις να στείλεις κανένα "μην" στο "κοινό" σου?
Όλες μου λένε,"Πες τους να έρχονται καθαροί και μυρωδατοι"...
Οι Λατινες δε, όι μαλακισμενες (τις πιστεύω όμως), μου λένε βλέπουν Έλληνα και κάνουν "Ωχ". "Τι τρέχει με τους Έλληνες" ? "Γιατί δεν κάνουν μπάνιο " ?

-Καλα μωρη, Εσύ κάνεις; Σε υποχρεώνει ο Νόμος να κάνεις ανάμεσα σε δύο πελάτες!!!
-Εεεεε
-Εψιλον....

Εγγρ.
8 Δεκ 2025
Κριτικές
22
Like
8.656
Πόντοι
2.046
+ @info@123 ρε τυποι γαλατα και μπισκοτα τρωτε για βραδι ? μωρα εισαστε ? Εγω πριν κοιμηθω κατεβαζω μεζε προβατινα και δυο ουισκια ...
Και εγώ, υπολόγισα τις θερμίδες του βραδυνου snak... και νευρίασα!!!
:D::grin::cheesy:

George Alpha

Σεβαστός
Εγγρ.
24 Φεβ 2018
Like
8.608
Πόντοι
1.056
Εγω μπανιο (βασικα απολυμανση) κανω αφου γαμησω σε μπουρδελο, ποτε πριν!

Βεβαια αυτο δεν σημαινει οτι δεν ειμα καθαρος οταν τις γαμαω..

George Alpha

Σεβαστός
Εγγρ.
24 Φεβ 2018
Like
8.608
Πόντοι
1.056
Εγγρ.
8 Δεκ 2025
Κριτικές
22
Like
8.656
Πόντοι
2.046

EvilPlasma

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
21 Δεκ 2007
Κριτικές
108
Like
20.588
Πόντοι
26.435

EvilPlasma

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
21 Δεκ 2007
Κριτικές
108
Like
20.588
Πόντοι
26.435
Αφήνει χωρίς έξτρα
για να καταλάβω...χωρίς έξτρα αφήνει κατούρημα ή 69 γιατί οκ προφανώς δεν είμαι όλη την ώρα στη Ράνια μα κάποιο καιρό πίσω να τη γλύψω δεν με αφηνε

Janjan13

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουν 2019
Κριτικές
1
Like
509
Πόντοι
21
για να καταλάβω...χωρίς έξτρα αφήνει κατούρημα ή 69 γιατί οκ προφανώς δεν είμαι όλη την ώρα στη Ράνια μα κάποιο καιρό πίσω να τη γλύψω δεν με αφηνε
Ισως ν είναι στη μέρα της , έχω πάει 4φορες , 3 μ έχει αφησει

Mpooumpoukos

Σπουδαίος
Εγγρ.
11 Νοε 2022
Κριτικές
25
Like
14.067
Πόντοι
3.246
Ρε σεις, η Ρωξάνη δεν είναι Χοντρή...:turkydance:
με την έννοια ότι δεν έτρωγε πολύ και παχύνε...
Απλά, έτσι γεννήθηκε, με βαρια κόκκαλα!!!
Μιά χαρά είναι, ο κώλος έχει κάμποσο πλάστικ, αν σου αρέσει το στύλ αυτό καλά είναι, εγω της τα έριξα στην κωλοχαράδρα και κοίταγα που τρέχανε πρίν "εθελοντικά" την σκουπίσω.
Πώς γίνεται όμως, η μία να μου βγάζει φούλ ερωτικό mood και φουλ αγαπούλικο και η άλλη να θέλω να την λούσω με σπέρμα... οτινάναι.

Ναί, έχω να την πάρω έναν χρόνο αλλά 2/3 φορές που την πήρα με έιδε πώς το σκεφτόμουν και με ρώτησε αν θέλω, δεν το έκανα.

Εύγε φίλε μου!
Η αυτοκριτική και ο αυτόσαρκασμός είναι ενδείξεις υψηλής ευφυΐας!!!

Μάγκες, ρωτάω καμμία φορά...θα γράψω κριτική, "θέλεις να αφήσω κάτι από αυτά που κάναμε εδώ από έξω? Θέλεις να στείλεις κανένα "μην" στο "κοινό" σου?
Οι Λατινες δε, όι μαλακισμενες (τις πιστεύω όμως), μου λένε βλέπουν Έλληνα και κάνουν "Ωχ". "Τι τρέχει με τους Έλληνες" ? "Γιατί δεν κάνουν μπάνιο " ?

-Καλα μωρη, Εσύ κάνεις; Σε υποχρεώνει ο Νόμος να κάνεις ανάμεσα σε δύο πελάτες!!!
-Εεεεε
-Εψιλον....
Κοίτα, μην λέμε και μαλακίες, ισχύει οτι πολλοί είστε βρωμιάρηδες, στα μέλη το λέω,
και τα κορίτσια όμως με το ζόρι πλένονται, γιατί δεν προλαβαίνουν (είναι φάμπρικα το 10/20€, πώς να το κάνουμε) ή δεν έχει τις υποδομές το σπίτι
και πάμε εμείς και γλείφουμε ...

Σε 1-2 που γουστάρουνε να με φιλάνε (εκτός προγράμματος προφανώς), τους το έχω πεί, πάς και τσιμπουκώνεις τον κάθε βρωμίλο και έρχεσαι να φιλήσεις εμενά? η μία ειδικά μπαίνει, πάει νιπτήρα, κάνει μία γαργάρα και έρχεται καπάκια, χαχαχαχ.
Τι να κάνω όμως, γουστάρω, είμαι και εγώ λίγο πούτανος ...

EvilPlasma

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
21 Δεκ 2007
Κριτικές
108
Like
20.588
Πόντοι
26.435
Ναί, έχω να την πάρω έναν χρόνο αλλά 2/3 φορές που την πήρα με έιδε πώς το σκεφτόμουν και με ρώτησε αν θέλω, δεν το έκανα.
φίλε τόσο ωραίο κορίτσι σαν τη Ράνια με τόσο καλή/ευγενική συμπεριφορά είναι σκέτη καύλα να θες να "φας το γατάκι της" είναι άλλη φάση, θα κοιτάξω να ξαναπάω μια βόλτα, γιατί μετά το αρχικό της "όχι" δεν της το ζήτησα πάλι! λάθος μου μεν μα δεν πιέζω ποτέ τα κορίτσια, ένα "όχι" τους είναι πάντα αρκετό για μένα να μην επιμείνω. αν παραμένω σχετικά τακτικός πελάτης τους άντε να τους ζητήσω κάτι το πολύ μία φορά ακόμα! μέχρι εκεί όμως.

Mpooumpoukos

Σπουδαίος
Εγγρ.
11 Νοε 2022
Κριτικές
25
Like
14.067
Πόντοι
3.246
φίλε τόσο ωραίο κορίτσι σαν τη Ράνια με τόσο καλή/ευγενική συμπεριφορά είναι σκέτη καύλα να θες να "φας το γατάκι της" είναι άλλη φάση, θα κοιτάξω να ξαναπάω μια βόλτα, γιατί μετά το αρχικό της "όχι" δεν της το ζήτησα πάλι! λάθος μου μεν μα δεν πιέζω ποτέ τα κορίτσια, ένα "όχι" τους είναι πάντα αρκετό για μένα να μην επιμείνω. αν παραμένω σχετικά τακτικός πελάτης τους άντε να τους ζητήσω κάτι το πολύ μία φορά ακόμα! μέχρι εκεί όμως.
Καλώς η κακώς αν έχεις καταλάβει πάντα κάνω λίγο κουβέντα, αυτά που θυμάμαι απο την Ράνια είναι πώς, την ενδιαφέρει πολύ η υγιεινή της και του άλλου και οτί είναι σούπερ ευγενική και χαλαρή, πιστεύω πώς αν είσαι καθαρός και δεν της έχει τύχει στραβή πρόσφατα θα δεχτεί, αλλά τα ξέρεις καλύτερα απο εμένα, οι τύπισες είναι φούλ ασταθείς ...

Εγγρ.
8 Δεκ 2025
Κριτικές
22
Like
8.656
Πόντοι
2.046
Μιά χαρά είναι, ο κώλος έχει κάμποσο πλάστικ, αν σου αρέσει το στύλ αυτό καλά είναι, εγω της τα έριξα στην κωλοχαράδρα και κοίταγα που τρέχανε πρίν "εθελοντικά" την σκουπίσω.
Πώς γίνεται όμως, η μία να μου βγάζει φούλ ερωτικό mood και φουλ αγαπούλικο και η άλλη να θέλω να την λούσω με σπέρμα... οτινάναι.

Κοίτα, μην λέμε και μαλακίες, ισχύει οτι πολλοί είστε βρωμιάρηδες, στα μέλη το λέω,
και τα κορίτσια όμως με το ζόρι πλένονται, γιατί δεν προλαβαίνουν (είναι φάμπρικα το 10/20€, πώς να το κάνουμε) ή δεν έχει τις υποδομές το σπίτι
και πάμε εμείς και γλείφουμε ...

Σε 1-2 που γουστάρουνε να με φιλάνε (εκτός προγράμματος προφανώς), τους το έχω πεί, πάς και τσιμπουκώνεις τον κάθε βρωμίλο και έρχεσαι να φιλήσεις εμενά? η μία ειδικά μπαίνει, πάει νιπτήρα, κάνει μία γαργάρα και έρχεται καπάκια, χαχαχαχ.
Τι να κάνω όμως, γουστάρω, είμαι και εγώ λίγο πούτανος ...
Μυστη, η Πουτανα είναι σαν το ψάρι...
Όποιος σκάσει την ώρα που δένει το καικι, θα φάει καλύτερα!!!!

Διαβάζω εδώ μέσα, 69 και άλλα, βυζογλυψιματα ,και απορώ....

Μόνο την Αννούλα που εσκαγε βρεγμένη από το ντουζ (ακόμα και εκεί χωνομουν πρώτος). Και τις πολυ πρωινες Τσιπούρες κατά τις 10π.μ..

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom